Pregled po CROSBI profilu: Marina Krvavica (CROSBI Profil: 26321, MBZ: 258273)
-
1.Begić, Munevera; Ganić, Amir; Forto, Amina; Krvavica, MarinaVolatile flavour compounds of Herzegovinian dry smoked goat meat // Agriculture and Forestry, 68 (2022), 3; 225-275 doi:10.17707/AgricultForest.68.3.19 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Krvavica, MarinaDalmatinska janjetina, oznaka izvornosti, specifikacija, 2022. (međunarodna recenzija, ostalo).
-
3.Ganić, Amir; Begić, Munevera; Forto, Amina; Krvavica, MarinaDetermination Of Quality Parameters Of Herzegovinian Dry Smoked Goat Meat // Poljoprivreda i šumarstvo, 68 (2022), 1; 115-130 doi:10.17707/AgricultForest.68.1.06 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Kušec, Goran; Komlenić, Miodrag; Gvozdanović, Kristina; Sili, Velimir; Krvavica, Marina; Radišić, Žarko; Djurkin Kušec, IvonaCarcass composition and physicochemical characteristics of meat from pork chains based on native and hybrid pigs // Processes, (2022), 10(2); 370, 13 doi:10.3390/pr10020370 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Krvavica, Marina; Konjačić, Miljenko; Drinovac Topalović, Marijana; Kegalj, Andrijana; Ljubičić, Iva; Đugum, JelenaChanges of basic chemical and mineral composition of different sex categories of mutton in the dry- curing process // 10th Central European Congress on Food (CEFood) Book of Abstract / Mujčinović, Alen (ur.).
Sarajevo: Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2021. str. 55-56 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Krvavica, Marina; Đugum, Jelena; Topalović Drinovac, Marijana; Kegalj, Andrijana; Ljubičić, Iva; Konjačić, MiljenkoChanges in proximate chemical and mineral compositions of different sex categories of mutton during the dry-curing process // Animals, 11 (2021), 11; 3019, 10 doi:10.3390/ani11113019 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Martić Kuran, Linda; Drinovac Topalović, Marijana; Đugum, Jelena; Krvavica, MarinaOpinion of Croatian consumers on traditional Dalmatian lamb in the process of obtaining a PDO label // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (2021), 483-496 doi:10.31727/m.23.6.4 (međunarodna recenzija, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
8.Martić Kuran, Linda; Krvavica, Marina; Drinovac Topalović, Marijana; Đugum, JelenaOPINION OF CROATIAN CONSUMERS ON TRADITIONAL DALMATIAN LAMB IN THE PROCESS OF OBTAINING A PDO LABEL // 10th Central European Congress on Food (CEFood) / Alen Mujčinović (ur.).
Sarajevo: Faculty of Agriculture and Food Sciences University of Sarajevo Bosnia and Herzegovina, 2021. str. 97-97 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
9.Krvavica, Marina; Lasić, Dario; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Đugum, Jelena; Janović, Špiro; Milovac, Srđan; Bošnir, JasnaChemical Characteristics of Croatian Traditional Istarski pršut (PDO) Produced from Two Different Pig Genotypes // Molecules, 26 (2021), 14; 4140, 18 doi:10.3390/ molecules26144140 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Krvavica, Marina; Kotlar, Rea; Drinovac Topalović, Marijana; Šarolić, MladenkaEffect of technology differences on chemical and sensory properties of Dalmatinska pecenica (PGI) // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 3; 210-233 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Rogošić, Jozo; Musa, Antonela; Krvavica, MarinaPlant secondary compounds in Mediterranean shrubs: Phytotoxins or medicines // Efficiency and resilience of forage resources and smallruminant production to cope with global challenges in Mediterranean areas / Lopez Francos, Antonio ; Jouven, Magali ; Porqueddu, Claudio ; Ben Salem, Hichem (ur.).
Meknes: International Centre for Advanced Mediterranean Agronomic Studies, 2021. str. 507-512 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Kotlar, ReaKemijska i senzorna svojstva dalmatinske pečenice, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
13.Krvavica, Marina; Ganić, Amir; Begić, Munevera; Đugum, JelenaHlapivi spojevi arome kupreške janjetine // MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXII (2020), 2.; 129-141 doi:10.31727/m.22.2.4 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Krvavica, MarinaDalmatinaka pečenica, oznaka zemljopisnog podrijetla, specifikacija, 2019. (međunarodna recenzija, ostalo).
-
15.Krvavica, MarinaDalmatinska panceta, oznaka zemljopisnog podrijetla, specifikacija, 2019. (međunarodna recenzija, ostalo).
-
16.Ganić, Amir, Munevera Begić, Emir Patković, Amir Čaušević, Marina Krvavica i Dragan BrenjoZaštita zemljopisnog podrijetla „Visočke pečenice“ – put do brenda // MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XXI, br. 4, 2019 (2019), 386-396 doi:10.31727/m.21.4.3 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Žeravica, MarkoDalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
18.Milak, VedranaHlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
19.Glavan, PetarDalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
20.Rogosic, Jozo; Ralph, Michael; Musa, Antonela; Skobic, Dragan; Krvavica, Marina, Arapovic, MajaGoat preference for phylogenetical diverse compared to similar Mediterranean shrubs // Journal of Mediterranean Ecology, 16 (2018), SI; 5-13 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Djurkin Kušec, Ivona; Komlenić, Miodrag; Krvavica, Marina; Margeta, Vladimir; Gvozdanović, Kristina; Galović, Dalida; Radišić, Žarko; Kušec, GoranFatty acid composition of Baranjski kulen from two diverse production systems // Acta Fytotechnica et Zootechnica, 21 (2018), 4; 152-154 doi:10.15414/afz.2018.21.04.152-154 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Križanac, AnamarijaFizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
23.Rakić, MarkoDalmatinska janjetina - izvorni proizvod Dalmacije, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
24.Krvavica, Marina, Marko Jelić, Anita Velić, Anamarija Križanac i Jasenka Gajdoš KljusurićUčinak različitih tehnoloških postupaka i kvalitete sirovine na fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. XIX No. 2 (2017), 128-140 doi:10.31727/m.19.2.6 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Hrković Probija, Amina; Hodžić, Aida; Vegara, Mensur; Krvavica, Marina; Hadžimuslić, Nejra; Sarić, Zlatan; Crnkić, ĆazimISPARLJIVE AROMATSKE MATERIJE KAO PARAMETRI KVALITETE AUTOHTONIH SIREVA - LIVANJSKOG I TRAVNIČKOG // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 59 (2017), 1; 7-13 doi:10.33128/k.59.1.2 (domaća recenzija, članak, ostalo)