Pregled po CROSBI profilu: Sanja Vidaček (CROSBI Profil: 29127, MBZ: 237301)
Pronađeno 101 radova
-
1.Gebavi, Hrvoje; Gašparić, Vlatko; Ristić, Davor; Zhivotkov, Daniil; Risović, Dubravko; Skenderović, Hrvoje; Taccheo, Stefano; Borkowska, Joanna; Albrycht, Paweł; Vidaček, Sanja et al.Prospective fibre-optic based sensors // Science and educational challenges facing Europe in the next decade : On the occasion of the 250th anniversary of the birth of Alexander von Humboldt (1769–1859) : book of abstracts : Zagreb, October 10-11, 2019 = Herausforderungen Für Wissenschaft und Bildung In Europa Im Nächsten Jahrzehnt : Zum 250. Geburtsjubiläum von Alexander von Humboldt (1769–1859) : Buch Der Zusammenfassungen
Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 14-15 (poster, sažetak, znanstveni) -
2.Zavadlav, sandra; Lacković, Igor; Bursać Kovačević, Danijela; Greiner, Ralph; Putnik, Predrag; Vidaček Filipec, SanjaUtilizing Impedance for Quality Assessment of European Squid (Loligo Vulgaris) during Chilled Storage // Foods, 8 (2019), 624; 1-12 doi:10.3390/foods8120624 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Piskać, MatejaHACCapp – MOBILNA APLIKACIJA ZA KONTROLU HIGIJENE NAMIJENJENA ZAPOSLENIKU UGOSTITELJSKOG OBJEKTA, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Babić, IngridHACCAPP – MOBILNA APLIKACJA ZA KONTROLU HIGIJENE NAMIJENJENA VODITELJU UGOSTITELJSKOG OBJEKTA, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Papak, MatejUTJECAJ INDEKSA KONDICIJE I DULJINE SRDELE NA KEMIJSKI SASTAV, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Zavadlav, SandraPRIMJENA IMPEDANCIJSKE ANALIZE U PROCJENI ROKA TRAJANJA I KONTROLI KVALITETE LIGANJA IZ RODA LOLIGO, 2018., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Vidaček Filipec, SanjaPet razloga zašto kupovati i uzgojenu ribu, 2018. (popularni rad).
-
8.Vidaček, Sanja; Soro, RafaelClean Fish Processing Technologies // Trends in Fish Processing Technologies / Borda, daniela ; Nicolau, Anca ; Raspor, Peter (ur.).
Boca Raton (FL): CRC Press, 2018. str. 171-186 -
9.Janči, Tibor; Valinger, Davor; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Vidaček, SanjaArtificial neural network models for determination of histamine in fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy // Proceedings of 47th WEFTA conference
Dublin, Irska, 2017. str. 125-125 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Cvitanović, DaliaOdređivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Ćavar, AnaOdređivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Zovko, MarijaOdređivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i metodom HPLC, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Knezović, KristinaOptimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Česi, LidijaOdređivanje udjela histamina u tkivu palamide hplc-om i raman spektroskopijom, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Borko, AnaOdređivanje histamina u tuni primjenom raman spektroskopije, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Lončar, DanielaOptimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Cvitković, NikolinaOdređivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Gebavi, Hrvoje; Mikac, Lara; Marciuš, Marijan; Šikić, Mile; Mohaček-Grošev, Vlasta; Janči, Tibor; Vidaček, Sanja; Hasanspahić, Emina; Omanović Miklićanin, Enisa; Ivanda, MileSilicon Nanowires Substrates Fabrication for Ultra-Sensitive Surface Enhanced Raman Spectroscopy Sensors // Croatica chemica acta, 90 (2017), 2; 259-262 doi:10.5562/cca3127 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Gotić, Marijan; Janicki, Vesna; Zorc, Hrvoje; Janči, Tibor; Vidaček, SanjaSurface-enhanced Raman spectroscopy substrate based on Ag-coated self-assembled polystyrene spheres // Journal of molecular structure, 1146 (2017), 530-535 doi:10.1016/j.molstruc.2017.06.016 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Ćurić, Tomislav; Marušić Radovčić, Nives; Janči, Tibor; Lacković, Igor; Vidaček, SanjaSalt and moisture content determination of fish by bioelectrical impedance and a needle-type multielectrode array // International journal of food properties, 20 (2017), 11; 2477-2486 doi:10.1080/10942912.2016.1241261 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Janči, Tibor; Valinger, Davor; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Mikac, Lara; Vidaček, Sanja; Ivanda, MileDetermination of histamine in fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy using silver colloid SERS substrates // Food chemistry, 224 (2017), 48-54 doi:10.1016/j.foodchem.2016.12.032 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Janči, Tibor; Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Marušić Radovčić, Nives; Medić, Helga; Vidaček, SanjaOptimization of parameters for histamine detection in fish muscle extracts by surfaceenhanced Raman spectroscopy using silver colloid SERS substrates // Journal of Raman spectroscopy, 48 (2017), 1; 64-72 doi:10.1002/jrs.4991 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Marušić Radovčić, Nives; Ćurić, Tomislav; Kušec, Goran; Janči, Tibor; Vidaček, Sanja; Medić, HelgaEffect of ripening period and different meat quality on the physico-chemical properties of „Baranja kulen“ // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 61 (2016), 66; 160-163 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Buršić, IvanaIDENTIFIKACIJA I KVANTIFIKACIJA HLAPLJIVIH SPOJEVA NASTALIH TIJEKOM SKLADIŠTENJA OSLIĆA I SKUŠE U ZAMRZNUTOM STANJU, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Dujšin, BarbaraOKSIDACIJSKE PROMJENE NA MASTIMA RIBA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZNUTOM STANJU, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb