Pregled po projektu: 058408
Pronađeno 26 radova
-
1.Herceg, Zoran; Lelas, Vesna; Rimac-Brnčić, SuzanaUTJECAJ TRIBOMEHANIČKE MIKRONIZACIJE I DODATKA HIDROKOLOIDA NA ENTALPIJU I PRIVIDNU SPECIFIČNU TOPLINU MODELNIH OTOPINA PROTEINA SIRUTKE // Mljekarstvo, 52 (2002), 1; 51-60 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
2.Herceg, Zoran; Lelas, Vesna; Rimac, SuzanaReološka svojstva koncentrata proteina sirutke prije i nakon tribomehaničke mikronizacije // Mljekarstvo, 51 (2001), 2; 105-118 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
3.Perović, MirelaReološka svojstva modelnih otopina proteina sirutke i hidrokoloida, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Horvat, LidijaTermofizička svojstva koncentrata proteina sirutke, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Radaković, TatjanaUtjecaj načina blanširanja na vrijeme i brzinmu sušenja korjena peršina, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Kranjčec, AnicaReološka svojstva koncentrata proteina siruke, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
7.Hegedušić, Vesna; Banović, Mara; Carić, MarijaZnačaj dijetetskih proizvoda u turizmu // Zdrastveni turizam za 21 stoljeće / Riožanić, Igor (ur.).
Rijeka: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, 2000. str. 216-221 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Rimac, SuzanaTermofizička svojstva modelnih otopina koncentrata proteina sirutke // Mljekarstvo / Tratnik, Ljubica (ur.).
Lovran: Hrvatska mljekarska udruga, 2000. str. 40-41 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Rimac, SuzanaReološka svojstva koncentrata proteina sirutke // Mljekarstvo / Tratinik, Ljubica (ur.).
Lovran: Hrvatska mljekarska udruga, 2000. str. 39-40 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Rimac, SuzanaInfluence of hydrocolloids addition on the rheological properties of whey proteins model solutions // Food rheology and structure / Ficher, Peter (ur.).
Zürich: Institute of Food Science, ETH Zurich, 2000. str. 378-380 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Herceg, ZoranUtjecaj tribomehaničke mikronizacije na fizikalna svojstva koncentrata proteina sirutke, 2000., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Rimac, SuzanaInfluence of hydrocolloids addition on the rheological properties of whey model solutions // Acta Alimentaria, 29 (2000), 2; 89-103 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Rimac, SuzanaReološka svojstva modelnih otopina karboksimetilcelulloze i sirutke prije i nakon zamrzavanja // Food Tecnology and Biotechnology, 38 (2000), 1; 19-27 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Rimac, SuzanaLow temperatures effect on the rheological and thermophysical properties of whey based desserts // Functional Foods - A new challenge for the food chemists / Laszitity, R. (ur.).
Budimpešta: Federation of European Chemical Societies Food Chemistry Divisio, 1999. str. 752-759 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Rimac, Suzana; Šimundić, BorislavUtjecaj dodatka hidrokoloida na reološka svojstva ultrafiltrirane kisele i slatke sirutke // Mljekarstvo, 49 (1999), 3; 139-152 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
16.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Rimac, SuzanaUtjecaj niskih temperatura na viskoznost i senzorska svojstva mliječnih deserata // Mljekarstvo, 49 (1999), 2; 83-94 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
17.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Rimac, SuzanaUtjecaj sastava i zamrzavanja na stabilnost mliječnih deserata // Mljekarstvo, 49 (1999), 1; 15-26 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni)
-
18.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Rimac, SuzanaReološka svojstava modelnih otopina prije i poslije smrzavanja // 9. Ružičkini dani / Bošnjak, M. ; Janović, Z. ; Vasić-Rački, Đ. (ur.).
Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. str. 37-37 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Herceg, Zoran; Hegedušić, Vesna; Škreblin, MirjanaUtjecaj hidrokoloida na reološka svojstva mliječnih deserata // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 1998. str. 80-81 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Rimac, Suzana; Hegedušić, PatricijaThermophysical properties of frozen dairy desserts // Advances in the Refrigeration Systems, Food Technologies and Cold Chain / Lucas, Louis (ur.).
Sofija: International institute of refrigeration, 1998. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Škreblin, Mirjana; Rimac, SuzanaFreezing effects on the viscosity of dairy deserts // Texture of fermented milk products and dairy desserts
Brisel: International Dairy Federation, 1998. str. 203-207 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Hegedušić, Vesna; Rimac, Suzana; Herceg, Zoran; Škreblin, MirjanaUtjecaj dodataka stabilizatora na reološka svojstva modelnih sladolednih smjesa // Mljekarstvo, 48 (1998), 2; 87-96 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
23.Herceg, ZoranUtjecaj hidrokoloida na reološka svojstva mliječnih deserata, 1997., magistarski rad, PREHRAMBENO-BIOTEHNOLOŠKI FAKULTET, Zagreb
-
24.Hegedušić, Vesna; Herceg, Zoran; Škreblin, Mirjana; Rimac, SuzanaFreezing effects on the viscosity of dairy desserts, 1997. (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo).
-
25.Šušković, Jagoda; Kos, Blaženka; Matošić, Srećko; Marić, VladimirProbiotic properties of Lactobacillus plantarum L4 // Food Technology and Biotechnology, 35 (1997), 2; 107-112 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)