Pregled po CROSBI profilu: Tomislav Petrak (CROSBI Profil: 19087, MBZ: 36612)
Pronađeno 110 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Petrak, Tomislav; Tonković, Stanko; Medić, Helga; Vidaček, SanjaBioelectrical Impedance for Evaluation of Food Quality // Novel Processes and Control Technologies in the Food Industry / Bozoglu, Faruk ; Deak, Tibor ; Ray, Bibek (ur.).
Amsterdam: IOS Press, 2001. str. 158-178 -
1.Marušić Radovčić, Nives, Heleš, Sanja, Vidaček, Sanja, Janči, Tibor, Petrak, Tomislav, Medić, HelgaUdio i stupanj oksidacije masti i sastav masnih kiselina industrijskog i tradicionalnog Baranjskog kulena // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 16 (2014), 238-243 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
2.Marušić, Nives; Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Petrak, Tomislav; Medić, HelgaDetermination of volatile compounds and quality parameters of traditional Istrian dry-cured ham // Meat science, 96 (2014), 4; 1409-1416 doi:10.1016/j.meatsci.2013.12.003 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Janči, Tibor; Kanski, Danijel; Dulić, Marina; Marušić, Nives; Medić, Helga; Petrak, Tomislav; Vidaček, SanjaPREHRAMBENA VRIJEDNOST KALIFORNIJSKE PASTRVE (Oncorhynchus mykiss) UZGOJENE U JADRANSKOM MORU // Ribarstvo : znanstveno-stručni časopis za ribarstvo, 70 (2013), 20-30 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Brdek, Zdenka; Udovičić, Doris; Marušić, Nives; Medić, Helga; Petrak, Tomislav; Lacković, IgorDifferencing sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets frozen in different conditions by impedance measurements // International journal of food science & technology, 47 (2012), 8; 1757-1764 doi:10.1111/j.1365-2621.2012.03031.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Marušić, Nives; Tonković, Stanko; Petrak, TomislavInfluence of different freezing regimes on bioelectrical properties of Atlantic chub mackerel (Scomber colias) // Journal of food process engineering, 35 (2012), 5; 735-741 doi:10.1111/j.1745-4530.2010.00622.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Marušić, Nives; Petrak, Tomislav; Vnučec, Tatjana; Medić, HelgaUTJECAJ SMRZAVANJA NA IMPEDANCIJU KALIFORNIJSKE PASTRVE (Oncorhynchus mykiss) // Ribarstvo : znanstveno-stručni časopis za ribarstvo, 69 (2011), 2; 38-50 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
7.Marušić, Nives; Petrović, Marinko; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Medić, HelgaCharacterization of traditional Istrian dry-cured ham by means of physical and chemical analyses and volatile compounds // Meat science, 88 (2011), 4; 786-790 doi:10.1016/j.meatsci.2011.02.033 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Marušić, Nives; Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Petrak, TomislavRast dagnji (Mytilus galloprovincialis, Lamarck, 1819) na istočnoj obali Istre // Ribarstvo : znanstveno-stručni časopis za ribarstvo, 68 (2010), 1; 19-25 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
9.Marušić, Nives; Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Petrak, TomislavIndeks kondicije dagnji (Mytilus galloprovincialis) u Uvali Budava i u Zaljevu Raša // Ribarstvo : znanstveno-stručni časopis za ribarstvo, 67 (2009), 3; 91-99 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
10.Medić, H., Vidaček, S., Sedlar, K., Šatović, V., Petrak, T.Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 224-231 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
11.Marušić, N., Vidaček, S., Medić, H., Petrak, T.INDEKS KONDICIJE DAGNJI (Mytilus galloprovincialis) U UVALI BUDAVA I U ZALJEVU RAŠA // Ribarstvo : znanstveno-stručni časopis za ribarstvo, 67 (2009), 3; 91-99 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
12.Botka-Petrak, Karmen; Lucić, Hrvoje; Vuković, Snježana; Đuras Gomerčić, Martina; Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Hraste, Ante; Petrak, Tomislav; Bedrica, Ljiljana; Mazija, HrvojeEinfluss der Kastration auf die Bildung von riesenfasern in der weißen Muskulatur von Hühnern // Tierärztliche Umschau, 64 (2009), 10; 442-447 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Botka-Petrak, Karmen; Lucić, Hrvoje; Vuković, Snježana; Đuras Gomerčić, Martina; Vidaćek, Sanja; Medić, Helga; Hraste, Ante; Petrak, Tomislav; Bedrica, Ljiljana; Mazija, HrvojeEinfulss der Kastration auf die Bildung von Riesenfasern in der Weissen Muskulatur von Huhnern // Tierärztliche Umschau, 64 (2009), 10; 442-447 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Krvavica, Marina; Vidaček, Sanja; Konjačić, Miljenko; Botka-Petrak, Karmen; Petrak, Tomislav; Đugum, Jelena; Kolarić, Sanja; Medić, HelgaA study of chemical profiles and appearance of white crystals in Istrian dry-cured ham : effect of desalting // Italian journal of animal science, 7 (2008), 3; 373-382 doi:10.4081/ijas.2008.373 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
15.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Botka-Petrak, Karmen; Nežak, Jadranko; Petrak, TomislavBioelectrical impedance analysis of frozen sea bass (Dicentrarchus labrax) // Journal of Food Engineering, 88 (2008), 2; 263-271 doi:10.1016/j.jfoodeng.2008.02.010 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Botka-Petrak, Karmen; Vuković, Snježana; Medić, Helga, Hraste, Antun; Petrak, Tomislav; Lucić, Hrvoje; Bedrica, LjiljanaEinfluss von Konservierungsmethoden auf Mikrostruktur und enzymatische Aktivitat der Kunndarmwand von Rindern // Tierarztliche Umschau, 63 (2008), 10; 538-542 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Botka-Petrak, Karmen; Petrak, Tomislav; Kalođera, Zdenka; Medić, Helga"TREPANG"-Holothuria tubulosa, jadranski trp-izvor biološki učinkovitih tvari // Veterinarska stanica : znanstveno-stručni veterinarski časopis, 37 (2006), 3-4; 159-166 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
18.Botka-Petrak, Karmen; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Medić, HelgaInfluence of combined, continuous chilling on physical and chemical properties of white and red chicken muscles // Veterinarski arhiv, 75 (2005), 5; 415-422 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Uhitil, Sunčica; Jakšić, Slavica; Petrak, Tomislav; Medić, Helga; Gumhalter-Karolyi, LadaPrevalence of Listeria monocytogenes and the other Listeria spp. in cakes in Croatia // Food control, 15 (2004), 3; 213-216 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Gumhalter Karolyi, Lada; Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, KarmenBacterial population in counter flow and parallel flow water chilling of poultry meat // European food research and technology, 217 (2003), 5; 412-415 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Jaksic, Slavica; Uhitil, Sunčica; Asaj, A.; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, KarmenSalmonellen im Wildfleisch // ALLGEMEINE FORST UND JAGDZEITUNG, 174 (2003), 2-3; 57-58 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Jakšić, Slavica; Uhitil, Sunčica; Petrak, Tomislav; Bažulić, Davorin; Gumhalter Karolyi, LadaOccurrence of Vibrio spp. in sea fish, shrimps and bivavle molluscs harvested from Adriatic sea // Food control, 13 (2002), 8; 491-493 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Botka-Petra, Karmen; Hraste, Ante; Petrak, TomislavInfluence of different treatment procedures on morphologicla structure of beef intestines // Veterinarski arhiv, 71 (1) (2001), 1-9 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Hahn, Gisela; Malenica, Mladenka; Muller, Wolf-Dietrich; Taubert, Enrico; Petrak, TomislavPutenbrustfleisch: Postmortale Glykolyse und technologische Eigenschaften // Die Fleischwirtschaft, 81 (2001), 10; 120-122 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Petrak, Tomislav; Tonković, Stanko; Jelić, Ante; Medić, HelgaApplication of electrical impedance analysis in predicting poultry muscles composition // Archiv fur Geflugelkunde, 65 (2001), 3; 123-129 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Botka-Petrak, Karmen; Petrak, Tomislav; Medić, Helga; Novaković, PredragBacteriological contamination of egg products after thermal preservation process // Acta Alimentaria, 29 (2000), 4; 315-322 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
27.Novaković, Predrag; Petrak, Tomislav; Kordić, Jasna; Slačanac, VedranApplication of mathematical models in milk coagulation process during lactic acidic fermentation I. Relation between enzymatic and acidic milk coagulation // Acta Alimentaria, 29 (2000), 3; 241-254 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
28.Petrak, Tomislav; Kalođera, Zdenka; Novaković, Predrag; Gumhalter Karolyi, LadaBacteriological comparison of parallel and counter flow water chilling of poultry meat // Meat Science, 53 (1999), 4; 269-271 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
29.Kalođera, Zdenka; Pepeljnjak, Stjepan; Blažević, Nikola; Petrak, TomislavChemical composition and antimicrobial activity of Tanacetum parthenium essential oil // Die Pharmazie, 52 (1997), 11; 885-886 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
30.Kalođera, Zdenka; Pepeljnjak, Stjepan; Petrak, TomislavThe antimicrobial activity of Tanacetum parthenium extract // Die Pharmazie, 51 (1996), 12; 995-996 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
1.Uhitil, Sunčica; Jakšić, Slavica; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, KarmenPresence of Escherichia coli O157:H7 in ground beef and ground baby beef meat // Journal of food protection, 64 (2001), 6; 862-864 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, znanstveni)
-
1.Perković, Amadea; Medić, Helga; Kralik, Gordana; Botka-Petrak, Karmen; Petrak, TomislavListeria monocytogenes in poultry meat processing // Book of proceedings Advances and chalanges in poultry science / Tserveni-Goussi, A., Yannakopoulos, A., Fortomaris, P., Arsenos, G., Sossidou, E. (ur.).
Solun: University Studio Press, 2008. str. 1051-1054 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Kralik, Gordana; Petrak, Tomislav; Gajčević, Zlata; Hanžek, DanicaInfluence of vegetable oil on fatty acid profile of chicken meat // Proceedings of 53rd International Congress of Meat Science and Technology / Guanghong, Zhou ; Weili, Zhang (ur.).
Peking: China Agricultural University Press, 2007. str. 357-358 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Kralik, Gordana; Petrak, Tomislav; Kušec, Goran; Margeta, VladimirEffect of rapeseed oil in the diet on carcass traits and meat quality of pigs // Proceedings of 53rd International Congress of Meat Science and Technology / Guanghong, Zhou ; Weili, Zhang (ur.).
Peking: China Agricultural University Press, 2007. str. 249-250 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Krvavica, Marina; Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Botka-Petrak, Karmen; Petrak, TomislavChemical characteristics of desalted and non-desalted Istrian dry-cured hams // 52nd International Congress of Meat science and Technology Harnessing and exploiting global opportunities / Troy, Declan ; Pearce, Rachel ; Byrne, Briege ; Kerry, Joseph (ur.).
Wageningen: Academic Publishers, 2006. str. 469-470 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Sapunar-Postružnik, Jasenka; Bažulić, Davorin; Majnarić, Darko; Petrak, Tomislav; Logomerac, VesnaDokazivanje svinjskog mesa metodom ELISA u toplinski obrađenim uzorcima // Drugi Hrvatski veterinarski kongres / Balenović, Tomislav (ur.).
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora, 2000. str. 141-146 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Tonković, Stanko; Bego, Uroš; Petrak, TomislavComparision of meat compostion assesment using two and four electrode techniques // Proceedings of 11th International Symposium on Biomedical Engineering / Šantić, Ante (ur.).
Zagreb, Hrvatska: Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja I automatiku (KoREMA), 1996. str. 51 - 54 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Zavadlav, Sandra; Petrak TomislavKako zaštiti tvrtku i proizvod kontrolom nad procesima od nabave do finalnog proizvoda? // Zbornik radova "Kompetentnost laboratorija 2011" / Margeta Bermanac (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2011. str. 129-135 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
2.Petrak, Tomislav; Kalođera, Zdenka; Njari, Bela; Medić, Helga; Gumhalter Karolyi, Lada; Vidaček, SanjaStara biljka povratić (Tanacetum parthenium (L.) Schultz-Bip) kao zaštita od bakterijskog onečišćenja proizvoda animalnog podrijetla // Zdravlje kroz hranu i lijekovito bilje, Zbornik radova
Zagreb, 2003. str. 115-119 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
3.Petrak, Tomislav; Medić, Helga; Novaković, Predrag; Bažulić, DavorinHazard Analysis Critical Control Points in Slaughter Houses and Processing Plants of Poultry // XXI World's Poultry Congress / - (ur.).
Montréal: -, 2000. str. - (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
1.Petrak, Tomislav; Medić, Helga; Novaković, Predrag; Bažulić, DavorinAnaliza ritika kritičnih kontrolnih točaka (HACCP) u klaonicama za preradu mesa peradi // IV Simpozij Peradarski dani, Zbornik radova
Poreč, Hrvatska, 2001. str. 170-173 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
2.Tonković, Stanko; Bego, Uroš; Petrak, TomislavUsporedba dvoelektrodne i četveroelektrodne metode za procjenu sastava mesa // Proceedings 11th Internatonal Symposium on Biomedical Engineering '96
Zagreb, Hrvatska: Crombes & Korema, 1996. str. 51-54 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
1.Vidaček, Sanja; Jakupović, Emira; Janči, Tibor; Drobat, Ekaterina; Rodin, Anja; Marušić, Nives; Medić, Helga; Petrak, Tomislav; Lacković, IgorInfluence of lipid oxidation and protein solubility on bioelectrical properties of fish during frozen storage // 44th WEFTA meeting "Seafood science for a changing demand
Bilbao, Španjolska, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
2.Janči, Tibor; Ivanda, Mile; Mikac, Lara; Petrak, Tomislav; Marušic, Nives; Medić, Helga; Vidaček, SanjaDetection of histamine in fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy using silver colloid SERS substrates // 44th WEFTA meeting "Seafood science for a changing demand
Bilbao, Španjolska, 2014. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
3.Janči, T., Medić, H., Marušić, N., Petrak, T., Lacković, I., Vidaček, S.Differencing sea bass fillets frozen in different conditions by impedance measured at frequencies from 1 to 100 MHz // 41st WEFTA Meeting, Seafood for the Modern Consumer / Lillie Cavonius, Linnea Eriksson, Ingrid Undeland, Marie-Louise Wennerhag (ur.).
Gothenburg: Chalmers University of Technology, 2011. str. 50-50 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Marušić, Nives; Jurić, Anita; Petrak, Tomislav; Mazija, HrvojeMulticomponent Holocene Mineral Compound Given in Feed does not Influence Quality of Chicken Meat // XIIth European Poultry Conference
Tours, 2010. str. 605-605 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Marušić, Nives; Udovičić, Doris; Petrak, Tomislav; Lacković, IgorDifferencing sea bass fillets frozen in different conditions by impedance measurements. // WEFTA 2010 Seafood: Getting most, serving best... Proceedings book / Cakli, Sukran ; Celik, Ufuk ; Altinelataman, Can (ur.).
Izmir, 2010. str. 22-22 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Marušić, Nives; Petrović, Marinko; Vidaček, Sanja; Klarin, Andrea; Petrak, Tomislav; Medić, HelgaCharacterization of traditional Istrian dry cured ham by mean of physical and chemical analysis and volatile compounds // 13th Ružička days, "Today science-tomorrow industry" Book of Abstracts / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek, 2010. str. 80-80 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Marušić, Nives; Surić, Božena; Petrak , TomislavInfluence of different freezing regimes on bioelectrical properties of Atlantic chub mackerel (Scomber colias) // New Technology for Healthy and Safe Seafood
Kopenhagen, 2009. str. 91-91 (poster, sažetak, znanstveni) -
8.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Vnučec, Tatjana; Tonković, Stanko; Petrak, TomislavBioelectrical properties of frozen trout (Oncorynchus mykiss) // The 2008 Joint Central European Congress 4th Central European Congress on Food 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and nutritionists Book of Abstracts / Galić, Kata (ur.).
Zagreb: EURO- V. A. L., 2008. str. 105-105 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Antunović, Siniša; Vašić, Darko; Petrak, TomislavFizikalno-kemijska i bioelektrička svojstva u ocjeni kvalitete mesa peradi // XII European Poultry Conference, Book of Abstracts, Supplement of the World's Poultry Science Journal, volume 62 / Romboli, I ; Flock, D ; Franchini, A (ur.).
Barneveld: World's Poultry Science Journal, 2006. str. 216-262 (poster, sažetak, znanstveni) -
10.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Gumhalter Karolyi, Lada; Botka-Petrak, KarmenBacteriological testing of poultry meat by the counter flow method of chilling // Archiv für Geflügelkunde, European Poultry Science, Special Issue / European Federation, Worlds Poultry Science Association (ur.).
Stuttgart: Verlag Eugen Ulmer, 2002. str. 166-166 (poster, sažetak, znanstveni) -
11.Medić, Helga; Lušetić Buršić, Viviane; Vidaček, Sanja; Gumhalter Karolyi, Lada; Petrak, TomislavMorphological, chemical-physical and bioelectrical characteristics of Istrian dry-cured ham during the production process // CEFood Congress : Book of Abstracts / Raspor, P. ; Hočevar, I. (ur.).
Ljubljana: Biotechnical faculty and Slovenian Nutrition Society, 2002. str. 174-174 (poster, sažetak, znanstveni) -
12.Radanović-Amšlinger, Gordana; Petrak, Tomislav; Jakšić, Slavica; Kalođera, ZdenkaInfluence of continuated water and air chilling on bacteriological composition of young fattening broilers' skin // Abstracts of XXI World's Poultry Congress
Montréal: World's Poultry Congress, 2000. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Petrak, Tomislav; Tonković, Stanko; Kovačić, Helga; Karakaš, Aneta; Bauman, IngridApplication of electrical impedance analysis in prediction of composition of poultry muscles // World's Poultry Congress Proceedings / World's Poultry Science Association (India Branch) (ur.).
Delhi: World's Poultry Science Association, 1996. str. 442-443 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Petrak, Tomislav; Bego, Uroš; Kralik, Gordana; Tonković, StankoImpedacijske značajke prsnog mišića pilića // Zbornik sažetaka simpozija Unapređenje ratarske, stočarske i povrćarske proizvodnje i primjena biotehnologije u poljoprivredi / Varga, Boris (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Zagreb, 1996. str. 109-109 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Marušić, Nives; Tomljanović, Kristijan; Grubešić, Marijan; Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Petrak, Tomislav; Medić, HelgaEffect of gender and production region on the meat quality of wild boar (Sus scrofa L.) // 7th International congress of food technologists, biotechnologists and nutritions
Opatija, Hrvatska, 2011. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Kolarić Kravar, SanjaIstraživanje nutritivnih, mikrobioloških, histoloških i senzorskih svojstava autohtonoga slavonskoga kulena, 2012., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Šimat, VidaPromjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.), 2010., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Vidaček, SanjaBioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja, 2006., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Medić, HelgaInterakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi, 2006., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Lušetić Buršić, VivianeMorfološka, kemijsko-fizikalna i bioelektrička svojstva istarskog pršuta tijekom procesa proizvodnje, 2002., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Karakaš, AnetaMogućnost primjene električnih impedancijskih izmjera za određivanje kakvoće junećeg mesa, 1999., doktorska disertacija, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
1.Martinis, IrenaHACCP kao higijensko epidemiološki parametar u hospitalnoj dijetetici, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Katuša, ĐovaninaHigijenska ispravnost pečene mesnate slanine i svinjske vratine, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Grzunov, JuditaSustav kontrole u uzgoju i preradi tune-HACCP, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Božović, BojanaBakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Gumhalter Karolyi, LadaSustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Medić, HelgaBioelektrička impedancija za određivanje osobitosti ohlađenog goveđeg mesa, 2001., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Binički, MarijaSustav osiguranja kvalitete - HACCP u proizvodnji pršuta, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Jerić, LanaBioelektrična impedancijska analiza u utvrđivanju promjena kakvoće mišićja kalifornijske pastrve (Oncorhanchus mykiss), 2007., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Novak, GabrijelaHACCP sustav hlađenja i skladištenja riba i rakova, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Sučić Jolić, NediljkaOsiguranje kvalitetne hrane u prehrani predškolske djece, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Ogrinc, PetraPrimjena sustava HACCP u ugostiteljstvu, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Šimunović, DamirSanitarna ispravnost slastičarnica, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Majstorović, MartinaHACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Udiljak, AntePrimjena HACCP sustava u proizvodnji meda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Hrvojić, DavorKvaliteta jaja i jajnih proizvoda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Sinčić, MartinaPrimjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Međedović, AsiaKvaliteta soli u procesu soljenja inćuna - Engraulis encrasicholus, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Zavadlav, SandraTehničko-tehnološki projekt objekta klaonice peradi, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Lugović, IvanOdređivanje osobitosti purećeg mišića Musculus pectoralis superficialis bioelektričkom impedancijom, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Radaković, MarkoOdređivanje kemijskih i električkih parametara u purećem mesu, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Antunović, SinišaBioelektrička svojstva M. pectoralis u peradi, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Putrić, KristinaOdređivanje promjena na brzo zamrznutom mišićju brancina (Dicentrarchus labrax) bioelektričkom impedancijom, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Franolić, IvanaBioelektrička impedancija u utvrđivanju promjene kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus labrax) uslijed višestrukog smrzavanja, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Knezić, TanjaKakvoća krmnih smjesa za hranidbu nojeva, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Hreljak, HelenaSenzorska analiza Istarskog pršuta različite zrelosti i tipa proizvodnje, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Markotić, DarkoRazlike u fizikalno-kemijskim svojstvima proizvoda tipa pršut, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Čapo, IvonaVažnost metode vodenog hlađenja za očuvanje kvalitete mesa peradi, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Di Brita, GiovannaHigijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Obrovac, ŽeljkaHigijenska ispravnost ugostiteljskih objekata na području Karlovačke županije, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
24.Babić, IvonaIdentifikacija hlapljivih komponenti arome Istarskog pršuta industrijske proizvodnje, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Durak, JasnaOdređivanje svojstva dalmatinskog pršuta fizikalno-kemijskim i bioelektričnim analizama, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
26.Surić, BoženaUtjecaj načina smrzavanja na fizikalne i električke osobitosti lokarde (Scomber colias), 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
27.Perković, KataBioelektrička impedancija za određivanje osobitosti mesa peradi, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
28.Mihelja, AnitaBioelektrička impedancija za određivanje osobitosti mesa peradi, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
29.Knezić, KoraljkaBioelektrička impedancija za određivanje promjena tijekom smrzavanja na mišićju brancina (Dicentrarchus labrax), 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
30.Despotović, SanjaKakvoća jadranske dagnje (Mytilus galloprovincialis), 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
31.Kuhar, NivesKemijsko-fizikalne i bioelektrične osobitosti dalmatinskog pršuta, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
32.Deban, ZoranKakvoća krmnih smjesa za tovnu perad, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
33.Bogović, MartinaFizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk", 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
34.Katalin, HelenaIzolacija i identifikacija bakterija tijekom tehnološke obrade peradi, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
35.Crnogorac, IvanaIzolacija sulfonamida iz mišićnog tkiva svinja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
36.Balić, EditaFizikalno-kemijski pokazivači različitosti istarskog i dalmatinskog pršuta, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
37.Logomerac, VesnaKorisnost komercijalnog ELISA testa za određivanje svinjskog mesa u toplinski obrađenim proizvodima, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
38.Radulić, TamaraOdređivanje osobitosti peradskog mesa elektroničkim mjerilima, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
39.Pirički, ŽeljkoMogućnost primjene elektroničkog mjerila "Carne-test III" u određivanju osobitosti ohlađenog goveđeg mesa, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
40.Štrbo, AlmaOdređivanje osobitosti goveđeg mesa električnim impedancijskim izmjerama, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb