Pregled po CROSBI profilu: Antun Petričević (CROSBI Profil: 19093, MBZ: 36750)
Pronađeno 92 radova
-
1.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Lukić, Boris; Radišić, Žarko; Petričević, Antun; Maltar, ZlataThe equation for prediction of lean meat percentage by Hennessy grading probe in Croatia // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 76 (2011), 4; 329-331 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Kušec, Goran; Baulain, Ulrich; Đurkin, Ivona; Lukić, Boris; Kralik, Gordana; Petričević, AntunUtjecaj hranidbe na klaonička svojsva hibridnih svinja // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 45 (2011), 5; 247-252 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
3.Petričević, Antun; Benčević, Krsto; Kušec, GoranSlavonski domaći kulen i kobasice (II. dopunjeno i izmijenjeno izdanje). Osijek: EU agro Hrvatska, 2010 (prirucnik)
-
4.2.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Segedi, Ljiljana; Gutzmirtl, DraženaUtjecaj klaoničke težine i dobi na kvalitativna svojstva svinjskog mesa // Zbornik VI. savjetovanja uzgajivača svinja RH / Mahnet, Željko (ur.).
Zagreb, 2010. str. 65-69 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
5.Kušec, Goran; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Djurkin, Ivona; Lukić, Boris; Maltar, Zlata; Radišić, ŽarkoInfluence of pig carcass weight on distribution of tissues in main parts // Acta agraria Kaposvariensis, 14 (2010), 2; 245-250 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
6.Knežević, Dražen; Kušec, Goran; Petričević, Antun; Njari, BelaMogućnosti implementacije sustava samokontrole u objektima za proizvodnju hrane // Zbornik radova 45. hrvatskog i 5. međunarodnog simpozija agronoma / Lončarić, Zdenko ; Marić, Sonja (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010. str. 1028-1032 (ostalo, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
7.Kušec, Goran; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Đurkin, Ivona; Mahnet, ŽeljkoUtvrđivanje udjela mišićnog tkiva u svinjskim polovicama // Zbornik radova 5. savjetovanja uzgajivača svinja u Republici Hrvatskoj / Mahnet Željko (ur.).
Zagreb: Hrvatski stočarski selekcijski centar, 2009. str. 16-23 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
8.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Margeta, VladimirCarcass leanness of pigs in Croatia estimated by EU referent method // Italian Journal of Animal Science, 8 (2009), Suppl. 3; 249-251 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Đurkin, Ivona; Vincek, Dragutin; Petričević, Antun; Baulain, UlrichAsymmetric S-function in the prediction of growth characteristics of hybrid pigs // Acta agriculturae Slovenica, 2 (2008), 173-180 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Djurkin, Ivona; Kusec, Goran; Petricevic, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Margeta, VladimirLean share of Croatian pigs assessed by previous and current EU legislation // Proceedings of 54th International Congress on Meat Science and Technology, 10-15 August, Cape Town, South Africa
Cape Town, 2008. str. ----- (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Ukmar, Robert; Đurkin, Ivona; Maltar, Zlata; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, GoranMesnatost i sastav klaonički obrađenih trupova svinja u Hrvatskoj // MESO: prvi hrvatski časopis o mesu, X (2008), 6; 452-458 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
12.Vincek, Dragutin; Đurkin, Ivona; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Baulain, Ulrich; Kušec, GoranUtjecaj hranidbenog tretmana na karakteristike rasta svinja // Krmiva, 50 (2008), 2; 63-72 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
13.Đurkin, Ivona; Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Margeta, Vladimir; Hanžek, Danica; Maltar, ZlataRaspodjela uzoraka svinjskog mesa prema otpuštanju mesnog soka // Meso-Prvi hrvatski časopis o mesu, X (2008), 30-34 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
14.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Margeta, Vladimir; Hanžek, Danica; Maltar, ZlataDiscrimination between pork longissimus muscles with excessive and acceptable drip loss // Proceedings of the 53rd International Congress of Meat Science and Technology / Guanghong, Zhou ; Weili, Zhang (ur.).
Peking: Agricultural University Press, 2007. str. 343-344 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Margeta, Vladimir; Hanžek, DanicaEquations for lean share estimation in swine carcasses in Croatia // Agriculture, 13 (2007), 1; 70-73 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Hanžek, DanicaFactors discriminating between different pork quality conditions // Agriculture, 13 (2007), 1; 66-69 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Antun Petričević; Bela Njari; Goran Kušec; Tomislav AnđelićPriručnik za ocjenu kakvoće svinjskih trupova ( Skripta za klasifikatore ) / Antun Petričević (ur.).
Zagreb: Hrvatski stočarski centar (HSC), 2006 -
18.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, Goran; Škrtić, ZoranComparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs // Acta Agraria Kaposvariensis, 10 (2006), 2; 71-76 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
19.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, ZlataUtjecaj spola na distribuciju tkiva u svinjskim polovicama // Krmiva, 48 (2006), 3; 131-142 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
20.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Đurkin, Ivona; Margeta, Vladimir; Maltar, Zlata Z.Comparison of different methods for lean percentage evaluation in pig carcasses // Acta Agraria Kaposvariensis, 10 (2006), 2; 57-62 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
21.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Horvat, Dražen; Petričević, Antun; Margeta, VladimirDifferentiation of pork longissimus dorsi muscle regarding the variation in water holding capacity and correlated traits // Italian journal of animal science, 4 (2005), 3; 79-81 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Antun Petričević; Srđan Divjak; Bela Njari; Goran Kušec; Tomislav AnđelićPriručnik za ocjenu kakvoće goveđih trupova ( skripta za klasifikatore )
Zagreb: Hrvatski stočarski centar (HSC), 2004 -
23.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Margeta, Vladimir; Gajčević, Zlata; Gutzmirtl, Draženka; Pešo, MarioDifferences in slaughtering characteristics between crossbred pigs with Pietrain and Duroc as terminal sire // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani / Dovč, Peter (ur.).
Ljubljana: Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Oddelek za zootehniko, 2004. str. 121-127 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Margeta, Vladimir; Gajčević, Zlata; Gutzmirtl, Draženka; Pešo, MarioDifferences in slaughtering characteristics between crossbred pigs with Pietrain and Duroc as terminal sire // Acta agriculturae Slovenica, 84 (2004), S1; 121-127 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
25.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, Goran; Hanžek, Danica; Gutzmirtl, DraženkaPokazatelji kvalitete svinjskih trupova i mesa // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 46 (2004), 5; 227-236 (podatak o recenziji nije dostupan, izvorni znanstveni članak, znanstveni)
-
26.Ivanković, Stanko; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Škrtić, ZoranUtjecaj obogaćivanja obroka pilića s n-3 PUFA na svojstva kakvoće mesa // Poljoprivreda (Osijek), 10 (2004), 1; 55-61 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
27.Tolušić, Zdravko; Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Petričević, Antun; Gutzmirtl, HrvojeEconomic consequences of different lean percentage estimation methods // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 68 (2003), 2; 121-125 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
28.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Gutzmirtl, Hrvoje; Grgurić, DraženMeat quality indicators and their correlation in two crosses of pigs // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 68 (2003), 2; 115-119 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
29.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Gutzmirtl, Hrvoje; Petričević, Antun; Poznić, Vladimir; Grgurić, DraženSastav polovica i kakvoća mesa križanaca s različitm terminalnim pasminama nerasta // Priopćenja s XXVIII. znanstvenog skupa hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem / Havranek, Jasmina (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2003. str. 475-478 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
30.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Gutzmirtl, Hrvoje; Petričević, Antun; Grgurić, DraženInfluence of terminal sire breed on carcass and meat quality traits of pigs // Acta Agraria Kaposvariensis, 6 (2002), 2; 259-263 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
31.Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Gutzmirtl, Hrvoje; Petričević, Antun; Grgurić, DraženCorrelation between meat color and some indicators of carcass and meat quality of pigs // Acta Agraria Kaposvariensis, 6 (2002), 2; 253-258 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
32.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, AntunInfluence of breed and sex on carcass and meat quality traits in pigs // Congress Proceedings Volume II / Chizzolini, Roberto (ur.).
Rim: University of Parma, 2002. str. 686-687 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
33.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Škrtić, Zoran; Tolušić, ZdravkoModificirani sastav pilećeg mesa za dijetalnu prehranu ljudi // Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske / Meler, Marcel (ur.).
Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. str. 133-141 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
34.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Kušec, GoranIzvorni slavonski domaći proizvodi od mesa u turističkoj ponudi // Zbornik radova Znanstvenog skupa "Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske" / Meler, Marcel (ur.).
Osijek, 2002. str. 125-132 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
35.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Tolušić, Zdravko, Škrtić, Zoran; Kušec, GoranPercentage and distribution of tissues in pig carcasses in relation to (S)EUROP classes // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, 31 (2001), 205-211 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
36.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Gutzmirtl, Draženka; Crnjac, TomislavMesnatost i kakvoća mesa svinja utovljenih na poljoprivrednim gospodarstvima // Krmiva, 43 (2001), 2; 59-63 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
37.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Gutzmirtl, Draženka; Kušec, GoranKakvoća polovica svinja različitih genotipova na obiteljskim gospodarstvima // Poljoprivreda, 7 (2001), 1; 42-46 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
38.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Gutzmirtl, Draženka; Crnjac, Tomislav; Margeta, VladimirUtjecaj hranidbe na kakvoću svinjskih polovica u obiteljskim gospodarstvima // Poljoprivreda, 7 (2001), 1; 47-51 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
39.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Tolušić, Zdravko; Škrtić, Zoran; Kušec, Goran:Percentage and distribution of tissues in pig carcasses in relation to (s)europ classes // 9. međunarodni simpozij, Živinorejski znanstveni dnevi prireja mesa in mleka v prihodnosti / Dovč, Peter (ur.).
Ljubljana: Tiskarna Pleško d.o.o, 2001. str. 205-211 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
40.Benčević, Krsto; Katalinić, Ivan; Petričević, Antun; Kušec, GoranEconomic unity of production and trade of slaughter animals and meat (paths of initiation of long term solutions in Croatian animal breeding) // Agriculture, 6 (2000), 1; 41-43 (podatak o recenziji nije dostupan, kongresno priopćenje, stručni)
-
41.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Petričević, AntunUtjecaj uljane repice na tovna i klaonička svojstva utovljenih pilića // XXXVI.znanstveni skup hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem / Kovačević, Vlado (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 232-232 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
42.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Gutzmirtl, Draženka; Kušec, GoranShare and quality of muscle tissue in carcasses of pigs produced on family farm // Agriculture, 6 (2000), 1; 154-156 (podatak o recenziji nije dostupan, originalni znanstveni rad, znanstveni)
-
43.Kralik, Gordana; Lukač-Havranek, Jasmina; Petričević, Antun; Jurić, IvanAnimal products in nutrition of human population // Agriculture, 6 (2000), 1; 7-11 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni članak, znanstveni)
-
44.Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Scitovski, Rudolf; Škrtić, Zoran; Petričević, AntunGrowth and carcass quality of broilers // Czeh Journal of Animal Science = Živočišná výroba, 44 (1999), 5; 233-237 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
45.Kralik, Gordana; Lukač-Havranek, Jasmina; Petričević, AntunProduction and evaluation of the quality of meat and milk in The Republic of Croatia // Acta Agraria Kaposvariensis, 3 (1999), 2; 19-29 (podatak o recenziji nije dostupan, pozvano predavanje, znanstveni)
-
46.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Bukvić, ŽeljkoShare, distribution and quality of meat in carcasses of pigs of different genotype // Congress Proceedings of 45th International Congress of Meat Science and Technology / Takahashi, Koui (ur.).
Yokohama: Japan Society for Meat Science and Technology, 1999. str. 492-493 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
47.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, Goran; Grgas, AnaInfluence of growth promotors on swine carcass traits // 45thInternational Congress of Meat Science and Technology - Congress Proceedings / Takahashi, Koui (ur.).
Yokohama: Japan Society for Meat Science and Technology, 1999. str. 486-487 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
48.Đikić, Marija; Jurić, Ivan; Petričević, Antun; Kralik, GordanaOdnosi i kakvoća tkiva u polovicama različitih genotipova svinja // Hrvatska agrikulturna znanost na pragu trećeg tisućljeća / XXXV. znanstveni skup hrvatskih agronoma / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1999. str. 224-225 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
49.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Gutzmirtl, DraženkaProcjena mesnatosti svinjskih polovica instrumentalnom metodom // Zbornik sažetaka XXXIV.znan.skupa hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem
Zagreb: Agronomski fakultet Zagreb, 1998. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
50.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Živković, JosipInfluence of genotype on meat yield estimation in swine carcasses // Czech journal of animal science, 43 (1998), 2; 87-91 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
51.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Antunović, Boris; Antunović, Zvonko; Petričević, Antun; Perković, AnicaInfluence of genotype on slaughtering pig value according to S-EUROP standard // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, 30 (1998), 111-115 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni)
-
52.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Gutzmirtl, Draženka; Jovanovac, SonjaInfluence of genotype on tissue growth in swine // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, 30 (1998), 105-109 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni)
-
53.Domaćinović, Matija; Petričević, Antun; Steiner, Zdenko; Kušec, GoranUtjecaj različite pripreme obroka u tovu svinja na prinos i kvalitetu mesa // Krmiva, 40 (1998), 6; 309-316 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
54.Antunović, Zvonko; Steiner, Zdenko; Berić, Branko; Petričević, Antun; Senčić, ĐuroEffect of Feed Mixture Polyzime Additive on Lamb Fattening and Slaughtering Characteristics // Krmiva, 40 (1998), 3-10 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
55.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Antunović, Boris; Antunović, Zvonko; Petričević, Antun; Perković, AnicaINFLUENCE OF GENOTYPE ON SLAUGHTERING PIG VALUE ACCORDING TO S-EUROP STANDARD // Zbornik Biotehniške fakultete v Ljubljani / Stekar, Jasna (ur.).
Ljubljana: Ivan Smrečnik, 1998. str. 111-115 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
56.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Kušec, GoranRelation between important indicators of the pig meat quality // Congress proceedings "Meat Consumption and Culture", Vol. II / Diestre, A. ; Monfort, J.M. (ur.).
Madrid: Estrategias Alimentaris S.L.-EUROCARNE, 1998. str. 512-513 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
57.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Škrtić, ZoranBroiler meat quality depending on the way of fattening // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 40 (1998), 2; 55-61 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
58.Božić, Miroslav; Jurić, Ivan; Kolega, Ante; Đikić, Marija; Kralik, Gordana; Petričević, AntunCompetitiveness and quality conditions of animal products in Croatia compared to the CEFTA and EC countries // Kmetijstvo, 30 (1998), 37-43 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
59.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Živković, JosipThe application of different equations for meat yield estimation in swine carcasses // Poljoprivredna znanstvena smotra, 62 (1997), 1-2; 18-22 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
60.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Ivetić, Deana; Vukadinović, BlaženkaMeat quality of chicken broilers as influenced by dietary fat // Poultry Meat Quality / Matylla, Boleslaw (ur.).
Poznań: Agricultural University of Poznan, 1997. str. 216-222 (ostalo, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
61.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Jurić, Ivan; Petričević, Antun; Antunović, ZvonkoPig slaughter values according to the S-Europ commercial classes (level of meatness) // Poljoprivredna znanstvena smotra, 62 (1997), 1-2; 174-181 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
62.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Iživkić, Mirela; Škrtić, ZoranPrvi rezultati uporabe Polizym BX pripravka u hranidbi kokoši nesilica // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 39 (1997), 2; 69-75 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
63.Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Petričević, Antun; Živković, JosipMeat yield evaluation in pig carcasses // Živočišná výroba, 42 (1997), 10; 473-479 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
64.Benčević, Krsto; Petričević, Antun; Radović, Sanja; Bodakoš, DragutinProgram cjelovitog ekološkog zbrinjavanja i ekonomske iskoristivosti klaoničkog, životinjskog i ostalog organskog otpada // 4th International Symposium Animal Science Days, proceedings
Kaposvár, 1996. str. 139-148 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
65.Steiner, Zdenko; Bukvić, Željko; Petričević, Antun; Senčić, Đuro; Bodakoš, D.Organizacija svinjogojske proizvodnje na malim gospodarstvima istočne Hrvatske-idejna rješenja // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 38 (1996), 2; 103-113 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
66.Senčić, Đuro; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Jovanovac, SonjaPovezanost pokazatelja klaoničke kvalitete svinjskih polovica različitih genotipova // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 50 (1996), 2; 83-93 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
67.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Maltar, ZlataProizvodnja mesa od nekastriranih muških utovljenih svinja // Zbornik sažetaka XXXII.skupa agronoma Hrvatske - Unapređenje ratarske, stočarske i povrćarske proizvodnje i primjena biotehnologije u poljoprivredi / Varga, Boris (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Zagreb, 1996. str. 104-104 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
68.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, Goran; Škrtić, ZoranThe possibility of increasing the amount of linolenic acid in the broiler meat // Meat for the Consumer / Hildrum, K.I. (ur.).
Lillehammer, Norveška: Norwegian Food Research Institute, 1996. str. 220-221 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
69.Benčević, Krsto; Caput, Pavo; Petričević, Antun; Kralik, GordanaEcological aspects of livestock production feasible in suistanable agroecosystem // Animal Production, Healthy nutrition, Environment / Hollo, Istvan (ur.).
Kaposvár: Faculty of Animal Science, 1996. str. 24-35 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
70.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Petričević, AntunUtjecaj genotipa na kakvoću svinjskog mesa // Poljoprivreda, 2 (1996), 1-2; 41-46 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
71.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Fazekaš, Josip; Gutzmirtl, Draženka; Gutzmirtl, Ivo; Kušec, GoranUtjecaj genotipa nerasta na mesnatost svinjskih polovica i kakvoću mišićnog tkiva // Stočarstvo, 50 (1996), 1; 3-9 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
72.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Petričević, AntunSlaughtering properties of Swedish Landrace // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Kmetijstvo. Suplement (1990), 22 (1995), 165-170 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
73.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Jurić, IvanYield share and quality of muscle tissue in meaty carcasses of different genotypes // Book of Abstract of the 46th Annual Meeting of the European Association for Animal Production / J.A.M. van Arendonk (ur.).
Prag, 1995. str. 295-295 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
74.Jurić, Ivan; Tanić, Stjepan; Đikić, Marija; Petričević, Antun; Mužic, StjepanPerspective of meat production in Croatia // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, Kmetijstvo (Zootehnika) / Stekar, Jasna (ur.).
Ljubljana: Oddelek za zootehniko Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, 1995. str. 27-33 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), pregledni) -
75.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, GoranMeatiness and qualitative meat properties of Croatian Crossbreeds and Hypor pigs // Proceedings of 41st Annual International Congress of Meat Science and Technology / Sleeth, R.B. (ur.).
San Antonio (TX): American Meat Science Association, 1995. str. 106-108 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
76.Kralik, Gordana; Tonković, Stanko; Bego, Uroš; Petričević, AntunIstraživanje pH i modula impedancije prsnih mišića pilića na liniji klanja // Poljoprivreda, 1 (1995), 1; 43-51 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
77.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Jurić, IvanPrinos, raspodjela i kakvoća mišićnog tkiva u polovicama mesnatih svinja različitih genotipova // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 49 (1995), 1-2; 3-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
78.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Jovanovac, Sonja; Senčić, ĐuroCrna slavonska svinja // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 48 (1994), 9-10; 371-376 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
79.Petričević, Antun; Jurić, Ivan; Lukač Havranek, Jasmina; Kralik, Gordana; Benčević, KrstoWork on the improvement of production characteristics of domestic animals and on the quality of animal products in the Republic of Croatia // Grading of animal products and possibilities for quality improvement
Kaposvár: Pannon Agricultural University, Faculty of animal Science, 1993. str. 18-25 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
80.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Maltar, Zlata; Senčić, ĐuroUtjecaj genotipa i spola pilića na prinos i kakvoću mesa // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 47 (1993), 39-47 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
81.Senčić, Đuro; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Gutzmirtl, DraženkaPrinos, raspodjela i kakvoća mišićnog tkiva u odnosu na halotan-fenotip svinja // Poljoprivredne aktualnosti, 38 (1991), 1-2; 319-324 (recenziran, članak, znanstveni)
-
82.Sokač, Štefanija; Petričević, Antun; Senčić, ĐuroKlaonička obilježja tovne junadi hranjene obrocima s različitim odnosom energije iz voluminoznih i koncentriranih krmiva // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 33 (1991), 7/8/9; 121-126 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
83.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Senčić, Đuro; Majić, TomoKvaliteta polovica i mesa različitih genotipova svinja // Tehnologija mesa, 31 (1990), 1; 3-6 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
84.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Jovanovac, SonjaKvaliteta mišićnog tkiva prema reakciji svinja na halotan test // Jugoslavensko savetovanje "Kvalitet i standardizacija mesa stoke za klanje, peradi, divljači i riba", Jugoinspekt
Donji Milanovac, Srbija, 1989. (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
85.Senčić, Đuro; Petričević, Antun; Kralik, GordanaStres kod svinja i kvaliteta svinjskog mesa // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 43 (1989), 5-6; 259-268 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
86.Senčić, Đuro; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Maltar, ZlataKvalitativne osobine mišićnog tkiva stres- osjetljivih i stres-rezistentnih svinja // Tehnologija mesa, 4 (1988), 106-110 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
87.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Komendanović, Vesna; Senčić, Đuro; Maltar, ZlataKvaliteta zaklanih svinja i njihovog mesa od masnih i mesnatih pasmina // Zbornik radova - Poljoprivredni fakultet. Institut za stočarstvo, Novi Sad, 16 (1988), 133-144 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
88.Kralik, Gordana; Senčić, Đuro; Petričević, Antun; Komendanović, Vesna; Maltar, ZlataKomparativni prikaz proizvodnih osobina halotan- pozitivnih i halotan-negativnih tovnih svinja // Zbornik radova - Poljoprivredni fakultet. Institut za stočarstvo, Novi Sad, 15 (1988), 125-132 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
89.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Turk, Đurđa; Senčić, Đuro; Komendanović, Vesna; Mandić, BožoNeki pokazatelji klaoničke vrijednosti "Jata" brojlera // Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, 16 (1986), 3-4; 287-296 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
90.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kon, Velimir; Senčić, ĐuroKomparativno ispitivanje kvalitativnih osobina jaja lakih i teških kokošjih hibrida // Tehnologija mesa, 25 (1984), 1; 25-28 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
91.Petričević, A.; Rastija, T.; Mikuska, J.; Mikuska, Z.; Potočnjak, M.; Berić, B.; Njari, B.; Barešić, A.Ribolovna gospodarska osnova-plan gospodarenja donjodravsko-dunavskim ribolovnim područjem općina Donji Miholjac // Ribolov, 4 (1982), 7; 153-191 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
92.Petričević , A.; Rastija, T.; Mikuska, J.; Mikuska, Z.; Potočnjak, M.; Berić, B.; Njari, B.; Barešić, A.Ribolovna gospodarska osnova // Ribolov, 2 (1982), 7; 107-151 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)