Pregled po CROSBI profilu: Natalija Uršulin-Trstenjak (CROSBI Profil: 28916, MBZ: 238892)
Pronađeno 217 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, DinkoHigijena živežnih namirnica // Dijetetika / Čerkez Habek, Jasna (ur.).
Zagreb: Medicinska naklada, 2020. str. 173-182 -
2.Sajko, Melita; Uršulin - Trstenjak, Natalija; Plazar, NadjaThe Organization of Nursing Care for Elderly People in the European Community // Družbena uporabnost socialne gerontologije - Application of Social Gerontology in Society / Goriup, Jana ; Gumze, Goran ; Seljak, Peter (ur.).
Maribor: Alma Mater Press, 2020. str. 68-83 -
3.Čivljak, Marta; Bilić, Petar; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko; Čerkez-Habek, JasnaŽivotne navike i zdravlje u Hrvatskoj // Javno zdrvstvo / Puntarić, Dinko ; Stašević, Ina ; Ropac, Darko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko katoličko sveučilište ; Medicinska naklada, 2017. str. 95-149 -
4.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, DinkoSvjetlosno onečišćenje // Higijena i epdeimiologija / Puntarić, Dinko ; Ropac, Darko (ur.).
Zagreb: Medicinska naklada ; Hrvatsko katoličko sveučilište, 2017. str. 87-94 -
5.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, DinkoHrana i zdravlje // Higijena i epidemiologija / Puntarić, Dinko ; Ropac, Darko (ur.).
Zagreb: Medicinska naklada ; Hrvatsko katoličko sveučilište, 2017. str. 24-52 -
6.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko; Levanić, DavorThe Confirmation of Botanic Origin of the Croatian Black Locust Honey from the Krapina-Zagorje Region // Honey: Geographical Origins, Bioactive Properties and Health Benefits / Ramirez, Ruben (ur.).
New York (NY): Nova Science Publishers, 2016. str. 31-51 -
1.Slobođanac, Melita; Uršulin-Trstenjak, NatalijaPrehrana kroničnih bubrežnih bolesnika
Varaždin: Veleučilište u Varaždinu, 2010 -
1.Živoder, Ivana; Veronek, Jurica; Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Ribić, Rosana; Kranjčević-Ščurić, Mihaela; Županić, MaraProcjena razine stresa u Jedinici intenzivnoga liječenja (JIL) uz primjenu samoprocjene, fizioloških pokazatelja i analize kortizola u slini // Drustvena istrazivanja, 32 (2023), 1; 137-152 doi:10.5559/di.32.1.07 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Vitez, David; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Sajko, Melita; Poljak, Damir; Doldek Šarkanj, IvanaApplication of NRS 2002 method in nutritional risk assessment of elderly patients hospitalized in Varaždin general hospital // Journal of hygienic engineering and design, 41 (2022), 71-75 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Cuković, Monika; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Novak, Valentina; Herak, Ivana; Šalamon, DeanInformation of the general population about blood type diet in the field republic of Croatia // Journal of hygienic engineering and design, 41 (2022), 58-63 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Lovrek, Lea; Sajko, Melita; Šalamon, DeanCitizens’ opinions on buying and compliance with sanitary rules while buying food products during (the first wave) of the COVID-19 pandemic // Journal of hygienic engineering and design, 37 (2021), 44-48 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Maslarda, Dijana; Šarkanj, Bojan; Vasilevska, AngelaDIETARY HABITS OF PATIENTS WITH INFLAMMATORY BOWEL DISEASE FROM THE TERRITORY OF NORTHERN CROATIA // Journal of Hygienic Engineering and Design, 37 (2021), 180-186 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dodlek Šarkanj, Ivana; Sajko, Melita; Vitez, David; Živoder, IvanaDetermination of the Personal Nutritional Status of Elderly Populations Based on Basic Foodomics Elements // Foods, 10 (2021), 2391, 18 doi:10.3390/foods10102391 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Pužaj, Nives; Sajko, Melita; Mach, Zrinka; Šarkanj, BojanThe health function of people with diabetes mellitus due to their diet // Journal of hygienic engineering and design, 33 (2021), 144-151 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Maslarda, Dijana; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Bressan, LeonardoPoremećaj u prehrani – pretilost: prehrambene navike, tjelesna aktivnosti i samoprocjena BMI u Hrvatskoj // Journal of Applied Health Sciences, 6 (2020), 1; 83-90 doi:10.24141/1/6/1/9 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
9.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kladić, Valentina; Šarkanj, Bojan; Šerifović, JasminaDIETARY HABITS OF ADOLESCENTS IN URBAN AND RURAL AREAS // Journal of hygienic engineering and design, 29 (2019), 4; 68-76 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Juriša, Tajana; Sajko, Melita; Šušnić, SašaEATING HABITS OF CROATIAN HEALTHCARE AND NON-HEALTHCARE UNIVERSITY STUDENTS // Journal of Hygienic Engineering and Design, 28 (2019), 3; 33-40 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Živoder, Ivana; Martić-Biočina, Sanja; Veronek, Jurica; Ursulin-Trstenjak, Natalija; Sajko, Melita; Pauković, MarijaMental disorders/difficulties in the postpartum period // Psychiatria Danubina, 31 (2019), 3; 338-344 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Bogdan, Ivana; Pečet, Julija; Sajko, MelitaAssessment of the knowledge and attitudes of Međimurje county population on celiac disease // Journal of Hygienic Engineering and Design, 26 (2019), 1; 58-67 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Korpar, Marija; Kosalec, Nives; Šarkanj, BojanENTERAL NUTRITION OF PATIENTS WITH PERCUTANEOUS ENDOSCOPIC GASTROSTOMY // Food in health and disease : scientific-professional journal of nutrition and dietetics, 7 (2018), 2; 43-48 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kosalec, Nives; Levanić, DavorCOMPLEMENTARY FEEDING OF INFANTS IN NORTHWEST CROATIA // Journal of Hygienic Engineering and Design, 24 (2018), 1; 44-54 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Puntarić, Dinko; Levanić, Davor; Gvozdić, Vlatka; Pavlek, Željka; Puntarić, Ada; Puntarić, Eda; Puntarić, Ida; Vidosavljević, Domagoj; Lasić, Dario; Vidosavljević, MarinaPollen, Physicochemical, and Mineral Analysis of Croatian Acacia Honey Samples: Applicability for Identification of Botanical and Geographical Origin // Journal of Food Quality, 2017 (2017), 1-11 doi:10.1155/2017/8538693 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Lešćanec Viktorovski, Kristina; Klepić, Brankica; Levanić, Davor; Racz, AleksandarADOLESCENTS’ ATTITUDES TOWARDS EATING AND THEIR BODY IMAGE // Journal of Hygienic Engineering and Design, 20 (2017), 3; 41-47 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, VesnaProizvodnja sudžuka primjenom norme HRN BAS 1049:210 // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 19 (2017), 3; 240-245 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
18.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vitez, Brankica; Levanić, Davor; Sajko, Melita; Neuberg, MarijanaPROTEIN-ENERGY STATUS IN PATIENTS RECEIVING DIALYSIS // Journal of Hygienic Engineering and Design, 19 (2017), 26-30 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Brkić, Danijel; Bošnir, Jasna; Bevardi, Martina; Gross Bošković, Andrea; Miloš, Sanja; Lasić, Dario; Krivohlavek, Adela; Racz, Aleksandar; Mojsović-Ćuić, Ana; Uršulin-Trstenjak, NatalijaNitrate in leafy green vegetables and estimated intake // African journal of traditional complementary and alternative medicines, 14 (2017), 3; 31-41 doi:10.4314/ajtcam.v14i3.4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šalamon, Dean; Puntarić, Dinko; Sajko, MelitaImplementation of informatization in organizing hospital meals in the Republic of Croatia // Journal of Hygienic Engineering and Design, 17 (2016), 18-23 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Tomić Linšak, DijanaCHARACTERISTICS AND SPECIFICS OF FSSC 22000 APPLYING IN THE MEAT INDUSTRY // Journal of Hygienic Engineering and Design, 15 (2016), 42-48 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Sajko, Melita; Uršulin Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Veronek, JuricaINFORMATICS SURVEY OF UNIVERSITY STUDENTS ABOUT THE ROLE OF RISK FACTORS FOR THE EMERGENCE OF CHRONICAL DISEASES // Journal of Hygienic Engineering and Design, 15 (2016), 23-30 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Živoder, Ivana; Rajković, KristinaNURSE IN PREVENTION OF EATING DISORDERS // Journal of Hygienic Engineering and Design, 13 (2015), 61-67 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Lasić, Dario; Šušnić, VesnaDETERMINATION OF GEOGRAPHICAL ORIGIN OF BLACK LOCUST HONEY OF FIVE CROATIAN REGIONS BY APPLYING THE PCA METHOD // Journal of Hygienic Engineering and Design, 13 (2015), 68-74 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, VesnaTHE SPECIFICS OF HALAL STANDARD-HRN BAS 1049:2010 // Journal of Hygienic Engineering and Design, 12 (2015), 66-70 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Hasaković-Felja, MartinaPRETILOST KAO FAKTOR RIZIKA ZA NASTAJANJE KARDIOVASKULARNIH-KORONARNIH BOLESTI // Tehnički glasnik, 9 (2015), 2; 230-234 (domaća recenzija, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
27.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Primorac, Ljiljana; Bošnir, Jasna; Vahčić, Nada; Šarić, GoranMineral profile of croatian honey and differences due to its geographical origin // Czech journal of food sciences, 33 (2015), 2; 156-164 doi:10.17221/502/2014-CJFS (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
28.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Šušnić, SašaPROFILE AND DIVERSITY OF PHYSICOCHEMICAL PARAMETERS OF THE BLACK LOCUST HONEY FROM EASTERN CROATIA REGION GIVEN THE TESTING SEASONS // Journal of Hygienic Engineering and Design, 9 (2015), 1; 26-34 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
29.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Galić, Antonija; Barušić, Lidija; Jurica, Karlo; Vahčić, NadaCONFIRMING THE BOTANICAL ORIGIN OF THE CROATIAN BLACK LOCUST HONEY (ISTRIA REGION) USING PHYSICOCHEMICAL PARAMETERS DURING TWO SEASONS // Journal of Hygienic Engineering and Design, 8 (2014), 124-128 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
30.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Gazibara, Dragan; Šušnić VesnaIMPLEMENTATION OF THE SYSTEM AND APPLICATION SOFTWARE FOR THE MONITORING OF THE FOOD SAFETY SYSTEM IN HOSPITALITY // Tehnički glasnik - Technical Journal, 8 (2014), 2; 166-170 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
31.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, DavorPrimjena zahtjeva halal norme HRN BAS 1049:2010 u klaonici krupne stoke // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 16 (2014), 1; 54-60 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
32.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hrga, Ivana; Stjepanović, Barbara; Dragojlović, Dragoslav; Levanić, DavorDetermination of botanic origin of the Croatian black locust honey (Istria region) using melissopalynological analysis // Journal of Hygienic Engineering and Design, 4 (2013), 122-126 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
33.Jurica, Karlo; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vukić Lušić, Darija; Lušić, Dražen; Šmit, ZdenkoIzloženost ftalatima i njihova pojavnost u alkoholnim pićima // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology, 64 (2013), 2; 317-325 doi:10.2478/10004-1254-64-2013-2295 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
34.Šarić, Goran; Marković, Ksenija; Major, Nikola; Krpan, Marina; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaChanges of Antioxidant Activity and Phenolic Content in Acacia and Multifloral Honey During Storage // Food technology and biotechnology, 50 (2012), 4; 434-441 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Šabić, SrđanHazard Analysis and the System Aimed at Ensuring the Safety of Semi-Dry Sausage-Based Products // Meso, 12 (2010), 2; 118-127 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
36.Vahčić, Nada; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hruškar, MirjanaOdređivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova - optimizacija putem Simpleks metode // Mljekarstvo, 48 (1998), 1; 15-26 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
1.Šerifović, Jasmina; Dugonjić, Aldin; Šušnić, Saša; Ahmetović, Amela; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Haliti, SeadSUSTAINABLE HALAL FOOD PRODUCTION - LOCUSTA MIGRATORIA AS UNUSED POTENTIAL // EKONOMSKI IZAZOVI, 22 (2022), 74-80 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
2.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, VesnaUčinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji defniranih zahtjevom sustava FSSC 22000 // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 18 (2016), 4; 348-355 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
3.Poljak, Damir; Ivek, Nevenka; Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, NatalijaPraćenje i kontrola uzimanja krvi od DDK u 2008. godini na Odjelu za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin // Shock (Zagreb), 3 (2009), 3; 33-38 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
1.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Grabar, Ivana; Kolednjak, Marijana; Bošnir, JasnaPhysico-Chemical Profiles of Croatian Honey with an Overview of Its Consumption among Healthcare Students // Journal of applied health sciences, 3 (2017), 1; 51-59 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, ostalo)
-
2.Uršulin-Trstenjak, NatalijaPostizanje sigurnosti hrane kroz zakonodavstvo EU u ruralnom turizmu // Turizam : znanstveno-stručni časopis, 55 (2007), 3; 361-365 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)
-
3.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić Nada; Šušnić, SašaSigurnost hrane kroz «higijenski paket» kao dio osiguranja sigurnosti turističkih destinacija // Gospodarstvo i okoliš : stručni časopis za tehniku zaštite okoliša, 87 (2007), 485-486 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)
-
4.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, SašaZakonska obveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva // Turizam : znanstveno-stručni časopis, 53 (2005), 3; 295-296 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)
-
5.Kovaček, Ivančica; Knežević Jonjić, Neda; Uršulin-Trstenjak, NatalijaNove metode izolacije rijetkih patogenih bakterija u mikrobilogiji namirnica // Gospodarstvo i okoliš : stručni časopis za tehniku zaštite okoliša, 75 (2005), 465-467 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)
-
6.Uršulin-Trstenjak, NatalijaHACCP analiza opasnosti // Naše zdravlje i okoliš, 1 (2004), 11-13 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)
-
1.Živoder, Ivana; Veronek, Jurica; Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Ribić, Rosana; Kranjčević-Ščurić, Mihaela; Županić, MaraAn Assessment of Stress in Intensive Care Unit (ICU): An Exploratory Study Utilizing Self- Assessment, Physiological, and Salivary Cortisol Measures // Društvena istraživanja : časopis za opća društvena pitanja (2023) (recenziran, prihvaćen)
-
1.Herak, Ivana; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Biškup, Dijana; Meštrović, Tomislav; Dodlek Šarkanj, IvanaThe influence of social factors on the quality of life of celiac disease patients // Smart Food for a Healthy Planet and Human Prosperity: proceedings / Komes, Draženka ; Vidaček Filipec, Sanja ; Voučko, Bojana (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista (HDPBN), 2022. str. 14-19 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Halamić, Josip; Šorša, Ajka; Cvetković, Želimira; Šabarić, Jasenka; Brkić, DanijelTHE CORRELATION OF MINERAL ELEMENTS SHARES IN THE SOIL AND BLACK LOCUST HONEY WITHIN FIVE CROATIAN REGIONS AND SEASONS // International Conference 16th Ružička days "TODAY SCIENCE - TOMORROW INDUSTRY" / Jukić, Ante ; Šubarić, Drago (ur.).
Osijek : Zagreb: Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE) ; Faculty of Food Technology Osijek, 2017. str. 209-224 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Živoder, IvanaZnanje studenata sestrinstva o procesu starenja // 5. MEDNARODNA ZNANSTVENA KONFERENCA ZA ČLOVEKA GRE: INTERDISCIPLINARNOST, TRANSNACIONALNOST IN GRADNJA MOSTOV / Filej, Bojana (ur.).
Maribor: Alma Mater Europaea – ECM, 2017. str. 505-512 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Vahčić, NadaHoney production safety management in the bottling plant of a family farm in the Varaždin county // Proceedings - 8th International Congress of Food Technologists, Biotehnologists and Nutriotionists / Frece, Jadranka (ur.).
Zagreb: Baltazar d.o.o. Koprivnica, 2014. str. 264-271 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Neuberg, Marijana; Veronek, Jurica; Levanić, DavorTHE SPECIFICS OF THE SYSTEM APPLICATION IN HONEY PRODUCTION // Abstract Book Proceedings of 6th Central EuropeanCongress on Food, Novi Sad / Lević, Jovanka (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Institue of Food Technology, 2012. str. 1414-1419 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Bošnir, Jasna; Puntarić, Dinko; Vahčić, Nada; Šušnić, SašaApplication of the safety system for the production of the original Istrian Croatian honeys-based product-mead // 5th Central European Congress on Food : Book of Abstracts and Full Papers
Bratislava: Food research institute, 2010. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, SašaROLE OF HALALA STANDARD IN FOOD SAFETY SYSTEM // Book of Abstracts and Full Papers Bratislava : Food research institute
Bratislava, 2010. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Šušnić, SašaFood safety systems through the HACCP system in catering // Proceedings of the 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food, 6th Croatian Congress of FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS, AND NUTRITIONISTS / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 165-168 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Pečet, Julija; Racz, AleksandarStavovi oboljelih/izliječenih od karcinoma debelog crijeva prema prehrani u Međimurskoj županiji // Hranom do zdravlja : zbornik radova s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambenotehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 29-44 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
2.Kudelić, Petra; Uršulin-Trstenjak, NatalijaVažnost medicinske sestre u edukaciji i prevenciji pretilostiu adolescentskoj dobi - prikaz slučaja // Raziskovanje študentov zdravstvenih ved prispeva k zdravju in razvoju sodobne družbe / Čuček Trifković, Klavdija ; Mlakar, Ines (ur.).
Maribor: Univerzitetna založba Univerze v Mariboru ; Univerza v Mariboru, Fakulteta za zdravstvene vede, 2019. str. 508-513 doi:10.18690/978-961-286-271-8 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
3.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Bogdan, Ivana; Levanić, DavorDODATNA KVALITETA ZDRAVSTVENO-TURISTIČKOG SPA I SPORT RESORTA SVETI MARTIN "PONUDA BEZGLUTENSKE PREHRANE" // Kvaliteta: tradicija, inovativnost, predanost / Juroš, Josip (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2018. str. 189-196 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
4.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, DavorHalal turizam kao nova tržišna niša // INOVACIJE, TEHNOLOGIJE, EDUKACIJA I MENADŽMENT / Breslauer, Nevenka (ur.).
Čakovec: Međimursko veleučilište u Čakovcu, 2018. str. 66-71 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
5.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Neuberg, Marijana; Levanić, Davor; Obžetić MateaUTJECAJ DISTRAKTORA NA KVALITETU SESTRINSKOG RADA "KRADLJIVCI VREMENA" // Znanjem do kvalitete – kvalitetom do rezultata / Peranić, Janko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2017. str. 162-171 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
6.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Hudler, Kristina; Šalamon, Dean; Sajko, MelitaOCJENA STATUSA UHRANJENOSTI STUDENATA SESTRINSTVA DOBIVENA PUTEM ANTROPOMETRIJSKOG MJERENJA // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2017. str. 33-40 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
7.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Juriša, Tajana; Kosalec, Nives; Levanić, DavorSTAVOVI ADOLESCENATA O VAŽNOSTI PRAVILNE PREHRANE I TJELESNE AKTIVNOSTI // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2017. str. 41-46 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
8.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kralj, Petar; Neuberg, Marijana; Meštrović, TomislavEdukacija putem javnog zdravstva o utjevaju antibiotika iz lijekova i hrane na zdravlje // 6. hrvatski veterinarski kongres s međunarodnim sudjelovanjem : zbornik radova = 6st Croatian Veterinary Congress with international participation : Proceedings / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora ; Veterinarski fakultet : Hrvatski veterinarski institut, 2016. str. 543-549 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
9.Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Veronek, JuricaPREHRANA I STAVOVI STUDENATA U NASTAJANJU KARDIOVASKULARNIH BOLESTI // ZDRAVSTVENE VEDE / Filej, Bojana (ur.).
Maribor: Alma Mater Europea - ECM, 2016. str. 217-225 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
10.Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Poljak, Damir; Sajko, Melita; Vlahek, PavaoStavovi studenata o tjelesnoj aktivnosti i njezinoj povezanosti sa zdravljem // Skrb za zdravje / Filej, Bojana (ur.).
Maribor: Alma Mater Europaea – ECM, 2016. str. 138-145 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
11.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Bačić, Vesna; Gulan, Sandra; Šušnić, VesnaPRIMJENA SUSTAVA UPRAVLJANJA SIGURNOŠĆU HRANE U ZRAČNOM PROMETU SIGURNOST HRANE U ZRAČNOM PROMETU // Ljudi - temelj uspješnosti sustava upravljanja / Krunoslav Šimunec (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2016. str. 411-417 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
12.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Dugonjić, Aldin; Kakurinov, Vladimir; Šušnić, Saša; Šušnić, VesnaPOTREBA ZA UNIFICIRANIM STANDARDOM U HALAL TURIZMU // Ljudi - temelj uspješnosti sustava upravljanja / Krunoslav Šimunec (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2016. str. 404-410 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
13.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, NatalijaHalal kao funkcionalna hrana // Zbornik radova 8. stručni skup "Funkcionalna hrana u Hrvatskoj"
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2015. str. 11-13 (pozvano predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
14.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna; Lasić, DarioPRIKAZ UTJECAJA SEZONA NA KVALITETU FIZIKALNO-KEMIJSKOG PROFILA MEDA PRIMJENOM ANOVA-METODE // Kvaliteta upravljanja / Zečević, Mirela (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2015. str. 243-252 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
15.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, Davor; Gazibara, DraganMONITORING KONTROLNIH TOČAKA I KRITIČNIH KONTROLNIH TOČAKA HACCP SUSTAVA U UGOSTITELJSTVU PRIMJENOM INFORMATIZACIJE // Kvaliteta nije slučajnost - proizvedeno u kvaliteti, stvoreno za uspjeh / Čehajić Labaš, Dunja (ur.).
Baška: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2014. str. 366-375 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
16.Jurica, Karlo; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Anić Jurica, SonjaObična planika – zdravstveni potencijal // Znanstveni skup. Talasoterapija, kineziterapija, aromaterapija u Hrvatskoj / Ivanišević, Goran (ur.).
Zagreb: Hrvatski liječnički zbor, 2013. str. 93-104 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
17.Neuberg, Marijana; Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kozina, GoranRAZVOJNE KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE MEDICINSKIH SESTARA-PREDUVJET ZA CIJELOVITU SKRB PACIJENTA // Scientific symposium with interntional participation / Filej, Bojana (ur.).
Novo Mesto: Visoka šola za zdravstvo Novo mesto, 2012. str. 222-227 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
18.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša; Levanić, DavorSpecifičnosti ispunjavanja za upravljanje dokumentacijom u osiguranju kvalitete i sigurnosti hrane u poslovnom subjektu za proizvodnju meda i proizvoda od meda // Zbornik radova u elektronskom obliku / Čehajić-Labaš, Dunja ; Štajdohar Pađen, Olga ; Pavlinić Tomlison, Jadranka (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2012. str. 371-374 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
19.Golek Mikulić, Marina; Neuberg, Marijana; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Veronek, JuricaIntersektorski pristup – temelj praćenja i prevencije rizičnog ponašanja adolescenata // 11. Međunarodna konferencija / Pavić, Jadranka ; Turuk, Vesna (ur.).
Zagreb: Zdravstveno veleučilište Zagreb, 2011. str. 123-127 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
20.Poljak, Damir; Ivek, Nevenka; Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, NatalijaPrimjena tehnologije u prevenciji grešaka medicinskih sestara u imunološkoj dijagnostici // Konferencija "Znanjem do izvrsnosti" / Čukljek, Snježana ; Turuk, Vesna (ur.).
Zagreb: Zdravstveno veleučilište Zagreb, 2010. str. 91-105 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
21.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Poljak, Damir, Mojsović-Ćuić, Ana; Veronek, Jurica; Ivek, NevenkaUvođenje sustava osiguranja i upravljanja kvalitetom u imunološkoj dijagnostici // Zbornik radova / Buntak, Krešimir (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2010. (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
22.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Lučanin, DamirPromjene u sustavu osiguranja kvalitete u stručnom visokom obrazovanje // Zbornik radova / Buntak, Krešimir (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2010. (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
23.Dugonjić, Aldin; , Uršulin-Trstenjak, NatalijaCertificiranje HALAL kvalitete // Zbornik radova / Buntak, Krešimir (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2010. (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
24.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, SašaUloga Halal standarda u sigurnosti hrane // Zbornik radova 22. znanstveno - stručno - edukativnog seminara DDD i ZUPP 2010, prvo desetljeće u novom stoljeću / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Korunić, 2010. str. 77-81 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
25.Mojsović, Ana; Vlašek, Ana; Uršulin-Trstenjak, NatalijaJavno zdravstveni aspekt uporabe pelena // Stručni seminar s međunarodnim sudjelovanjem / Lesar, Andrija (ur.).
Opatija: Komora sanitarnih inženjera i tehničara, 2008. str. 61-66 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
26.Gloc, Kristina; Šušnić Saša; Uršulin-Trstenjak, NatalijaProblematika primjene natrijevog dikloroizocijanuratdihidrata u ugostiteljstvu // 20. SEMINAR DDD i ZUP, NOVINE U DJELATNOSTI DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE, DERATIZACIJE I ZAŠTITE USKLADIŠTENIH POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Korunić, 2008. str. 235-242 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
27.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić SašaPreduvjetni programi Halal standarda // 20. SEMINAR DDD i ZUP, NOVINE U DJELATNOSTI DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE, DERATIZACIJE I ZAŠTITE USKLADIŠTENIH POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Korunić, 2008. str. 63-69 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
28.Uršulin-Trstenjak, NatalijaPostizanje sigurnosti hrane kroz zakonodavstvo EU u ruralnom turizmu // Perspektive razvoja ruralnog turizma : zbornik radova / Katica, Dijana (ur.).
Hvar: Institut za turizam, 2007. str. 417-420 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
29.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, SašaNorma ISO 22000:2005. u postizanju sigurnosti hrane // 18. seminar s međunarodnim sudjelovanjem u djelatnosti DDD i zaštite uskladištenih poljoprivrednih proizvoda / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Korunić, 2006. str. 297-301 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
30.Vešligaj, Božica; Uršulin-Trstenjak, NatalijaSirovine hrane-potencijalni izvor infestacije insektima // 18. seminar s međunarodnim sudjelovanjem u djelatnosti DDD i zaštite uskladištenih poljoprivrednih proizvoda / Korunić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Korunić, 2006. str. 237-240 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
31.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Vešligaj, BožicaSanitacija kao preduvjetni program u uvođenju HACCP sustava // 17. stručno edukativni seminar s međunarodnim sudjelovanjem / Korunić, Zlatko (ur.).
Rovinj: Korunić, 2005. str. 13-18 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
1.Neuberg, Marijana; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Veronek, JuricaSvestrane kompentencije nastavnika – preduvjet za kvalitetno obrazovanje medicinskih sestara // Stručna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem / Kopačević, Lenka ; Sedić, Biserka (ur.).
Opatija: Udruga medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za neurologiju, 2011. str. 33-35 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
1.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Mujkić, Petra; Poljak, Damir; Dodlek Šarkanj, Ivana; Novak, ValentinaPRESENTATION OF THE OBTAINED RESULTS IMPLEMENTED WEIGHING AND IMPLEMENTED INTERVENTIONS IN OBESITY STATES // Nutricon Book of abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2023. str. 229-230 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Sajko, Melita; Tekić Sauerborn, Josipa; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Herak, Ivana; Pasquale, AngelaNursing students’ attitudes towards people with anorexia nervosa // Nutricon Book of abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2023. str. 247-248 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Kanižaj, Željka; Uršulin - Trstenjak, Natalija; Vincek, ValentinaPrehrana i život // Knjižica sažetaka, Festival znanosti 2.-5.2022:Život / Hunjet, Anica ; Šarkanji, Bojan ; Šamec, Dunja ; Babić, Neva ; Topolko Špoljar, Nikolina ; Rajić, Martina (ur.).
Varaždin : Koprivnica, 2022. str. 26-26 (radionica, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
4.Herak, Ivana; Uršulin Trstenjak, Natalija; Biškup, Dijana; Meštrović, Tomislav; Dodlek Šarkanji, IvanaThe influence of social factors on the quality of life of celiac disease patients // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, 2022. str. 87-88 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, NatalijaHALAL TURIZAM I ODRŽIVI TURIZAM // Ekonomski izazovi
Zagreb, Hrvatska, 2022. str. 31-37 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
6.Pasquale, Angela; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Matošević, IvanaThe Role Of Nutrition In Achieving Hormonal Balance In Women // BOOK OF ABSTRACTSXVI International Scientific Conference on Service Sector – INSCOSES 2022 Faculty of Tourism and Hospitality - Ohrid / Cvetko, Andreeski (ur.).
Skopje: Faculty of tourism and Hospitality Kej Makedonija 95, 6000 Ohrid, 2022. str. 35-35 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
7.Vitez, David; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Sajko, Melita; Poljak, Damir; Dodlek Šarkanj, IvanaPRIMJENA NRS 2002 METODE U PROCJENI NUTRITIVNOG RIZIKA BOLESNIKA STARIJE ŽIVOTNE DOBI HOSPITALIZIRANIH U OPĆOJ BOLNICI VARAŽDIN // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition - NUTRICON 2022 / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Ohrid, Sjeverna Makedonija: Consulting and Training Center KEY, 2022. str. 284-285 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Cuković, Monika; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Novak, Valentina; Herak, Ivana; Šalamon, DeanInformation of the general population about blood type diet in the field Republic of Croatia // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition - NUTRICON 2022 / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Ohrid, Sjeverna Makedonija: Consulting and Training Center KEY, 2022. str. 257-258 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Uršulin- Trstenjak, Natalija; Dodlek Šarkanj, IvanaHoneybee Products Used as Food and Medicine // Book of Abstracts of 1 st International Conference Food and Climate Change / Šamec, Dunja ; Šarkanj, Bojan ; Petrić Sviličić, Ines (ur.).
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2021. str. 62-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Puhač Bogadi, Nina; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dodlek Šarkanj, IvanaFOOD DEFENCE AND FOOD SUPPLY CHAIN // Book of Abstracts / Mujčinović, Alen (ur.).
Sarajevo: Faculty of Agriculture and Food Sciences University of Sarajevo, 2021. str. 98-99 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Dodlek Šarkanj, Ivana; Kovač, Tihomir; Uršulin- Trstenjak, Natalija; Šarkanj, BojanMycotoxin levels in Croatian brewer's and feed barley // Abstracts of the 6 th Croatian Congres of Toxicology with International Participation / Brčić Karačonji, I. ; Kopjar, N: (ur.).
Zagreb: Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, 2021. str. 59-59 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Maslarda, Dijana; Šarkanj, Bojan; Vasilevska, AngelaDIETARY HABITS OF PATIENTS WITH INFLAMMATORY BOWEL DISEASE FROM THE TERRITORY OF NORTHERN CROATIA // Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Ohrid: Consulting and Training Center KEY, 2021. str. 261-262 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Lovrek, Lea; Sajko, Melita; Šalamon, DeanCitizens opinions on buying and compliance with sanitary rules while buying food products during (the first wave) of the COVID-19 pandemic // Food Quality and Safety, Health and Nutrition : Book of abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Ohrid: Consulting and Training Center KEY, 2021. str. 205-206 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Pužaj, Nives; Sajko, Melita; Mach, Zrinka; Šarkanj, BojanThe health function of people with diabetes mellitus due to their diet // Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2020. str. 145-146 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kladić, Valentina; Šarkanj, Bojan; Šerifović, JasminaDIETARY HABITS OF ADOLESCENTS IN URBAN AND RURAL AREAS // Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2019. str. 12-14 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Juriša, Tajana; Sajko, Melita; Šušnić, SašaEATING HABITS OF CROATIAN HEALTHCARE AND NON-HEALTHCARE UNIVERSITY STUDENTS // Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2019. str. 12-14 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Šerifović, Jasmina; Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, NatalijaQUALITY FEATURES AND HEALTH STANDARDS OF CINNAMON ON THE CROATIAN MARKET // Abstracts of the 2nd International Congress on Food Safety and Quality / Šostar, Zvonimir ; Šikić, Sandra ; Krivohlavek, Adela (ur.).
Zagreb: Archives of Industrial Hygiene and Toxicology ; Institute for Medical Research and Occupational Health, 2018. str. 29-29 (ostalo, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Bogdan, Ivana; Levanić, Davor; Sajko, MelitaAssessment of the knowledge and attitudes of Međimurje county population on celiac disease // Book of abstracts 2nd Black Sea Association of Food Science and Technology - B-FoST Congress 2018
Erevan, 2018. str. 20-20 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Pečet, Julija; Levanić, DavorSTAVOVI OBOLJELIH/IZLIJEČENIH OD KARCINOMA DEBELOG CRIJEVA PREMA PREHRANI U MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI // Knjiga sažetaka s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2018. str. 44-44 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kosalec, Nives; Levanić, DavorCOMPLEMENTARY FEEDING OF INFANTS IN NORTHWEST CROATIA // Book of Abstracts, Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2018. str. 155-156 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Trstenjak, Josip; Levanić, DavorPractical procedures for the prevention of the bee communities diseases with the purpose of maintaining the quality of honey // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology / Herman, Makso ; Pavlaković, Željana (ur.).
Zagreb: Andrija Štampar Teaching Institute of Public Health, 2017. str. 65-67 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Draganić, Antonija; Mehkek, Mateja; Levanić, DavorUČESTALOST I KOLIČINA KONZUMACIJE POVRĆA U PREHRANI // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek i Faramceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. str. 10-10 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
23.Vitez, Brankica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Neuberg, Marijana; Sajko, MelitaHemodijaliza i peritonejska dijaliza, pračenje statusa pothranjenosti dijaliziranih bolesnika // 8. hrvatski kongres nefrologije, dijalize i transplantacije s međunarodnim sudjelovanjem : knjifa sažetaka ; u: Acta Medica Croatica 71 (2017) (S1) / Kes, Petar (ur.).
Zagreb: Akademija mediciniskih znanosti Hrvatske, 2017. str. 222-222 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Tomić Linšak, Dijana; Šušnić, Vesna; Uršulin-Trstenjak, NatalijaPROVEDBA MJERA DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE I DERATIZACIJE U IZVANREDNIM SITUACIJAMA U R. HRVATSKOJ // 1. SIMPOZIJ SANITARNOG INŽINJERSTVA S MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM / Avdić, Dijana (ur.).
Sarajevo, 2017. str. 54-54 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
25.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Juriša, Tajana; Kosalec, Nives; Levanić, DavorSTAVOVI ADOLESCENATA O VAŽNOSTI PRAVILNE PREHRANE I TJELESNE AKTIVNOSTI // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2016. str. 41-41 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
26.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vitez, Brankica; Levanić, Davor; Sajko, Melita; Neuberg, MarijanaPROTEIN-ENERGY STATUS IN PATIENTS RECEIVING DIALYSIS // Food Quality and Safety, Health and Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consluting and Training Center KEY, 2016. str. 49-50 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
27.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Hudler, Kristina; Šalamon, Dean; Sajko, MelitaOCJENA STATUSA UHRANJENOSTI STUDENATA SESTRINSTVA DOBIVENA PUTEM ANTROPOMETRIJSKOG MJERENJA // Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2016. str. 23-23 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
28.Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Vesna; Tomić Linšak, DijanaCHARACTERISTICS AND SPECIFICS OF APPLYING FSSC 22000 IN THE MEAT INDUSTRY // Book of Abstracts - 1st Black Sea Association of Food science and Technology Congress / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Centre KEY, 2016. str. 66-67 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
29.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šalamon, Dean; Puntarić, Dinko; Sajko, MelitaImplementation of informatization in organizing hospital meals in the Republic of Croatia // Book of Abstracts - 1st Black Sea Association of Food science and Technology Congress / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Centre KEY, 2016. str. 148-149 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Veronek, JuricaINFORMATICS SURVEY OF UNIVERSITY STUDENTS ABOUT THE ROLE OF RISK FACTORS FOR THE EMERGENCE OF CHRONICAL DISEASES // Book of Abstracts - 1st Black Sea Association of Food science and Technology Congress / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Centre KEY, 2016. str. 150-150 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
31.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnjić, Saša; Šušnjić, VesnaZAHTJEVI HALAL NORME U PROIZVODNJI SUDŽUKA // 16. Ružičkini dani DANAS ZNANOST - SUTRA INDUSTRIJA / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmyera u Osijeku, 2016. str. 64-64 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
32.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Halamić, Josip; Šorša, Ajka; Cvetković, Želimira, Šibarić, Jasenka; Brkić, DanijelKORELACIJA UDJELA MINERALA U TLU I BAGREMOVOG MEDA UNUTAR PET HRVATSKIH REGIJA I SEZONA // 16. Ružičkini dani DANAS ZNANOST - SUTRA INDUSTRIJA / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmyera u Osijeku, 2016. str. 63-63 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Veronek, Jurica; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Poljak, DamirStavovi studenata o tjelesnoj aktivnosti i njezinoj povezanosti s nastankom kardiovaskularnih bolesti // Zbornik povzetkov: Za človeka gre: družba in znanost v celostni skrbi za človeka / Filej, Bojana (ur.).
Maribor: Alma Mater Europaea - ECM, 2016. str. 212-212 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
34.Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, DavorPrehrana i stavovi studenata u nastajanju kardiovaskularnih bolesti // Zbornik povzetkov: Za človeka gre: družba in znanost v celostni skrbi za človeka / Filej, Bojana (ur.).
Maribor: Alma Mater Europaea - ECM, 2016. str. 115-115 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
35.Sajko, Melita; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Živoder, Ivana; Rajković, KristinaNURSE IN PREVENTION OF EATING DISORDERS // Food Quality & Safety, Health & Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2015. str. 15-15 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Lasić, Dario; Šušnić, VesnaDETERMINATION OF GEOGRAPHICAL ORIGIN OF BLACK LOCUST HONEY OF FIVE CROATIAN REGIONS BY APPLYING THE PCA METHOD // Food Quality & Safety, Health & Nutrition / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2015. str. 87-88 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
37.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dugonjić, Aldin; Levanić, Davor; Šušnić, Saša; Šušnić, Vesna(P001) THE SPECIFICS OF HALAL STANDARD-HRN BAS 1049:2010 // Hygienic Engineering and Design, Food Quality and Safety / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Centre KEY, 2015. str. 36-37 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
38.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Primorac, Ljiljana; Šušnić, Vesna; Šušnić, Saša(QS-P-7) Profile and diversity of physicochemical parameters of the black locust honey from Krapina-Zagorje region given the testing seasons // Internationa Symposium on Bee Products, 3rd edition = Annual meeting of the International Honey Commission (IHC) (abstracts / Brčić Karačonji, Irena ; Lušić, Dražen (ur.).
Rijeka: Faculty of Medicine, 2014. str. 40-40 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
39.Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, NatalijaIdentifikacija i optimizacija procesa u ugostiteljskoj djelatnosti // 3. Međunarodni stručno – znanstveni simpozij / Gobin, Ivan ; Lušić, Dražen (ur.).
Opatija: Hrvatska udruga za sanitarno inženjerstvo – Komora sanitarnih inženjera i tehnicara, 2011. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
40.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Šušnić, SašaThe Safety of Honey Produttion by Implementing the HACCP System // 7th INTERNATIONAL CONGRESS of FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS, AND NUTRITIONISTS / Medić, Helga (ur.).
Opatija: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 249-249 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
41.Dugonjić, Aldin; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, SašaHalal Quality Certification // Sustainable Food in Tourism and Hospitality
Kalmar: Linnaeus University School of Business and Economics, 2010. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
42.Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, NatalijaIskustva u certifikaciji sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane // Akreditacija i certifikacija / Dražen Lušić (ur.).
Opatija: Hrvatska udruga sanitarnih inženjera, 2008. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
43.Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Koprivanec, PavleSustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja // 2. Međunarodni stručno-znanstveni simpozij / Lesar, Andrija (ur.).
Opatija: Komora sanitarnih inženjera i tehničara, 2007. str. 7-7 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
44.Gloc, Kristina; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Dolenac, Ivana; Šušnić, SašaProblematika primjene natrijevog dikloroizocijanuratdihidrata u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu // Stručna radionica s međunarodnim sudjelovanjem
Op, 2006. (predavanje, sažetak, stručni) -
45.Kovaček, Ivančica; Knežević-Jonjić, Neda; Puntarić, Dinko; Bošnir, Jasna; Matica, Biserka; Kovaček, Damir; Uršulin-Trstenjak, NatalijaThe incidence of Listeria monocytegenes in meat products, Zagreb area, Croatia // Fifth Joint RRI-INRA, Gastrointerstinal Tract Microbiology Symposium
Aberdeen (MD): EOP Sciences Journals List, 2006. str. S21 ; P-34 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
46.Kovaček, Ivančica; Knežević-Jonjić, Neda; Puntarić, Dinko; Bošnir, Jasna; Matica, Biserka; Kovaček, Damir; Uršulin-Trstenjak, NatalijaAssessment of listeria monocytogenes in milk products, Zagreb area, Croatia // 8th Symposium on Bacterial Genetics and Ecology (BAGECO 8) : abstracts
Lyon, 2005. str. P73-P73 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
47.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Marinčić, SnježanaHACCP sustav u mesnoj industriji // Kvaliteta i organizacijska kultura : zbornik sažetaka /
Zagreb: Hrvatsko društvo za kvalitetu, 2005. str. 61-61 (poster, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
48.Kovaček, Damir; Fegeš, Maja; Ninčević, Antonela; Perić, Gordana; Vazdar, Mario; Vlašić, Ignacija; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vikić-Topić, DraženSpectroscopy in Food Science // The Fourth International Dubrovnik NMR Course & Conference (DU NMR 2003) : Program & Book of Abstracts / Vikić-Topić, Dražen (ur.).
Zagreb: Institut Ruđer Bošković, 2003. str. 27-28 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
49.Vikić-Topić, Dražen; Kovaček, Damir; Uršulin-Trstenjak, NatalijaNMR spectroscopy in food industry // Central European Meeting, The 4th CROATIAN CONGRESS OF FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS AND NUTRITIONISTS
Opatija, 2001. str. FQ/PP_30-FQ/PP_30 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
50.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Kovaček, Damir; Vikić-Topić, DraženNMR Spectroscopy in Food Science // The First International Dubrovnik NMR Course / Vikić-Topić, Dražen (ur.).
Dubrovnik, 1999. str. 26-26 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
51.Vahčić, Nada; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Mahnet, StjepanOdređivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova I. Optimizacija Simpleks metodom // 32. HRVATSKI SIMPOZIJ MLJEKARSKIH STRUČNJAKA
Opatija, 1996. str. 32-32 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Vahčić, Nada; Kozlek, Damir; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Gačić, MilicaMINERAL CONTENT IN DETERMINATION OF THE GEOGRAPHICAL AND BOTANICAL ORIGIN OF CROATIAN HONEY // IUFoST 2010. 15 th World Congress of Food Science and Technology / Robertson, Gordon ; Lupien, John (ur.).
Cape Town, 2010. str. P0823-P0823 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, NatalijaUzorkovanje kao način prikupljanja objektivnih dokaza u postupku auditiranja sustava upravljanja zdravstvenom ispravnošću hrane // Stručna radionica s međunarodnim sudjelovanjem
Opatija, Hrvatska, 2006. (predavanje, pp prezentacija, stručni) -
3.Uršulin-Trstenjak, NatalijaHACCP sustav analize opasnosti u proizvodnji i prometu hrane // Redovno godišnje savjetovanje sanitarnih inspektora
Varaždin, Hrvatska, 2005. (predavanje, pp prezentacija, stručni) -
4.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Vahčić, Nada; Šušnić, SašaProblematika i iskustva HACCP sustava kao analiza opasnosti u proizvodnji i prometu hrane // II. Hrvatski epidemiološki kongres s međunarodnim sudjelovanjem
Rovinj, 2005. str. 98-98 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
5.Uršulin-Trstenjak, NatalijaPreduvjetni programi za uspješno funkcioniranje HACCP sustava // Stručni seminar
Zagreb, Hrvatska, 2004. (predavanje, pp prezentacija, stručni) -
1.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šarkanj, Bojan; Jaković, MatejPotrošnja i informiranost o važnosti konzumacije bučinog ulja u studentskoj populaciji // Varaždinsko bučino ulje
Varaždin: Županija Varaždinska, 2022. str. 11-13 (predavanje, recenziran, prošireni sažetak, znanstveni) -
1.Uršulin-Trstenjak, NatalijaMakro i mikro elementi u karakterizaciji bagremovog meda, 2012., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
1.Uršulin-Trstenjak, NatalijaAnaliza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Uršulin-Trstenjak, NatalijaOdređivanje suhe tvari jogurta primjenom mikrovalova, 1998., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Cuković, MonikaPrehrana po krvnim grupama, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
2.Premec, MatejaMediteranska prehrana, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel prehrambene tehnologije, Koprivnica
-
3.Štajduhar, JosipUloga prehrane u očuvanju zdravlja sportaša - prikaz slučaja hrvača, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
4.Oršoš, SamirPrehranom do održavanja zdravog načina života, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
5.Dunković, KataUloga medicinske sestre i planiranje pravilne prehrane u dječjim vrtićima, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
6.Tompoš, PetarPrehrana medicinskih sestara i tehničara u Županijskoj bolnici Čakovec za vrijeme pandemije COVID-19, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
7.Mlinarić, IvanaPrehrana korisnika doma za starije i nemoćne osobe, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
8.Mavrin, LucijaUtjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
9.Maslarda, DijanaPrehrambene navike osoba oboljelih od upalnih bolesti crijeva sa područja sjeverne Hrvatske, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
10.Lovrek, LeaStavovi građana o kupnji i poštivanju sanitarno- higijenskih pravila prilikom nabavke prehrambenih proizvoda, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
11.Kovačević, IvanaLiječenje pčelinjim proizvodima i pčelinjim otrovom, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
12.Draganić, LucijaCelijakija - prikaz slučaja, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
13.Danonić, MarijanaPrehrambene prilagodbe obitelji s djecom u vrijeme COVID-19, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
14.Bogdan, IvanaUloga suplemenata i prehrambenih proizvoda u kvalitetnom osiguranju acido-baznog statusa organizma, 2020., diplomski rad, diplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
15.Blazinarić, IvaAlergija na hranu kod djece vrtićke dobi, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
16.Kamenčev, DoriaAlergije i intolerancija na hranu u djece predškolske dobi, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
17.Lešćanec Viktorovski, KristinaAnoreksija nervosa – borba za život, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
18.Tomasović, FilipUloga zdravstvenog voditelja u predškolskoj ustanovi s težištem na segment edukacije i formiranje pravilnih prehrambenih navika, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
19.Sokol, TeaInformiranost opće populacije o bolesti celijakije, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
20.Mitić, EmanuelaPrikaz kvalitete prehrane u osnovnim školama na području Međimurske županije, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
21.Matoša, IvanaUloga prehrane u postizanju hormonske ravnoteže kod žena, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
22.Vitez, DavidPrimjena metoda procjene nutritivnog statusa starije populacije, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
23.Zadravec, AnitaUtjecaj prehrane na smanjenje simptoma multiple skleroze, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
24.Pečet, JulijaStavovi oboljelih/izliječenih od karcinoma debelog crijeva prema prehrani u Međimurskoj županiji, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
25.Kudelić, PetraVažnost uloge medicinske sestre u edukaciji i prevenciji pojave pretilosti u adolescentskoj dobi, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
26.Kosalec, NivesZdravstveno funkcioniranje osoba oboljelih od šećerne bolesti s obzirom na način prehrane, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
27.Korpar, MarijaEnteralna prehrana bolesnika s perkutanom endoskopskom gastrostomom, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
28.Kladić, ValentinaRazlika u prehrani adolescenata u gradskoj i ruralnoj sredini, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
29.Juriša, TajanaUloga medicinske sestre u prevenciji nastanka raka debelog crijeva kod studentske populacije, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
30.Bradić, MatejaUloga medicinske sestre i prehrane u vrtiću, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
31.Alagić, KatarinaPrikaz slučaja samoinicijativnog izlječenja od anoreksije, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever, Varaždin
-
32.Šikica, AnitaUloga medicinske sestre u organizaciji prehrane u domu za starije osobe, 2017., diplomski rad, preddiplomski, odjel Sestrinstvo, Varaždin
-
33.Bogdan, IvanaInformiranost populacije Međimurske županije o bolesti celijakija, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
34.Štrok, PetraMedicinska sestra – promotor o povezanosti prehrane i hormonalne ravnoteže, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
35.Balog, DijanaUtjecaj prehrane na kvalitetu zubiju, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
36.Herceg, GordanaUloga medicinske sestre kroz aspekt prehrane u prikazu slučaja Crohnove bolesti, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
37.Galo-Đurek, SnježanaUloga medicinske sestre u prehrani onkoloških bolesnika, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
38.Vitze, BrankicaPrehrana bolesnika na dijalizi, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
39.Premuš, FilipVažnost prehrane pacijenata sa glutenskom enteropatijom, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
40.Brajković, AnaPretilost kod djece, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
41.Poljak, ŽeljkoPrehrana bubrežnih bolesnika, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
42.Blažević, DarkoVažnost i uloga prehrane odraslih kod Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
43.Blažević, DanijelaPrehrana bolesnika kod reumatoidnog i uričnog artirtisa, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
44.Čerkez, MartinaGestacijski dijabetes, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
45.Hasaković-Felja, MartinaPretilost kao faktor rizika za nastajanje koronarnih bolesti, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Sveučilište Sjever / Odjel za sestrinstvo, Varaždin
-
46.Dugonjić, AldinPrimjena zahtjeva halal norme HRN BAS 1049:2010 u klaonici krupne stoke, 2013., diplomski rad, diplomski, Zdravstveno veleučilište, Zagreb
-
47.Župan, AlanHACCP studije u nadzoru kritičnih kontrolnih točaka u ugostiteljstvu, 2011., diplomski rad, diplomski, Zdravstveno veleučilište, Zagreb