Pregled po ustanovi: BICRO BIOCENTAR d.o.o. (MB: 363)
Pronađeno 10 radova
-
1.Cvrtila, Željka; Šporec, Anita; Kozačinski, Lidija; Mikuš, Tomislav; Njari, Bela; Bratulić, Mario; Špoljarić, Daniel; Popović, MajaInfluence of the addition of Agaricus bisporus in the diet on the volatile profile of lamb meat // Veterinarski arhiv, 93 (2023), 1; 71-84 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Duvnjak, Marija; Butorac, Ana; Kljak, Kristina; Nišavić, Marija; Cindrić, Mario; Grbeša, DarkoThe Evaluation of γ-Zein Reduction Using Mass Spectrometry—The Influence of Proteolysis Type in Relation to Starch Degradability in Silages // Fermentation, 8 (2022), 551; 8100551, 15 doi:10.3390/fermentation8100551 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Huđek Turković, Ana; Gunjača, Marija; Marjanović, Marko; Lovrić, Marija; Butorac, Ana; Rašić, Dubravka; Peraica, Maja; Vujčić Bok, Valerija; Šola, Ivana; Rusak, Gordana; Durgo, KsenijaUtjecaj hidrokinona iz ekstrakta Arctostaphylos uva-ursi na proteom stanica mokraćnog mjehura T24 // Knjiga sažetaka sa skupa Dani doktorata biotehničkog područja 2022 / Kos, Blaženka ; Ivanković, Ante ; Beljo Lučić, Ružica ; Novak, Jasna ; Rumbak, Ivana ; Balbino, Sandra (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. str. 102-103 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Mikuš, Tomislav; Cvrtila, Željka; Kozačinski, Lidija; Šporec, Anita; Bratulić, Mario; Špoljarić, Daniel; Popović, MajaThe effect of addition of olive oil on the sensory and aroma quality of dry-ripened lamb sausages // Food, technology and nutrition for healthy people in healthy environment / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: Grafika Gracer, d.o.o., 2022. str. 180-180 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Batelja Lodeta, Kristina; Očić, Vesna; Šakić Bobić, Branka; Bolarić, Snježana; Jemrić, Tomislav; Vuković, Marko; Benčić, Đani; Nejašmić, Diana; Gadže, Jelena; Gugić, Josip; Šporec, AnitaBioaktivne komponente i mineralni sastav lješnjaka 'Istarski duguljasti' i 'Rimski' // Zbornik radova 57. HRVATSKI I 17. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ AGRONOMA / Majić, I. ; Antunović, Z. (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 554-558 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Bertoša, Rea; Mareković, Ivana; Žaper, Ivana; Orhanović, Stjepan; Butorac, AnaDeep Profiling of the Klebsiella pneumoniae OXA-48 Proteome // 7th Croatian Congress of Microbiology with International Participation : book of abstracts / Sviličić Petrić, Ines ; Leboš Pavunc, Andreja ; Šantić, Marina ; Kifer, Domagoj (ur.).
Zagreb: Croatian Microbial Society, 2022. str. 67-67 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Huđek Turković, Ana; Gunjača, Marija; Marjanović, Marko; Lovrić, Marija; Butorac, Ana; Rašić, Dubravka; Peraica, Maja; Vujčić Bok, Valerija; Šola, Ivana; Rusak, Gordana; Durgo, KsenijaProteome changes in human bladder T24 cells induced by hydroquinone derived from Arctostaphylos uva-ursi herbal preparation // Journal of Ethnopharmacology, 289 (2022), 115092, 10 doi:10.1016/j.jep.2022.115092 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Šeremet, Danijela; Jokić, Stela; Aladić, Krunoslav; Butorac, Ana; Lovrić, Marija; Jurinjak Tušek, Ana; Obranović, Marko; Mandura Jarić, Ana; Vojvodić Cebin, Aleksandra; Carović- Stanko, Klaudija; Komes, DraženkaComprehensive Study of Traditional Plant Ground Ivy (Glechoma hederacea L.) Grown in Croatia in Terms of Nutritional and Bioactive Composition // Foods, 11 (2022), 5; 658, 19 doi:10.3390/foods11050658 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Šimunec, Valerija; Bertoša, Rea; Šporec, Anita; Lukić, Igor; Nejašmić, Diana; Lovrić, Marija; Dodig, Ivana; Vahčić, Nada; Butorac, AnaComparison of Traditional and Industrial Sausages - Baranjski Kulen and Kulenova Seka Using Comprehensive Proteome, Peptidome and Metabolome Techniques // Food technology and biotechnology, 60 (2022), 2; 7374, 27 doi:10.17113/ftb.60.02.22.7374 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Šeremet, Danijela; Vugrinec, Kristina; Petrović, Predrag; Butorac, Ana; Kuzmić, Sunčica; Vojvodić Cebin, Aleksandra; Mandura, Ana; Lovrić, Marija; Pjanović, Rada; Komes, DraženkaFormulation and characterization of liposomal encapsulated systems of bioactive ingredients from traditional plant mountain germander (Teucrium montanum L.) for the incorporation into coffee drinks // Food chemistry, 370 (2022), 131257, 9 doi:10.1016/j.foodchem.2021.131257 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)