Pregled po CROSBI profilu: Jadranko Nežak (CROSBI Profil: 23166, MBZ: 287762)
Pronađeno 6 radova
-
1.Božac, Romano; Kos, Ivica; Janječić, Zlatko; Kuzmanović Grubešić, Željka; Konjačić, Miljenko; Nežak, JadrankoEffect of different crossbreeds on chemical and sensory profiling of istrian dry-cured ham // Acta alimentaria, 40 (2011), 3; 315-326 doi:10.1556/AAlim.40.2010.0008 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Nežak, Jadranko; Zdolec, Nevijo; Vidaček, Sanja; Marušić, Nives; Medić, HelgaPrimjena starter kultura Pediococcus pentosaceus, Staphylococcus carnosus i Staphylococcus xylosus u proizvodnji kulena // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 13 (2011), 2; 89-95 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
3.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Nežak, Jadranko; Marušić, Nives; Šatović, ViktorUtjecaj ovitka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 113-122 (recenziran, članak, znanstveni)
-
4.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Marušić, Nives; Šatović, Viktor; Nežak, JadrankoUtjecaj ovitaka i starter kultura na kvalitetu fermentiranih kobasica // Meso, 11 (2009), 2; 111-121 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
5.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Botka-Petrak, Karmen; Nežak, Jadranko; Petrak, TomislavBioelectrical impedance analysis of frozen sea bass (Dicentrarchus labrax) // Journal of Food Engineering, 88 (2008), 2; 263-271 doi:10.1016/j.jfoodeng.2008.02.010 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Nežak, JadrankoUtjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb