Pregled po CROSBI profilu: Kristijan Damijanić (CROSBI Profil: 10092, MBZ: 276850)
Pronađeno 22 radova
-
1.Lukić, Igor; Horvat, Ivana; Radeka, Sanja; Damijanić, Kristijan; Staver, MarioEffect of different levels of skin disruption and contact with oxygen during grape processing on phenols, volatile aromas, and sensory characteristics of white wine // Journal of Food Processing and Preservation, 43 (2019), 7; e13969, 12 doi:10.1111/jfpp.13969 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Mujić, Ibrahim; Živković, J.; Savić, V.; Alibabić, Vildana; Staver, Mario; Jug, T.; Franić, Mario; Damijanić, KristijanAnalysis of volatile compounds in chestnut using solid-phase microextraction coupled with GC-MS // Acta Horticulturae, 1220 (2018), 1220; 203-208 doi:10.17660/actahortic.2018.1220.28 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Dminić Rojnić, Ivana; Radovčić, Hrvoje; Godena, Sara; Damijanić, KristijanOrganic plant protection measures against olive moth (Prays oleae Bern.) // Acta Horticulturae 1199 : VIII International Olive Symposium : proceedings / Perica, S. ; Vuletin Selak, G. ; Klepo, T., Ferguson, L. ; Sebastiani L. (ur.).
Gent: International Society for Horticultural Science, 2018. str. 433-438 doi:10.17660/ActaHortic.2018.1199.69 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Lukić, Igor; Budić-Leto, Irena; Bubola, Marijan; Damijanić, Kristijan; Staver, MarioPre-fermentative cold maceration, saignée, and various thermal treatments as options for modulating volatile aroma and phenol profiles of red wine // Food chemistry, 224 (2017), 251-261 doi:10.1016/j.foodchem.2016.12.077 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.I. Dminić Rojnić, H. Radovčić, S. Godena, K. DamijanićOrganic plant protection measures against olive moth (Prays oleae Bern.) // VIII International Olive Symposium
Split, 2016. str. 142-142 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.I. Dminić Rojnić, H. Radovčić, S. Godena, K. DamijanićOrganic plant protection measures against olive moth (Prays oleae Bern.) // VIII International Olive Symposium - Book of Abstract
Split, 2016. str. 142-142 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
7.Ana DamijanićOblikovanje korisničkog sučelja, 2016., diplomski rad, diplomski, Odjel za informatiku, Rijeka
-
8.Palčić, Igor; Herak Ćustić, Mirjana; Jeromel, Ana; Karoglan, Marko; Staver, Mario; Damijanić, Kristijan; Šegon, Petar; Pasković, Igor.Status Fe, Zn i Mn u listu cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) s četiri lokacije sjeverozapadne Istre // Glasnik zaštite bilja, 4 (2015), 6-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
9.Palčić, Igor; Herak Ćustić, Mirjana; Jeromel, Ana; Karoglan, Marko; Staver, Mario; Damijanić, Kristijan; Šegon, Petar; Pasković, Igor;Status Fe, Zn i Mn u listu cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) s četiri terroira pri različitoj gnojidbi // 50. Hrvatski i 10. Međunarodni Simpozij Agronoma / Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2015. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Bubola, Marijan; Janjanin, Danijela; Plavša, Tomislav; Užila, Zoran; Lukić, Igor; Peršurić, Đordano; Staver, Mario; Damijanić, KristijanUtjecaj rane defolijacije na sastav i senzorne karakteristike vina sorte Cabernet Sauvignon // Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Unapređenje vinogradarstva i vinarstva nakon ulaska Republike Hrvatske u EU", Sažetci radova / Jelčić, D., Jakobović, S. (ur.).
Požega: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, 2014. str. 43-44 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
11.Palčić, Igor; Herak Ćustić, Mirjana; Petek, Marko; Jeromel, Ana; Staver, Mario; Damijanić, KristijanUtjecaj terroira i kontrolirane ishrane vinove loze na kvalitetu mošta cv. Malvazije Istarske // 49. Hrvatski i 9. Međunarodni Simpozij Agronoma / Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (ur.).
Dubrovnik: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2014. str. 211-212 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Jukić, Huska; Mujić, Ibrahim; Rudić, Dušan; Živković, Jelena; Gregorić, Maja; Kalić, Sandra; Damijanić, KristijanAntioxidant activity and polyphenol content of the extracts of Echinacea purpurea (L.) and Castanea sativa Mill. // Book of Abstracts 20th International Congress of Nutrition (2013)
Granada, Španjolska, 2013. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Staver, Mario; Damijanić, Kristijan; Jerman, TinaOcjena senzornih karakteristika vina Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) // Zbornik Veleučilišta u Rijeci, 1 (2013), 335-350 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
14.Kovačević Ganić, Karin; Staver, Mario; Damijanić, Kristijan; Ćurko, Natka; Gracin, Leo; Malinarić, MirnaInfluence of maceration temperature on the concentration of biogenic amines in wine // Proceedings of the 36th World Congress of Vine and Wine
Bukurešt, Rumunjska, 2013. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Kovačević Ganić, Karin; Komes, Draženka; Đapić, Marina; Ćurko, Natka; Staver, Mario; Damijanić, Kristijan; Mate, TinaIdentification of aroma compounds of Malvasia istriana wines using different sample preparation methods // Proceedings of the 36th World Congress of Vine and Wine
Bukurešt, Rumunjska, 2013. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Damijanić, Kristijan; Staver, Mario; Kovačević Ganić, Karin; Bubola, Marijan; Palman, IngridEffects of maceration duration on the phenolic composition and antioxidant capacity of ‘Teran’ (Vitis vinifera L.) wine // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 77 (2012), 2; 103-107 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Mujić, Ibrahim; Jokić, Stela; Prgomet, Željko; Damijanić, Kristijan; Šoštarić, Damir; Horvat, Goran; Adžić, DarkoThe influence of variety and amount of sugar in the fruit on the quantity and quality of fig brandy // International Scientific and Professional Conference 14th Ruzicka Days „Today Science – Tomorrow industry“
Vukovar, Hrvatska, 2012. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Damijanić, Kristijan; Staver, Mario; Kovačević Ganić, Karin; Gracin, Leo; Bubola, Marijan; Palman, IngridEffects of maceration temperature on the anthocyanins composition of cv. Teran wine // Croatian journal of food science and technology, 3 (2011), 2; 16-25 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
19.Damijanić, Kristijan; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Staver, Mario; Gracin, Leo; Palman, IngridInfluence of maceration process on anthocyanins composition of cv. Teran wines // Book of abstracts of 13th Ružička days „Today science – tomorrow industry“ / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek, 2010. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Lisjak, Klemen; Staver, Mario; Damijanić, Kristijan; Vanzo, Andrea; Močivnik, Barbi; Može, Špela; Vrhovšek, Urška; Škrlj, MarkoInfluence of hyperreductive (oxygen free) pressing on content of hydroxycinnamic acids in must and wine of variety Malvasia istriana // Proceedings of the 32nd World Congress of Vine and Wine, 7th General Assembly of the OIV / Veronika Kubanović (ur.).
Zagreb: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, 2009. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
21.Staver, Mario; Damijanić, Kristijan; Kovačević Ganić, Karin; Bubola, MarijanEffect of maceration duration on the anthocyanin composition of cv. Teran wine // 32nd World Congress of Vine and Wine, 7th General Assembly of the OIV - Final papers / Veronika Kubanović (ur.).
Zagreb: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, 2009. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Godena, Sara; Damijanić, Kristijan; Milotić, AldoMorfološke karakteristike masline sorte Rosinjola u Istri // Pomologia Croatica, 15 (2009), 1-2; 27-36 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)