Pregled po CROSBI profilu: Ljerka-Marija Lalić-Siraj-Eldin (CROSBI Profil: 18553, MBZ: 25246)
Pronađeno 14 radova
-
1.Mogorović-Maričić, BrigitaOdrživost kiselih paprika tijekom skladištenja, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Mesić, MarkoUtjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Rener, BojanaOdređivanje fizikalno-kemijskih parametara različitih vrsta meda, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Vicković, IvanaOdređivanje nekih fizikalno-kemijskih parametara u uzorcima meda i meda s dodacima tijekom čuvanja, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Nedeljković, IrenaUtjecaj dodataka peludi, lješnjaka i oraha na viskoznost meda tijekom čuvanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Fusak, SandraChanges of Physico-Chemical Parameters of Sour-Pickless Media // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 178-184 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Avirović, RajkaIspitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Berković, Katarina; Lalić, Ljerka Marija; Prejac, Sandra; Mamić, MarinaReološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica // Mljekarstvo, 48 (1998), 2; 105-114 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
9.Duraković, Senadin; Duraković, Lejla; Duraković, Zijad; Horvat, Dražen; Lalić, LjerkaRelation of Aspergillus parasiticus and Fusarium graminearum Biomass to the accumulation of Aflatoxins in Soy-Beans // Abstracts of the Ninth European Conference on Food Chemistry (EURO FOOD CHEM IX) / Amado, R. ; Battaglia, R. (ur.).
Interlaken: Druckerei Sailer, Winterthur, Switzerland, 1997. str. 735-735 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Mihalić, VesnaUtjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Njegovan, AleksandraUtjecaj peludi i meda na elektrokemijska svojstva jogurta // 32 Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Organizacijski odbor simpozija (ur.).
Opatija, Hrvatska: Mljekarsko društvo, Zagreb, 1996. (poster, sažetak, znanstveni) -
12.Lalić, Ljerka-Marija; Berković, Katarina; Prejac, SandraRheological Characteristics of Creams // Acta Alimentaria, 25 (1996), 2; 171-180 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Duraković, Senadin; Pavlaković, Zlatko; Filipović-Kovačević, Željka; Duraković, Lejla; Šarac-Arneri, Ruža; Lalić, Ljerka Marija; Colić, IrenaAntifungal and Antimycotoxigenic Properties of Newly Synthesized Derivatives of Tetraketone // Abstracts of EURO FOOD CHEM VIII, Current Status and Future Trends in Analytical Food Chemistry
Beč: Technical University, Freihaus, A-1040 Vienna, Wiedner Hauptstrasse 8-10, 1995. str. 320-320 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Duraković, Senadin; Pavlaković, Zlatko; Filipović-Kovačević, Željka; Duraković, Lejla; Šarac-Arneri, Ruža; Lalić, Ljerka Marija; Colić, IrenaAntifungal and Antimycotoxigenic Properties of Newly Synthesized Derivatives of Tetraketone // EURO FOOD CHEM VIII, Current Status and Future Trends in Analytical Food Chemistry
Beč: Technical University, Freihaus, A-1040 Vienna, Wiedner Hauptstrasse 8-10, 1995. str. 320-323 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)