Pregled po CROSBI profilu: Marija Halt (CROSBI Profil: 20122, MBZ: 76414)
Pronađeno 29 radova
-
1.Lačanin, InesOpće osobine bakterija porodice Enterobacteriaceae, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
2.Pavić, NikolinaVažniji mikotoksini koje produciraju plijesni iz rodova Aspergillus, Penicillium i Fusarium, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
3.Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje; Lenart, Lidija; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Žinić, RomanaOnečišćenje brašna i pšenice bakterijama porodice Enterobacteriaceae // Zbornik sažetaka/4. međunarodni kongres Brašno-Kruh '07. i 6. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna, Opatija, 24.-27. 10. 2007. / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2007. str. 106-106 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje; Lenart, LidijaZadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane, II. dio / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2007 -
5.Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje; Lenart, LidijaZadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane, I. dio / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2007 -
6.Duraković, S.; Delaš, F.; Govori, S.; Kaljaj, V.; Rapić, V.; Kaljaj, L.; Halt, M.; Duraković, L.Antifungal and antimycotoxigenic properties of newly synthesized derivatives of coumarine // Proceedings of 2nd International Congress Food Sciences & Food Biotechnology in Developing Countries / Rocha-Guzman, N. (ur.).
Saltillo, 2006. str. 46-46 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Duraković, Senadin; Delaš, Frane; Govori, S.; Kaljaj, V.; Rapić, Vladimir; Kaljaj, L.; Halt, Marija; Duraković, LejlaAntifungal and antimycotoxigenic properties of newly synthesized derivatives of coumarine // Food science and food biotechnology in developing countries
Saltillo: Mexican Association of Food Science, AMECA AC, 2006. str. 201-205 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Halt, Marija; Lenart, Lidija; Pavlović, HrvojeZadaci za vježbe iz Opće mikrobiologije, II. dio / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006 -
9.Halt, Marija; Lenart, Lidija; Pavlović, HrvojeZadaci za vježbe iz Opće mikrobiologije, I. dio / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2006 -
10.Pavlović, Hrvoje; Slačanac, Vedran; Hardi, Jovica; Halt, Marija; Kocevski, DraganaInhibitory effect of goat and cow milk fermented by Bifidobacterium longum on Serratia marcescens and Campylobacter jejuni // Czech journal of food sciences, 24 (2006), 4; 164-171 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Halt, Marija; Klapec, TomislavMicrobial populations in medicinal and aromatic plants and herbal teas from Croatia // Italian Journal of Food Science, 17 (2005), 349-354 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Jukić, JasminkaIspitivanje stupnja onečišćenja pšenice i brašna plijesnima vrste Aspergillus flavus i A. albus // Zbornik sazetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna BRASNO-KRUH '05 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Halt, Marija; Klapec, Tomislav; Šubarić, Drago; Macura, Marija; Bačani, SnježanaFungal contamination of cookies and raw materials for their production in Croatia // Czech journal of food sciences, 22 (2004), 3; 95-98 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Halt, Marija; Kovačević, Dragan; Pavlović, Hrvoje; Jukić, JasminkaContamination of pasta and the raw materials for its production with moulds of the genera Aspergillus // Czech journal of food sciences, 22 (2004), 2; 67-72 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje; Jukić, JasminkaMikotoksikogene plijesni u brašnu // Abstract book / International Congress Flour - Bread '03 [and] 4th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2003. str. 39-39 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Dubravka; Halt, Marija; Sabo, Mirjana; Čota, AugustinInfluence of wheat straw addition on bakery product quality // Proceedings of International Congress Flour - bread ’ 01 = Brašno - kruh ’ 01 & 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology University of Josip Juraj Strossmayer, Department of Flour Production and Processing Technology, 2002. str. 122-128 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje; Lenart, Lidija; Jukić, Jasminka; Šalek, IvanContamination degree of wheat and flour by moulds of Aspergillus and Penicillium genera // Croatian, Hungarian and Slovenian Symposium on Industrial Microbiology and Microbial Ecology Power of microbes in industry and environment Book of abstracts / Mrša, Vladimir ; Hajsig, Danko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Šalek, IvanIspitivanje stupnja onečišćenja pšenice i brašna plijesnima roda Aspergillus i Penicillium, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki, Osijek
-
19.Halt, Marija; Lenart, Lidija; Pavlović, Hrvoje; Jukić, Jasminka; Hajar, DamirOnečišćenje tjestenine, brašna i jaja u prahu bakterijama porodice Enterobacteriaceae // Zbornik sažetaka Međunarodni kongres BRAŠNO-KRUH `01. 3. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2001. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Šalek, IvanIspitivanje stupnja onečišćenja pšenice i brašna plijesnima roda Aspergillus i Penicillium, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
21.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Dubravka; Halt, Marija; Sabo, Mirjana; Čota, AugustinUtjecaj dodatka pšenične slame na kakvoću peciva // Brašno - kruh ’01 = Flour - bread ’01 : abstracts of International Congress 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Department of Flour Production and Processing Technology, 2001. str. 57-57 (ostalo, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Halt, Marija; Lenart, Lidija; Pavlović, HrvojeRadni zadaci za vježbe iz Opće mikrobiologije / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000 -
23.Halt, Marija; Pavlović, HrvojeRadni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1999 -
24.Halt, MarijaMoulds and mycotoxins in herb tea and medicinal plants // European journal of epidemiology, 14 (1998), 3; 269-274 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Pavlović, HrvojeOnečišćenje tjestenine i sirovina za njenu proizvodnju plijesnima roda Aspergillus, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek