Pregled po CROSBI profilu: Mirjana Škreblin (CROSBI Profil: 27863, MBZ: 47381)
Pronađeno 9 radova
-
1.Herceg, Zoran; Lelas, Vesna; Škreblin, MirjanaUtjecaj tribomehaničke mikronizacije na reološka svojstva proteina sirutke // Food Technology and Biotechnology, 40 (2002), 2; 145-156 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni rad, znanstveni)
-
2.Kosanović, Cleo; Subotić, Boris; Kaučič, Vjenčeslav; Škreblin, MirjanaDissolution of Zeolites NaA, Potassium Exchanged Zeolite (KA) and the Amorphous and Crystalline Phases Obtained by Thermal Treatment of Zeolite KA in Hot Alkaline Solution // Physical Chemisrty Chemical Physisc, 2 (2000), 15; 3447-3451 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Subotić, Boris; Antonić, Tatjana; Bosnar, Sanja; Bronić, Josip; Škreblin, MirjanaAnalysis of the distribution of nuclei in matrices of differently prepared and treated gels // Porous Materials in Environmentally Friendly Processes
Amsterdam : Lausanne : New York (NY) : Oxford : Shannon : Singapore : Tokyo: Elsevier, 1999. str. 157-164 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Bronić, Josip; Subotić, Boris; Škreblin, MirjanaInvestigation of the influence of seeding on the crystallization of zeolite A in the membrane-type reactor // Microporous and mesoporous materials, 28 (1999), 1; 73-82 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Škreblin, MirjanaUtjecaj hidrokoloida na reološka svojstva mliječnih deserata // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 1998. str. 80-81 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Škreblin, Mirjana; Rimac, SuzanaFreezing effects on the viscosity of dairy deserts // Texture of fermented milk products and dairy desserts
Brisel: International Dairy Federation, 1998. str. 203-207 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Hegedušić, Vesna; Rimac, Suzana; Herceg, Zoran; Škreblin, MirjanaUtjecaj dodataka stabilizatora na reološka svojstva modelnih sladolednih smjesa // Mljekarstvo, 48 (1998), 2; 87-96 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
8.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Škreblin, Mirjana; Rimac, SuzanaFreezing effects on the viscosity of dairy desserts, 1997. (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo).
-
9.Wolf-Coporda, Alka; Lovrić, Zlatko; Huić, Mirjana; Francetić, Igor; Vrhovac, Božidar; Plavšić, Franjo; Skreblin, MirjanaDetermination of bioequivalence of two furosemide preparations; the effect of high doses of furosemide on some pharmacokinetic parameters // International journal of clinical pharmacology research, 16 (1996), 83-88 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)