Pregled po CROSBI profilu: Vesna Bolanča (CROSBI Profil: 13564, MBZ: 165663)
Pronađeno 7 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Petrović, Marinko; Kezić, Nataša; Bolanča, VesnaOptimization of the GC method for routine analysis of the fatty acid profile in several food samples // Food chemistry, 122 (2010), 1; 285-291 doi:10.1016/j.foodchem.2010.02.018 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
1.Levaj, Branka; Repajić, Maja; Bursać Kovačević, Danijela; Elez Garofulić, Ivona; Kušan, Jasmina; Jauk, Natalija; Shabanaj, Kujtesa; Kodrnja, Ana; Bolanča, Vesna; Dragović-Uzelac, VericaStability of Mandarin Juice upon Various Storage Temperature during 60 Days // Proceedings of the 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Kovačević Ganić, Karin (ur.).
Zagreb: MGM studio Novel d.o.o., 2018. str. 98-102 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Bursać, Danijela; Lukešić, Željka, Banović, Mara; Kovačević Ganić, Karin; Bolanča, Vesna; Repajić, Maja; Sklevicky Tadić, Nana; Smernjak, BarbaraThe possibilities of mandarins processing // 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2005. str. 149-156 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Gačić, Milica; Bolanča, VesnaUdio nutrijenata u glavnom obroku (ručku) u ustanovama za predškolski odgoj djece // Zdravlje kroz hranu i ljekovito bilje
Zadar, 2003. str. 171-171 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
2.Marijanović, Marija; Bolanča, Vesna; Herman, SunčicaOdređivanje aspartama i saharina tekućinskom kromatografijom // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / -- (ur.).
Zagreb: --, 1998. str. 232-233 (poster, sažetak, ostalo) -
3.Clauss, Ekkehard; Bolanča, Vesna; Zrinščak, Stanko, Nemet, ZvonimirOptimization of Wine Filtration Process // Tehnologija-Hrana-Zdravje / Biotehniška fakulteta Ljubljana (ur.).
Bled, Slovenija: Društvo živilskih in prehranskih strokovnih delavcev Slovenije, 1996. str. 194-194 (predavanje, sažetak, stručni) -
4.Konja, Gordana; Clauss, Ekkehard; Kovačić, Zrinka; Bolanča, Vesna; Levaj, Branka; Bučar, BorisNeki nepoželjni sastojci alkoholnih pića // Škodljive tvari u namirnicama i predmetima opće uporabe / Grgić, Zdravko ; Vajak, Željko (ur.).
Stubičke Toplice, Hrvatska: Hrvatsko farmaceutsko društvo, Sekcija za zdravstvenu ekologiju, 1995. str. 142-162 (predavanje, sažetak, znanstveni)