Pregled po CROSBI profilu: Marina Krvavica (CROSBI Profil: 26321, MBZ: 258273)
-
1.Begić, Munevera; Ganić, Amir; Forto, Amina; Krvavica, MarinaVolatile flavour compounds of Herzegovinian dry smoked goat meat // Agriculture and Forestry, 68 (2022), 3; 225-275 doi:10.17707/AgricultForest.68.3.19 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Krvavica, MarinaDalmatinska janjetina, oznaka izvornosti, specifikacija, 2022. (međunarodna recenzija, ostalo).
-
3.Ganić, Amir; Begić, Munevera; Forto, Amina; Krvavica, MarinaDetermination Of Quality Parameters Of Herzegovinian Dry Smoked Goat Meat // Poljoprivreda i šumarstvo, 68 (2022), 1; 115-130 doi:10.17707/AgricultForest.68.1.06 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Kušec, Goran; Komlenić, Miodrag; Gvozdanović, Kristina; Sili, Velimir; Krvavica, Marina; Radišić, Žarko; Djurkin Kušec, IvonaCarcass composition and physicochemical characteristics of meat from pork chains based on native and hybrid pigs // Processes, (2022), 10(2); 370, 13 doi:10.3390/pr10020370 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Krvavica, Marina; Konjačić, Miljenko; Drinovac Topalović, Marijana; Kegalj, Andrijana; Ljubičić, Iva; Đugum, JelenaChanges of basic chemical and mineral composition of different sex categories of mutton in the dry- curing process // 10th Central European Congress on Food (CEFood) Book of Abstract / Mujčinović, Alen (ur.).
Sarajevo: Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2021. str. 55-56 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Krvavica, Marina; Đugum, Jelena; Topalović Drinovac, Marijana; Kegalj, Andrijana; Ljubičić, Iva; Konjačić, MiljenkoChanges in proximate chemical and mineral compositions of different sex categories of mutton during the dry-curing process // Animals, 11 (2021), 11; 3019, 10 doi:10.3390/ani11113019 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Martić Kuran, Linda; Drinovac Topalović, Marijana; Đugum, Jelena; Krvavica, MarinaOpinion of Croatian consumers on traditional Dalmatian lamb in the process of obtaining a PDO label // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (2021), 483-496 doi:10.31727/m.23.6.4 (međunarodna recenzija, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
8.Martić Kuran, Linda; Krvavica, Marina; Drinovac Topalović, Marijana; Đugum, JelenaOPINION OF CROATIAN CONSUMERS ON TRADITIONAL DALMATIAN LAMB IN THE PROCESS OF OBTAINING A PDO LABEL // 10th Central European Congress on Food (CEFood) / Alen Mujčinović (ur.).
Sarajevo: Faculty of Agriculture and Food Sciences University of Sarajevo Bosnia and Herzegovina, 2021. str. 97-97 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
9.Krvavica, Marina; Lasić, Dario; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Đugum, Jelena; Janović, Špiro; Milovac, Srđan; Bošnir, JasnaChemical Characteristics of Croatian Traditional Istarski pršut (PDO) Produced from Two Different Pig Genotypes // Molecules, 26 (2021), 14; 4140, 18 doi:10.3390/ molecules26144140 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Krvavica, Marina; Kotlar, Rea; Drinovac Topalović, Marijana; Šarolić, MladenkaEffect of technology differences on chemical and sensory properties of Dalmatinska pecenica (PGI) // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 3; 210-233 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Rogošić, Jozo; Musa, Antonela; Krvavica, MarinaPlant secondary compounds in Mediterranean shrubs: Phytotoxins or medicines // Efficiency and resilience of forage resources and smallruminant production to cope with global challenges in Mediterranean areas / Lopez Francos, Antonio ; Jouven, Magali ; Porqueddu, Claudio ; Ben Salem, Hichem (ur.).
Meknes: International Centre for Advanced Mediterranean Agronomic Studies, 2021. str. 507-512 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Kotlar, ReaKemijska i senzorna svojstva dalmatinske pečenice, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
13.Krvavica, Marina; Ganić, Amir; Begić, Munevera; Đugum, JelenaHlapivi spojevi arome kupreške janjetine // MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXII (2020), 2.; 129-141 doi:10.31727/m.22.2.4 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Krvavica, MarinaDalmatinaka pečenica, oznaka zemljopisnog podrijetla, specifikacija, 2019. (međunarodna recenzija, ostalo).
-
15.Krvavica, MarinaDalmatinska panceta, oznaka zemljopisnog podrijetla, specifikacija, 2019. (međunarodna recenzija, ostalo).
-
16.Ganić, Amir, Munevera Begić, Emir Patković, Amir Čaušević, Marina Krvavica i Dragan BrenjoZaštita zemljopisnog podrijetla „Visočke pečenice“ – put do brenda // MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XXI, br. 4, 2019 (2019), 386-396 doi:10.31727/m.21.4.3 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Žeravica, MarkoDalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
18.Milak, VedranaHlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
19.Glavan, PetarDalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
20.Rogosic, Jozo; Ralph, Michael; Musa, Antonela; Skobic, Dragan; Krvavica, Marina, Arapovic, MajaGoat preference for phylogenetical diverse compared to similar Mediterranean shrubs // Journal of Mediterranean Ecology, 16 (2018), SI; 5-13 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Djurkin Kušec, Ivona; Komlenić, Miodrag; Krvavica, Marina; Margeta, Vladimir; Gvozdanović, Kristina; Galović, Dalida; Radišić, Žarko; Kušec, GoranFatty acid composition of Baranjski kulen from two diverse production systems // Acta Fytotechnica et Zootechnica, 21 (2018), 4; 152-154 doi:10.15414/afz.2018.21.04.152-154 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Križanac, AnamarijaFizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
23.Rakić, MarkoDalmatinska janjetina - izvorni proizvod Dalmacije, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
24.Krvavica, Marina, Marko Jelić, Anita Velić, Anamarija Križanac i Jasenka Gajdoš KljusurićUčinak različitih tehnoloških postupaka i kvalitete sirovine na fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIX No. 2 (2017), 128-140 doi:10.31727/m.19.2.6 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Hrković Probija, Amina; Hodžić, Aida; Vegara, Mensur; Krvavica, Marina; Hadžimuslić, Nejra; Sarić, Zlatan; Crnkić, ĆazimISPARLJIVE AROMATSKE MATERIJE KAO PARAMETRI KVALITETE AUTOHTONIH SIREVA - LIVANJSKOG I TRAVNIČKOG // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 59 (2017), 1; 7-13 doi:10.33128/k.59.1.2 (domaća recenzija, članak, ostalo)
-
26.Krvavica, Marina i Vedrana MilakHlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIX No. 5 (2017), 406-419 doi:10.31727/m.19.5.5 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
27.Lučin, MarijaTehnološka svojstva i oksidativni status dalmatinske pečenice, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
28.Ganić, Amir; Krvavica, Marina; Babić, IvonaInfluence of the researched area and part of the carcass on some quality indicators of sheep dry-cured ham. // Journal of Hygienic Engineering and Design, 17 (2016), 43-52 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
29.Krvavica, Marina, Marko Jelić, Anita Velić, Marija Lučin i Jasenka Gajdoš KljusurićFizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pečenice proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XVIII No. 5 (2016), 414-421 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
30.Krvavica, Marina; Konjačić, Miljenko; Mioč, BoroUčinak spola, kastracije i različitih tehnoloških postupaka na kemijska svojstva ovčjeg mesa i kaštradine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (2016), 3; 228-237 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
31.Krvavica, Marina; Rogošić, Jozo; Vnučec, Ivan; Jug, Tjaša; Đugum, Jelena; Marušić-Radovčić, NivesIsparljivi spojevi arome creske janjetine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (2016), 1; 53-63 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
32.Krvavica, Marina; Vnučec, Ivan; Rogošić, Jozo; Jug, Tjaša, Đugum, Jelena; Radovčić Marušić, NivesIsparljivi sastojci mesa janjadi iz različitih zemljopisnih područja // Zbornik sažetaka, 51. hrvatski i 11. međunarodni simpozij agronoma / Pospišil, Milan ; Vnučec, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski faultet, 2016. str. 162-163 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Kegalj, Andrijana; Konjačić, Miljenko; Vrdoljak, Marija; Krvavica, MarinaGenomska selekcija u govedarstvu // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 69 (2015), 3-4; 59-71 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
34.Krvavica, Marina, Vnučec, Ivan, Bradaš, Milijana, Jug, Tjaša, Đugum, Jelena, Marušić Radovčić, NivesIsparljivi sastojci arome paške janjetine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 17 (2015), 5; 435-443 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
35.Krvavica, Marina; Bradaš, Milijana; Rogošić, Jozo; Jug, Tjaša; Vnučec, Ivan; Marušić Radovčić, NivesIsparljivi spojevi arome ličke janjetine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVII (2015), 3; 238-246 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
36.Krvavica, Marina; Boltar, Iva; Bradaš, Milijana; Jug, Tjaša; Vnučec, Ivan; Marušić Radovčić, NivesIsparljivi sastojci arome dalmatinske janjetine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVII (2015), 1; 57-64 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
37.Tarle, AnaFizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete mlijeka, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
38.Ganić, Amir; Krvavica, Marina; Babić, IvonaInfluence of the researched area and part of the carcass on some quality indicators of sheep dry- cured ham // Journal of hygienic engineering and design, 17 (2014), 43-52 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Marina KrvavicaOsnovna načela i mjere dobre prakse u lancu hrane // Uvod u sigurnost hrane / Babić, Ivona ; Đugum, Jelena (ur.).
Ljubljana: Inštitut za sanitarno inženierstvo, 2014. str. 111-125 -
40.Krvavica, Marina i Jelena ĐugumSoljenje / salamurenje – neizbježan tehnološki postupak u preradi mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 16 (2014), 1; 61-98 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
41.Krvavica, Marina; Madir, Ante; Golem, Martina; Gugić, Josip; Friganović, Emilija; Đugum, JelenaUtjecaj genotipa svinja na masnokiselinski profil i oksidativni status pršuta // Book of abstracts: 49th Croatian and 9th International Symposium on Agriculture / Marić, Sonja ; Lončarić, Zdenko (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2014. str. 175-176 (predavanje, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni) -
42.DRAGAŠ, M.; KRVAVICA, M.; ĆAĆIĆ, M.Understanding of Ethics and Morality by Different Social Groups // World Journal of Theorethical and Applied Sciences, I (2014), 1; 200-213 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
43.Dragaš, Marijana; Krvavica, Marina; Ćaćić, MarijoUnderstanding of ethics and morality by different social groups // World journal of theoretical and applied sciences, 1 (2014), 1/2014; 200-212 (recenziran, članak, stručni)
-
44.Golem, MartinaUtjecaj genotipa na masnokiselinski profil i oksidativni status pršuta, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
45.Zorić, VjeraPokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
46.Krvavica, Marina, Josip Gugić, Emilija Friganović, Nikola Tomić, Miljenko Konjačić i Marija UremovićUtjecaj genotipa svinja na kemijska svojstva istarskog pršuta // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 1; 70-76 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
47.Krvavica, Marina, Miljenko Konjačić i Jelena ĐugumpH vrijednost - pokazatelj kvalitete ovčjeg mesa namijenjenog preradi // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 4; 270-277 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
48.Krvavica, Marina; Tomić, Nikola; Konjačić, Miljenko; Gugić, Josip; Friganović, Emilija; Uremović, MarijaUtjecaj genotipa svinja na kemijska svojstva istarskog pršuta // MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 1; 38-43 (recenziran, članak, znanstveni)
-
49.Krvavica, Marina; Đugum Jelena, Kegalj AndrijanaMasti i masne kiseline ovčjeg mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 2; 111-121 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
50.Krvavica, Marina; Đugum, Jelena; Kegalj, Andrijana; Vrdoljak, MarijaDimljenje - postupci i učinci na mesne proizvode // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 3; 202-208 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
51.Krvavica, Marina; Rogošić, Jozo; Šarić, Tomislav; Župan, Ivan; Ganić, Amir; Madir, AntePokazatelji klaoničke vrijednosti i kvalitete trupa janjadi dalmatinske pramenke // Meso, 15 (2013), 6; 455-463 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
52.Đugum, Jelena; Krvavica, Marina; Knežević, NadaScience and new technologies in production of autochthonous products // 7th International Congress and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour-Bread’13 : Book of Abstracts / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2013. str. 38-38 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
53.Tomić, NikolaKemijski sastav i svojstva pršuta različitih genotipova svinja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
54.Krvavica, Marina; Vrdoljak, Marija; Kegalj, AndrijanaBroj ovaca i proizvodnja ovčjeg mesa u svijetu i Hrvatskoj // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 14 (2012), 6; 491-496 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, ostalo)
-
55.Kegalj, Andrijana; Krvavica, Marina; Ljubičić, IvaRaznolikost mikroflore u mesu i mesnim proizvodima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 14 (2012), 3; 239-246 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
56.Krvavica, Marina; Mioč, Boro; Friganović, Emilija; Kegalj, Andrijana; Ljubičić, IvaSušenje i zrenje - temeljni tehnološki procesi u proizvodnji trajnih suhomesnatih proizvoda // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2012), 2; 138-144 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
57.Gugić, Josip; Mioč, Boro; Krvavica, Marina; Grgić, Ivo; Čemeljić, AnteProizvodno-ekonomska obilježja ovčarske proizvodnje na otoku Pagu // Mljekarstvo, 62 (2012), 1; 43-52 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
58.Držaić, Valentino; Mioč, Boro; Krvavica, Marina; Prpić, Zvonimir; Vnučec, IvanUtjecaj kastracije ovnova na klaoničke pokazatelje i kakvoću trupa // Zbornik radova 2 / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2012. str. 674-678 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
59.Krvavica, MarinaKvalitativne promjene različitih kategorija ovčjeg mesa u procesu salamurenja i sušenja, 2012., doktorska disertacija, Agronomski fakultet, Zagreb
-
60.Krvavica, Marina; Mioč, Boro; Konjačić, Miljenko; Friganović, Emilija; Ganić, Amir; Kegalj, AndrijanaWeight loss in the processing of dry-cured mutton: effect of age, gender and processing technology // Book of Abstracts & Plenary Lectures: 19th Symposium Animal Science Days / Kapš, Miroslav (ur.).
Zagreb: Faculty of agriculture, University of Zagreb, 2011. str. 39-39 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
61.Kegalj, Andrijana; Krvavica, Marina; Vrdoljak, Marija; Ljubičić, Iva; Dragaš, MarijanaStanje i trendovi proizvodnje ovčjeg mesa u Europskoj uniji i Hrvatskoj // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 13 (2011), 6; 443-449 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
62.Mioč, Boro; Krvavica, Marina; Vnučec, Ivan; Držaić, Valentino; Prpić, Zvonimir; Kegalj, AndrijanaKlaonički pokazatelji i odlike trupova travničke pramenke // Stočarstvo, 65 (2011), 3; 179-188 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
63.Krvavica, Marina; Mioč, Boro; Konjačić, Miljenko; Friganović, Emilija; Kegalj, AndrijanaWeight Loss in the Processing of Dry-cured Mutton: Effect of Age, Gender and Processing Technology // Poljoprivredna znanstvena smotra, 76 (2011), 4; 345-348 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
64.Zulim, LjiljaTehnološki proces proizvodnje obarenih kobasica, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
65.Krvavica, Marina, Irena Cvitković, Jelena Đugum, Ivona Babic i Miljenko KonjačićHlapljive tvari istarskog pršuta u različitim periodima zrenja // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XII No. 5 (2010), 276-282 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
66.Cvitković, IrenaHlapljive tvari pršuta u različitim periodima zrenja, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
67.Friganović, Emilija; Krvavica, MarinaUpravljanje kvalitetom u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji i preradi // Zbornik radova Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu sa seminara održanih u okviru projekta CARDS 2004 Cross-border cooperation grant scheme: "Uspostava ovlaštenog laboratorija i nadzorne stanice za ekološku poljoprivredu" / Krvavica, Marina (ur.).
Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2009. str. 103-111 (ostalo, cjeloviti rad (in extenso)) -
68.Friganović, Emilija; Krvavica, Marina; Friganović DomagojZakonski propisan nadzor u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji i preradi // Zbornik radova Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu sa seminara održanih u okviru projekta CARDS 2004 Cross-border cooperation grant scheme: "Uspostava ovlaštenog laboratorija i nadzorne stanice za ekološku poljoprivredu" / Krvavica, Marina (ur.).
Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2009. str. 55-60 (ostalo, cjeloviti rad (in extenso)) -
69.Krvavica, Marina; Friganović, Emilija; Đugum, Jelena; Kegalj, AndrijanaDalmatinska kaštradina [koštradina] // MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 5; 285-290 (recenziran, članak, stručni)
-
70.Đugum, Jelena; Ćurić, Duška; Krvavica, Marina; Novotni, DubravkaInfluence of wheat flour extrusion cooking on texture and colour of extruded products // Proceedings of the 2008 Joint Central European Congress. Vol 1. / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb, 2009. str. 375-382 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
71.Pekić, MarinaSpecifičnosti tehnologije Dalmatinskog pršuta, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
72.Krvavica, Marina; Vidaček, Sanja; Konjačić, Miljenko; Botka-Petrak, Karmen; Petrak, Tomislav; Đugum, Jelena; Kolarić, Sanja; Medić, HelgaA study of chemical profiles and appearance of white crystals in Istrian dry-cured ham : effect of desalting // Italian journal of animal science, 7 (2008), 3; 373-382 doi:10.4081/ijas.2008.373 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
73.Krvavica, Marina; Lukić, Andrijana; Vrdoljak, Marija; Đugum, Jelena; Ćurić, DuškaProteoliza mišićnog tkiva tijekom zrenja pršuta // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 9 (2007), 4; 221-229 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
74.Krvavica, Marina; Đugum, JelenaRazgradnja lipida mišićnog i masnog tkiva tijekom zrenja pršuta // MESO, IX (2007), 5; 267-273 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, ostalo)
-
75.Vrdoljak, Marija; Krvavica, MarinaSir iz mješine - Kako proizvesti higijenski ispravan proizvod, a zadržati autohtonost? // Perspektive razvoja ruralnog turizma / Robert Baćac (ur.).
Zagreb: Hrvatski farmer d.d., 2007. str. 826-834 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
76.Lukić, Andrijana; Krvavica, MarinaKakvoća vode izvora rijeke Krke // Hrvatska vodoprivreda, 173 (2007), 6-8 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
77.Krvavica, Marina; Lukić, Andrijana; Vrdoljak, Marija; Đugum, Jelena; Ćurić, DuškaProteoliza mišićnog tkiva tijekom zrenja pršuta // MESO, 4 (2007), 221-229 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, ostalo)
-
78.Krvavica, Marina; Lukić, Andrijana; Vrdoljak, MarijaAktivnost proteolitičkih i lipolitičkih enzima tijekom proizvodnje pršuta // MESO, IX (2007), 3; 158-162 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
79.Krvavica, Marina; Đugum, JelenaUčinak odsoljavanja na neke fizikalne osobine istarskog pršuta // MESO, IX (2007), 1; 32-37 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
80.Krvavica, Marina; Lukić, Andrijana; Vrdoljak, MarijaAktivnost proteolitičkih i lipolitičkih enzima tijekom proizvodnje pršuta // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 9 (2007), 3; 158-162 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
81.Krvavica, Marina; Đugum JelenaUčinak odsoljavanja na neke fizikalne osobine Istarskog pršuta // Meso, 9 (2007), 1; 32-37 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
82.Krvavica, Marina; Đugum, JelenaProizvodnja pršuta u svijetu i kod nas // MESO, 6 (2006), 355-365 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, ostalo)
-
83.Krvavica, MarinaČimbenici kakvoće pršuta // MESO, 5 (2006), 279-290 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, ostalo)
-
84.Đugum, Jelena; Ćurić, Duška; Kovačević, Dragan; Novotni, Dubravka; Krvavica MarinaExtrusion cooking as a new trend in cereal baby food production // Book of Papers of the 13th World Congress of Food Science and Technology, Food is Life,
Nantes, 2006. str. 931-932 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
85.Krvavica, Marina; Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Botka-Petrak, Karmen; Petrak, TomislavChemical characteristics of desalted and non-desalted Istrian dry-cured hams // 52nd International Congress of Meat science and Technology Harnessing and exploiting global opportunities / Troy, Declan ; Pearce, Rachel ; Byrne, Briege ; Kerry, Joseph (ur.).
Wageningen: Academic Publishers, 2006. str. 469-470 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
86.Krvavica, Ana; Müller, Danko; Vučić, Majda; Belicza, MladenFrequency of primary skin melanoma in two Croatian regions // Abstracts of the 16th Ljudevit Jurak International Symposium on Comparative Pathology ; u: Acta clinica croatica 44 (2005) (2) / Kusić, Zvonko (ur.).
Zagreb, 2005. str. 230-230 (poster, sažetak, znanstveni)