Pregled po CROSBI profilu: Gordana Vrtovšnik (CROSBI Profil: 29547, MBZ: 249655)
Pronađeno 3 radova
-
1.Vrtovšnik, GordanaKorelacija nekih kemijskih parametara i redoks potencijala u špinatu tijekom proizvodnje smrznutog pirea, 1998., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
2.Pospišil, Jasna; Palić, Angelina; Vrtovšnik, Gordana; Dikanović-Lučan, ŽeljkaThe corelation of redox-potential and some chemical parameters in spinach puree during processing and frozen storage // Acta Alimentaria, 27 (1998), 3; 257-264 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Pospišil, Jasna; Vrtovšnik, Gordana; Palić, Angelina; Dikanović-Lučan, ŽeljkaThe physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.).
Köln: Elsevier Trends Journals Offices, 1996. (poster, sažetak, znanstveni)