Pregled po CROSBI profilu: Ana Jeromel (CROSBI Profil: 21126, MBZ: 222710)
Pronađeno 177 radova
-
1.Jagatić Korenika, Ana-Marija; Kozina, Bernard; Preiner, Darko; Tomaz, Ivana; Volarević, Josip; Jeromel, AnaThe Effect of Seed Removal and Extraction Time on the Phenolic Profile of Plavac Mali Wine // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 5411, 12 doi:0.3390/app13095411 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Tomašević, Marina; Lukić, Katarina; Ćurko, Natka; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Preiner, Darko; Tuščić, Valentina; Jeromel, Ana; Kovačević Ganić, KarinThe Influence of Grape Clone and Yeast Strain on Varietal Thiol Concentrations and Sensory Properties of Graševina Wines // Foods, 12(5) (2023), 985, 12 doi:10.3390/foods12050985 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Tomić, Antonija; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Alpeza, Ivana; Jeromel, AnaChemical composition of fruit wines from Croatia // 58. hrvatski i 18. međunarodni simpozij agronoma eZbornik sažetaka / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.).
Dubrovnik, Hrvatska: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2023. str. 121-121 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Tomašević, Marina; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaTotal phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures // Proceedings - 58th Croatian and 18th International Symposium on Agriculture
Dubrovnik, Hrvatska, 2023. str. 195-200 (predavanje, recenziran, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Bestulić, Ena; Rossi, Sara; Orbanić, Fumica; Horvat, Ivana; Lukić, Igor; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaImpact of mash maceration duration and temperature on non-flavonoid phenolics in Malvazija istarska wines // BOOK OF ABSTRACTS - 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb, Hrvatska, 2022. str. 57-58 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Bestulić, Ena; Rossi, Sara; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Plavša, Tomislav; Bubola, Marijan; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaApplying different maceration treatments to increase the antioxidant capacity and vitamin content of Malvazija istarska wines // 43rd World Congress of Vine and Wine - OIV2022
Ensenada, Meksiko, 2022. (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, ostalo) -
7.Šikuten, Iva; Kozina, Bernard; Jeromel, Ana; Preiner, Darko; Jagatić Korenika, Ana-MarijaSenzorna ocjena pjenušavog vina ´Graševina´ klon OB- 435 // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 6; 100-106 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Tomašević, Marina, Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaImpact of pre-fermentative mash cooling, heating, saignée technique and prolonged macerations on antioxidant capacity and total phenolic content in Teran red wine // BOOK OF ABSTRACTS, 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Zagreb, Hrvatska, 2022. str. 136-137 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
9.Tušćić, Valentina; Preiner, Darko; Andabaka, Željko; Stupić, Domagoj; Marković, Zvjezdana; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Šikuten, Iva; Štambuk, Petra; Rendulić, Nera; Toamz, Ivana; Jeromel, AnaInfluence of inactive yeasts on grape quality of cv. Plavina used in Prošek wine production // Book of abstracts IV International Symposium for Agriculture and Food
Skopje: Faculty of Agricultural Sciences and Food, 2022. str. 184-184 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Tomašević, Marina; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Lukić, Katarina; Jagatić Korenika, Ana- Marija; Preiner, Darko; Jeromel, AnaVarietal thiols in Pošip wines: Effect of clone selection // Glasnik zaštite bilja, 5 (2022), 114-121 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Šikač, Iva; Jeromel, Ana; Tomaz, Ivana; Kozina, Bernard; Jagatić Korenika, Ana-MarijaUtjecaj kvasaca sekundarne fermentacije na aromatski profil pjenušavih vina // Glasnik zaštite bilja, 5 (2022), 66-77 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Vincek, Ivana; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana- MarijaUTJECAJ GLUTATIONA NA KEMIJSKI SASTAV I KAKVOĆU VINA 'POŠIP' // Glasnik zaštite bilja, 5 (2022), 58-64 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Kozina, BernardInfluence of maceration time on Plavac mali red wine polyphenol profile // Book of Abstracts IV International Symposium for Agriculture and Food, ISAF 2022, 12-14. October 2022., Ohrid, North Macedonia
Skopje: Faculty of Agricultural Sciences and Food ; Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, 2022. str. 185-185 (poster, sažetak, znanstveni) -
14.Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Lukić, Marina; Horvat, Ivana; Ćurko, Natka; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaPhenolic profile of cold-pressed grape seed oil from Teran red grape variety (Vitis vinifera L.): Impact of pre-fermentative mash cooling, heating, and prolonged macerations // FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS ; Book of Abstracts
Osijek, Hrvatska, 2022. str. 28-29 (predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
15.Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaImpact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines // 57th Croatian and 17th Internacional Symposium on Agriculture - PROCEEDINGS
Vodice, Hrvatska, 2022. str. 581-585 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Lavrić, Marina; Jeromel, Ana; Prusina, Tihomir; Preiner, Darko; Štambuk, Petra; Tomaz, Ivana; Jagatić Korenika, Ana-MarijaUtjecaj kvasaca na sastav antocijana u vinu ´Trnjak´ // Proceedings 57th Croatian & 17th International Symposium on Agriculture / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 569-574 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Jagatić Korenika, Ana-Marija; Preiner, Darko; Tomaz, Ivana; Skendrović Babojelić, Martina; Jeromel, AnaAroma Profile of Monovarietal Pét-Nat Ciders: The Role of Croatian Traditional Apple Varieties // Horticulturae, 8 (2022), 8; 689, 17 doi:10.3390/horticulturae8080689 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Bestulić, Ena; Rossi, Sara; Plavša, Tomislav; Horvat, Ivana; Lukić, Igor; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaInfluence of maceration time and temperature on some bioactive compounds in Malvazija istarska white wines // In Vino Analytica Scientia IVAS 2022 - Book of abstracts
Neustadt an der Weinstraße, Njemačka, 2022. str. 1-1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Bestulić, Ena; Rossi, Sara; Plavša, Tomislav; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaMaceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines // Proceedings / Majić, Ivana ; Antunović Zvonko (ur.).
Vodice, Hrvatska: Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, 2022. str. 559-563 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Peršurić Palčić, Ana; Jeromel, Ana; Pecina, Marija; Palčić, Igor; Gluhić, David; Petek, Marko; Herak Ćustić, MirjanaDecreased Leaf Potassium Content Affects the Chemical Composition of Must for Sparkling Wine Production // Horticulturae, 8 (2022), 6; 512, 15 doi:10.3390/horticulturae8060512 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Maslov Bandić, Luna; Puhelek, Ivana; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Mihaljevć Žulj, MarinThe Effect of Bentonite Agents on the Aroma Composition of Sauvignon Blanc Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 87 (2022), 1; 51-60 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Bestulić, Ena; Rossi, Sara; Plavša, Tomislav; Horvat, Ivana; Lukić, Igor; Bubola, Marijan; Ilak Peršurić, Anita Silvana; Jeromel, Ana; Radeka, SanjaComparison of different maceration and non-maceration treatments for enhancement of phenolic composition, colour intensity, and taste attributes of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) white wines // Journal of Food Composition and Analysis, 109 (2022), 104472, 11 doi:10.1016/j.jfca.2022.104472 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Leis, Dorothea; Viskić, Marko; Jeromel, Ana; Maslov Bandić, Luna; leitner, ErichAnalysis of Varietal Thiols in Sauvignon Blanc Wines—Optimization of a Solid-Phase Extraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry Method // Food analytical methods, 15 (2022), 6; 1-15 doi:10.1007/s12161-021-02200-3 (recenziran, članak, znanstveni)
-
24.Plavša, Tomislav; Bubola, Marijan; Jagatić Korenika, Ana Marija; Jeromel, AnaUtjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina ´Teran´ // Glasnik zaštite bilja, 44 (2021), 6; 92-99 doi:10.31727/gzb.44.6.10 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Plavša, Tomislav; Andabaka, Željko; Palčić, Igor; Jeromel, AnaMogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca // Glasnik zaštite bilja, 44 (2021), 5; 40-46 (domaća recenzija, članak, znanstveni)