Pregled po CROSBI profilu: Ivana Flanjak (CROSBI Profil: 22472, MBZ: 268241, ORCID: 0000-0003-4545-4228)
-
1.Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Sinanović, Azra; Moslavac, TihomirFatty acids composition and nutritional indices of poultry fats // Book of abstracts from the First international poultry congress / Sinanović, Azra (ur.).
Banja Luka: Udruženje peradara, 2023. str. 84-85 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
2.Primorac, Ljiljana; Bilić Rajs, Blanka; Gal, Katarina; Bubalo, Dragan; Prđun, Saša; Flanjak, IvanaThe specificity of monofloral bee pollen fatty acid composition from Croatia and its nutritional value // Journal of Central European agriculture, 24 (2023), 1; 104-114 doi:10.5513/JCEA01/24.1.3784 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Prđun, Saša; Svečnjak, Lidija; Bendelja Ljoljić, Darija; Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Bubalo, DraganFizikalno-kemijska svojstva meda od divlje trešnje (Prunus avium L.) // 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova = 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.).
Dubrovnik, Hrvatska, 2023. str. 256-259 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Barišić, Veronika; Icyer, Necattin Cihat; Akyil, Saniye; Toker, Omer Said; Flanjak, Ivana; Ačkar, ĐurđicaCocoa based beverages – Composition, nutritional value, processing, quality problems and new perspectives // Trends in food science & technology, 132 (2023), 65-75 doi:10.1016/j.tifs.2022.12.011 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
5.Oraščanin, Melisa; Bektašević, Mejra; Šertović, Edina; Flanjak, Ivana; Cvijetić-Stokanović, MilicaPhysicochemical characterisation of royal jelly from northwestern Bosnia and Herzegovina // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists - Book of Abstracts
Zagreb, 2022. str. 134-135 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Miličević, IvaOdređivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Domjanović, IvaUtjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Gotal Skoko, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Lores, Marta; Celeiro, Maria; Skendrović Babojelić, Martina; Kamjenjak, Dragutin; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteIdentification and Quantification of Polyphenols in Croatian Traditional Apple Varieties // Plants, 11 (2022), 24; 1-16 doi:10.3390/plants11243540 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Zbornik sažetaka i cijelih radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima -s međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Flanjak, Ivana (ur.). Osijek : Tuzla: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2022 (zbornik)
-
10.Prđun, Saša; Svečnjak, Lidija; Bubalo, Dragan; Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Bilić Rajs, BlankaFizikalno-kemijska i senzorska svojstva meda od divlje trešnje (Prunus avium l.) // Zbornik sažetaka i radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - s međunarodnim učešćem - PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - BEEKEEPING AND BEE PRODUCTS / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“, BiH Prehrambeno – tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, HR, 2022. str. 83-84 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Ačkar, ĐurđicaUtjecaj vrste meda na svojstva liofiliziranog meda // Zbornik sažetaka i radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - s međunarodnim učešćem - PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - BEEKEEPING AND BEE PRODUCTS / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“, BiH ; Prehrambeno – tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, HR, 2022. str. 74-75 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Cviljević, Sabina; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Penava, Ariana; Mindum, Anita; Miličević, Borislav; Flanjak, IvanaAntimikrobna aktivnost medljikovaca različitog podrijetla // Zbornik sažetaka i radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - s međunarodnim učešćem - PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - BEEKEEPING AND BEE PRODUCTS / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“, BiH Prehrambeno – tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, HR, 2022. str. 28-29 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Jokić, Stela; Flanjak, Ivana; Cikoš, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Čož-Rakovac, Rozelindra; Jerković, IgorFatty acid profile of macroalga Gongolaria barbata from the Adriatic Sea // Book of Abstracts of the World Aquaculture 2021
Mérida, Meksiko, 2022. str. 120-120 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
14.Babić, Sanja; Čižmek, Lara; Radman, Sanja; Cikoš, Ana-Marija; Flanjak, Ivana; Šubarić, Drago; Čož-Rakovac, Rozelindra; Jokić, Stela; Jerković, IgorProtective effect of the Adriatic sea macroalga Codium adhaerens against hydrogen peroxide-induced oxidative stress in Zebrafish danio rerio embryos // Book of Abstracts of the World Aquaculture
Mérida, Meksiko, 2022. str. 22-22 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
15.Ižaković, Maja; Flanjak, Ivana; Cvijetić Stokanović, Milica; Kučinac, Latica; Marček, TihanaThe outcome of moderate and severe drought on morpho-biochemical response in wheat // 2nd International Student GREEN Conference - Book of Abstracts / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 164-164 (poster, sažetak, ostalo) -
16.Barišić Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaChemical composition of hazelnut cocoa spreads with added cocoa shell and casein // Book of Abstracts of the 2nd International Conference on Advanced Production and Processing / Šereš, Zita (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad, 2022. str. 22-22 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
17.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Flanjak, IvanaStabilizacija guščje masti s antioksidansima i sinergistima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 5; 436-446 doi:10.31727/m.24.5.3 (recenziran, članak, znanstveni)
-
18.Tuček, AnitaAminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Bilić Rajs, Blanka; Flanjak, Ivana; Milojković- Opsenica, Dušanka; Tešić, Živoslav; Primorac, LjiljanaOdređivanje zemljopisnog podrijetla hrvatskog meda pomoću stabilnih izotopa, mineralnih tvari i kemometrije // Young Scientist's Conference ; October 7th 2022, Osijek, Croatia, BOOK OF ABSTRACTS / Antunović, Zvonko ; Anea, Mihajlović (ur.).
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. str. 4-4 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
20.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaTexture and rheology of hazelnut cocoa spreads with cocoa shell and different emulsifiers // 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment: CEFood Congress Book / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022. str. 205-205 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
21.Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Flanjak, Ivana; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, BorislavThe Effect of Barrique Oak Barrel on the Esters Concentration during Ageing of Cabernet Sauvignon Grape Brandy // 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment: CEFood Congress Book / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022. str. 204-204 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
22.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaFat stability of chocolates with added cocoa shell // 19th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY- Book of Abstracts / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek : Zagreb: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 91-91 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
23.Dragičević, MarinaSvojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Katić, MajaOdređivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
25.Prđun, Saša; Flanjak, Ivana; Svečnjak, Lidija; Primorac, Ljiljana; Lazarus, Maja; Orct, Tatjana; Bubalo, Dragan; Bilić Rajs, BlankaCharacterization of Rare Himalayan Balsam (Impatiens glandulifera Royle) Honey from Croatia // Foods, 11 (2022), 19; 3025, 14 doi:10.3390/foods11193025 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Bilić Rajs, Blanka; Flanjak, Ivana; Milojković- Opsenica, Dušanka; Tešić, Živoslav; Primorac, LjiljanaStable carbon (δ13C) and nitrogen (δ15N) isotope ratio in the assessment of Sage (Salvia officinalis L.) and winter Savory (Satureja mOntana L.) honey authenticity // EurBee 9, 9th European Congress of Apidology, 20- 22 September 2022 Belgrade, Serbia Abstract Book / Stanisavljević, Ljubiša (ur.).
Beograd: University of Belgrade – Faculty of Biology, 2022. str. 340-340 doi:10.5281/zenodo.7239012 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
27.Puškadija, Zlatko; Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Bilić Rajs, Blanka; Tucak, Karolina; Jaman, Filip; Kovačić, MarinStandardization of bee venom collection technology // 57th Croatian and 17th international symposium on agriculture: Book of abstracts / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 236-237 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
28.Gotal Skoko, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Geber, Kristina; Gavran, Sunčana; Flanjak, Ivana; Lončarić, AnteThe perspective of Croatian old apple cultivars for juice production // 57th CROATIAN AND 17th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE Book of abstracts / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 283-283 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
29.Flanjak, Ivana; Barišić, Veronika; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Tot, Ana; Ačkar, ĐurđicaSensory attributes of sweet spreads with cocoa shell // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 24-25 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
30.Trgovac, Mirela; Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Miličević, Borislav; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, ĐurđicaCocoa Shell as an Innovative Ingredient in Chocolate with a Strong Alcoholic Filling // Croatian journal of food science and technology, 14 (2022), 2; 182-193 doi:10.17508/CJFST.2022.14.2.03 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
31.Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Gal, Katarina; Bubalo, Dragan; Prđun, Saša; Flanjak , IvanaInfluence of botanical origin on phenolic content and antioxidant capacity of monofloral bee pollen // Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria, 21 (2022), 2; 213-222 doi:10.17306/J.AFS.2022.1024 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
32.Prđun, Saša; Svečnjak, Lidija; Bubalo, Dragan; Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Bilić Rajs, BlankaFizikalno-kemijska svojstva meda od žljezdastog nedirka (Impatiens glandulifera Royle) // 57. hrvatski i 17. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova = 57th Croatian & 17th International Symposium on Agriculture : Proceedings
Vodice, Hrvatska, 2022. str. 378-382 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
33.Lončarić, Ante; Patljak, Mićo: Blažević, Ante; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Pichler, Anita; Flanjak, Ivana; Kujundžić, Toni; Miličević, BorislavChanges in Volatile Compounds during Grape Brandy Production from ‘Cabernet Sauvignon’ and ‘Syrah’ Grape Varieties // Processes, 10 (2022), 1-13 doi:10.3390/pr10050988 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
34.Barišić, VeronikaUtjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske, 2022., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
35.Radman, Sanja; Zekić, Marina; Flanjak, Ivana; Cikoš, Ana-Marija; Jokić, Stela; Jerković, IgorContribution to the chemodiversity of ex Cystoseira sp. - Gongolaria barbata and Ericaria crinita from the Adriatic Sea: Volatiles, fatty acids and major pigments // Algal research, 63 (2022), 102653, 15 doi:10.1016/j.algal.2022.102653 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
36.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, ĐurđicaAn improved spectrophotometric method for the determination of peroxide value in fats for chocolate production // XIV MEETING OF YOUNG CHEMICAL ENGINEERS BOOK OF ABSTRACTS / Žižek, Krunoslav ; Katančić, Zvonimir ; Kovačić, Marin (ur.).
Zagreb, 2022. str. 36-36 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
37.Flanjak, Ivana; Kenjerić, Daniela; Strelec, Ivica; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, LjiljanaEffect of processing and storage on sage (Salvia officinalis L.) honey quality // Journal of microbiology, biotechnology and food sciences, 11 (2022), 6; 3375, 6 doi:10.55251/jmbfs.3375 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
38.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Lončarić, Ante; Pichler, Anita; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaValorisation of cocoa shell: Impact of high voltage electrical discharge and drying technology on properties of cocoa shell // Journal of food processing and preservation, 46 (2022), 3; e16308, 13 doi:10.1111/jfpp.16308 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Barišić, Veronika; Kerovec, Darko; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Lončarić, Zdenko; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaEffect of high-voltage electrical discharge treatment on multi-element content in cocoa shell and chocolates with cocoa shell // Lebensmittel-wissenschaft und-technologie-food science and technology, 155 (2022), 112944, 8 doi:10.1016/j.lwt.2021.112944 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Ačkar, ĐurđicaApplication of cocoa shell in production of chocolate // 3rd YOUNG SCIENTISTS' DAY - Book of Abstracts / Drenjančević, Ines (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Medicine Osijek, 2021. str. 28-28 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
41.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Cvijetić Stokanović, Milica; Mutić, JelenaUtjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 5; 400-410 doi:10.31727/m.23.5.1 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
42.Penava, Ariana; Mindum, Anita; Flanjak, Ivana; Miličević, Borislav; Obradović , Valentina; Mrgan, Ana; Marčetić, HelenaMikrobiološka kvaliteta meda na tržištu // Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2021. str. 112-117 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
43.Zbornik radova i sažetaka sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Flanjak, Ivana (ur.). Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2021 (zbornik)
-
44.Hodžić, Sanel; Dedić, Mirza; Mandra, Muamer; Alihodžić, Damir; Flanjak, IvanaLaboratorije kao značajan segment za jačanje kapaciteta sektora pčelarstva // Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2021. str. 34-35 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
45.Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Ačkar, Đurđica; Barišić, Veronika; Primorac, LjiljanaMedljikovci: specifičnosti i mogućnost definiranja karakteristika // Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima-sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Tuzla : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2021. str. 29-29 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
46.Flanjak, Ivana; Barišić, Veronika; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaContent of bioactive components and sensory acceptability of chocolates enriched with cocoa shell // 4th Food Structure and Functionality Symposium
online, 2021. P.C.28, 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
47.Flanjak, Ivana; Kovačić, Marin; Primorac, Ljiljana; Soldić, Ana; Puškadija, Zlatko; Bilić Rajs, BlankaComparison between the quantity and quality of honey bee venom collected in the front and inside of the hive // Journal of apicultural research (2021) doi:10.1080/00218839.2021.1994262 (međunarodna recenzija, online first)
-
48.Ačkar, Đurđica; Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Babić, JurislavApplication of cocoa shell in the production of chocolate and chocolate-like products // OPORPH 2021: Book of Abstracts / Ćatić, Sead (ur.).
Tuzla, Bosna i Hercegovina, 2021. str. 1-1 (plenarno, recenziran, sažetak, znanstveni) -
49.Flanjak, IvanaPčelinja pelud-proizvod sa velikim potencijalom u prehrani // Deseta nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda-Zbornik sažetaka / Lušić, Dražen (ur.).
Rijeka: Medicinski fakultet Sveučilište u Rijeci, 2021. str. 21-21 (pozvano predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, stručni) -
50.Mindum, Anita; Flanjak, Ivana; Obradović, Valentina; Mrgan, Ana; Marčetić, Helena; Penava, ArianaKvaliteta meda u ugostiteljskim objektima Požeško- slavonske županije // 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma Proceedings / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijek, 2021. str. 503-507 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
51.Cikoš, Ana-Marija; Jerković, Igor; Flanjak, Ivana; Aladić, Krunoslav; Lončarić, Petra; Čož-Rakovac, Rozelindra; Jokić, StelaThe fatty acid profiles of selected macroalgal species from the Adriatic Sea // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference With food to health = Knjiga sažetaka s 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Hranom do zdravlja / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Faculty of Food Technology Osijek, University of Osijek ; Faculty of Technology, University of Tuzla, 2021. str. 112-112 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
52.Radman, Sanja; Cikoš, Ana-Marija; Flanjak, Ivana; Babić, Sanja; Čižmek, Lara; Šubarić, Drago; Čož- Rakovac, Rozelindra; Jokić, Stela; Jerković, IgorLess polar compounds and targeted antioxidant potential (in vitro and in vivo) of Codium adhaerens C. Agardh 1822 // Pharmaceuticals, 14 (2021), 9; 94, 23 doi:10.3390/ph14090944 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
53.Flanjak, Ivana; Gotal, Ana-Marija; Vilić, Ružica; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteValidation of HPLC-PDA method for determination of polyphenol profile of Croatian traditional apple cultivars // Book of abstracts 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 125-125 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
54.Primorac, Ljiljana; Bubalo, Dragan; Prđun, Saša; Bilić Rajs, Blanka; Cvijetić Stokanović, Milica; Gal, Katarina; Flanjak, IvanaFatty acids composition of monofloral bee pollen // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 133-133 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
55.Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Cvijetić Stokanović, Milica; Puškadija, Zlatko; Bilić Rajs, Blanka; Kovačić, MarinMelittin stability in honey bee venom under different storage conditions measured with RP- HPLC-PDA method // Zbornik radova 56. hrvatskog i 16. međunarodnog simpozija agronoma / Vlatka, Rozman ; Zvonko, Antunović (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 467-471 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
56.Doko, Kristina; Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaMicrobiological stability of chocolates with added cocoa shell // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 97-97 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
57.Botunac, MarijaUtjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
58.Barišić, Veronika; Šarkanj, Bojan; Flanjak, Ivana; Doko, Kristina; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaNutritionally improved chocolate spreads - a review // Hrana u zdravlju i bolesti, 10 (2021), 1; 10-13 (recenziran, pregledni rad, znanstveni)
-
59.Banožić, Marija; Banjari, Ines; Flanjak, Ivana; Paštar, Mate; Vladić, Jelena; Jokić, StelaOptimization of MAE for the Separation of Nicotine and Phenolics from Tobacco Waste by Using the Response Surface Methodology Approach // Molecules, 26 (2021), 14; 4363, 14 doi:10.3390/molecules26144363 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
60.Barišić, Veronika; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaNutritional improvement of milk and dark chocolate with treated and untreated cocoa shell // 10th Central European Congress on Food (CEFood) Book of Abstracts / Mujčinović, Alen (ur.).
Sarajevo: Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 2021. str. 144-144 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
61.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaEffect of high voltage electrical discharge treatment and drying technology on properties of cocoa shell // 6th International ISEKI-Food Conference Book of Abstracts / Vieira, Margarida ; Pittia, Paola ; Silva, L.M. Cristina ; Dubois-Brissonnet, Florence ; Costa, Rui ; Chrysanthopoulou, Foteini (ur.).
online: ISEKI-Food Association, 2021. str. 125-125 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
62.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Doko, Kristina; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaCocoa shell - too valuable to waste // 2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS Book of Abstracts / Miličević, Borislav (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 15-15 (pozvano predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
63.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Doko, Kristina; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, ĐurđicaMogućnosti iskorištenja otpada nastalog preradom kakaovca // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3 / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021. str. 165-186 -
64.Barišić, Veronika; Petrović, Jovana; Lončarević, Ivana; Flanjak, Ivana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Doko, Kristina; Blažić, Marijana; Ačkar, ĐurđicaPhysical Properties of Chocolates Enriched with Untreated Cocoa Bean Shells and Cocoa Bean Shells Treated with High-Voltage Electrical Discharge // Sustainability, 13 (2021), 5; 2620, 14 doi:10.3390/su13052620 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
65.Cikoš, Ana-Marija; Flanjak, Ivana; Bojanić, Krunoslav; Babić, Sanja; Čižmek, Lara; Čož- Rakovac, Rozelindra; Jokić, Stela; Jerković, IgorBioprospecting of Coralline Red Alga Amphiroa rigida J.V. Lamouroux: Volatiles, Fatty Acids and Pigments // Molecules, 26 (2021), 3; 520, 21 doi:10.3390/molecules26030520 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
66.Ostojčić, Marta; Budžaki, Sandra; Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Barišić, Iva; Tran, Ngheip Nam; Hessel, Volker; Strelec, IvicaProduction of biodiesel by Burkholderia cepacia lipase as a function of process parameters // Biotechnology progress, 37 (2021), 2; e3109, 9 doi:10.1002/btpr.3109 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
67.Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Lončarić, Zdenko; Kerovec, Darko; Primorac, LjiljanaQuercus frainetto honeydew honey from Croatia: composition and properties // Journal of apicultural research, 60 (2021), 1; 67-72 doi:10.1080/00218839.2020.1781502 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
68.Barišić, Veronika; Jozinović, Antun; Flanjak Ivana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Grgić, Ivanka; Ačkar, ĐurđicaEffect of Addition of Fibres and Polyphenols on Properties of Chocolate - A Review // Food reviews international, 37 (2021), 3; 225-243 doi:10.1080/87559129.2019.1701008 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
69.Ačkar, Đurđica; Flanjak, IvanaSafety aspects of bee pollen use in nutrition // Hrana u zdravlju i bolesti, 9 (2020), 2; 63-68 (recenziran, pregledni rad, znanstveni)
-
70.Cviljević, Sabina; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Strelec, Ivica; Gal, Katarina; Cvijetić Stokanović, Milica; Penava, Ariana; Mindum, Anita; Flanjak, IvanaAntibacterial activity of chestnut honey (Castanea sativa Mill.) against Helicobacter pylori and correlation to its antioxidant capacity // Hrana u zdravlju i bolesti, 9 (2020), 2; 52-56 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
71.Cviljević, Sabina; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Strelec, Ivica; Penava, Ariana; Mindum, Anita; Flanjak, IvanaAntibacterial activity of chestnut honey (Castanea sativa Mill.) against Helicobacter pylori and correlation to its antioxidant capacity // Book of abstracts and full papers from fifth congress of beekeeping and bee products-with international participation "Beekeeping and bee products" / Jašić, Midhat ; Ačkar, Đurđica (ur.).
Tuzla: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“ Tuzla, BiH ; Prehrambeno - tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. str. 43-45 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
72.Barišić, Veronika; Lončarić, Ante; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaStability of chocolates enriched with cocoa shell during storage // 1st International Electronic Conference on Food Science and Functional Foods
Basel, Švicarska, 2020. 034455, 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
73.Barišić, Veronika; Jozinović, Antun; Flanjak, Ivana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Doko, Kristina; Ačkar, ĐurđicaEffect of addition of cocoa bean shell in hazelnut spread // Book of Abstracts Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption / Tudoreanu, Liliana ; Schleining, Gerhard ; Flynn, Katherine ; Habershuber, Anita ; Cristea, Stelica (ur.).
Bukurešt: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina veterinara Bucuresti, 2020. str. 34-34 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
74.Milošević, InesUtjecaj dodatka kakaove ljuske na svojstva mliječne čokolade, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
75.Barišić, Veronika; Cvijetić Stokanović, Milica; Flanjak, Ivana; Doko, Kristina; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Cindrić, Ines; Ačkar, ĐurđicaCocoa Shell as a Step Forward to Functional Chocolates—Bioactive Components in Chocolates with Different Composition // Molecules, 25 (2020), 22; 5470, 12 doi:10.3390/molecules25225470 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
76.Han, SaraSastav i kriteriji kvalitete propolisa, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
77.Radiković, EmiliVažnost peludne analize u određivanju botaničkog podrijetla meda, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
78.Domjanović, IvaBoja meda-parametar botaničkog podrijetla i kvalitete, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
79.Gudelj, VeronikaUtjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
80.Sučić, MiaFizikalno-kemijske karakteristike pčelinje peludi različitog botaničkog podrijetla, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
81.Mindum, Anita; Penava, Ariana; Flanjak, IvanaMelissopalynological Analysis and Physicochemical Characteristics of Multifloral Honey from Požega- Slavonia County // Proceedings of the 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation / Katalinic, Branko (ur.).
Požega : Beč: Polytechnic in Požega, Croatia & DAAAM International Vienna, 2020. str. 443-449 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
82.Barišić, Veronika; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaEffect of Coconut and Palm Oil on Chocolate Produced in Ball Mill // Proceedings of the 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega : Beč: Polytechnic in Požega, Croatia & DAAAM International Vienna, 2020. str. 33-41 (plenarno, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
83.Barišić, Veronika; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaEffect of cocoa shell addition on physical properties of chocolate // Book of abstracts 18th Ružička days "Today Science- Tomorrow Industry / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. str. 93-93 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
84.Fišer, DoroteaSastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
85.Ačkar, Đurđica; Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Doko, Kristina; Jozinović, AntunPrimjena kakaove ljuske u konditorskim proizvodima – izazovi i rješenja // FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. str. 13-14 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
86.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Kopjar, Mirela; Benšić, Mirta; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Doko, Kristina; Jašić, Midhat; Ačkar, ĐurđicaDoes High Voltage Electrical Discharge Treatment Induce Changes in Tannin and Fiber Properties of Cocoa Shell? // Foods, 9 (2020), 6; 810, 16 doi:10.3390/foods9060810 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
87.Barišić, Veronika; Jozinović, Antun; Flanjak, Ivana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Doko, Kristina; Ačkar, ĐurđicaDifficulties with Use of Cocoa Bean Shell in Food Production and High Voltage Electrical Discharge as a Possible Solution // Sustainability, 12 (2020), 10; 3981, 11 doi:10.3390/su12103981 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
88.Aličić, Damir; Flanjak, Ivana; Ačkar, Đurđica; Jašić, Midhat; Babić, Jurislav; Šubarić, DragoPhysicochemical Properties and Antioxidant Capacity of Bee Pollen Collected in Tuzla Canton (B&H) // Journal of Central European agriculture, 21 (2020), 1; 42-50 doi:10.5513/JCEA01/21.1.2533 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
89.Jokić, Stela; Nastić, Nataša; Vidović, Senka; Flanjak, Ivana; Aladić, Krunoslav; Vladić, JelenaAn Approach to Value Cocoa Bean By-Product Based on Subcritical Water Extraction and Spray Drying Using Different Carriers // Sustainability, 12 (2020), 6; 2174, 12 doi:10.3390/su12062174 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
90.Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Bilić Rajs, Blanka; Kovačić, Marin; Zovko, Tihomir; Puškadija, ZlatkoImpact of the collectors’ position on collected honeybee venom weight // Book of Abstracts of the 55th Croatian & 15th International Symposium on Agriculture / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb, 2020. str. 182-182 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
91.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Tot, Ana; Budeč, Maja; Benšić, Mirta; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, Đurđica5-Hydroxymethylfurfural And Acrylamide Content Of Cocoa Shell Treated With High Voltage Electrical Discharge // Food control, 110 (2020), 107043, 9 doi:10.1016/j.foodcont.2019.107043 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
92.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Križić, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaImpact of high-voltage electric discharge treatment on cocoa shell phenolic components and methylxanthines // Journal of food process engineering, 43 (2020), 1; e13057, 10 doi:10.1111/jfpe.13057 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
93.Andrić, Snežana D.; Bilić Rajs, Blanka; Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Ristivojević, Petar; Nedić, Nebojša; Milojković-Opsenica, DušankaEvaluation of physicochemical parameters, total phenolic content, and radical scavenging activity of rare unifloral false indigo (Amorpha fruticosa L.) honey // 1st FoodEnTwin Workshop “Food and Environmental - Omics”, Belgrade, June 20-21, 2019
Beograd, 2019. str. 36-36 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
94.Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Vukadin, Ilijana; Kovačić, Marin; Puškadija, Zlatko; Bilić Rajs, BlankaPhysicochemical characteristics of Croatian royal jelly // Croatian journal of food science and technology, 11 (2019), 2; 266-271 doi:10.17508/CJFST.2019.11.2.18 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
95.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaSelected properties of HVED treated cocoa shell // INOPTEP 2019 Book of Abstracts / Radojčin, Milivoj ; Pavkov, Ivan (ur.).
Novi Sad: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 2019. str. 6-6 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
96.Ivana Flanjak, Ljiljana Primorac, Blanka Bilić Rajs, Marin Kovačić, Zlatko PuškadijaHoneybee venom: compositon, quality and collecting methods // Zbornik sažetaka i radova sa četvrtog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - sa međunarodnim učešćem-pčelarstvo i pčelinji proizvodi / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2019. str. 39-39 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
97.Blanka Bilić Rajs, Dušanka M. Milojković Opsenica, Ante Lončarić, Antun Jozinović, Drago Šubarić, Ivana Flanjak, Ljiljana PrimoracApplication of Stable Carbon Isotope Ratio (13C/12C) in Detection of Honey Adulteration // Zbornik sažetaka i radova sa četvrtog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima- sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“ Tuzla, BiH ; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. str. 24-24 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
98.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Doko, Kristina; Ačkar, ĐurđicaDietary fibres and water binding capacity of high voltage electrical discharge treated cocoa shell // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 128-128 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
99.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Doko, Kristina; Fišer, Dorotea; Ačkar, ĐurđicaFatty acid composition of different chocolate types // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 119-119 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
100.Strelec, Ivica; Flanjak, Ivana; Primorac, LjiljanaHydrogen peroxide content and glucose oxidase activity of honeys // Book of Abstracts of the Congress of the Croatian Society of Biochemistry and Molecular Biology "Crossroads in Life Sciences" HDBMB2019 / Katalinić, Maja ; Dulić, Morana ; Stuparević, Igor (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2019. str. 120-120 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni)