Pregled po CROSBI profilu: Damir Magdić (CROSBI Profil: 15687, MBZ: 209572)
-
1.Vidas, KlaraOdređivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Milos, JosipDizajniranje i usporedba jelovnika ketogene prehrane, intermitentnog posta i kalorijske restrikcije za polaznike teretane u svrhu redukcije masnog tkiva, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Horvat, Daniela; Dvojković, Krešimir; Novoselović, Dario; Tucak, Marijana; Andrić, Luka; Magdić, Damir; Drezner, GeorgResponse of Wheat Yield and Protein-Related Quality on Late-Season Urea Application // Agronomy, 12 (2022), 4; 886, 12 doi:10.3390/agronomy12040886 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Gagula, Goran; Šarić, Goran; Rezić, Tonči; Horvat, Daniela; Magdić, DamirChanges in the Physicochemical Properties of Pale Lager Beer during Storage in Different Packaging Materials // Journal of the american society of brewing chemists, 1 (2022), 1-6 doi:10.1080/03610470.2022.2068318 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Mihaljev, KristianDizajniranje i usporedba planova prehrane za nogometaše na različitim pozicijama igre, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Šimošić, EmaPrimjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Habuda-Stanić, Mirna; Magdić, Damir, Santo, Vera; Sučić, Hrvoje; Šiljeg, Mario; Matovina, MirelaKemometrijska analiza sastava voda vodocrpilišta Osječko-baranjske županije // Proceediings of 8th International Conference WATER FOR ALL / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 152-163 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Gagula, Goran; Mastanjević, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Horvat, Daniela; Magdić, DamirThe influence of packaging material on volatile compounds of pale lager beer // Food packaging and shelf life, 24 (2020), 100496, 6 doi:10.1016/j.fpsl.2020.100496 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Magdić, Damir; Habuda-Stanić, Mirna; Santo, Vera; Gašo-Sokač, Dajana; Pejić, SilvioMatematički modeli za procjenu sadržaja arsena u podzemnim vodama Osječko-baranjske županije // Book of Abstracts 8th International Conference WATER FOR ALL 2019 / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 160-161 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Magdić, Damir, Habuda-Stanić, Mirna; Santo, Vera; Gašo-Sokač, Dajana; Matovina, MirelaKemometrijska analiza sastava podzemnih voda Osječko-baranjske županije // Book of Abstracts 8th International Conference WATER FOR ALL 2019 / Habuda-Stanić, Mirna (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 158-159 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Sabljak, ValentinaDizajniranje i usporedba planova mediteranske, paleo i vegetarijanske prehrane za pacijenticu oboljelu od hashimotovog tireoiditisa, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Katić, LukaRazvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Stojanović, FilipPrimjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Pejić, SilvioIzrada prediktivnih modela pojavnosti arsena u podzemnim vodama Osječko-baranjske županije, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Matovina, MirelaKemometrijska analiza sastava podzemnih voda Osječko-baranjske županije, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Jaredić, JosipModeliranje proizvodnje bioplina, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Bošnjaković, ZvonimirPrimjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Gagula, GoranModeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži, 2017., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Torbica, Aleksandra; Horvat, Daniela; Živančev, Dragan; Belović, Miona; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Đukić, Nevena; Dvojković, KrešimirPrediction of the genetic similarity of wheat and wheat quality by reversed-phase high-performance liquid chromatography and lab-on-chip methods // Acta alimentaria, 46 (2017), 2; 137-144 doi:10.1556/066.2016.0003 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Vasilj, IvaKemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Gagula, Goran; Magdić, Damir; Horvat, DanielaPLSR modelling of quality changes of lager and malt beer during storage // Journal of the institute of brewing, 122 (2016), 1; 116-125 doi:10.1002/jib.294 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Sudar, Rezica; Šimić, Gordana; Dvojković, Krešimir; Španić, Valentina; Magdić, DamirDistribution of wheat protein components under different genetic backgrounds and environments // Turkish Journal of Field Crops, 20 (2015), 2; 150-154 doi:10.17557/tjfc.12437 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Živančev, Dragan; Horvat, Daniela; Torbica, Aleksandra; Belović, Miona; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Đukić, NevenaBenefits and limitations of lab-on-a-chip method over reversed-phase high-performance liquid chromatography method in gluten proteins evaluation // Journal of Chemistry, 2015 (2015), 430328, 9 doi:10.1155/2015/430328 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Horvat, Daniela; Španić, Valentina; Dvojković, Krešimir; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Nevistić, AnteThe influence of Fusarium infection on wheat (Triticum aestivum L.) proteins distribution and baking quality // Cereal research communications, 43 (2015), 1; 61-71 doi:10.1556/CRC.2014.0023 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Mastilović, Jasna; Horvat, Daniela; Živančev. Dragan; Torbica, Aleksandra; Kevrešan, Željko; Đukić, Nevena; Magdić, Damir; Šimić, GordanaAnalysis Of Interrelations Between Wheat Protein Fractions Composition And Its Technological Quality With Combined Multivariate And Univariate Statistics // Hemijska industrija, 68 (2014), 3; 321-329 doi:10.2298/HEMIND130313057M (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)