Pregled po CROSBI profilu: Viviana Lušetić Buršić (CROSBI Profil: 18636, MBZ: 253152)
Pronađeno 7 radova
-
1.Radulović, Marina; Ban, Dean; Sladonja, Barbara; Lušetić-Buršić, VivianaChanges of Quality Parameters in Watermelon during Storage // Acta Horticulturae, 731 (2007), 451-455 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Lušetić Buršić, VivianeIstarski pršut, 2005. (podatak o recenziji nije dostupan, natuknica u enciklopediji, leksikonu, rječniku i sl.).
-
3.Ban, Dean; Novak, Bruno; Žutić, Ivanka; Lušetić Buršić, VivianeUtjecaj volumena lončića, mikorize i starosti presadnica na rast i razvoj presadnica lubenica // Priopćenja XXXIX. znanstvenog skupa hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem / Žimbrek, Tito (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2004. str. 413-416 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
4.Ružić, Pavlo; Bošković, Desimir; Lušetić Buršić, VivianeHuman Resources in the Sales Strategy of the Tourism Product // International Conference European Integration : Local and Global Consequences
Brno, Češka Republika, 2004. (predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
5.Bošković, Desimir; Ružić, Pavlo; Lušetić Buršić, VivianeMultiplier Effects of Tourism Development on Local Communities : A Csae Study of Barbariga in the Vodnjan Mminicipality // International Conference European Integration : Local and Global Consequences
Brno, Češka Republika, 2004. (predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
6.Ružić, Pavlo; Lušetić Buršić, Viviane; Medvid, IvicaEcological Agriculture of Croatian Coast and Islands and Tourism Development // rth International Conference Travel Trade, Regional Development and Education : proceedings / Heskova, Marie ; Šittler, Eduard ; Dvorak, Vladimir (ur.).
Tabor, 2004. str. 144-149 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Medić, Helga; Lušetić Buršić, Viviane; Vidaček, Sanja; Gumhalter Karolyi, Lada; Petrak, TomislavMorphological, chemical-physical and bioelectrical characteristics of Istrian dry-cured ham during the production process // CEFood Congress : Book of Abstracts / Raspor, P. ; Hočevar, I. (ur.).
Ljubljana: Biotechnical faculty and Slovenian Nutrition Society, 2002. str. 174-174 (poster, sažetak, znanstveni)