Pregled po CROSBI profilu: Kristina Suman (CROSBI Profil: 10703, MBZ: 291270)
Pronađeno 17 radova
-
1.Suman, KristinaUtjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu slavonskog kulena, 2013., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Zec Zrinušić, Sanja; Šarkanj, Bojan; Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Suman, KristinaMycotoxin detection methods and legislation // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2013. str. 302-310 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Habschied, Kristina; Šarkanj, Bojan; Zec Zrinušić, Sanja; Krstanović, VInko; Suman, KristinaFusarium mycotoxins // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2013. str. 200-212 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Kovačević, dragan; Suman, Kristina; Pavlović, Hrvoje; Frece, Jadranka; Lenart, Lidija; Mastanjević, Krešimir; Keleković, SnježanaPossibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade Slavonian sausages // Abstract book of the
Novi Sad, 2012. str. 488-488 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
5.Kovačević, Dragan; Suman, Kristina; Pavlović Hrvoje; Frece Jadranka; Lenart Lidija; Mastanjević, Krešimir; Keleković, SnježanaPossibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade Slavonian sausages // Abstract book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.).
Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 489-498 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Kovačević, Dragan; Suman, Kristina; Pavlović, Hrvoje; Frece, Jadranka; Lenart, Lidija; Mastanjević, Krešimir; Keleković SnježanaPossibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade slavonian sausages // Proceedings of 6th Central European Congress on Food / Lević, J. (ur.).
Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 1331-1337 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Kovačević, Dragan; Suman, Kristina, Lenart, Lidija; Frece, Jadranka; Mastanjević, Krešimir; Šubarić, DragoSmanjenje udjela soli u domaćoj slavonskoj kobasici: utjecaj na sastav, fizikalno-kemijska svojstva, boju, teksturu, senzorska svojstva i zdravstvenu ispravnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 13 (2011), 4; 244-249 (recenziran, članak, znanstveni)
-
8.Kovačević, Dragan; Mastanjević, Krešimir; Suman, KristinaCryoprotective Effect of Maltose on Chicken Myofibrillar Proteins (CMP) // Proceedings of 13th Ružička Days "TODAY SCIENCE - TOMORROW INDUSTRY" / Drago Šubarić (ur.).
Osijek: Facuty of Food Technology Osijek, Croatian Society of Chemical Engineers (HDKI), 2011. str. 336-3 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Kovačević, Dragan; Mastanjević, Krešimir; Suman, KristinaCryoprotective Effect of Maltose on Chicken Myofibrillar Proteins (CMP) // Book of Abstaracts of the International Scientific and Professional Conference 13th Ružička Days "Today Science - Tomorrow Industry" / Drago Šubarić (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakutet Osijek i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2010. str. 77-77 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Jerković, Igor; Kovačević, Dragan; Šubarić, Drago; Marijanović, Zvomimir; Mastanjević, Krešimir; Suman, KristinaAuthentication study of volatile flavour compounds composition in Slavonian traditional dry fermented salami “kulen” // Food chemistry, 119 (2010), 2; 813-822 doi:10.1016/j.foodchem.2009.07.024 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Kovačević , Dragan; Suman, Kristina; Šubarić, Drago; Mastanjević, Krešimir; Vidaček, SanjaInvestigation of homogeneity and physicochemical characterisation of the Homemade Slavonian Sausage // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 6; 338-344 (recenziran, članak, znanstveni)
-
12.Kovačević, Dragan; Mastanjević, Krešimir; Šubarić, Drago; Suman, KristinaPhysico-chemical and colour properties of homemade Slavonian Sausage // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 5; 280-284 (recenziran, članak, znanstveni)
-
13.Kovačević, Dragan; Mastanjević, Krešimir; Suman, Kristina; Šarić, DamirCryoprotective Effect of Polydextrose on Adriatic Pilchard Surimi // Book of Abstracts The 2008 Joint Central European Congress 4th Central European Congress on Food 6th Croatian Congress of FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS AND NUTRITIONISTS / Galić, Kata (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutririonists Society, 2008. str. 30-30 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Kovačević, Dragan; Mastanjević, Krešimir; Suman, Kristina; Šarić, DamirCryoprotective Effect of Polydextrose on Adriatic Surimi // 4th Central European Congress on Food and 6th Croatina Congress of Food Technologists Biotechnologists and Nutritionists : proceedings / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 255-258 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Mastanjević, Krešimir; Kovačević, Dragan; Suman, Kristina; Lenardić, MirjanaKriprotektosko djelovanje polidekstroze i k- karagena na surimi srdele // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 10 (2008), 5; 352-355 (recenziran, članak, znanstveni)
-
16.Kovačević, Dragan; Mastanjević, Krešimir; Suman, Kristina; Qetaj LinditaEffect of Polydextrose and k-Carrageenan on Initial Freezing Point of Chicken Surimi // Poljoprivreda (Osijek), 13 (2007), 1; 201-205 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Suman, KristinaUtjecaj udjela suhe tvari na kemijski sastav i organoleptička svojstva preljeva od maline, 2005., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek