Pregled po CROSBI profilu: Ivan Vnučec (CROSBI Profil: 29321, MBZ: 278512)
Pronađeno 165 radova
-
1.Bendelja Ljoljić, Darija; Kos, Ivica; Dolenčić Špehar, Iva; Pećina, Mateja; Kiš, Goran; Vnučec, IvanMilk urea in small ruminants: An indicator of nitrogen usage efficiency // Book of the 49th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University in Brno, 2023. str. 112-118 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Pećina, Mateja; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Kiš, Goran; Kos, IvicaCandidate genes, fatty acids and sensory aspect of sheep meat // Book of the 49th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University in Brno, 2023. str. 104-111 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Kiš, Goran; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Pećina, Mateja; Bedeković, Dalibor; Janječić, MihaelThe carbon footprint of meat and dairy products // Book of the 49th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University in Brno, 2023. str. 94-103 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Bendelja Ljoljić, Darija; Prpić, Zvonimir; Mašek, Tomislav; Vnučec, Ivan; Kostelić, Antun; Benić, Miroslav; Antunac, NevenKoncentracija uree u mlijeku kao alat za optimizaciju udjela sirovih proteina u obroku mliječnih koza: put do održive proizvodnje mlijeka // Mljekarstvo, 73 (2023), 2; 85-94 doi:10.15567/mljekarstvo.2023.0202 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Kos, Ivica; Pećina, Mateja; Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Vnučec, Ivan; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Maturanec, HrvojePhysical and sensory properties of burgers affected by different dry ageing time of beef neck // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 25 (2023), 1; 34-43 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Pećina, Mateja; Maturanec Hrvoje; Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Tudor Kalit, Milna; Vnučec, Ivan; Kos, IvicaUtjecaj trajanja suhog zrenja na fizikalna i senzorna svojstva goveđih burgera // 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma, zbornik sažetaka / Cerović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.) / Cerović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.).
Dubrovnik, 2023. str. 208-208 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Rajnović, Ivana; Hulak, Nataša; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Kalit, SamirThe potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.).
Zagreb, 2023. str. 363-367 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Malenica, Mate; Bedeković, Dalibor; Janječić, Zlatko; Tomljanović, Tea; Stuhne, Tea; Duvnjak, Gordana; Širić, Ivan; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Kiš, GoranMorfometrijska svojstva jarebice kamenjarke (Alectoris graeca Meisn.) u lovištima Šibensko-kninske županije // Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 356-361 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Kos, Ivica; Stvorić, Martina; Pećina, Mateja; Bendelja Ljoljić, Darija; Vnučec, Ivan; Mirić, MilijanaThe effect of incubation temperature and duration on the sensory attributes of semi-durable sausages // Abstracts of the 4th International Congress on Food Safety and Quality “One Health”, in Archives of Industrial Hygiene and Toxicology, Volume 73/2022 – Supplement 1 / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna ; Šikić, Sandra (ur.).
Zagreb: Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, 2022. str. 53-53 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Prpić, Zvonimir; Jotić, Karla; Vnučec, Ivan; Kostelić, Antun; Konjačić, Miljenko; Kelava Ugarković, NikolinaPovezanost broja somatskih stanica i nekih mliječnih odlika koza u uvjetima intenzivne proizvodnje // Zbornik sažetaka: 44. međunarodni simpozij mljekarskih stručnjaka
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2022. str. 90-90 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
11.Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Prpić, Zvonimir; Vnučec, IvanOmjer mliječne masti i proteina u mlijeku kao pokazatelj hranidbenog statusa alpina koza // Zbornik sažetaka 44. međunarodni simpozij mljekarskih stručnjaka
Rovinj, Hrvatska, 2022. str. 56-56 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
12.Kos, Ivica; Širić, Ivan; Vnučec, Ivan; Špehar Dolenčić, Iva; Bedeković, Dalibor; Jüzl, Miroslav; Langová, Radka; Bendelja Ljoljić, Darija; Mioković, AndrijaFizikalne i senzorske promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja // Zbornik radova s 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 477-482 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Kelava Ugarković, Nikolina; Petrović, Ivana; Prpić Zvonimir; Vnučec, Ivan; Konjačić, MiljenkoSeasonal changes in diet affect fatty acid composition of Jersey milk in organic production system // Journal of Central European agriculture, 73 (2022), 2; 267, 273 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Bendelja Ljoljić, Darija; Vnučec, Ivan; Mašek, Tomislav; Prpić, Zvonimir; Antunac, NevenStadij i redoslijed laktacije kao čimbenici odlika mliječnosti alpina koza u intenzivnom sustavu uzgoja // 57. hrvatski i 17. međunarodni simpozij agronoma, Zbornik radova / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek, 2022. str. 411-415 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Kos, Ivica; Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Dergestin Bačun, Lidija; Polak, Tomaž; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Vahčić, NadaSensory profile and likeability of Croatian traditional dry meat products from different regions // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 3; 238-248 doi:10.31727/m.24.3.4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Bendelja Ljoljić, Darija; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Širić, Ivan; Dolenčić Špehar, IvaBacteriocins of lactic acid bacteria – a natural preservative in cheese production // Book of the 48th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno, 2022. str. 110-117 (pozvano predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Kos, Ivica; Stvorić, Martina; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Jůzl, Miroslav; Langová, Radka; Širić, IvanNitrite from vegetable sources: a promising “clean label” strategy in heat-treated sausages? // Book of the 48th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University in Brno, 2022. str. 124-131 (pozvano predavanje, recenziran, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Vnučec, Ivan; Kos, Ivica; Širić, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, IvaUtilization of organ meats: a way to improve meat industry sustainability and profitability // Book of the 48th food quality and safety conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University in Brno, 2022. str. 132-138 doi:10.11118/978-80-7509-828-3 (pozvano predavanje, recenziran, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Kos, Ivica; Škrlec, Andrija; Janječić, Zlatko; Bedeković, Dalibor; Bendelja Ljoljić, Darija; Kiš, Goran; Vnučec, IvanEffect of partial replacement of NaCl with KCl on physical and sensory traits of dry-cured loin // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 5; 389-399 (recenziran, članak, znanstveni)
-
20.Kelava Ugarković, Nikolina; Greiner, Kristina; Kaić, Ana; Prpić, Zvonimir; Vnučec, Ivan; Konjačić, MiljenkoAnimal blood: vaste or valuable by-product?! // Book of the 47th Food Quality and Safety Conference – “Ingr’s days 2021” / Piechowiezova, Marketa ; Salakova, Alena ; Juzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University Brno, 2021. str. 127-131 (pozvano predavanje, recenziran, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
21.Kos, Ivica; Kocek, Matea; Širić, Ivan; Juzl, Miroslav; Langova, Radka; Bedeković, Dalibor; Janječić, Zlatko; Vnučec, IvanUtjecaj dodatka ovčjeg mesa na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva tradicionalnih trajnih kobasica // 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma - zbornik radova / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 625-630 (poster, recenziran, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Bendelja Ljoljić, Darija; Šakić Bobić, Branka; Dolenčić Špehar, Iva; Vnučec, Ivan; Samaržija, Dubravka; Grgić, ZoranEkonomska isplativost korištenja veće količine sirovih proteina u hranidbi mliječnih koza // Zbornik sažetaka / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 251-252 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Kos, Ivica; Smrček, Sanja; Širić, Ivan; Janječić, Zlatko; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Vnučec, IvanMineral content variability of two dry-cured ham types // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 2; 123-132 doi:10.31727/m.23.2.4 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Kelava Ugarković, Nikolina; Hadrović, Josipa; Vnučec, Ivan; Konjačić, Miljenko; Prpić, ZvonimirNusproizvodi životinjskog podrijetla kao hrana za kućne ljubimce // Proceedings of 56. Croatian and 16. International Symposium on Agriculture / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 615-619 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
25.Kos, Ivica; Janječić, Zlatko; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Vnučec, Ivan; Božac, RomanoGenotype effect on fatty acid composition of Dalmatian ham // Book of the 46th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University in Brno, 2020. str. 299-308 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)