Pregled po CROSBI profilu: Damir Magdić (CROSBI Profil: 15687, MBZ: 209572)
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Panonija: razvojne mogućnosti / Tipurić, Darko ; Grgić, Zoran (ur.). Zagreb: MTG Topgraf, 2001 (monografija)
-
1.Magdić, DamirBologna Reform "Three Years Later" // ANNUAL 2007 OF THE CROATIAN ACADEMY OF ENGINEERING / Kniewald, Zlatko (ur.).
Zagreb: Akademija tehničkih znanosti Hrvatske (HATZ), 2007. str. 213-220 -
2.Kurtanjek, Želimir; Horvat, Daniela; Jurković, Zorica; Drezner, Georg; Sudar, Rezica; Magdić, DamirValidation Of chemometric analysis of Osijek wheat cultivars // Food / Kniewald, Zlatko (ur.).
Zagreb: Medicinska naklada, 2003. str. 185-193 -
1.Magdić, DamirNumeričke metode
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2001 -
1.Magdić, DamirPrimjeri primjene metode linearnog programiranja - dio II
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010 -
2.Magdić, DamirOsnove primjene metode linearnog programiranja - dio I
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010 -
1.Horvat, Daniela; Dvojković, Krešimir; Novoselović, Dario; Tucak, Marijana; Andrić, Luka; Magdić, Damir; Drezner, GeorgResponse of Wheat Yield and Protein-Related Quality on Late-Season Urea Application // Agronomy, 12 (2022), 4; 886, 12 doi:10.3390/agronomy12040886 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Gagula, Goran; Šarić, Goran; Rezić, Tonči; Horvat, Daniela; Magdić, DamirChanges in the Physicochemical Properties of Pale Lager Beer during Storage in Different Packaging Materials // Journal of the american society of brewing chemists, 1 (2022), 1-6 doi:10.1080/03610470.2022.2068318 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Gagula, Goran; Mastanjević, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Horvat, Daniela; Magdić, DamirThe influence of packaging material on volatile compounds of pale lager beer // Food packaging and shelf life, 24 (2020), 100496, 6 doi:10.1016/j.fpsl.2020.100496 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Torbica, Aleksandra; Horvat, Daniela; Živančev, Dragan; Belović, Miona; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Đukić, Nevena; Dvojković, KrešimirPrediction of the genetic similarity of wheat and wheat quality by reversed-phase high-performance liquid chromatography and lab-on-chip methods // Acta alimentaria, 46 (2017), 2; 137-144 doi:10.1556/066.2016.0003 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Gagula, Goran; Magdić, Damir; Horvat, DanielaPLSR modelling of quality changes of lager and malt beer during storage // Journal of the institute of brewing, 122 (2016), 1; 116-125 doi:10.1002/jib.294 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Sudar, Rezica; Šimić, Gordana; Dvojković, Krešimir; Španić, Valentina; Magdić, DamirDistribution of wheat protein components under different genetic backgrounds and environments // Turkish Journal of Field Crops, 20 (2015), 2; 150-154 doi:10.17557/tjfc.12437 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Živančev, Dragan; Horvat, Daniela; Torbica, Aleksandra; Belović, Miona; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Đukić, NevenaBenefits and limitations of lab-on-a-chip method over reversed-phase high-performance liquid chromatography method in gluten proteins evaluation // Journal of Chemistry, 2015 (2015), 430328, 9 doi:10.1155/2015/430328 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Horvat, Daniela; Španić, Valentina; Dvojković, Krešimir; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Nevistić, AnteThe influence of Fusarium infection on wheat (Triticum aestivum L.) proteins distribution and baking quality // Cereal research communications, 43 (2015), 1; 61-71 doi:10.1556/CRC.2014.0023 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Mastilović, Jasna; Horvat, Daniela; Živančev. Dragan; Torbica, Aleksandra; Kevrešan, Željko; Đukić, Nevena; Magdić, Damir; Šimić, GordanaAnalysis Of Interrelations Between Wheat Protein Fractions Composition And Its Technological Quality With Combined Multivariate And Univariate Statistics // Hemijska industrija, 68 (2014), 3; 321-329 doi:10.2298/HEMIND130313057M (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Magdić, Damir; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Matijević, L., Frketić, D.Analysis of diet optimization models for enabling conditions for hypertrophic muscle enlargement in athletes. // Croatian journal of food science and technology, 5 (2013), 1; 18-28 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
11.Lukinac, Jasmina; Velić, Darko; Magdić, Damir; Mujić, Ibrahim; Bilić, Mate; Jokić, StelaAntibrowning effects of various pre-treatment methods on dried apple samples // Acta horticulturae, 989 (2013), 261-270 doi:10.17660/ActaHortic.2013.989.34 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Kurtanjek, Želimir; Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Magdić, DamirPrediction of wheat baking quality based on gliadin fractions and HMW-GS data by chemometric analysis (PLS modelling) // Acta alimentaria, 42 (2013), 4; 609-617 doi:10.1556/AAlim.2013.5555 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Horvat, Daniela; Đukić, Nevena; Magdić, Damir; Mastilović, Jasna; Šimić, Gordana; Torbica, Aleksandra; Živančev, DraganCharacterization of bread wheat cultivars (Triticum aestivum L.) by glutenin proteins // Cereal research communications, 41 (2013), 1; 133-140 doi:10.1556/CRC.2012.0021 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Dvojković, Krešimir; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Španić, ValentinaEnd-use quality of wheat cultivars in different environments // Sjemenarstvo, 29 (2012), 1-2; 5-11 (recenziran, članak, znanstveni)
-
15.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Sudar, Rezica; Magdić, Damir; Španić, ValentinaBaking Quality Parameters of Wheat in Relation to Endosperm Storage Proteins // Croatian journal of food science and technology, 4 (2012), 1; 19-25 (recenziran, članak, znanstveni)
-
16.Đunđek, Sunčica; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Magdić, Damir; Lukinac Čačić, Jasmina; Kurtanjek, ŽelimirOptimisation of the Daily Nutrient Composition of Daily Intakes During Gestation // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 6 (2011), 1-2; 45-51 (recenziran, članak, znanstveni)
-
17.Magdić, Damir; Lukinac, Jasmina; Jokić, Stela; Čačić Kenjerić, Frane; Bilić, Mate; Velić, DarkoImpact analysis of different chemical pre- treatments on colour of apple discs during drying process // Croatian journal of food science and technology, 1 (2009), 1; 31-35 (recenziran, članak, znanstveni)
-
18.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Magdić, Damir; Šimić, Gordana; Dvojković, Krešimir; Lukinac, JasminaEffect of an oxidizing improver on dough rheological properties and bread crumb structure in winter wheat cultivars (Triticum aestivum L.) with different gluten strength // Romanian Agricultural Research, 26 (2009), 35-40 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Jasmina Lukinac; Stela Jokić; Damir Magdić; Mirela Planinić; Darko Velić; Mate Bilić; Srećko Tomas; Ana Bucić-KojićAn Application of Image Analysis and Colorimetric Methods on Color Change of Dehydrated Asparagus (Asparagus maritimus L.) // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 74 (2009), 3; 233-237 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Horvat, Daniela; Kurtanjek, Želimir; Drezner, Georg; Šimić, Gordana; Magdić, DamirEffect of HMM Glutenin Subunits on Wheat Quality Attributes // Food Technology and Biotechnology, 47 (2009), 3; 253-259 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Šimić, Gordana; Mijić, Anto; Magdić, DamirQuality of wheat cultivars created at the Agricultural institute Osijek in relation to high molecular weight glutenin subunits (HMW-GS) composition // Periodicum biologorum, 110 (2008), 3; 263-268 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Dobričević, Nadica; Voća, Sandra; Pliestić, Stjepan; Magdić, DamirUtjecaj sorte jabuke na kvalitetu suhog proizvoda // Pomologia Croatica, 14 (2008), 1; 27-36 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
23.Horvat, Daniela; Magdić, Damir; Šimić, Gordana; Dvojković, Krešimir; Drezner, GeorgThe relation between dough rheology and bread crumb properties in winter wheat cultivars // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 73 (2008), 1; 9-12 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Kurtanjek, Želimir; Horvat, Daniela; Magdić, Damir; Drezner GeorgFactor Analysis and Modelling for Rapid Quality Assessment of Croatian Wheat Cultivars with Different Gluten Characteristics // Food technology and biotechnology, 46 (2008), 3; 270-277 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Magdić, Damir; Dobričević, NadicaStatistical Evaluation of Dynamic Changes of "Idared" Apples Colour During Storage // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 72 (2007), 4; 311-316 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Jurković, Zorica; Šimić, GordanaImage analysis of bread crumb structure in relation to gluten strength of wheat // Poljoprivreda, 12 (2006), 1; 58-62 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
27.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Jurković, Zorica; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Dvojković, KrešimirThe importance of high-molecular-weight glutenin subunits for wheat quality evaluation // Poljoprivreda, 12 (2006), 1; 53-57 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
28.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Jurković, Zorica; Sudar, Rezica; Kurtanjek, ŽelimirChemometric Analysis of High Molecular Mass Glutenin Fractions and Image Data of Bread Crumb Structure from Croatian Wheat Cultivars // Food Technology and Biotechnology, 40 (2002), 4; 331-341 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
29.Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirThe Calculation Of Fuel Consumption Reduction In The Drying Process As A Function Of Wasted Air Temperature // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 63 (1998), 4; 277-283 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
1.Habuda-Stanić, Mirna; Magdić, Damir, Santo, Vera; Sučić, Hrvoje; Šiljeg, Mario; Matovina, MirelaKemometrijska analiza sastava voda vodocrpilišta Osječko-baranjske županije // Proceediings of 8th International Conference WATER FOR ALL / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 152-163 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Čačić Kenjerić, Frane; Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir;Comparison of free and commercial software packages for engineering problem solving and education // 13th Ružička days "Today science - tomorrow industry" Proceedings / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. str. 247-253 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Rumora, Ivana; Magdić, Damir; Kurtanjek, ŽelimirFuzzy logic based menu planning in prevention and treatment of hypertension // Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.).
Zagreb, 2011. str. 58-62 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Molnar, Maja; Lukinac, Jasmina; Šarkanj, Bojan; Strelec, Ivica; Čačić, Milan; Magdić, DamirAnti-browning effect of some thiosemicarbazide and 1, 3-thiazolidine-4-one derivatives on apples (var. Idared) // Zbornik radova - XXI naučno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije / Dučić, Belma (ur.).
Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, 2011. str. 289-298 (ostalo, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Dvojković, Krešimir; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Nevistić, Ante; Đukić, NevenaAssociation between gliadin components and quality attributes of wheat // Proceedings of 5th International Congress "Flour- Bread '09", 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, October 21.-23., 2009., Opatija, Croatia. / Žaneta Ugarčić Hardi (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek University of Osijek, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. str. 288-292 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Magdić, Damir; Jakić, Mato; Horvat, Daniela; Lukinac, Jasmina; Brođanac, MarkoVariability of crumb grain in bread from industrial production // Proceedings of 4thInternational Congress "Flour-Bread '07 and 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2008. str. 325-330 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Dvojković, Krešimir; Brođanac, Marko; Lukinac, JasminaThe effect of improver on dough rheology and bread properties // Proceedings of the 4rd International Congress Flour-Bread'07 and 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2008. str. 37-42 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Perl Pirički, Antonija; Magdić, Damir; Adam Perl, Marija; Žihlavski, IrenaDiet optimization for overweight cardiovascular patients by Simplex algorithm // Proceedings of Central European Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 383-390 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Budžaki, Sandra; Lukinac, Jasmina; Pranjić, KarolinaInfluence of oil temeprature and frying time on dough volume and porosity changes // Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05 and 5th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2006. str. 296-300 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Budžaki, Sandra; Pranjić, Karolina; Lukinac, JasminaOptimization of frying process of different dough shapes by applying digital image analysis // Proceedings of 3rd International Congress FLOUR-BREAD'05 and 5th Croatian congress lf Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2006. str. 285-291 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Baranyai, LászlóIspitivanje utjecaja rotacije kriške kruha i uvećanja slike na rezultate računalne analize slike sredine kruha // Proc. Int. Congress "Flour-Bread '03", 4th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology University of Josip Juraj Strossmayer, 2003. str. 245-249 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Jurković, Zorica; Kovačević, Dragan; Drezner, GeorgIspitivanje utjecaja smrzavanja na izgled sredine kruha primjenom računalne analize slike // International Congress Flour - Bread '03 and 4th Croatian Congress of Cereal Technologists : proceedings = Međunarodni kongres Brašno-kruh '03 i 4. hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna : zbornik radova / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, 2003. str. 214-217 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Jurković, Zorica; Šimić, Gordana; Drezner, GeorgBread Loaf Volume Comparison of Osijek Wheat Varietes Harvested in 2000 Determined By Different Methods // Proceedings of International Congress "Flour-Bread '01" 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek University of Osijek, Croatia, 2002. str. 104-110 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Magdić, Damir; Brođanac, Marko; Miklaj, Mirjana; Ferić, VelimirOdređivanje optimalnog vremena fermentacije tijesta za kruh // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with international participation "Brašno-kruh 99." / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 109-113 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Tomas, SrećkoPrirodna konvekcija i toplinski gubici kroz otvore rashladne komore // Zbornik radova s XV Međunarodnog savjetovanja tehnologa dorade i skladištenja "Zrnko 99." / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb, 1999. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Tomas, Tomas'Numerička analiza izmjenjivača topline i solarnog kolektora u povećanju kapaciteta sušare // XIV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja
Stubičke Toplice, Hrvatska, 1998. str. 1-1 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir'Proračun kod konvekcijskog sušenja // XIV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja
Stubičke Toplice, Hrvatska, 1998. str. 1-1 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Tomas, Srećko'Prirodna konvekcija i toplinski gubici kroz otvore rashladne komore // XIV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja
Stubičke Toplice, Hrvatska, 1998. str. 1-1 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Tomas, SrećkoNumerička analiza izmjenjivača topline i solarnog kolektora u povećanju kapaciteta sušare // XiV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr. sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 130-137 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirProračuni kod konvekcijskog sušenja // XiV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr. sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 109-129 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
21.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaNovi pristup računalnoj analizi slike pekarskih proizvoda // Proceedings of First Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 1998. str. 167-174 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirModeliranje energetskih utrošaka konvekcijskih sušara uz primjenu izmjenjivača topline i sunčanog kolektora // XIII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr.sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. str. 118-127 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaDostignuća u primjeni računalne analize slike na žitaricama i proizvodima od žitarica // XIII. međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja : zbornik radova / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. str. 128-132 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirProračun smanjenja utroška energenta u procesu sušenja kao funkcije temperature otpadnog zraka // XIII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr.sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. str. 106-117 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
25.Hardi, Jovica; Magdić, DamirPraćenje razvoja lako hlapljivih sastojaka arome gouda sira tijekom zrenja na različitim temperaturama // Chemical Reactions in Food III - Proceedings / Dr.sc. Jiri Davidek (ur.).
Prag: Division of Food and Agricultural Chemistry, 1996. str. 254-258 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Horvat, Daniela; Magdić, Damir; Jurković, Zorica; Šimić, Gordana; Drezner, Georg; Kurtanjek, ŽelimirChemometric And Image Analysis Of Croatian Wheat Cultivars And Their Bread Making Quality // Proceedings of the 24th International Conference on Information Technology Interfaces (ITI 2002) / Budin, Leo ; Lužar-Stiffler, Vesna ; Bekić, Zoran ; Hljuz-Dobrić, Vesna (ur.).
Zagreb: Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce), 2002. str. 91-95 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
1.Magdić, Damir; Habuda-Stanić, Mirna; Santo, Vera; Gašo-Sokač, Dajana; Pejić, SilvioMatematički modeli za procjenu sadržaja arsena u podzemnim vodama Osječko-baranjske županije // Book of Abstracts 8th International Conference WATER FOR ALL 2019 / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 160-161 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Magdić, Damir, Habuda-Stanić, Mirna; Santo, Vera; Gašo-Sokač, Dajana; Matovina, MirelaKemometrijska analiza sastava podzemnih voda Osječko-baranjske županije // Book of Abstracts 8th International Conference WATER FOR ALL 2019 / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 158-159 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Horvat, Daniela; Đukić, Nevena; Mastilović, Jasna; Magdić, Damir; Šimić, Gordana; Torbica, Aleksandra; Dvojković, Krešimir; Živančev, DraganCHARACTERIZATION OF BREAD WHEAT CULTIVARS BY SEED STORAGE PROTEINS // Abstract Book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 214-214 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Lukinac, Jasmina; Mujić, Ibrahim; Velić, Darko; Magdić, Damir; Bilić, Mate; Jokić, Stela; Prgomet, ŽeljkoAntibrowning effects of various pre-treatment methods on dried apple samples // Proceedings of the Southeast Asia Symposium on the Quality Management in Postharvest Systems.
Bangkok, Tajland, 2012. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Magdić, Damir; Lukinac, Jasmina; Horvat, Daniela; Ziberi, RakipDigital Image Analysis of Microscopic Images of Bread Stored Under Different Conditions // 6th international congress Flour-Bread '2011" & 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno–Kruh '2011." Book of abstracts / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek, 2011. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Španić, Valentina; Dvojković, Krešimir; Magdić, Damir; Nevistić, Ante; Lukinac, Jasmina; Šimić, Gordana; Sudar, RezicaDegradation of wheat quality under Fusarium infection // 6th International Congress "Flour-Bread '11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Brašno-Kruh '11. Book of Abstract / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek University of Osijek, Croatia, 2011. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Koceva Komlenić, Daliborka; Jokić, Stela; Tadić, VjekoslavOptimization of bread quality properties applying response surface methodology // 6th international congress Flour-Bread '2011" & 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno–Kruh '2011." Book of abstracts / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek, 2011. str. 59-60 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Čačić Kenjerić, Frane; Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir;Comparison of free and commercial software packages for engineering problem solving and education // XIII. Ružičkini dani, "Danas znanost-sutra industrija" / Šubarć, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2010. str. 56-56 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Lukinac, Jasmina; Šarkanj, Bojan; Strelec, Ivica; Čačić, Milan; Šubarić, Drago; Magdić, Damir; Molnar, MajaAntibrowning effect of novel coumarin derivatives on apples (var. Idared) // 13. Ružičkini dani Danas znanost - sutra industrija : knjiga sažetaka = 13th Ružička days Today science - tomorrw industry : abstracts / Šubarić, Drago ; Planinić, Mirela ; Hasenay, Sanda ; Pavleković, Ivana (ur.).
Osijek, 2010. str. 72-72 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Molnar, Maja; Lukinac, Jasmina; Šarkanj, Bojan; Strelec, Ivica; Čačić, Milan; Šubarić, Drago; Magdić, Damir; Jokić, StelaAntibrowning effect of some thiosemicarbazide and 1, 3-thiazolidine-4-one derivatives on apples (var. Idared) // XXI. naučno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije : knjiga sažetaka
Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, 2010. str. 132-133 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Lukinac Jasmina; Čačić Kenjerić Frane; Magdić Damir; Nevistić Ante;Quality control of industrial bread using non- destructive method - image analysis // Abstract book, 5th International congress Flour- Bread '09, 7th Croatian congress of cereal technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Osijek, Croatia, 2009. str. 61-61 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
12.Bota, Mircea; Judeu, V.M.; Magdić, Damir; Lukinac, JasminaFuture contracts : the mean of protection against the risks on the cereals market // 5th International Congress Flour (Bread ’09) and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : abstract book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, University of Osijek, Department of Cereal Processing Technologies, 2009. str. 131-131 (poster, sažetak, znanstveni) -
13.Lukinac, Jasmina; Jokić, Stela; Čačić, Frane; Magdić, Damir; Velić, Darko; Bilić, Mate; Tomas, SrećkoApplying of image analysis for determination of visual features change at "Gold Rush" dried apple discs // XXI. Croatian meeting of chemists and chemical engineers : Book of abstracts
Trogir, Hrvatska, 2009. str. 230-230 (poster, sažetak, znanstveni) -
14.Lukinac, Jasmina; Jokić, Stela; Magdić, Damir; Planinić, Mirela; Velić, Darko; Bilić, Mate; Tomas, Srećko; Bucić-Kojić, AnaAn application of image analysis and colorimetry methods on colour change on dried asparagus (Asparagus maritimus L.) // Zrnko : 20th Croatian and 3rd International Congress of Technologists for Post-harvest Technology : Book of Abstracts = Zrnko : 20. hrvatski i 3. međunarodni kongres tehnologa za posliježetvenu tehnologiju : knjiga sažetaka / Plijestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet, Zavod za poljoprivrednu tehnologiju, skladištenje i transport, 2008. str. 110-111 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Magdić, Damir; Jokić, Stela; Nagy MedeaOdređivanje poroznosti sredine kruha računalnom analizom slike // XII. Ružičkini dani Zbornik radova i sažetaka / Tomas, Srećko (ur.).
Osijek: HDKI, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijke, 2008. str. 122-122 (poster, sažetak, znanstveni) -
16.Planinić, Mirela; Jokić, Stela; Velić, Darko; Bilić, Mate; Bucić-Kojić, Ana; Tomas, Srećko; Lukinac, Jasmina; Magdić, DamirThe effect of drying temperatures on the color, rehydration and chlorophyll content of asparagus (Asparagus maritimus L.) // Book of Abstracts International Congress of Technologists for Post-harvest Technology Zrnko / Pliestić, S (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zavod za poljoprivrednu tehnologiju skladištenje i transport, 2008. str. 108-109 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
17.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Lukinac, Jasmina; Brođanac, Marko; Jakić MatoVariability of crumb grain in bread from industrial production // Abstract book / 4th International Congress FLOUR-BREAD '07 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, J.J. Strossmayer University of Osijek, Croatia, Department of Cereal Processing Technologies, 2007. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Dvojković, Krešimir; Brođanac, Marko; Lukinac, JasminaThe effect of improvers on dough rheology and bread properties // 4th International Congress [and] 6th Croatian Congress of Cereal Tehnologists : Flour - Bread ’ 07 : abstract book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, J.J. Strossmayer University of Osijek, Croatia, Department of Cereal Processing Technologies, 2007. str. 25-25 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Budžaki, Sandra; Lukinac, Jasmina; Pranjić, KarolinaUtjecaj temperature ulja i vremena prženja na promjenu volumena i poroznosti tijesta // Zbornik sazetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna BRASNO-KRUH '05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005. str. 67-67 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Budžaki, Sandra; Pranjić, Karolina; Lukinac, JasminaOptimiranje procesa prženja tijesta različitih oblika primjenom računalne analize slike // Zbornik sazetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna Brašno-Kruh '05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005. str. 66-66 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Jurković, Zorica; Kovačević, Dragan; Drezner, GeorgExamination of freezing impact on bread crumb applying image analysis // Međunarodni kongres Brašno - kruh ’03. = International Congress Flour - Bread ’03 : proceedings = 4th Croatian Congress of Ceral Technologists : abstracts / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2004. str. 26-26 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Jurković, Zorica; Šimić, Gordana; Drezner, GeorgUsporedba volumena vekni kruha od osječkih kultivara pšenice uroda 2000. godine određenih različitim metodama // Abstract Book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2001. str. 45-45 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Babel, Sandra; Kurtanjek, Želimir; Magdić, DamirPrimjena računalne analize slike na području analize emulzija // 9. Ružičkini dani - Zbornik sažetaka / M. Bošnjak, Z. Janović, Đ. Vasić-Rački (ur.).
Zagreb: Hrbatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa - HDKI, 1998. (poster, sažetak, znanstveni) -
24.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Flisak, NatašaUtvrđivanje operativnih parametara za proizvodnju kakao instanta // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaNovi pristup računalnoj analizi slike pekarskih proizvoda // First Croatian Congress of Cereal Technologists - Abstracts / Dr. sc. Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 1997. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
26.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaOcjenjivanje šupljikavosti kruha računalnom analizom slike // 5th National Cereal And Bread Conference : Abstracts / Minkov, Ilia (ur.).
Kostinbrod: Institut of Grain and Feed Industry, 1996. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
27.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Magdić, DamirPrimjena računalne metode analize slike kod ocjenjivanja poroznosti sredine različitih vrsta tosta // Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Društvo kemičara i tehnologa Borovo, 1996. (poster, sažetak, znanstveni) -
1.Gagula, GoranModeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži, 2017., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Lukinac, JasminaMatematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja, 2012., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Magdić, DamirModeliranje dinamičkih promjena boje i čvrstoće jabuka tijekom skladištenja primjenom računalne analize slike i odzivom zvučnog impulsa, 2003., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zagreb, Zagreb
-
1.Magdić, DamirAlgoritam računalne analize slike sredine kruha, 1999., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Vidas, KlaraOdređivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Milos, JosipDizajniranje i usporedba jelovnika ketogene prehrane, intermitentnog posta i kalorijske restrikcije za polaznike teretane u svrhu redukcije masnog tkiva, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Mihaljev, KristianDizajniranje i usporedba planova prehrane za nogometaše na različitim pozicijama igre, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
4.Šimošić, EmaPrimjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
5.Sabljak, ValentinaDizajniranje i usporedba planova mediteranske, paleo i vegetarijanske prehrane za pacijenticu oboljelu od hashimotovog tireoiditisa, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Katić, LukaRazvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Stojanović, FilipPrimjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Pejić, SilvioIzrada prediktivnih modela pojavnosti arsena u podzemnim vodama Osječko-baranjske županije, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
9.Matovina, MirelaKemometrijska analiza sastava podzemnih voda Osječko-baranjske županije, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
10.Jaredić, JosipModeliranje proizvodnje bioplina, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Bošnjaković, ZvonimirPrimjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Vasilj, IvaKemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Ziberi, RakipPrimjena računalne analize slike u istraživanju promjena šupljina kruha tijekom starenja, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Matijević, LeonardIzrada i analiza jelovnika za bodybuildere primjenom računalnih programa, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Batinić, NikolaAnaliza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalane analize slike, 2010., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Škoro, VedranaOptimiranje prehrane za osobu s hipertenzijom, 2010., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Mikić, KataOptimiranje tjednog jelovnika za osobe s oboljelom gušteračom, 2010., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Previšić, IvanaPraćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Lukić, AnaOptimiranje tjednog jelovnika za adolescente s poliartritisom, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Jocić, VlatkaMetode određivanja gustoće za potrebe ispitivanja pretpakovina, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Nol, LukaOptimiranje tjednog jelovnika za adolescente sa šećernom bolesti, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
22.Jovičić, AndrejPraćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Tosenberger, MihaelaMetode umjeravanja i mjerenje mase i količine punjenja predpakovina, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Čani, MarkoOptimiranje proizvodnje "Čokolina", 2008., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
25.Kojundžić, IvanaOptimiranje proizvodnje piva, 2008., diplomski rad, PRehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
26.Pastor, KatarinaOptimiranje iskorištenja sirovina u proizvodnji piva, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
27.Jakić, MatoPraćenje promjena udjela šupljina u kruhu iz industrijske proizvodnje metodom računalne analize slike, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
28.Gajski, AnaModeliranje i optimiranje proizvodnje vučenog tijesta, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
29.Fališevac, MajaOptimiranje primjene margarina u proizvodnji štrudli od kvasno-lisnatog tijesta, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
30.Keteš, BlankaOptimiranje proizvodnje bezalkoholnih pića, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
31.Bešlić, ZrinkaUtjecaj konzervansa i bakterija mliječne kiseline na trajnost vučenog tijesta, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
32.Žihlavski, IrenaOptimiranje obroka za oboljele od visokog krvnog tlaka primjenom Simplex algoritma, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
33.Pranjić, KarolinaOptimiranje procesa prženja tijesta različitih oblika primjenom računalne analize slike, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
34.Grubiša, PredragOdređivanje udjela šupljina u kruhu prije i poslije smrzavanja metodom računalne analize slike, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
35.Radojčić, SašaIspitivanje utjecaja rotacije i uvećanja na rezultate računalne analize slike sredine bijelog i raženog kruha, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
36.Magić, MelitaOcjenjivanje homogenosti razdiobe povrća u mesnim proizvodima metodom računalne anlize slike, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
37.Dugalić, MarijaUtjecaj dimnog ekstrakta na boju topljenog sira, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
38.Martinović, JanjaMatematički model promjene boje polutvrdog kravljeg sira tijekom zrenja u polupropusnoj polietilen (PE) ambalaži, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
39.Kovačević, ĐurđicaMatematički model promjene boje polutvrdog kravljeg sira tijekom zrenja u nepropusnoj poliamid-polietilen (PA-PE) ambalaži, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
40.Budimčić, SamirRačunalni program za analizu boja sa slika u osmobitnom BMP formatu, 2001., diplomski rad, diplomski, Elektrotehnički fakultet Osijek, Osijek
-
41.Galić, LidijaOdređivanje boje industrijskih smjesa od jaja primjenom računalnog vida, 2000., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
42.Babel, SandraPrimjena računalne analize slike na području analize emulzija, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
1.Tomas, Srećko; Magdić, Damir; Šubarić, Drago; Jakšić, Dubravka;Prijave za razredbeni postupak za upis na preddiplomski studij Prehrambena tehnologija., 2008. (popularni rad).
-
2.Tomas, Srećko; Bilić, Mate; Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir;Elaborat prijave znanstvenog programa: Unapređenje tehnoloških postupaka i procesa u proizvodnji hrane, 2006. (elaborat/studija).