Pregled po CROSBI profilu: Mirna Brekalo (CROSBI Profil: 42220, MBZ: 394491)
-
1.Strelec, Ivica; Ostojčić, Marta; Brekalo, Mirna; Hajra, Sugato; Kim, Hoe-Joon; Stanojev, Jovana; Maravić, Nikola; Budžaki, SandraTransformation of eggshell waste to egg white protein solution, calcium chloride dihydrate, and eggshell membrane powder // Green Processing and Synthesis, 12 (2023), 1; 20228151, 14 doi:10.1515/gps-2022-8151 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Zećiri, MuhamedSubkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Stjepanović, Marija; Budžaki, Sandra; Velić, Natalija; Ostojčić, Marta; Šereš, Zita; Maravić, Nikola; Brekalo, Mirna; Strelec, IvicaValorizacija i karakterizacija otpadne biomase crvenog luka // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 349-363 -
4.Brekalo, Mirna; Aladić, Krunoslav; Jakobek Barron, Lidija; Bilić-Rajs, Blanka; Stanojev, Jovana; Maravić, Nikola; Budžaki, Sandra; Strelec, IvicaTransformation of spent coffee grounds to high-value added products // International Conference 19th Ružička days “TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY” - Book of Abstracts / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek and Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), 2022. str. 92-92 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Brekalo, Mirna; Stjepanović, Marija; Strelec, Ivica; Budžaki, SandraTransformacijski potencijal otpadne biomase luka // 3rd International Scientific and Professional Conference/3. međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts/Knjiga sažetaka / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 18-18 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)