Pregled po CROSBI profilu: Zlata Maltar (CROSBI Profil: 12226, MBZ: 131244)
Pronađeno 37 radova
-
1.Vincek, Dragutin; Kušec, Goran; Đurkin Ivona; Maltar ZlataChanges in pig carcass composition during growth // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 67 (2013), 2; 45-50 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
2.Đurkin, Ivona; Lukić, Boris; Kušec, Goran; Radišić, Žarko; Maltar, Zlata; Sili, VelimirMeat quality traits and chemical composition of hybrid pigs originating from two different terminal sire lines // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIV (2012), 1; 61-65 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
3.Đurkin, Ivona; Lukić, Boris; Kušec, Goran; Radišić, Žarko; Maltar, Zlata; Sili, VelimirKvaliteta mesa i kemijski sastav hibridnih svinja potomaka dvaju linija terminalnog nerasta // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 14 (2012), 1; 34-37 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
4.Lukić, Boris; Đurkin, Ivona; Kušec, Goran; Radišić, Žarko; Maltar, ZlataSlaughter traits of hybrid pigs as influenced by terminal sire line and gender // 63rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Book of Abstracts
Bratislava: Wageningen Academic Publishers, 2012. str. 274-274 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Lukić, Boris; Radišić, Žarko; Petričević, Antun; Maltar, ZlataThe equation for prediction of lean meat percentage by Hennessy grading probe in Croatia // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 76 (2011), 4; 329-331 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Lukić, Boris; Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Kekez, Davor; Maltar, Zlata; Radišić, ŽarkoVarijabilnost svojstava polovica i kvalitete mesa teških svinja // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 1 (2010), 34-41 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
7.Kušec, Goran; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Djurkin, Ivona; Lukić, Boris; Maltar, Zlata; Radišić, ŽarkoInfluence of pig carcass weight on distribution of tissues in main parts // Acta agraria Kaposvariensis, 14 (2010), 2; 245-250 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
8.Lukić, Boris; Đurkin, Ivona; Margeta, Vladimir; Maltar, Zlata; Radišić, Žarko; Kralik, Gordana; Kušec, GoranMeat quality traits of hybrid pigs reared in eastern Croatia // Zbornik radova 45. hrvatskog i 5. međunarodnog simpozija agronoma / Lončarić, Zdenko ; Marić, Sonja (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010. str. 1033-1036 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Đurkin, Ivona; Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Margeta, Vladimir; Maltar, Zlata; Lukić, Boris; Radišić, ZarkoMeat and carcass quality of hybrid pigs from Eastern Croatia // 55th ICoMST, International Congress of Meat Science and Technology, Proceedings CD
Kopenhagen, Danska, 2009. str. ----- (ostalo, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Margeta, VladimirCarcass leanness of pigs in Croatia estimated by EU referent method // Italian Journal of Animal Science, 8 (2009), Suppl. 3; 249-251 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Djurkin, Ivona; Kusec, Goran; Kralik, Gordana; Margeta, Vladimir; Maltar, Zlata; Lukic, Boris; Radisic , ZarkoMeat and carcass quality of hybrid pigs from Eastern Croatia // Proceedings of 55th International Congress on Meat Science and Technology
Kopenhagen, 2009. str. 80-82 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Djurkin, Ivona; Kusec, Goran; Petricevic, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Margeta, VladimirLean share of Croatian pigs assessed by previous and current EU legislation // Proceedings of 54th International Congress on Meat Science and Technology, 10-15 August, Cape Town, South Africa
Cape Town, 2008. str. ----- (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Ukmar, Robert; Đurkin, Ivona; Maltar, Zlata; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, GoranMesnatost i sastav klaonički obrađenih trupova svinja u Hrvatskoj // MESO: prvi hrvatski časopis o mesu, X (2008), 6; 452-458 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
14.Bestvina, Natalija; Hanžek, Danica; Đurkin, Ivona; Maltar, Zlata; Margeta, Vladimir; Kralik, Gordana; Kušec GoranRazvrstavanje svinjskoga mesa prema kvaliteti // Poljoprivreda (Osijek), 14 (2008), 2; 62-67 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Đurkin, Ivona; Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Gajčević, Zlata; Maltar, ZlataUtjecaj hranidbenih tretmana na kvalitativna svojstva mišićnog tkiva pilića // Krmiva, 50 (2008), 2; 89-93 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
16.Đurkin, Ivona; Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Margeta, Vladimir; Hanžek, Danica; Maltar, ZlataRaspodjela uzoraka svinjskog mesa prema otpuštanju mesnog soka // Meso-Prvi hrvatski časopis o mesu, X (2008), 30-34 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
17.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Maltar, Zlata; Hanžek, DanicaSvojstva tovnosti i kakvoće mesa Ross 308 i Cobb 500 pilića // Krmiva, 49 (2007), 2; 59-71 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
18.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Margeta, Vladimir; Hanžek, Danica; Maltar, ZlataDiscrimination between pork longissimus muscles with excessive and acceptable drip loss // Proceedings of the 53rd International Congress of Meat Science and Technology / Guanghong, Zhou ; Weili, Zhang (ur.).
Peking: Agricultural University Press, 2007. str. 343-344 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Margeta, Vladimir; Hanžek, DanicaEquations for lean share estimation in swine carcasses in Croatia // Agriculture, 13 (2007), 1; 70-73 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Kušec, Goran; Đurkin, Ivona; Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Maltar, ZlataUtjecaj spola na distribuciju tkiva u svinjskim polovicama // Krmiva, 48 (2006), 3; 131-142 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
21.Kušec, Goran; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Đurkin, Ivona; Margeta, Vladimir; Maltar, Zlata Z.Comparison of different methods for lean percentage evaluation in pig carcasses // Acta Agraria Kaposvariensis, 10 (2006), 2; 57-62 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
22.Kralik, Gordana; Margeta, Vladimir; Šerman, Vlasta; Mas, Nora; Maltar, ZlataEffect of commercial mixtures on the quality of chicken carcasses and meat // Proceedings of XVII European Symposium on the Quality of Poultry Meat / Bolder, Nico (ur.).
Lahti: World's Poultry Science Association, 2005. str. 220-225 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Gajčević, ZlataEffect of sex on the share of main parts in carcass and tissues in breasts of turkey // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani / Dovč, Peter (ur.).
Ljubljana: Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Oddelek za zootehniko, 2004. str. 137-144 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Gajčević, ZlataEffect of sex on the share of main parts in carcass and tissues in breasts of turkey // Acta agriculturae Slovenica, 1 (2004), 1; 137-144 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
25.Kralik, Gordana; Margeta, Vladimir; Kušec, Goran; Maltar, ZlataIntenzitet prirasta i kakvoća svinjskih trupova // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 45 (2003), 6; 303-308 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)