Pregled po projektu: 0113004
Pronađeno 13 radova
-
1.Opačak, DraganaUtjecaj skladištenja na kemijski sastav pasterizirane kaše maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida, 2006., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
2.Pavlović, JasminaUtjecaj dodatka šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida na reološka svojstva kaše maline, 2006., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
3.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Stanić, DanijelaReološka svojstva i oksidacijska stabilnost emulzija ulje/voda sličnih majonezi // Book of Abstracts "agroTECH 2006" / Jašić, Midhat (ur.).
Tuzla: Faculty of Technology, Tuzla University, 2006. str. 44-45 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Suman, KristinaUtjecaj udjela suhe tvari na kemijski sastav i organoleptička svojstva preljeva od maline, 2005., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
5.Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, AnitaUtjecaj udjela suhe tvari na reološka svojstva kaše jabuke pri niskim temperaturama prije i tijekom smrzavanja // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske, 54 (2005), 7-8; 341-346 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, AnitaConcentration of aqua solutions of organic components by reverse osmosis I Influence of trans-membrane pressure and membrane type on concentration of different ester and aldehyde solutions by reverse osmosis // Journal of food engineering, 76 (2005), 3; 387-395 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, AnitaConcentration of aqueous solutions of organic components by reverse osmosis II. Influence of transmembrane pressure and membrane type on concentration of different alcohol solutions by reverse osmosis // Journal of food engineering, 77 (2005), 3; 810-817 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, AnitaInfluence of processing parameters and membrane type on permeat flow during solution concentration of different alcohols, esters and aldehydes by reverse osmosis // Book of Abstracts 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2004. str. 145-145 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Moslavac, TihomirKoncentriranje model otopina alkohola, estera i aldehida reverznom osmozom, 2003., doktorska disertacija, Prehrambeno - tehnološki fakultet, Osijek
-
10.Dajč, SilvijaUtjecaj dodatka sredstava za sprječavanje taloženja kamenca na zadržavanje soli u pitkoj vodi kod nanofiltracije, 2003., diplomski rad, Prehrambeno - tehnološki fakultet, Osijek
-
11.Brkić, MajaUtjecaj tlaka i udjela različitih estera i aldehida na koncentriranje vodenih otopina reverznom osmozom s membranom HR 98, 2002., diplomski rad, Prehrambeno - tehnološki fakultet, Osijek
-
12.Marinić, JelenaUtjecaj tlaka i udjela različitih estera i aldehida na koncentriranje vodenih otopina reverznom osmozom s membranom HR 95, 2002., diplomski rad, Prehrambeno - tehnološki fakultet, Osijek
-
13.Pozderović, Andrija; Moslavac, TihomirPravci razvoja prerade poljoprivrednih proizvoda u funkciji razvoja turizma Republike Hrvatske // Zbornik radova Znanstvenog skupa Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske / Meler, Marcel (ur.).
Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. str. 103-114 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)