Pregled po CROSBI profilu: Angelina Palić (CROSBI Profil: 19008, MBZ: 34665)
Pronađeno 6 radova
-
1.DIKANOVIĆ-LUČAN, Željka; PALIĆ, AngelinaPRIPRAVA JOGURTA OBOGAĆENOG PROTEINIMA SURUTKE // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Zagreb, 1998. (poster, sažetak, znanstveni) -
2.Pospišil, Jasna; Palić, Angelina; Vrtovšnik, Gordana; Dikanović-Lučan, ŽeljkaThe corelation of redox-potential and some chemical parameters in spinach puree during processing and frozen storage // Acta Alimentaria, 27 (1998), 3; 257-264 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Pospišil, Jasna; Palić, Angelina; Dragović-Uzelac, Verica; Aleksovski, JasnaIstraživanje promjena u smrznutom pireu špinata pakiranom u polietilensku foliju modificiranu škrobom // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.).
Zagreb, Hrvatska, 1998. str. 31-32 (poster, sažetak, znanstveni) -
4.Palić, Angelina; Bukovčan, Renata; Pospišil, JasnaPredviđanje trajnosti prehrambenih proizvoda primjenom principa kinetike kemijskih reakcija // XIV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 203-219 (pozvano predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), pregledni) -
5.Pospišil, Jasna; Vrtovšnik, Gordana; Palić, Angelina; Dikanović-Lučan, ŽeljkaThe physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.).
Köln: Elsevier Trends Journals Offices, 1996. (poster, sažetak, znanstveni) -
6.Berković, Katarina; Ciković, Nada; Šeruga, Marijan; Palić, AngelinaIspitivanje aluminija u voćnim sokovima // Sinopsisi referata II. Sastanka prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Hrvatske
Zagreb, 1979. str. 157-157 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)