Pregled po CROSBI profilu: Viktor Šatović (CROSBI Profil: 27560, MBZ: 46163)
Pronađeno 18 radova
-
1.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Nežak, Jadranko; Marušić, Nives; Šatović, ViktorUtjecaj ovitka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 113-122 (recenziran, članak, znanstveni)
-
2.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Marušić, Nives; Šatović, Viktor; Nežak, JadrankoUtjecaj ovitaka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso, 11 (2009), 2; 111-121 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
3.Medić, H., Vidaček, S., Sedlar, K., Šatović, V., Petrak, T.Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 224-231 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
4.Vnučec, TatjanaBioelektrična impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Onocorhynchus mykiss) uslijed sporog smrzavanja, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Horvat, MirjanaUtjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Begić, VlastaOdrživost toplinski obrađenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Nežak, JadrankoUtjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Špoljarec, MihaelaOdrživost mariniranog svježeg svinjskog mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Galić, IvanaDetekcija Salmonella sp.u mesu i mesnim proizvodima klasičnom metodom kultivacije i dokazom antigena ELISA metodom, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Zuber, Andreja-ĐuricaTehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Jurčić King, DijanaUtjecaj kalijevog laktata na trajnost hrenovki u vakuum pakiranju, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Lokotar, BorisUtjecaj vrste masnoće i emulgatora na senzorska svojstva kokošje paštete proizvedene iz mehanički otkoštenog mesa, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Bunić, NedeljkaTehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Lasić, DaliborTehnološki proces proizvodnje pilećih hrenovki sa i bez Na-laktata, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Lelas, SlađanaKontrola kakvoće obarenih i polutrajnih kobasica, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Vručina, ZoranUtjecaj Purasala P-60 na svojstva roštiljske kobasice, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Vreš, NikolinaTehnološki proces proizvodnje ekstra kobasice uz dodatak sirutke u prahu, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Martinec, NenadTehnološki proces proizvodnje pilećih hrenovki sa i bez sira, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb