Pregled po CROSBI profilu: Tanja Bogdanović (CROSBI Profil: 31047, MBZ: 333375)
Pronađeno 58 radova
-
1.Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Pleadin, Jelka; Di Giacinto, Federica; Listeš, Eddy; Listeš, IrenaMikroplastika u hrani – izazovan kontaminant ere antropocena // ˝Sigurnost hrane i zaštita potrošača˝ / Cvetnić, Željko ; Hruškar, Mirjana (ur.). (ur.).
Velika Gorica: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 2023. str. 18-36 (pozvano predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Bogdanović, Tanja; Pleadin, Jelka; Di Giacinto, Federica; Petričević, Sandra; Listeš, EddyNano/Micro-plastics as emerging food contaminants: a challenge for food safety // Book of Abstracts 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.) (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, 2022. str. (168)-(169) (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Karolyi, Danijel; Petričević, Sandra; Luković, Zoran; Škorput, Dubravko; Salajpal, Krešimir; Bogdanović, Tanja; Čandek-Potokar, MarjetaInfluence of smoking method and anatomical site on the content of polycyclic aromatic hydrocarbons in Turopolje ham // Book of Abstracts - XI. International Symposium on the Mediterranean Pig / Karolyi, Danijel (ur.).
Zagreb: University of Zagreb Faculty of Agricultire, 2022. str. 126-127 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Pleadin, Jelka; Bogdanović, Tanja; Murati, Teuta; Kmetič, IvanaKONTAMINANTI U PREHRAMBENOM LANCU OD NUSPROIZVODA PREHRAMBENE INDUSTRIJE DO FINALNIH PROIZVODA // Book of Abstracts of the 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 15-16 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Pleadin, Jelka; Bogdanović, Tanja; Murati, Teuta; Kmetič, IvanaKontaminanti u nusproizvodima prehrambene industrije // NEKE MOGUĆNOSTI ISKORIŠTENJA NUSPROIZVODA PREHRAMBENE INDUSTRIJE / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 1-34 -
6.Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Listeš, Irena; Pleadin, JelkaPojavnost mikroplastike u prehrambenom lancu i njen utjecaj na ljudsko zdravlje // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 1; 50-62 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
7.Bogdanović, Tanja; Pleadin, Jelka; Petričević, Sandra; Brkljača, Mia; Listeš, Irena; Listeš, EddyMikroplastika - potencijalni rizik za sigurnost hrane morskog podrijetla // Veterinarska stanica, 53 (2022), 3; 313-328 doi:10.46419/vs.53.3.11 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
8.Zdolec, Nevijo; Bogdanović, Tanja; Severin, Krešimir; Dobranić, Vesna; Kazazić, Snježana; Grbavac, Jozo; Pleadin, Jelka; Petričević, Sandra; Kiš, MartaBiogenic Amine Content in Retailed Cheese Varieties Produced with Commercial Bacterial or Mold Cultures // Processes, 10 (2022), 1; 10, 10 doi:10.3390/pr10010010 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Listeš, Irena; Listeš, EddyMikroplastika-rizik u nastajanju u hrani morskog podrijetla-razvoj analitičkih metoda i procjena izloženosti // Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem Veterinarski dani 2021
Vodice, Hrvatska, 2021. str. 387-389 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Di Renzo, L.; Mascilongo, G.; Berti, M.; Bogdanović, T.; Listeš, E.; Brkljača, M.; Notarstefano, V.; Gioacchini, G.; Giorgini, E.; Olivieri, V. et al.Potential Impact of Microplastics and Additives on the Health Status of Loggerhead Turtles (Caretta caretta) Stranded Along the Central Adriatic Coast // Water, Air, & Soil Pollution, 232 (2021), 3; 98, 20 doi:10.1007/s11270-021-04994-8 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Bogdanovic, Tanja; Di Giacinto, Federica; Berti, Miriam; Visciano, Pierina; Petričević, Sandra; Rogošić, Mario; Rogić, Zoran; Mascilongo, Giuseppina; Di Renzo, Ludovica; Ferri, Nicola et al.Surveillance Plan of Lipophilic Marine Biotoxins in Molluscs from the Croatian Coast // Exposure and Health, (2021), 123902; 123902, 17 doi:10.1007/s12403-021-00424-6 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Šimat, Vida; Hamed, Imen; Petričević, Sandra; Bogdanović, TanjaSeasonal Changes in Free Amino Acid and Fatty Acid Compositions of Sardines, Sardina pilchardus (Walbaum, 1792): Implications for Nutrition // Foods, 9 (2020), 7; 867, 12 doi:10.3390/foods9070867 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
13.Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Krešić, Greta; Bogdanović, Tanja; Malenica, Mladenka; Kos, Ivica; Sinčić Pulić, Blanka; Petričević, Sandra; Kušec, Goran; Vahčić, NadaQuality of Istrian and Slavonian dry-fermented sausages // Italian journal of food sciences, 32 (2020), 605-621 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Krešić, Greta; Pleadin, Jelka; Kvrgić, Kristina; Lešić, Tina; Džafić, Natalija; Zrnčić, Snježana; Vulić, Ana; Bogdanović, Tanja; Oraić, Dražen; Vahčić, NadaSeasonal and geographical variations of chemical composition and fatty acid profile of Mediterranean mussels // Journal of food and nutrition research, 59 (2020), 2; 163-173 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Lešić, Tina; Vahčić, Nada; Kos, Ivica; Zadravec, Manuela; Sinčić Pulić, Blanka; Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Listeš, Eddy; Škrivanko, Mario; Pleadin, JelkaCharacterization of Traditional Croatian Household-Produced Dry-Fermented Sausages // Foods, 9 (2020), 1-19 doi:10.3390/foods9080990 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Brkljača, Mia; Listeš, Irena; Pleadin, JelkaBiogenic amines in selected foods of animal origin obtained from the Croatian retail market // Food Additives and Contaminants Part A-Chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment, 37 (2020), 5; 815-830 doi:10.1080/19440049.2020.1726503 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Zdolec, Nevijo; Bogdanović, Tanja; Pažin, Valerij; Šimunić-Mežnarić, Vesna; Martinec, Nenad; Lorenzo, José ManuelControl of biogenic amines in dry sausages inoculated with dairy-originated bacteriocinogenic Enterococcus faecalis EF-101 // Veterinarski arhiv, 90 (2020), 1; 77-85 doi:10.24099/vet.arhiv.0459 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Gross-Bošković, Andrea; Stražanac, Danijela; Sokolić, Darja; Petričević, Sandra; Bogdanović, TanjaUsage, significance and contaminants in spices and herbs in production of heated unprocessed meat products // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 4; 397-409 (domaća recenzija, pregledni rad, stručni)
-
19.Marušić Radovčić, Nives; Poljanec, Ivna; Petričević, Sandra; Bogdanović, Tanja; Listeš, Eddy; Karolyi, Danijel; Medić, HelgaProteolytic changes during salting and smoking of dry-cured ham // XX
Sevilla, Španjolska, 2019. str. X-X (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, ostalo) -
20.Pleadin, Jelka; Krešić, Greta; Lešić, Tina; Vulić, Ana; Kudumija, Nina; Bogdanović, Tanja; Malenica Staver, Mladenka; Kos, Ivica; Sinčić Puljić, Blanka; Vahčić, NadaNutritive and sensorial quality of Istrian and Slavonian dry-fermented sausages // Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, J. ; Šubarić, D. ; Jašić, M. (ur.).
Osijek : Tuzla, 2019. str. 136-136 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Brkljača, Mia; Listeš, Irena; Pleadin, JelkaThe occurrence of biogenic amines in selected food of animal origin from the Croatian retail market // Book of Abstracts of the 12 International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, J. ; Šubarić, D. ; Jašić, M. (ur.).
Osijek, 2019. str. 93-93 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Poljanec, Ivna; Marušić Radovčić, Nives; Karolyi, Danijel; Petričević, Sandra; Bogdanović, Tanja; Listeš, Eddy; Medić, HelgaPolycyclic aromatic hydrocarbons in four different types of Croatian dry-cured hams // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 5; 458-468 (recenziran, članak, znanstveni)
-
23.Poljanec, Ivna; Marušić Radovčić, Nives; Karolyi, Danijel; Petričević, Sandra; Bogdanović, Tanja; Listeš, Eddy; Medić, HelgaThe occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons in different types of Croatian dry- cured hams // 27th Animal Science Days- Book of Abstracts / Luboš, Vostrý (ur.).
Prag: Czech University of Life Sciences Prague, 2019. str. 59-59 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
24.Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Listeš, Eddy; Pleadin, JelkaPolycyclic aromatic hydrocarbons in selected food items coming from the Croatian market // Italian journal of food sciences, 31 (2019), 661-680 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Bogdanović, Tanja; Pleadin, Jelka; Petričević, Sandra; Listeš, Eddy; Sokolić, Darja; Marković, Ksenija; Ozogul, Fatih; Šimat, VidaThe occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons in fish and meat products of Croatia and dietary exposure // Journal of food composition and analysis, 75 (2019), 49-60 doi:10.1016/j.jfca.2018.09.017 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Šimat, Vida; Mićunović, Ana; Bogdanović, Tanja; Listeš, Irena; Generalić Mekinić, Ivana; Skroza, DanijelaThe impact of lemon juice on the marination of anchovy (Engraulis encrasicolus): Chemical, microbiological and sensory changes // Italian journal of food sciences, 31 (2019), 604-617 doi:10.14674/IJFS-1318 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
27.Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Listeš, Eddy; Pleadin, JelkaPolycyclic aromatic hydrocarbons in selected food from Croatian market // Knjiga sažetaka s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Hranom do zdravlja / Jerković, I. ; Šubarić, D. ; Jašić, M. (ur.).
Split : Osijek : Tuzla, 2018. str. 74-74 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
28.Tora, Susanna; Sacchini, Silvio; Listeš, Eddy; Bogdanović, Tanja; Di Lorenzo, Alessio; Smajlović, Muhamed; Smajlović, Ahmed; Filipović, Jelena V.; Tahirović, Vildana; Šuković, Danijela et al.A geographical information system for the management of the aquaculture data in the Adriatic Sea – the Strengthening of Centres for Aquaculture Production and Safety surveillance in the Adriatic countries experience: Present capabilities, tools and functions // Geospatial Health, 12 (2017), 593, 9 doi:10.4081/gh.2017.593 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
29.Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bogdanović, Tanja; Hršak, Lucija; Mladena Zeljko, Mladena; Bituh, Martina; Vahčić, NadaAlergeni kikirikija u uzorcima čokolada, krem- proizvoda i kolača // Croatian journal of food technology, biotechnology and nutrition, 12 (2017), 1-2; 77-82 (recenziran, članak, ostalo)
-
30.Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bogdanović, Tanja; Major, Nikola; Pollak, Lea; Hruškar, Mirjana; Bituh, Martina; Šaler, PetraPossible application of an electronic tongue for rapid gluten detection in gluten free flours // Croatian journal of food technology, biotechnology and nutrition, 12 (2017), 1-2; 52-59 (recenziran, članak, ostalo)
-
31.Pleadin, Jelka; Bogdanović, Tanja; Murati, Teuta; Kmetič, IvanaKemijska onečišćivala iz okoliša i njihovi ostaci u hrani životinjskog podrijetla // Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology and Nutrition, 12 (2017), 1-2; 19-29 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
32.Pleadin, Jelka; Vasilj, Višnja; Lešić, Tina; Frece, Jadranka; Markov, Ksenija; Krešić, Greta; Vulić, Ana; Bogdanović, Tanja; Zadravec, Manuela; Vahčić, NadaKemijski sastav i pojavnost mikotoksina u tradicionalnim mesnim proizvodima podrijetlom s domaćinstava Bosne i Hercegovine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 4; 309-316 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Pleadin, Jelka; Krešić, Greta; Lešić, Tina; Vulić, Ana; Barić, Renata; Bogdanović, Tanja; Oraić, Dražen; Legac, Ana; Zrnčić, SnježanaComparison of fatty acids composition of three commercial fish species farmed in the Adriatic Sea // Conference Proceedings of 19th World Academy of Science, Engineering and Technology
Lisabon, 2017. str. 713-713 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
34.Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Krešić, Greta; Barić, Renata; Bogdanović, Tanja; Oraić, Dražen; Vulić, Ana; Legac, Ana; Zrnčić, SnježanaNutritional quality of different fish species farmed in the Adriatic Sea // Italian journal of food sciences, 29 (2017), 3; 537-549 doi:10.14674/IJFS-706 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Pleadin, Jelka; Bogdanović, TanjaAnabolici u proizvodnji mesa - Učinci u farmskih životinja i opasnosti po zdravlje potrošača // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 1; 59-67 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
36.Bogdanović, Tanja; Pleadin, Jelka; Vahčić, Nada; Petričević, SandraChemical and sensorial properties of fermented meat products // Fermented Meat Products: Health Aspects / Zdolec, Nevijo (ur.).
Boca Raton (FL): CRC Press ; Taylor & Francis, 2016. str. 359-388 -
37.Pleadin, Jelka; Bogdanović, TanjaChemical hazards in fermented meats // Fermented Meat Products: Health Aspects / Zdolec, Nevijo (ur.).
Boca Raton (FL): CRC Press ; Taylor & Francis, 2016. str. 417-449 -
38.Bilandžić , Nina; Sedak, Marija; Čalopek, Bruno; Zrnčić, Snježana; Oraić, Dražen; Benić, Miroslav; Džafić, Natalija; Mišetić Ostojić, Dijana; Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Ujević, IvanaElement differences and evaluation of the dietary intake from farmed oysters and mussels collected at different sites along the Croatian coast of the Adriatic Sea // Journal of food composition and analysis, 45 (2016), 39-49 doi:10.1016/j.jfca.2015.09.012 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Pleadin, Jelka; Vahčić, Nada; Malenica Staver, Mladenka; Krešić, Greta; Bogdanović, Tanja; Lešić, Tina; Raspović, Ivana; Kovačević, DraganSezonske varijacije u sastavu masnih kiselina Istarskog i Dalmatinskog pršuta // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 17 (2015), 5; 428-434 (recenziran, članak, znanstveni)
-
40.Bilandžić, Nina; Sedak, Marija; Čalopek, Čalopek; Zrnčić, Snježana; Oraić, Dražen; Džafić, Natalija; Mišetić Ostojić, Dijana; Bogdanović, Tanja; Petričević, Sandra; Ujević, IvanaCadmium levels and evaluation of the dietary intake of mediterranean ussel (Mytilus galloprovincialis) and oysters (Ostrea edulis) from southern and northern farming areas along the Croatian coast of the Adriatic Sea // ICS 2015 Congress Proceedings of International Cadmium Symposium 2015
Sassari: University of SASSARI Department of Biomedical Sciences, Italy, 2015. str. 70-70 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
41.Šimat, Vida; Miletić, Jelena; Bogdanović, Tanja; Poljak, Vedran; Mladineo, IvonaRole of biogenic amines in the post-mortem migration of Anisakis pegreffii (Nematoda: Anisakidae Dujardin, 1845) larvae into fish fillets // International journal of food microbiology, 214 (2015), 179-186 doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2015.08.008 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
42.Šimat, Vida; Bogdanović, Tanja; Poljak, Vedran; Petričević, SandraChanges in fatty acid composition, atherogenic and thrombogenic health lipid indices and lipid stability of bogue (Boops boops Linnaeus, 1758) during storage on ice: Effect of fish farming activities // Journal of food composition and analysis, 40 (2015), 120-125 doi:10.1016/j.jfca.2014.12.026 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
43.Vida Šimat, Jelena Miletić, Tanja Bogdanović, Vedran Poljak, Maja Krželj, Marijana BlažićPost-portem migration of Anisakis spp. larvae from viscera into muscle of Eurpean anchovy (Engraulis encrasicolus L.) stored at 0, 4 and 22 ºC // 7th CEFood Congress (Central European Congress on Food) / Vladimir Kakurinov, Prof. Dr. (ur.).
Skopje, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
44.Bogdanović, Tanja; Šimat, Vida; Pleadin, Jelka; Vulić, Ana; Petričević, Sandra; Blažić, MarijanaProximate composition, fatty acids profile and nutriotional value of different canned sardines produced in Croatia // Book of abstracts: 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Frece, Jadranka (ur.).
Opatija, Hrvatska, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
45.Šimat, Vida; Bogdanović, Tanja; Mujić, Ibrahim; Pleadin, Jelka; Vulić, Ana; Blažić, Marijana; Živković, JelenaSastav masnih kiselina i nutritivna vrijednost konzerviranih sardina u različitim tekućim medijima // Book of abstracts: 15th Ružička days "Today science - tomorrow industry" / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Grafika doo, 2014. str. 107-107 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
46.Marijan, Antonela; Džaja, Petar; Bogdanović, Tanja; Škoko, Ines; Cvetnić, Željko; Dobranić, Vesna; Zdolec, Nevijo; Šatrović, Edin; Severin, KrešimirInfluence of ripening time on the amount of certain biogenic amines in rind and core of cow milk Livno cheese // Mljekarstvo, 64 (2014), 3; 59-69 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
47.Marijan, Antonela; Severin, Krešimir; Bogdanović, Tanja; Škoko, Ines; Zdolec, Nevijo; Cvetnić, Željko; Listeš, Edi; Marijan, Željko; Džaja PetarInfluence of ripening process on amount certain biogenic amines in Livno cheese // THE 5th INTERNATIONAL CONGRESS ''VETERINARY SCIENCE AND PROFESSION'' / Horvatek Tomić, Danijela ; Severin, Krešimir ; Slavica, Alen (ur.).
Zagreb: UNIVERSITY OF ZAGREB, FACULTY OF VETERINARY MEDICINE, 2013. str. 89-89 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
48.Vulić, Ana; Bogdanović, Tanja; Pleadin, Jelka; Perši, Nina; Zrnčić, Snježana; Oraić, DraženUsporedba kemijskog sastava i količine teških metala u mesu lubina (Dicentrarchus labrax) i komarče (Sparus aurata) iz uzgoja i slobodnog ulova // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 14 (2012), 404-410 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
49.Šimat, Vida; Bogdanović, Tanja; Krželj, MajaApplication of Principal Component Analysis to Characterize the Effect of Catching Ground on Post-mortem Quality Changes in Ice Stored Sea Bream (Sparus aurata, L.) and Bogue (Boops boops, L.) // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 7 (2012), 14-17 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
50.Šimat, Vida; Bogdanović, TanjaSeasonal changes in proximate composition of anchovy (Engraulis encrasicolus, L.) from the central Adriatic // ACTA ADRIATICA, 53 (2012), 1; 125-132 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
51.Bogdanović, Tanja; Šimat, Vida; Frka-Roić, Ana; Marković, KsenijaDevelopment and application of Quality Index Method scheme in a shelf life study of wild and fish farm affected bogue (Boops boops, L.) // Journal of food science, 77 (2012), 2; S99-S106 doi:10.1111/j.1750-3841.2011.02545.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
52.Šimat, Vida; Bogdanović, Tanja; Krželj, Maja; Soldo, Alen; Maršić Lučić, JasnaDifferences in chemical, physical and sensory properties during shelf life assessment of wild and farmed gilthead sea bream (Sparus aurata, L.) // Journal of applied ichthyology, 28 (2012), 1; 95-101 doi:10.1111/j.1439-0426.2011.01883.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
53.Krželj, Maja; Šimat, Vida; Bratinčević, Sandra; Bogdanović, TanjaMeiofauna and farm affected wild fish monitoring as new requirement of assessing influence of fish farm structures on the marine environment // Contributions on the Theory of Fishing Gears and Related Marine Systems Vol. 7 / Paschen, Mathias ; Soldo, Alen (ur.).
Aachen: Shaker Verlag GmbH, 2011. str. 55-64 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
54.Florijančić, Tihomir; Opačak, Anđelko; Bošković, Ivica; Jelkić, Dinko; Ozimec, Siniša; Bogdanović, Tanja; Listeš, Irena; Škrivanko, Mario; Puškadija, ZlatkoKoncentracija teških metala u jetri dvije vrste divljih pataka // Zbornik sažetaka 45. hrvatskog i 5. međunarodnog simpozija agronoma / Marić, Sonja ; Lončarić, Zdenko ; Florijančić, Tihomir ; Lužaić, Ras (ur.).
Osijek, 2010. str. 183-184 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
55.Florijančić, Tihomir; Opačak, Anđelko; Bošković, Ivica; Jelkić, Dinko; Ozimec, Siniša; Bogdanović, Tanja; Listeš, Irena; Škrivanko, Mario; Puškadija, ZlatkoHeavy metal concentrations in the liver of two wild duck species : influence of species and gender // Italian journal of animal science, 8 (2009), S3; 222-224 doi:10.4081/ijas.2009.s3.222 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
56.Šimat, Vida; Soldo, Alen; Maršić-Lučić, Jasna; Tudor, Mladen; Bogdanović, TanjaEffect of different storage conditions on dielectric properties of the sea bass (Dicentrarchus labrax) // Acta Adriatica, 50(1) (2009), 5-10 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
57.Petričević, Sandra; Bogdanović, TanjaAnalytical criteria for purity evaluation of virgin olive oil- Application of validation and measurment unertainty for determination of stigmastadienes in vegetable oils // // CEFood2008 Book of Abstracts ; The 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists, and Nutritionists / Galić, Kata (ur.) (ur.).
Zagreb: EURO-V.A.L. d.o.o, 2008. str. 194-194 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
58.Petričević, Sandra; Kačunko, TanjaProcjena mjerne nesigurnosti plinsko kromatografske metode određivanja sastava metilnih estera masnih kiselina i udjela trans izomera masnih kiselina // Prvo međunarodno savjetovanje Kompetentnost laboratorija 2005.: knjiga sažetaka / Margeta, Karmen (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2005. str. 487-498 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)