Pregled po CROSBI profilu: Pavica Tupajić (CROSBI Profil: 28775, MBZ: 197264)
Pronađeno 22 radova
-
1.Mihaljević Žulj, Marin; Posavec, Barbara; Škvorc, Melanija; Tupajić, PavicaEvaluacija kemijskog sastava destilata dobivenih od vina s manom // Glasnik zaštite bilja, 39 (2016), 3; 30-36 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
2.POSAVEC, Barbara; ŠKVORC, Melanija; MIHALJEVIĆ ŽULJ, Marin; TUPAJIĆ, PavicaKemijski sastav destilata dobivenih od vina s manom // 51st Croatian and 11th International Symposium on Agriculture
Opatija, Hrvatska, 2016. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Jakobović, Snježana; Tupajić, Pavica; Jakobović, MarioUtjecaj dokiseljavanja komine grožđa cv.Graševina bijela na kemijski sastav rakije komovice // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 58 (2013), 63/2; 75-83 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Preiner, Darko; Tupajić, Pavica; Karoglan Kontić, Jasminka; Andabaka, Željko; Marković, Zvjezdana; Maletić, EdiOrganic acids profiles of the most important Dalmatian native grapevine (V. vinifera L.) cultivars // Journal of food composition and analysis, 32 (2013), 2; 162-168 doi:10.1016/j.jfca.2013.09.005 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
5.Fijačko, AnaKemijske i senzorne karakteristike vinjaka, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
6.Preiner, Darko; Karoglan Kontić, Jasminka; Tupajić, Pavica; Marković, Zvjezdana; Maletić, EdiVariations in the composition of acids in grapes of autochthonous Croatian varieties during the drying process in the production of the dessert wine Prošek // 32nd World Congress of vine and wine, 7th general assembly of the OIV / Kubanović, Veronika (ur.).
Zagreb: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva, i ruralnog razvoja RH, 2009. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Karoglan Kontić, Jasminka; Preiner, Darko; Tupajić, Pavica; Marković, Zvjezdana; Maletić, EdiMehanički sastav bobica i prosušivanje grožđa za proizvodnju prošeka // Proceedings of 44th Croatian and 4th International Symposium on Agriculture / Marić, Sonja ; Lončarić, Zdenko (ur.).
Osijek: Faculty of Agriculture, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2009. str. 847-851 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Baranović, MarkoUtjecaj granice odjeljivanja srednjeg toka destilata na kakvoću rakije od šljive cv Elena, 2008., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
9.Boljat, MarkoPrikladnost šljive sorte Elena za proizvodnju rakije, 2007., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
10.Tupajić, Pavica; Čmelik, Zlatko; Boljat, Marko; Družić, JasminaUtjecaj uvjeta vrenja na kakvoću rakije od šljive cv Elena (Prunus domestica L.) // Pomologia Croatica : glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 13 (2007), 1; 31-40 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
11.Jakobović, Snježana; Tupajić, Pavica; Pecina, MarijaUtjecaj dokiseljavanja komine grožđa cv. Graševina bijela na kemijski sastav rakije komovice // Zbornik sažetaka, 43. Hrvatski i 2 Međunarodni simpozij agronoma 2007.
Opatija, Hrvatska, 2007. str. 246-247 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
12.Tupajić, Pavica; Čmelik, Zlatko; Družić, JasminaKakvoća rakija proizvedenih od šljive (Prunus domestica) kultivara Elena, Top i Felsina // Pomologia Croatica, 12 (2006), 4; 263-270 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
13.Snježana JakobovićKakvoća rakije od komine grožđa cv. Graševina bijela, 2006., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
14.Herjavec, Stanka; Majdak Ana; Tupajić Pavica; Redžepović, Sulejman; Orlić, Sandi;Effect of different deacidification methods on Moslavac wine quality // XXVII OIV Congress
Beč, Austrija, 2004. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
15.Herjavec, Stanka; Majdak, Ana; Tupajić, Pavica; Redžepović, Sulejman; Orlić, SandiReduction in acidity by chemical and microbiological methods and their effect on Moslavac wine quality // Food technology and biotechnology, 41 (2003), 3; 231-236 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
16.Kozina, Bernard; Majdak, Ana; Tupajić, Pavica; Karoglan, Marko; Soldo, TomislavInfluence of Partial Defoliation on Maturation and Productivity of cv. Sauvignon white (V. vinifera L.) // Book of abstracts, First Symposium on Horticulture
Ohrid, 2002. str. 122-122 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Tupajić, PavicaPromjene udjela šećera, kiselina i glicerola u moštu od kasno branog i s plijesni Botrytis cinerea zaraženog grožđa Graševine // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 66 (2001), 4; 217-223 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
18.Herjavec, Stanka; Tupajić, Pavica; Majdak, AnaInfluence of Malolactic Fermentation on the Quality of Riesling Wine // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 66 (2001), 1; 59-64 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
19.Herjavec, Stanka.; Tupajić, Pavica; Majdak, Ana; Firšt Bača, MajaEffect of Malolactic Fermentation on Acidity, some Aroma Compounds and Sensory Properties of Riesling Wine // International conference-prospects for viticulture and enology : book of invited papers and abstracts / Pejić, Ivan ; Mirošević, Nikola (ur.).
Zagreb, 2000. str. 136-136 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Herjavec, Stanka; Tupajić, PavicaChanges in Acidity, some Aroma Compounds and Sensory Properties of Frankovka Wine after Malolactic Fermentation // Food Technology and Biotechnology, 36 (1998), 3; 209-213 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Herjavec, Stanka; Tupajić, Pavica; Alpeza, IvanaPromjene kiselosti vina tijekom MLF // XXXIII znanstveni skup hrvatskih agronoma
Zagreb, 1997. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Tupajić, Pavica; Herjavec, Stanka; Alpeza, Ivana; Marić, JasminaViši alkoholi i njihove količine u nekim vinima kontroliranog podrijetla kontinentalne Hrvatske // 1. slovenski vinogradniško vinarski kongres
Portorož, Slovenija, 1996. str. 215-220 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)