Pregled po CROSBI profilu: Željka Kuzmanović Grubešić (CROSBI Profil: 17143, MBZ: 230031)
Pronađeno 8 radova
-
1.Božac, Romano; Kos, Ivica; Janječić, Zlatko; Kuzmanović Grubešić, Željka; Konjačić, Miljenko; Nežak, JadrankoEffect of different crossbreeds on chemical and sensory profiling of istrian dry-cured ham // Acta alimentaria, 40 (2011), 3; 315-326 doi:10.1556/AAlim.40.2010.0008 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Kuzmanović Grubešić, Željka; Hadžiosmanović, Mirza; Elabjer, Esmat; Zdolec, NevijoInfluence of pre-slaughter resting time on shelf life and ammonia level of young bull meat during the storage // Archiv für Lebensmittelhygiene, 60 (2009), 5; 165-167 doi:10.2376/0003-925X-60-165 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Zdolec, Nevijo; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Filipović, Ivana; Hadžiosmanović, Mirza; Mioković, Branimir; Kuzmanović, Željka; Mitak, Mario; Samac, DamirThe antimicrobial effect of lactobacilli on some foodborne bacteria // Archiv für Lebensmittelhygiene, 60 (2009), 3; 115-119 doi:10.2376/0003-925X-60-115 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Zdolec, Nevijo; Hadžiosmanović, Mirza; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Filipović, Ivana; Marcinčak, Slavomir; Kuzmanović, Željka; Hussein, KhalledProtective effect of Lactobacillus sakei in fermented sausages // Archiv für Lebensmittelhygiene, 58 (2007), 4; 152-155 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Kuzmanović, ŽeljkaUtjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda, 2002., doktorska disertacija, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
6.Kuzmanović, ŽeljkaUtjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno-kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda, 2002., doktorska disertacija, veterinarski fakultet, Zagreb
-
7.Kuzmanović, ŽeljkaUtjecaj odmora prije klanja na histokemijske i fizikalno kemijske osobitosti mišićnih vlakana u goveda, 2002., doktorska disertacija, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
8.Kuzmanović, Željka; Elabjer, IsmatInfluence of preslaughter resulting time of bulls on meat temperature, colour and pH value // Czech Journal of Animal Science, Živočišna vyroba, 45 (2000), 11; 501-511 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)