Pregled po CROSBI profilu: Karmela Delonga (CROSBI Profil: 14592, MBZ: 18915)
Pronađeno 50 radova
-
1.Radojčić Redovniković, Ivana; Bogović, Mara; Belko, Dubravko; Delonga, Karmela; Fabek, Sanja; Novak, Bruno; Toth, NinaInfluence of potassium fertilisation on the leaf phenolic compounds in sweet potato (Ipomoea batatas L.) // Journal of horticultural science & biotechnology, 87 (2012), 1; 47-51 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Radojčić Redovniković, Ivana; Repajić, Maja; Delonga, Karmela; Fabek, Sanja; Toth, Nina; Vorkapić Furač, JasnaComparison of selected biological active compounds and antioxidative capacity in different broccoli cultivars // Acta alimentaria, 41 (2012), 2; 221-232 doi:10.1556/AAlim.41.2012.2.9 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Jolić Mazor, Slavica; Radojčić Redovniković, Ivana; Marković, Ksenija; Ivanec Šipušić, Đurđica; Delonga, KarmelaChanges of phenolic compounds and antioxidant capacity in cocoa beans processing // International journal of food science & technology, 46 (2011), 9; 1793-1800 doi:10.1111/j.1365-2621.2011.02670.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Mazor Jolić, Slavica; Giacometti, Jasminka; Radojčić Redovniković, Ivana; Delonga, Karmela; Vorkapić-Furač, JasnaPolyphenolic compounds, antioxidative capacity and biological activity of chololates // 5th Central European Congress on Food, Book of Full Papers / Šimko, Peter (ur.).
Bratislava, 2010. str. 382-387 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Bogović, Mara; Radojčić Redovniković, Ivana; Toth, Nina; Novak, Bruno; Delonga, KarmelaThe influence of mineral fertilizing on the yield components, polyphenols and antioxidant activity of sweet potatoes (Ipomoea batatas L.) // Növénytermelés, 59 (2010), S525-S528 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
6.Levaj, Branka; Dragović Uzelac, Verica; Delonga, Karmela; Kovačević Ganić, Karin; Banović, Mara; Bursać Kovačević, DanijelaPolyphenols and volatiles in fruits and jams of two sour cherry cutivars and some berry fruits // Food technology and biotechnology, 48 (2010), 4; 538-547 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Mrkić, Vlatka; Delonga, Karmela; Radojčić Redovniković, Ivana; Dragović-Uzelac, VericaEffect of drying conditions on indole glucosinolate level in broccoli // Acta alimentaria, 39 (2010), 2; 167-174 doi:10.1556/AAlim.39.2010.2.8 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Mazor Jolić, SlavicaISTRAŽIVANJE POLIFENOLNIH SPOJEVA I NJIHOVOG ANTIOKSIDACIJSKOG KAPACITETA TIJEKOM PRERADBE KAKAOVOG ZRNA, 2009., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Robić, MarijaBIOLOŠKI AKTIVNI SPOJEVI, GLUKOZINOLATI I POLIFENOLI, U CVATU, LISTU I STABLJICI BROKULE (Brassica oleracea var. botrytis L.), 2009., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Borovečki, AnaBIOLOŠKI AKTIVNI SPOJEVI, GLUKOZINOLATI I POLIFENOLI, U RAZLIČITIM SORTAMA BROKULE, 2009., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno – biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Fabek, Sanja; Toth, Nina; Benko, Božidar; Herak Ćustić, Mirjana; Delonga, KarmelaSadržaj makroelemenata u vršnom cvatu sorata brokule // Zbornik sažetaka 44. hrvatskog i 4. međunarodnog simpozija agronoma / Marić, Sonja ; Lončarić, Zdenko (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009. str. 120-121 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Radojčić Redovniković, Ivana; Delonga, Karmela; Mazor, Slavica; Dragović-Uzelaca, Verica; Carić, Marija; Vorkapić-Furač, Jasna;Polyphenolic Content and Composition and Antioxidative Activity of Different Cocoa Liquors // Czech journal of food sciences, 27 (2009), 330-337 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Radojčić Redovniković, Ivana; Vdović, Brigita; Bosnar, Silvia; Robić, Marija; Delonga, Karmela; Vorkapić-Furač, JasnaAntioxidant capacity and total polyphenols of different OO-rapeseed cultivars // Proceedings of the 2008 Joint Central European Congress / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 129-134 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Radojčić Redovniković, Ivana; Glivetić, Tatjana; Delonga, Karmela; Vorkapić-Furač, JasnaGlucosinolates and their potential role in plant // Periodicum biologorum, 110 (2008), 4; 297-309 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
15.Matasić, MartinaANTIOKSIDACIJSKI KAPACITET POLIFENOLNIH SPOJEVA RAZLIČITIH STRUKTURA ISTRAŽEN UV/VIS I SPEKTROFLUORIMETRIJSKIM METODAMA, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Fabek, Sanja; Toth, Nina; Benko, Božidar; Herak Ćustić, Mirjana; Delonga, KarmelaMorfološka svojstva i prinos sorata brokule // Zbornik sažetaka 43. hrvatski i 3. međunarodni simpozij agronoma / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008. str. 130-131 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Fabek, Sanja; Benko, Božidar; Toth, Nina; Novak, Bruno; Delonga, KarmelaBroccoli and lettuce yield components as affected by organic fertilization // Cereal Research Communications, 36 (2008), 391-394 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Redovniković Radojčić, Ivana; Peharec, Petra; Krsnik-Rasol, Marijana; Delonga, Karmela; Brkić, Karolina; Vorkapić-Furač, JasnaGlucosinolate Profiles, Myrosinase and Peroxidase Activity in Horseradish (Armoracia lapathifolia Gilib.) Plantlets, Tumour and Teratoma Tissues // Food Technology and Biotechnology, 46 (2008), 3; 317-321 (podatak o recenziji nije dostupan, preliminary communication, znanstveni)
-
19.Delonga, Karmela; Radojčić Redovniković, Ivana; Dragović-Uzelac, Verica; Mrkić, Vlatka; Vorkapić-Furač, JasnaDistribution of glucosinolates in some raw and processed brassica vegetables grown in Croatia // Acta Alimentaria, 36 (2007), 2; 207-216 doi:10.1156/AAlim.36.2007.2.7 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil, Jasna; Levaj, Branka; Delonga, Karmela; Djaković, SenkaDetermination of apricot nectars and jams authenticity by using polyphenols and sensory evaluation // 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2005. str. 85-92 (poster, sažetak, ostalo) -
21.Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil, Jasna; Delonga, Karmela; Levaj, Branka; Djaković, SenkaPhenolic profiles of raw apricots, pumpkins and their purees in the evaluation of apricot nectars and jams authenticity // Journal of agricultural and food chemistry, 53 (2005), 12; 4836-4842 doi:10.1021/jf040494+ (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil, Jasna; Levaj, Branka; Delonga, KarmelaThe study of phenolic profiles of raw apricots and apples and their purees by HPLC for the evaluation of apricot nectars and jams authenticity // Food chemistry, 91 (2005), 2; 373-383 doi:10.1016/j.foodchem.2004.09.004 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil Jasna; Delonga Karmela; Branka, LevajThe study of phenolic profiles of fresh apricots and pumpkins and their purees for the evaluation of apricot nectar azthenticity // Book of abstract / Hungarian Academy of Science (ur.).
Budimpešta, 2004. (poster, sažetak, znanstveni) -
24.Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Bursać, Danijela; Delonga, Karmela; Komes, Draženka; Kovačević Ganić, KarinPhenolic compounds and aroma profile in fresh fruit and low sugar jam of red currant // International Conference Engineering and Food (ICEF9)
Montpellier, 2004. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
25.Radojčić, Ivana; Kovačević-Ganić, Karin; Delonga, Karmela; Vorkapić-Furač, JasnaThe analysis of borecole glucosinolates and their breakdown products by HPLC with UV Diode Array and FL detection // Book of Abstract-Eighth International Symposium on Hyphenated Techniques in Chromatography and Hyphenated Chromatographic Analyzers (HTC-8) / Roxal Flemish Chemical Society (ur.).
Brisel: Roxal Flemish Chemical Society, 2004. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)