Pregled po CROSBI profilu: Ivana Flanjak (CROSBI Profil: 22472, MBZ: 268241, ORCID: 0000-0003-4545-4228)
-
1.Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Sinanović, Azra; Moslavac, TihomirFatty acids composition and nutritional indices of poultry fats // Book of abstracts from the First international poultry congress / Sinanović, Azra (ur.).
Banja Luka: Udruženje peradara, 2023. str. 84-85 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
2.Primorac, Ljiljana; Bilić Rajs, Blanka; Gal, Katarina; Bubalo, Dragan; Prđun, Saša; Flanjak, IvanaThe specificity of monofloral bee pollen fatty acid composition from Croatia and its nutritional value // Journal of Central European agriculture, 24 (2023), 1; 104-114 doi:10.5513/JCEA01/24.1.3784 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Prđun, Saša; Svečnjak, Lidija; Bendelja Ljoljić, Darija; Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Bubalo, DraganFizikalno-kemijska svojstva meda od divlje trešnje (Prunus avium L.) // 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova = 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.).
Dubrovnik, Hrvatska, 2023. str. 256-259 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Barišić, Veronika; Icyer, Necattin Cihat; Akyil, Saniye; Toker, Omer Said; Flanjak, Ivana; Ačkar, ĐurđicaCocoa based beverages – Composition, nutritional value, processing, quality problems and new perspectives // Trends in food science & technology, 132 (2023), 65-75 doi:10.1016/j.tifs.2022.12.011 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
5.Oraščanin, Melisa; Bektašević, Mejra; Šertović, Edina; Flanjak, Ivana; Cvijetić-Stokanović, MilicaPhysicochemical characterisation of royal jelly from northwestern Bosnia and Herzegovina // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists - Book of Abstracts
Zagreb, 2022. str. 134-135 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Miličević, IvaOdređivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Domjanović, IvaUtjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Gotal Skoko, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Lores, Marta; Celeiro, Maria; Skendrović Babojelić, Martina; Kamjenjak, Dragutin; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteIdentification and Quantification of Polyphenols in Croatian Traditional Apple Varieties // Plants, 11 (2022), 24; 1-16 doi:10.3390/plants11243540 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Zbornik sažetaka i cijelih radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima -s međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Flanjak, Ivana (ur.). Osijek : Tuzla: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2022 (zbornik)
-
10.Prđun, Saša; Svečnjak, Lidija; Bubalo, Dragan; Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Bilić Rajs, BlankaFizikalno-kemijska i senzorska svojstva meda od divlje trešnje (Prunus avium l.) // Zbornik sažetaka i radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - s međunarodnim učešćem - PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - BEEKEEPING AND BEE PRODUCTS / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“, BiH Prehrambeno – tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, HR, 2022. str. 83-84 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Ačkar, ĐurđicaUtjecaj vrste meda na svojstva liofiliziranog meda // Zbornik sažetaka i radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - s međunarodnim učešćem - PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - BEEKEEPING AND BEE PRODUCTS / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“, BiH ; Prehrambeno – tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, HR, 2022. str. 74-75 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Cviljević, Sabina; Bilić Rajs, Blanka; Primorac, Ljiljana; Penava, Ariana; Mindum, Anita; Miličević, Borislav; Flanjak, IvanaAntimikrobna aktivnost medljikovaca različitog podrijetla // Zbornik sažetaka i radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - s međunarodnim učešćem - PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - BEEKEEPING AND BEE PRODUCTS / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“, BiH Prehrambeno – tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, HR, 2022. str. 28-29 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Jokić, Stela; Flanjak, Ivana; Cikoš, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Čož-Rakovac, Rozelindra; Jerković, IgorFatty acid profile of macroalga Gongolaria barbata from the Adriatic Sea // Book of Abstracts of the World Aquaculture 2021
Mérida, Meksiko, 2022. str. 120-120 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
14.Babić, Sanja; Čižmek, Lara; Radman, Sanja; Cikoš, Ana-Marija; Flanjak, Ivana; Šubarić, Drago; Čož-Rakovac, Rozelindra; Jokić, Stela; Jerković, IgorProtective effect of the Adriatic sea macroalga Codium adhaerens against hydrogen peroxide-induced oxidative stress in Zebrafish danio rerio embryos // Book of Abstracts of the World Aquaculture
Mérida, Meksiko, 2022. str. 22-22 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
15.Ižaković, Maja; Flanjak, Ivana; Cvijetić Stokanović, Milica; Kučinac, Latica; Marček, TihanaThe outcome of moderate and severe drought on morpho-biochemical response in wheat // 2nd International Student GREEN Conference - Book of Abstracts / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 164-164 (poster, sažetak, ostalo) -
16.Barišić Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaChemical composition of hazelnut cocoa spreads with added cocoa shell and casein // Book of Abstracts of the 2nd International Conference on Advanced Production and Processing / Šereš, Zita (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad, 2022. str. 22-22 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
17.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Flanjak, IvanaStabilizacija guščje masti s antioksidansima i sinergistima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 5; 436-446 doi:10.31727/m.24.5.3 (recenziran, članak, znanstveni)
-
18.Tuček, AnitaAminokiselinski profil medljikovaca određen metodom tekućinske kromatografije uz fluorescencijski detektor, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Bilić Rajs, Blanka; Flanjak, Ivana; Milojković- Opsenica, Dušanka; Tešić, Živoslav; Primorac, LjiljanaOdređivanje zemljopisnog podrijetla hrvatskog meda pomoću stabilnih izotopa, mineralnih tvari i kemometrije // Young Scientist's Conference ; October 7th 2022, Osijek, Croatia, BOOK OF ABSTRACTS / Antunović, Zvonko ; Anea, Mihajlović (ur.).
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. str. 4-4 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
20.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaTexture and rheology of hazelnut cocoa spreads with cocoa shell and different emulsifiers // 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment: CEFood Congress Book / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022. str. 205-205 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
21.Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Flanjak, Ivana; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, BorislavThe Effect of Barrique Oak Barrel on the Esters Concentration during Ageing of Cabernet Sauvignon Grape Brandy // 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment: CEFood Congress Book / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022. str. 204-204 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
22.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaFat stability of chocolates with added cocoa shell // 19th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY- Book of Abstracts / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek : Zagreb: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 91-91 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
23.Dragičević, MarinaSvojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Katić, MajaOdređivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
25.Prđun, Saša; Flanjak, Ivana; Svečnjak, Lidija; Primorac, Ljiljana; Lazarus, Maja; Orct, Tatjana; Bubalo, Dragan; Bilić Rajs, BlankaCharacterization of Rare Himalayan Balsam (Impatiens glandulifera Royle) Honey from Croatia // Foods, 11 (2022), 19; 3025, 14 doi:10.3390/foods11193025 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)