Pregled po CROSBI profilu: Vinko Krstanović (CROSBI Profil: 17447, MBZ: 235062)
Pronađeno 157 radova
-
1.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Kartalović, Brankica; Galić, Vlatko; Ledenčan, Tatjana; Mastanjević, Krešimir; Zdunić, ZvonimirPolycyclic Aromatic Hydrocarbons in Popcorn Corn Varieties and Popcorns // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 5; 3107, 8 doi:10.3390/app13053107 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
2.Habschied, Kristina; Nišević, Jelena; Krstanović, Vinko; Lončarić, Ante; Valek Lendić, Kristina; Mastanjević, KrešimirFormulation of a Wort-Based Beverage with the Addition of Chokeberry (Aronia melanocarpa) Juice and Mint Essential Oil // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 4; 1-10 doi:10.3390/app13042334 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Habschied, Kristina; Kartalović, Brankica; Kovačević, Dragan; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirEffect of Temperature Range and Kilning Time on the Occurrence of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Malt // Foods, 12 (2023), 3; 454, 8 doi:10.3390/foods12030454 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
4.Habschied, Kristina; Kartalović, Brankica; Lazić, Dušan; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirSurvey on Phthalates in Beer Packaged in Aluminum Cans, PET and Glass Bottles // Fermentation, 9 (2023), 2; 125, 9 doi:10.3390/fermentation9020125 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
5.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Krešimir; Šimić, Gordana; Habschied, KristinaUnmalted wheat as a substitute raw material in the production of beer // Zbornik apstrakata V Naučno - stručni Simpozijum "Pivo, pivarske sirovine i oprema“
Zrenjanin, 2022. str. 50-51 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Velić, Natalija; Tišma, Marina; Krstanović, Vinko; Strelec, Ivica; Marček, Tihana; Kovač, TihomirHow biotechnology met circular economy at the Faculty of Food Technology Osijek // Book of abstracts of 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, 2022. str. 253-254 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Krstanović, Vinko; Habschied, Kristina; Mađerević-Pavetić, Tanja; Keleković, Snježana; Domaćinović, Ana; Mastanjević, KrešimirMikroorganizmi u pivarskim sirovinama tijekom slađenja // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 6; 92-98 doi:10.31727/gzb.45.6.9 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
8.Habschied, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Šibalić, Magdalena; Krstanović, Vinko; Galić, VlatkoA Survey on Detection of Plastic-Related Chemicals in Beer Packaged in PET Using FT-IR Technology // Beverages, 8 (2022), 4; 1-7 doi:10.3390/beverages8040073 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Habschied, KristinaA Review on Antifungal Green Preservatives: An Aspect of Food Industry // Current research in nutrition and food science, 6 (2022), 6; 1-5 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
10.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Šarić, Goran; Ćosić, Ivana; Mastanjević, KrešimirPseudo-Lager—Brewing with Lutra® Kveik Yeast // Fermentation, 8 (2022), 8; 410, 9 doi:10.3390/fermentation8080410 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirBeer Quality Evaluation—A Sensory Aspect // Beverages, 8 (2022), 1; 15, 10 doi:10.3390/beverages8010015 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
12.Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Kartalović, Brankica; Habschied, KristinaPolycyclic aromatic hydrocarbons in different malts // Zbornik apstrakata IV Naučno - stručni Simpozijum "Pivo, pivarske sirovine i oprema“
Zrenjanin, Srbija, 2021. str. 21-22 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Kovačević, Dragan; Kartalović, Brankica; Habschied, KristinaPolycyclic Aromatic Hydrocarbons in Malt // Beverages, 7 (2021), 58; 1-7 doi:10.3390/beverages7030058 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Habschied, Kristina; Košir, Iztok Jože; Krstanović, Vinko; Kumrić, Goran; Mastanjević, KrešimirBeer Polyphenols—Bitterness, Astringency, and Off- Flavors // Beverages, 7 (2021), 2; 38, 14 doi:10.3390/beverages7020038 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
15.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Barišić, Ana; Mastanjević, KrešimirCraft-beer sensory acceptance at mediterranean summer temperatures // Mediterranean Issues, Book 3 MEDITERRANEAN — IMPRESSIONS, CONCEPTS, STORIES / Jurčević, Katica ; Kaliterna Lipovljan, Ljiljana ; Medić, Rino ; Ramljak, Ozana (ur.).
Zagreb: Institut društvenih znanosti Ivo Pilar ; Sveučilište Vern ; Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) ; EMAN, 2021. str. 299-304 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Zdunić, Zvonimir; Babić, Jurislav; Mastanjević, Krešimir; Kanižai Šarić, GabriellaMycotoxins biocontrol methods for healthier crops and stored products // Journal of fungi, 7 (2021), 5; 348, 24 doi:10.3390/jof7050348 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
17.Habschied, Kristina; Kanižai Šarić, Gabriella; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirMycotoxins - biomonitoring and human exposure // Toxins, 13 (2021), 2; 113, 23 doi:10.3390/toxins13020113 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Krstanović, Vinko; Habschied, Kristina; Dvojković, Krešimir; Mastanjević, KrešimirResearch on the Malting Properties of Domestic Wheat Varities // Fermentation, 7 (2021), 1; 1, 10 doi:10.3390/fermentation7010001 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Habschied, Kristina; Lalić, Alojzije; Krstanović, Vinko; Dvojković, Krešimir; Abičić, Ivan; Šimić, Gordana; Mastanjević, KrešimirComprehensive Comparative Study of the Malting Qualities of Winter Hull-Less and Hulled Barley (2016–2019) // Fermentation, 7 (2021), 1; 8, 14 doi:10.3390/fermentation7010008 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Krstanović, Vinko; Habschied, Kristina; Mastanjević, KrešimirResearch of Malting Procedures for Winter Hard Wheat Varieties—Part I // Foods, 10 (2021), 1-15 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Krstanović, Vinko; Habschied, Kristina; Mastanjević, KrešimirResearch of Malting Procedures for Winter Hard Wheat Varieties—Part II // Foods, 10 (2021), 1; 147, 11 doi:.org/10.3390/foods10010147 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Krstanović, Vinko; Havlik, Igor; Mastanjević, Krešimir; Lalić, Alojzije; Habschied, KristinaRazvoj enzimskog potencijala različitih namjenskih sorti ječma tijekom slađenja // Glasnik zaštite bilja, 43 (2020), 6; 22-31 doi:10.31727/gzb.43.6.3 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
23.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirTackling the Fusarium spp. Related Mycotoxins in Malting and Brewing Industries // Current Research in Agricultural and Food Science Vol. 3 / Al-Naggar, Ahmed Medhat Mohamed (ur.).
Hooghly-Chinsura: B P International, 2020. str. 1-5 doi:10.9734/bpi/crafs/v3 -
24.Maja KotrisOptimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma, 2020., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
25.Ivan KaralićProizvodnja craft piva, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
26.Ana BarišićPrimjena neslađenih sirovina u proizvodnji piva, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
27.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Mastanjević, Kristina; Nakov, Gjore; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Jukić, MarkoEvaluation of visual characteristics of beer using the computer vision method // Ukrainian food journal, 9 (2020), 4; 780-794 doi:10.24263/2304-974x-2020-9-4-5 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
28.Habschied, Kristina; Živković, Antonio; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirFunctional Beer—A Review on Possibilities // Beverages, 6 (2020), 3; 51, 15 doi:10.3390/beverages6030051 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
29.Karlović, Andrea; Jurić, Anita; Ćorić, Nevena; Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirBy-Products in the Malting and Brewing Industries- Re-Usage Possibilities // Fermentation, 6 (2020), 3; 82, 17 doi:10.3390/fermentation6030082 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
30.Gagula, Goran; Mastanjević, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Horvat, Daniela; Magdić, DamirThe influence of packaging material on volatile compounds of pale lager beer // Food packaging and shelf life, 24 (2020), 100496, 6 doi:10.1016/j.fpsl.2020.100496 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
31.Krstanović, Vinko; Habschied, Kristina; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Mastanjević, KrešimirThe Influence of Partial Substitution of Malt with Unmalted Wheat in Grist on Quality Parameters of Lager Beer // Beverages, 6 (2020), 1; 7, 14 doi:.org/10.3390/beverages6010007 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
32.Habschied, Kristina; Lalić, Alojzije; Horvat, Daniela; Mastanjević, Krešimir; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Krstanović, Vinkoβ-Glucan Degradation During Malting of Different Purpose Barley Varieties // Fermentation, 6 (2020), 1; 21, 9 doi:10.3390/fermentation6010021 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Igor HavlikOcjena pivarske kakvoće sorte ječma Pivarac iz žetve 2017., 2019., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
34.Mastanjević, Kristina; Kotris, Maja; Mastanjević Krešimir; Horvat, Daniela; Krstanović, VinkoDomestic hulless barley and malt as an easily available source of β-glucan // Proceedings 11th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH October 18th and 19th 2018, Split, Croatia 11. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA 18. i 19. listopada 2018., Split, Hrvatska / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek ; Split ; Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 163-169 (poster, recenziran, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
35.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Krešimir; Šimić, Gordana; Mastanjević, KristinaThe estimation of beta-glucans' degree and speed of degradation during malting-a critical review // Zbornik abstrakata 3.naučno-stručnog simpozijuma sa međunarodnim učešćem "Pivo, pivarske sirovine i oprema"
Zrenjanin: Provitalis d.o.o. Zrenanjin, 2019. str. 11-12 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Habschied, Kristina; August, Hrvoje; Mastanjević, Krešimir; Šimić, Gordana; Lalić, Alojzije; Krstanović, VinkoTechnological Quality of New Croatian Barley Varieties Intended for Whisky Malt Production // Current research in nutrition and food science, 7 (2019), 3; 783-790 doi:10.12944/CRNFSJ.7.3.17 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
37.Habschied, Kristina; Krska, Rudolf; Sulyok, Michael; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Lalić, Alojzije; Šimić, Gordana; Mastanjević, KrešimirScreening of Various Metabolites in Six Barley Varieties Grown under Natural Climatic Conditions (2016–2018) // Microorganisms, 7 (2019), 11; 532, 7 doi:10.3390/microorganisms7110532 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
38.Habschied, Kristina; Krska, Rudolf; Sulyok, Michael; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirThe Influence of Steeping Water Change during Malting on the Multi-Toxin Content in Malt // Foods, 8 (2019), 10; 478, 10 doi:10.3390/foods8100478 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Kristina; Nedović, Viktor; Mastanjević, KrešimirThe Influence of Wheat Malt Quality on Final Attenuation Limit of Wort // Fermentation, 5 (2019), 4; 89, 10 doi:10.3390/fermentation5040089 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Kovač, Tihomir; Maslarević, Nenad; Bilić, Monika; Crevar, Biljana; Kovač, Marija; Nevistić, Ante; Lončarić, Ante; Krstanović, Vinko; Mastanjević, Kristina; Šarkanj, BojanPojavnost deoksinivalenol-3-glukozida u pivu prisutnom na tržištu Republike Hrvatske // Proceedings & Abstracts of 12th international scientific/professional conference Agriculture in nature and environment protection / Jug, Danijel ; Brozović, Bojana (ur.).
Osijek: Glas Slavonije d.d., 2019. str. 152-156 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
41.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Lučan, Mirela; Mastanjević, KrešimirCraft brewing – is it really about the sensory revolution? // Kvasny prumysl, 65 (2019), 1; 13-16 doi:10.18832/kp2019.65.13 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
42.Mastanjević, Kristina; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirMulti-(myco)toxins in malting and brewing by- products // Toxins, 11 (2019), 1; 30, 15 doi:10.3390/toxins11010030 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
43.Mastanjević, Kristina; Šarkanj, Bojan; Šantek, Božidar; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, VinkoFusarium culmorum mycotoxin transfer from wheat to malting and brewing products and by-products // World mycotoxin journal, 12 (2019), 1; 55-66 doi:10.3920/WMJ2018.2340 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
44.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirMulti(Myco)toxins in beer - the emerging masked health enemies // Second Scientific-expert Symposium with international participation “Beer, brewing raw materials and equipment“, Lecture abstracts Zrenjanin / Nedović, Viktor (ur.).
Zrenjanin: Provitalis, 2018. str. 26-27 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
45.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Kristina; Vedran Slačanac, Vedran; Šarkanj, Bojan; Mastanjević, KrešimirEU legislative and Mycotoxins in Malt and Beer – Are We Taking Fungi Seriously? // MIC – Vis Mediterranean Island conference Book of Abstracts
Vis, 2018. str. 66-67 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
46.Velić, Natalija; Mujić, Ibrahim; Krstanović, Vinko; Velić, Darko; Franić, Mario; Zec Sombol, Silvija; Mastanjević, KristinaChestnut in beer production: applicability and effect on beer quality parameters // Acta Horticulturae, 1220 (2018), 209-214 doi:10.17660/ActaHortic.2018.1220.29 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
47.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Vulin, Zdravko; Mastanjević, KrešimirBeer – the importance of colloidal stability (non- biological haze) // Fermentation, 4 (2018), 4; 1-12 doi:10.3390/fermentation4040091 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
48.Mastanjević, Kristina; Kotris, Maja; Mastanjević, Krešimir; Horvat, Daniela; Krstanović, VinkoDomestic hulless barley and malt as an easily available source of beta glucans // Book of abstracts of the 11th international scientific and professional conference "With food to health" / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Split : Osijek : Tuzla, 2018. str. 133-103 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
49.Mastanjević, Kristina; Lukinac, Jasmina; Krstanović, Vinko; Jukić, Marko; Mastanjević, KrešimirThe influence of Fusarium graminearum infection on alcohol content in beer // Proceedings of the 7th International Specialized Scientific and Practical Conference
Kijev: NUFT, 2018. str. 80-82 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
50.Mastanjević, Kristina; Šarkanj, Bojan; Warth, Benedikt; Krska, Rudolf; Sulyok, Michael; Mastanjević, Krešimir; Šantek, Božidar; Krstanović, VinkoFusarium culmorum multi-toxin screening in malting and brewing byproducts // Lebensmittel-wissenschaft und-technologie-food science and technology, 98 (2018), 642-645 doi:10.1016/j.lwt.2018.09.047 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
51.Mastanjević, Kristina; Španić, Valentina; Horvat, Daniela; Mastanjević, Krešimir; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Šantek, BožidarEstablishing the impact of Fusarium culmorum infection and fungicide treatment on wheat malt quality // Journal of food processing and preservation, 42 (2018), 10; e13714, 9 doi:10.1111/jfpp.13714 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
52.Zorčec, Ana-Marija; Pejić, Sonja; Velić, Natalija; Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Šarkanj, BojanOdređivanje mikotoksina u pivu vezanim sustavom tekućinska kromatografija-tandemska masena spektrometrija (LC-MS/MS) // Proceedings & abstract of the 11th International Scientific/Professional Conference Agriculture in Nature and Environment Protection / Jug, Danijel ; Brozović, Bojana (ur.).
Osijek: Glas Slavonije, 2018. str. 189-193 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
53.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Lukinac, Jasmina; Mastanjević, KrešimirImpact of Fusarium infection and fungicide treatment on wheat malt wort quality // Journal of the institute of brewing, 124 (2018), 3; 204-208 doi:10.1002/jib.492 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
54.Mastanjević, Kristina; Šarkanj, Bojan; Krska, Rudolf; Sulyok, Michael; Warth, Benedikt; Mastanjević, Krešimir; Šantek, Božidar; Krstanović, VinkoFrom malt to wheat beer: A comprehensive multi- toxin screening, transfer assessment and its influence on basic fermentation parameters // Food chemistry, 254 (2018), 115-121 doi:10.1016/j.foodchem.2018.02.005 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
55.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Mastanjević, Krešimir; Šarkanj, BojanMalting and brewing industries encounter Fusarium spp. related problems // Fermentation, 4 (2018), 3; 1-15 doi:10.3390/fermentation4010003 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
56.Mastanjević, Kristina; Magdić, Marko; Buljeta, Ivana; Šimić, Gordana; Horvat, Daniela; Lalić, Alojzije; Krstanović, VinkoThe influence of the characteristics of commissioned varietal barley groups on the degree of β-glucan degradation during malting // 9th International Congress Flour – Bread ’17/ 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’17 Book of Abstracts / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017. str. 67-67 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
57.Velić, Natalija; Mujić, Ibrahim; Krstanović, Vinko; Velić, Darko; Staver, Mario; Zec Sombol, Silvija; Mastanjević, KristinaChestnut chips in beer production: applicability and effect on beer quality parameters // 6th International Chestnut Symposium, Book of Abstracts / Serdar, Ümit (ur.).
Samsun, 2017. str. 55-55 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
58.Krstanovic, Vinko; Šarkanj, Bojan; Velic, Natalija; Mastanjevic, Krešimir; Šantek, Božidar; Mastanjevic, KristinaMycotoxins in malting and brewing by-products used for animal feed // Journal of Biotechnology, Volume 256, Supplement
Dubrovnik, Hrvatska, 2017. str. S68-S69 doi:10.1016/j.jbiotec.2017.06.1033 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
59.Lalić, Alojzije; Abičić, Ivan; Šimić, Gordana; Dvojković, Krešimir; Horvat, Daniela; Krstanović, Vinko; Jukić, Marko; Babić, Jurislav; Andrić, LukaUčinak fungicida na urod i kvalitetu zrna ječma // Zbornik sažetaka 61. seminara biljne zaštite / Prof. emer. dr. sc. Cvjetković, Bogdan (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo biljne zaštite, 2017. str. 40-40 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
60.Mastanjević, Kristina; Lenart, Leon; Šimić, Gordana; Lalić, Alojzije; Krstanović, VinkoMalting quality indicators of Croatian dual- purpose barley varieties // Croatian journal of food science and technology, 9 (2017), 2; 145-151 doi:10.17508/CJFST.2017.9.2.09 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
61.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Šimić, Gordana; Lalić, Alojzije; Mastanjević, Krešimir; Lenart, LeonThe investigation of some malting quality indicators of multipurpose barley cultivars of Agricultural Institute Osijek // Proceedings of the 52nd Croatian & 12th International Symposium on Agriculture / Vila, Sonja ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Faculty of Agriculture in Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, 2017. str. 237-241 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
62.Mastanjević, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, VinkoThe gushing experience : a quick overview // Beverages, 3 (2017), 2; 25, 11 doi:10.3390/beverages3020025 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
63.Lenart, LeonIspitivanje pivarske kakvoće višenamjenskih sorti ječma Poljoprivrednog instituta Osijek, 2016., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
64.Petrovicky, BarbaraPrimjena starter kultura u prehrambenoj industriji, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
65.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Krešimir; Velić, Natalija; Slačanac, Vedran; Vacek, Kristina; Gagula, Goran; Mastanjević, KristinaInfluence of malting procedure on the quality of hulless barley malt // Proceedings of the 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva - Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2016. str. 168-176 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
66.Lalić, Alojzije; Šimić, Gordana; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KristinaSURVEY OF β-GLUCANS IN DOMESTIC BARLEY'S VARIETIES // Proceedings of the 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva - Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2016. str. 151-158 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
67.Velić, Natalija; Mujić, Ibrahim; Primorac, Ljiljana; Mastanjević; Krstanović, Vinko; Gagula, Goran; Staver, MarioTHE USE OF CHESTNUT CHIPS IN BEER PRODUCTION AND ITS EFFECT ON BEER QUALITY // Book of abstracts of the 9th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek: Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2016. str. 22-22 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
68.Lalić, Alojzije; Abičić, Ivan; Šimić, Gordana; Dvojković, Krešimir; Horvat, Daniela; Krstanović, Vinko; Jukić, Marko; Babić, Jurislav; Andrić, LukaAGRONOMSKE I GOSPODARSKE ODLIKE OS-GENOTIPOVA GOLOZRNOG JEČMA // Zbornik sažetaka 9. međunarodni kongres Oplemenjivanje bilja, sjemenarstvo i rasadničarstvo / Matotan, Z. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko agronomsko društvo, 2016. str. 61-62 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
69.Lenart, LeonIspitivanje pivarske kakvoće višenamjenskih sorti ječma Poljoprivrednog instituta Osijek, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
70.Krstanović, Vinko; Lalić, Alojzije; Kosović, Indira; Velić, Natalija; Mastanjević, Kristina; Mastanjević, KrešimirA survey of total β-glucan content in Croatian barley varieties // Cereal research communications, 44 (2016), 4; 650-657 doi:10.1556/0806.44.2016.032 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
71.Radić, MatoOdređivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2013., 2015., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
72.Šabić, IrenaProizvodnja visokofruktoznog sirupa, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
73.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Kristina; Slačanac, Vedran; Gagula, Goran; Vacek, KristinaRESEARCH ON POSSIBILITIES OF MALT PRODUCTION FROM CROATIAN HULLESS BARLEY VARIETIES // Book of abstracts of 8 th International congress Flour-bread '15 and 10th Croatian congress of cereal technologists / Koceva Komlenić, D. (ur.).
Osijek: University of Josip Juraj Strossmayer, Faculty of food technology, 2015. str. 29-29 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
74.Lalić, Alojzije; Šimić, Gordana; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KristinaSurvey of β-glucans in domestic barley's varieties // Book of Abstracts of 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. str. 13-13 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
75.Mastanjević, Kristina; Velić, Natalija; Krstanović, Vinko; Novak, Mario; Marček, Tihana; Šantek, BožidarUzroci, posljedice i prevencija prekomjerna pjenjenja piva // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 10 (2015), 1-2; 14-22 (recenziran, pregledni rad, znanstveni)
-
76.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Kristina; Velić, Natalija; Pleadin, Jelka; Perši, Nina; Španić, ValentinaThe influence of Fusarium culmorum contamination level on deoxynivalenol content in wheat, malt and beer // Romanian Biotechnological Letters, 20 (2015), 5; 10901-10910 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
77.Habschied, KristinaUTJECAJ PLIJESNI IZ RODA Fusarium NA MIKOTOKSIKOLOŠKU KAKVOĆU PŠENICE, PŠENIČNOGA SLADA I PIVA, 2015., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu, Zagreb
-
78.Dujković, BojanIspitivanje aktivnosti alfa-amilaze u domaćim pivarskim sortama ječma, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
79.Vacek, KristinaUtjecaj postupka slađenja na kakvoću sladova golozrnog ječma sorti Poljoprivrednog instituta Osijek, 2014., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
80.Stepanović, MarkoUtjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada, 2014., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
81.Martinov, DavorUtjecaj postupka slađenja pšenice na veličinu i strukturu gubitaka suhe tvari slada, 2014., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
82.Anđelić, ZoranOdređivanje udjela ß-glukana u domaćim sortama pivarskog ječma iz žetve 2012., 2014., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
83.Lučan, Mirela; Slačanac, Vedran; Krstanović, Vinko; Milaković, Zlata; Hardi, JovicaInfluence of honey addition on quality of cow and goat milk fermented with Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb12 during storage // Zbornik sažetaka
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2014. str. 1-1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
84.Kanižai Šarić, Gabriella; Milaković, Zlata; Kovačević, Mira; Krstanović, Vinko; Dorotić, DanijelaEterična ulja - inhibitori rasta gljiva i sinteze mikotoksina // Glasnik zaštite bilja, 37 (2014), 4; 52-57 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
85.Lalić, Alojzije; Abičić, Ivan; Šimić, Gordana; Horvat, Daniela; Krstanović, Vinko; Jukić, Marko; Tišma, Marina; Radan, Zvonko; Ibraković, Vehid; Kovačević, JosipUrod zrna i parametri kvalitete OS-genotipova golozrnog ječma // Zbornik sažetaka 49. hrvatskog i 9. međunarodnog simpozija agronoma / Marić, Sonja ; Lončarić, Zdenko (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2014. str. 70-71 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
86.Kristina Habschied, Bojan Šarkanj, Vinko Krstanović, Natalija Velić, Mario Novak, Krešimir MastanjevićFusarium mycotoxins in malting and brewing by- products // The World Mycotoxin Forum 8th Conference ; Mycotoxin control: the system approach. / Helena B., Bastiaanse ; Daniel, Barug ; Hans P., van Egmond ; Rudolf, Krska (ur.).
Beč: Bastiaanse Communication, Bilthoven, Netherlands, 2014. str. 85-85 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
87.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Velić, Natalija; Šantek, Božidar; Novak, Mario; Slačanac, VedranGushing potential of wheat malt infected with Fusarium culmorum // Journal of hygienic engineering and design, 6 (2014), 166-170 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
88.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Velić, Natalija; Šantek, Božidar; Novak, Mario; Slačanac, VedranGushing potential of wheat malt infected with Fusarium culmorum // Book of abstracts of the 7th Central European Congress on Food / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and training center KEY, 2014. str. 52-52 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
89.Habschied, Kristina; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Tišma, Marina; Kramarić, MatijaDevelopment of enzymatic activity in wheat grain during germination process // 7th International Congress "Flour-Bread '13" = Brašno - Kruh '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists : proceedings / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology J. J. Strossmayer University, Department of Cereal Processing Technologies, 2014. str. 304-311 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
90.Markovac, KrunoslavUtjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice, 2013., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
91.Ivanović, LukaUtjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu, 2013., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
92.Dudaš, KarloIspitivanje uspješnosti proteolitičke razgradnje pšenice pri restriktivnom postupku slađenja, 2013., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
93.Marković, BrankoIspitivanje pivarske kakvoće sorti ječma Vanessa i Tiffany, 2013., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
94.Kramarić, MatijaUtjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu "divljeg piva", 2013., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
95.Lenart, LeonMikrobiološki kontaminanti u proizvodnji slada i piva, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
96.Habschied, Kristina; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Tišma, Marina; Kramarić, MatijaDevelopment of enzymatic activity in wheat grain during germination process // Book of abstract of the 7th international congress Flour-bread 2013 and 9th Croatian congress of cereal technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2013. str. 98-98 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
97.Slačanac, Vedran; Lučan, Mirela; Hardi, Jovica; Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Gagula, GoranPredictive modeling of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 growth in cow’s, goat’s and soy milk // Mljekarstvo, 63 (2013), 4; 220-227 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
98.Gagula, GoranOdređivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma, 2013., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
99.Kramarić, MatijaUtjecaj stupnja kontaminacije pšenice plijesnima roda Fusarium na pojavu “divljeg piva“, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
100.Marković, BrankoIspitivanje pivarske kakvoće sorti ječma Vanessa i Tiffany, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek