Pregled po CROSBI profilu: Dubravka Tušak (CROSBI Profil: 1732, MBZ: 126713)
Pronađeno 15 radova
-
1.Novotni, Dubravka; Škara, Nikica; Tušak, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Ćurić, DuškaEffect of inulin, guar gum and pectin blend on dough rheology // Proceedings of 6th International Congress Flour- Bread’11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh’11 / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2012. str. 281-288 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Drobac, Lidija; Ćurić, DuškaEffect of sourdough addition on rheology of whole wheat and gluten-free dough // Proceedings of 6th International Congress Flour- Bread '11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2012. str. 173-179 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Novotni, Dubravka; Škara, Nikica; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Tušak, Dubravka; Ćurić, DuškaEffect of inulin, guar gum and pectin on dough rheology // 6th International Congress and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour-Bread’11 = Brašno-Kruh’11" : Book of Abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, 2011. str. 61-61 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Drobac, Lidija; Ćurić, DuškaEffect of Sourdough Addition on Rheology of Whole Wheat and Gluten-Free Dough // Book of Abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, Universitiy of Osijek, Croatia, 2011. str. 43-43 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Čukelj, Nikolina; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Đugum, JelenaInfluence of dietary fibres addition on corn dough rheology // 5th International Congress Flour - Bread ’09 ; 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : Proceedings / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. str. 232-237 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Benković, Maja; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Krpan, Marina; Bauman, Ingrid; Ćurić, DuškaImprovement of baking characteristics by transglutaminase addition // 5th International Congress Flour - Bread ’09 ; 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : Proceedings / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. str. 340-346 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Kiš, DarkoUtjecaj klimatskih promjena na tehnološku kavoću brašna ozimih pšenica // Proceedings of 4th International Congress Flour- Bread 07' / Žaneta Ugarčić- Hardi (ur.).
Osijek: TIM-Public d.o.o., 2008. str. ----- (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Gabrić, DomagojProizvodnja bezglutenskog kruha od sojinog i ekstrudiranog kukuruznog brašna // ACS. Agriculturae conspectus scintificus (Poljoprivredna znanstvena smotra), 72 (2007), 3; 227-232 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Tušak, DubravkaExtruded Blends of Corn and Soybean Flours as Source of Proteins in Bakery Products // Proceedings of 2nd International Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries
Saltillo, Meksiko, 2006. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Ćurić, Duška; Đugum, Jelena; Koražija, Mario; Tušak, Dubravka; Petrović, BiserkaWheat Flours Extrudates as a Basic Component of Cereal Baby Food // Proceedings of the 2nd Central European Meeting, 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2004. str. 171-176 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Ćurić, Duška; Đugum, Jelena; Karlović, Damir; Tušak, Dubravka; Petrović, BiserkaComparability of Methods for Assessing Wet Gluten Content of Wheat Flour // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists-Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 485-495 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tušak, Dubravka; Petrović, Biserka; Đugum, JelenaKoličina i kakvoća glutena kao mjerilo kakvoće pšeničnog brašna // Food technology and biotechnology, 4 (2001), 39; 353-361 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Ćurić, D.; Stehlik-Tomas, V.; Grba, Slobodan; Tušak, DubravkaSvojstva pekarskih proizvoda dobivenih pomoću mješovitih starter kultura // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Karlović, Damir ; Marić, Vladimir ; Hegedušić, Vesna (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 51-51 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Zlatar, Tanja; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Tušak, Dubravka; Klapec, Tomislav; Petrović, BiserkaInfluence of some additives on rheological properties of flour // Proceedings of First Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh "97" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1998. str. 158-166 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Zlatar, Tanja; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Tušak, Dubravka; Klapec, Tomislav; Petrović, BiserkaUtjecaj nekih aditiva na reološka svojstva brašna // Zbornik sažetaka "Brašno-Kruh '97" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Opatija: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1997. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)