Pregled po CROSBI profilu: Vesna Zechner-Krpan (CROSBI Profil: 29956, MBZ: 160610)
Pronađeno 100 radova
-
1.Shahini, FionaUtjecaj sumporenja na kvalitetu vina, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Smetko, LucijaAnaliza osnovnih parametara kakvoće vina Rajnski rizling plešivičkog vinogorja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Češković, DoroteaNAČINI DOZRIJEVANJA I PROSTORI ZA SMJEŠTAJ I ČUVANJE VINA, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Galović, AnitaTEHNOLOGIJA PROIZVODNJE HLADNO PREŠANOG ULJA IZ SJEMENKI GROŽĐA, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Blašković, IvaKARAKTERIZACIJA VINA SORTE MERLOT PREMA ZAŠTIĆENOJ OZNACI IZVORNOSTI, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Petravić-Tominac, Vlatka; Šolčić, Ivana; Oros, Damir; Zechner-Krpan, Vesna; Banović, MaraFizikalno-kemijska analiza vina sorte Rajnski rizling proizvedenog u vinogorju Plešivica-Okić // Glasnik zaštite bilja, (2021), 6; 114-123 (domaća recenzija, pregledni rad, stručni)
-
7.Dautanec, TenaANALIZA NEKIH TEŠKIH METALA U VINIMA SORTE GRAŠEVINA, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Piljek, LukaODREĐIVANJE POJEDINIH MINERALA U VINU SORTE RAJNSKI RIZLING, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Golubić, MarinaProizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Kolakušić, AntonioUTJECAJ TEHNOLOŠKIH POSTUPAKA PROIZVODNJE NA SASTAV NARANČASTOG VINA SORTE RAJNSKI RIZLING, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Perković, LucijaProcjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Zechner-Krpan, Vesna; Petravić Tominac, VlatkaEffects of beta-glucan derived from cereals and microorganisms on skin health // Natural Resources, Green Technology & Sustainable Development/3-GREEN2018, Book of abstracts 3 / Radojčić Redovniković, Ivana ; Jakovljević, Tamara ; Petravić Tominac, Vlatka ; Panić, Manuela ; Stojaković, Renata ; Erdec, Dina ; Radošević, Kristina ; Gaurina Srček, Višnja ; Cvjetko Bubalo, Marina (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia, 2018. str. 56-56 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Vojvodić Cebin, Aleksandra; Petravić Tominac, Vlatka; Djaković, Senka; Srečec, Siniša; Zechner-Krpan, Vesna; Piljac Žegarac, Jasenka; Isikhuemhen, Omoanghe S.Polysaccharides and antioxidants from culinary- medicinal white button mushroom, Agaricus bisporus (Agaricomycetes), waste biomass. // International journal of medicinal mushrooms, 20 (2018), 8; 797-808 doi:10.1615/IntJMedMushrooms.2018027412 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Kožić, KristinaODREĐIVANJE FERMENTACIJSKE AROME U BIJELOM VINU DOMAĆE PROIZVODNJE, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Zechner-Krpan, Vesna; Petravić Tominac, Vlatka; Šver, LidijaBiological Activities of Beta-Glucans Isolated from Spent Brewer's Yeast // European Biotechnology Congress 2017
Dubrovnik, Hrvatska, 2017. str. 127-127 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Zechner-Krpan, Vesna; Petravić Tominac, VlatkaPossible applications of beta-glucans isolated from spent brewer's yeast // esib 2017
Graz, 2017. str. 179-179 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
17.Petravić-Tominac, Vlatka; Mujadžić, Sven; Zechner-Krpan, Vesna; August, Hrvoje; Velić, Darko; Velić, NatalijaOdabrani biotehnološki čimbenici koji utječu na alkoholnu fermentaciju pri proizvodnji vina // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 12 (2017), 3-4; 100-106 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
18.Petravić Tominac, Vlatka; Vojvodić, Aleksandra; Šamec, Dunja; Djaković, Senka; Srečec, Siniša; Zechner-Krpan, Vesna; Piljac Žegarac, JasenkaWaste biomas of mushroom Agaricus bisporus as a source of antioxidants // Natural Resources, Green Technology and Sustainable Development-GREEN/2 - Book of abstracts / Radojčić Redovniković, Ivana ; Radošević, Kristina ; Jakovljević, Tamara ; Stojaković, Renata ; Gaurina Srček, Višnja ; Erdec Hendrih, Dina (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 2016. str. 62-62 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Petravić-Tominac, Vlatka; Belošević, Mateja; Oros, Damir; Zechner-Krpan, Vesna; Banović, MaraAnaliza vina sorte Škrlet proizvedenih u podregijama Moslavina i Pokuplje // Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology, 11 (2016), 1-2; 85-90 (recenziran, članak, stručni)
-
20.Vrbanović, TanjaUtjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Cedilak, AndreaAntioksidacijska svojstva vina, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Čobanov, AnaKakvoća domaćeg bijelog vina Pinot sivi iz podregije Slavonija, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Vuković, MateaAnaliza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
24.Jakopec, MartaProizvodnja i analitika osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina Hrvatskog zagorja, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Inkret, InesPraćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb