Pregled po CROSBI profilu: Svjetlana Škrabal (CROSBI Profil: 30590, MBZ: 325624)
Pronađeno 58 radova
-
1.Obradović, Valentina; Hodžić, Vanesa; Lasić, Dario; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Zec Zrinušić, SanjaHistamine in fish products on Croatian market // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, (2022), 6; 562-568 (recenziran, članak, stručni)
-
2.Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Svitlica, Brankica; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Mesić, JosipUtjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte "Graševina" u vinogorju Kutjevo // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 3; 78-84 doi:10.31727/gzb.45.3.10 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena, Ergović Ravančić, MajaPraćenje proizvodnje čokolade prema mikrobiološkim kriterijima // 13th International Scientific and Profesional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić Jurislav, Šubarić Drago, Jašić Midhat (ur.).
Osijek: Prhrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli i, 2021. str. 155-155 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
4.Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Svitlica, BrankicaINFLUENCE OF GRAPE THINNING ON MUST QUALITY OF CHARDONNAY CULTIVAR IN KUTJEVO WINE-HILLS // Agronomski glasnik, 82 (2020), 4; 173-183 doi:10.33128/ag.82.4.2 (domaća recenzija, članak, ostalo)
-
5.Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Abičić, Maja; Miličević, Borislav; Ergović Ravančić, MajaMonitoring of honey consumption in the area of the city Našice with reference to the health effects of honey consumption // Hrana u zdravlju i bolesti, 9 (2020), 2; 57-62 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Ergović Ravančić, Maja; Svitlica, Brankica; Marčetić, Helena; Škrabal, SvjetlanaUtjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina // 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” / Jukić, Ante ; Ocelić Bulatović, Vesna ; Kučić Grgić, Dajana (ur.).
Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 116-124 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
7.Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Škrabal, SvjetlanaProperties of strawberries puree stored in the freezer // Italian journal of food sciences, 32 (2020), 4; 945-955 doi:10.14674/IJFS.1858 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Grčić, MarkoRegulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja // 7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katelenić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM Internationan Vienna, 2020. str. 585-591 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, ValentinaProizvodnja masti i čvaraka iz različitih vrsta svinjskog masnog tkiva // 7th International Conference "vallis Aurea" focus on: Research aand Inovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. str. 355-363 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Domić, Tajana; Penava, ArianaKakvoća bagremovog meda na tržištu Požeško- slavonske županije // 7th International Conference "Vallis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM Internationa Vienna, 2020. str. 489-495 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, HelenaVažnost prehrane u ranoj intervenciji kod djece s Down sindromom // 7th International Conference "Vallis aurea" Focus on: Research & Innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechic in Pozega ; DAAAM International Viena, Austria, 2020. str. 221-229 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Drožđek, MelanijaOksidacijska stabilnost maslinovog ulja s dodatkom ulja sjemenki grožđa // 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Inovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechic in Pozega ; DAAAM International Viena, Austria, 2020. str. 231-239 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Svitlica, Brankica; Marčetić, Helena; Prtenjača, KRešimir; Škrabal, SvjetlanaThe influence of grape seed drying temperature on the quality of grape seed oil // Journal on processing and energy in agriculture, 24 (2020), 1; 22-25 doi:10.5937/jpea24-25509 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Škrabal, Svjetlana; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jozinović, Antun; Šubarić, DragoEffect of different storage conditions on fat bloom formation in different types of chocolate // Hrana u zdravlju i bolesti, 8 (2019), 2; 97-104 (recenziran, članak, znanstveni)
-
15.Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, MajaAnaliza otpadne vode u klaonicama // International Conference Water for all: Book of abstracts / Habuda-Stanić, M. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 83-83 (ostalo, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
16.Škrabal, SvjetlanaNadzor kakvoće i sigurnost hrane -priručnik za vježbe
Požega: Veleučilište u Požegi, 2018 -
17.Škrabal, SvjetlanaBiokemija - priručnik za vježbe
Požega: Veleučilište u Požegi, 2018 -
18.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Kolarić, Martina; Stokić, DajanaPraćenje održivosti biljnog ulja s dodatkom prirodnih i sintetskih antioksidanasa // 6th International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 0093-0101 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, ValentinaUtjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade // 6th International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 0379-0387 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Mrkonjić, HrvojeMikrobiološka čistoća zraka i zidnih pločica u zatvorenom dijelu tržnice // 6th international conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 0225-0233 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
21.Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Odak, PetraKinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva // Vallis Aurea – 6th International Conference / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 295-301 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Laljek, DraženkaUtjecaj aditiva Servomyces na kakvoću piva // Knjiga sažetaka: 10. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. str. 120-120 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
23.Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Lovrić, KristinaUtjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade // 5th international conference "Vallis Aurea" focus on: regional development - Proceedings / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2016. str. 473-479 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Obradović, Valentina; Đokić, Kristijan; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Kovačić, SenkaIzrada konvekcijske sušnice i njena primjena za sušenje nekih vrsta povrća i gljiva // 5th international conference "Vallis Aurea" focus on: regional development - Proceedings / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2016. str. 361-367 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
25.Miličević, Radoslav; Miličević, Borislav; Ačkar, Đurđica; Škrabal, Svjetlana; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Miličević, DijanaRheological properties of molten chocolate masses during storage – influence of milk components // International Scientific and Professional Conference 15th Ružička Days "Today Science - Tomorrow Industry" Proceedings / Šubarić, Drago ; Jukić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, HDKI, 2015. str. 283-288 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
26.Ačkar, Đurđica; Škrabal, Svjetlana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jozinović, AntunRheological properties of milk chocolates as influenced by milk powder type, emulsifier, and cocoa butter equivalent additions // International journal of food properties, 18 (2015), 7; 1568-1574 doi:10.1080/10942912.2014.923440 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
27.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Utvić, Kristina; Marić, IvanaPotrošnja različitih vrsta ulja u Požeško-slavonskoj županiji // 4th international conference Vallis Aurea" focus on: regional and innovation development - proceedings / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2014. str. 149-155 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
28.Miličević, Radoslav; Miličević, Borislav; Ačkar, Đurđica; Škrabal, Svjetlana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Jašić, MidhatRheological properties of molten chocolate masses during storage - influence of emulsifiers // Technologica acta, 7 (2014), 1; 35-40 (recenziran, članak, znanstveni)
-
29.Miličević, Radoslav; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Škrabal, Svjetlana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Jozinović, AntunRheological properties of molten chocolate masses during storage – influence of milk components // International Scientific and Professional Conference 15th Ružička Days "Today Science- Tommorow Industry" Book of Abstracts / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2014. str. 72-72 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Škrabal, Svjetlana; Babić, Jurislav; Jakobović, SnježanaUtjecaj ambalaže i vremena skladištenja na boju bijelog vina // 48th Croatian & 8 th International Symposium on Agriculture Proceedings / Marić, Sonja ; Lončarić, Zdenko (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 879-882 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
31.Ačkar, Đurđica; Komes, Draženka; Babić, Jurislav; Vojvodić, Aleksandra; Škrabal SvjetlanaStanje u konditorskoj industriji i trendovi njezina razvoja // Znanstveni skup Proizvodnja hrane i šumasrstvo - temelj razvoja istočne Hrvatske. Sažeci / Matić, Slavko ; Tomić, Franjo ; Anić, Igor (ur.).
Osijek: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 2013. str. 32-33 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
32.Bušić, Arijana; Komes, Draženka; Vojvodić, Aleksandra; Belščak-Cvitanović, Ana; Škrabal, SvjetlanaChanges in the bioactive potential of chocolate liqueurs during 6 months of storage // Book of abstracts: The 20th Young Investigators' Seminar on Analytical Chemistry / Brodnjak Vončina, Darinka ; Kolar, Mitja (ur.).
Maribor: University of Maribor, 2013. str. 38-39 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
33.Drmic, Helena; Vojvodic, Aleksandra; Komes, Drazenka; Skrabal, Svjetlana; Busic, Arijana; Belscak-Cvitanovic, Ana; Milicevic, BorislavChanges in the content of polyphenols and antioxidant capacity of chocolate liqueurs influenced by composition and storage // Technologica acta, 6 (2013), 1; 1-10 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
34.Komes, Draženka; Belščak-Cvitanović, Ana; Škrabal, Svjetlana; Vojvodić, Aleksandra; Bušić, ArijanaThe influence of dried fruits enrichment on sensory properties of bitter and milk chocolates and bioactive content of their extracts affected by different solvents // LWT - Food Science and Technology, 53 (2013), 1; 360-369 doi:10.1016/j.lwt.2013.02.016 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, MajaProučavanje povezanosti reoloških i senzorskih svojstava različitih mliječnih čokolada // International conference 14th Ružička days "today science-tomorrow industry"-Proceedings / Ante Jukić (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (H DKI) Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. str. 283-294 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
36.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, SvjetlanaOdređivanje kakvoće različitih krupica // 3rd international conference "Vallis Aurea": Focus on regional development - Proceedings / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2012. str. 271-275 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
37.Cosic, Sanja; Skrabal, Svjetlana; Komes, Drazenka; Busic, Arijana; Vojvodic, Aleksandra; Milicevic, Borislav; Belscak-Cvitanovic, Ana; Hecimovic, IvanaEffect of composition on bioactive profile of chocolate liqueurs // Proceedings of the 6th Central European Congress on Food / Nedović, Viktor ; Ilić, Nebojša ; Tumbas, Vesna ; Kalušević, Ana (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 97-102 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
38.Maja Ergović Ravančić, Valentina Obradović, Svjetlana ŠkrabalChange of plum puree rheological parameters during storage in the freezer // 47. hrvatski i 7. međunarodni simpozij agronoma - Proceedings Book 2 / Milan Pospišil (ur.).
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, Croatia, 2012. str. 839-842 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
39.Komes, Draženka; Belščak-Cvitanović, Ana; Horžić, Dunja; Drmić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Miličević, BorislavBioactive and Sensory Properties of Herbal Spirit Enriched with Cocoa (Theobroma cacao L.) Polyphenolics // Food and Bioprocess Technology, 5 (2012), 7; 2908-2920 doi:10.1007/s11947-011-0630-7 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Svjetlana Škrabal, Valentina Obradović, Maja ErgovićRheological changes and sensory properties of chocolate during conching process // 7th international congress of food technologists, biotechnologists and nutritions / Helga Medić (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 235-241 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
41.Škrabal, Svjetlana; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Miličević, RadoslavUtjecaj mlijeka u prahu i čuvanja na stabilnost čokolada // 13th Ružička days "Today science - tomorrow industry" Proceedings / Drago Šubarić (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011. str. 418-430 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
42.Škrabal, Svjetlana; Ergović, Maja; Obradović, ValentinaUsporedba parametara kakvoće hrvatskih i uvoznog kivija // 46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture - proceedings / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2011. str. 1011-1013 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
43.Škrabal, Svjetlana; Miličević, BorislavUTJECAJ VREMENA SKLADIŠTENJA ČOKOLADNE MASE NA PROMJENU REOLOŠKIH SVOJSTAVA ČOKOLADE // Sažetci radova sa znanstvenog skupa Požega i Požeština kroz stoljeća / Snježana Jakobović (ur.).
Požega: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 2010. str. 38-39 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
44.Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Ergović, MajaPhysical and chemical properties of sour cherries with and without chemical treatment // Safe food / Nikola Aleksić (ur.).
Novi Sad: Ecological movement of Novi Sad, 2010. str. 421-425 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
45.Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Jakobović, SnježanaUtjecaj škrobova na reološka svojstva kaše kupine // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 55 (2010), 60/2; 135-140 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
46.Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, SvjetlanaPromjena reoloških svojstava kaše kupine sa dodacima tijekom skladištenja u hladnjaku // 2nd international conference "Vallis Aurea", focus on regional development/Proceedings / Branko Katalinić (ur.).
Požega: Polytecnic of Pozega, Croatia and DAAAM International Vienna, Austia, 2010. str. 331-335 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
47.Škrabal, Svjetlana; Ergović, Maja; Obradović, ValentinaSenzorska prihvatljivost različitih mliječnih čokolada // Technologica acta, 3 (2010), 1; 21-29 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
48.Škrabal, Svjetlana; Miličević, Radoslav; Jašić, Midhat; Babić, Jurislav; Miličević, BorislavEVALUATION OF THE OPERATIONAL STABILITY OF BIOCHEMICAL OXYGEN DEMAND BIOSENSORS IN WASTEWATER CONTAMINATED BY HEAVY METAL IONS // PROCEEDINGS OF THE 9th ALPS-ADRIA SCIENTIFIC WORKSHOP / HARCSA MARIETTA (ur.).
Špičák: Hungarian Academy of Sciences, 2010. str. 227-230 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
49.Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Jakobović SnježanaUtjecaj šećera na reološka svojstva kaše kupine // Proceedings/45th Croatian and 5th International Symposium on Agriculture / prof.dr.sc.Marić, Sonja ; prof.dr.sc. Lončarić, Zdenko (ur.).
Osijek: Faculty of Agriculture, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2010. str. 1109-1113 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
50.Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Jakobović, SnježanaUtjecaj škrobova na reološka svojstva kaše kupine // XX naučno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije
Neum, Bosna i Hercegovina, 2009. str. 210-211 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
51.Jakobović, Snježana; Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Jakobović, Mario; Škrabal, SvjetlanaPromjene sadržaja sumpor dioksida u crnom vinu tijekom čuvanja u različitoj ambalaži // Knjiga sažetaka / IV Savjetovanje o proizvodnji i preradi hrane "agroTECH" / Dijana Miličević (ur.).
Tuzla, 2009. str. 37-38 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
52.Škrabal, Svjetlana; Ergović, Maja; Obradović, ValentinaSenzorska prihvatljivost različitih mliječnih čokolada // Knjiga sažetaka / IV Savjetovanje o proizvodnji i preradi hrane "agroTECH" / Dijana Miličević (ur.).
Tuzla, 2009. str. 40-41 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
53.Ergović, Maja; Obradović Valentina; Jakobović Snježana; Škrabal Svjetlana; Troha Ferninard; Šnajder IvicaInfluence of storage on the rheological properties of nectarine (prunus persica var. nucipersica l) puree // PTEP. Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi, 13(2009) (2009), 1; 64-66 (recenziran, članak, znanstveni)
-
54.Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Jakobović, Snježana; Škrabal, Svjetlana; Troha, Ferdinard; Šnajder, IvicaInfluence of storage on the rheological properties of nectarine (prunus persica var. nucipersica l) puree // Book of abstracts / Babić, Ljiljana ; Radosavljević, Milica ; Bajkin, Anđelko (ur.).
Novi Sad, 2009. str. 28-28 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
55.Škrabal, SvjetlanaDoprinos čokolade funkcionalnoj prehrani // Funkcionalna hrana u Hrvatskoj, stručni skup / Draženka Komes (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora, Društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, 2008. str. 9-12 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
56.Ergović, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Jakobović, Snježana; Šnajder, IvicaUtjecaj vrste konzerviranja na reološka svojstva kaše nektarine // Pomologia Croatica : glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 14 (2008), 3; 201-206 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
57.Svjetlana ŠkrabalIskustvo uvođenja HACCP sustava // I. regionalni seminar o HACCP sustavu
Osijek, Hrvatska, 2007. (plenarno, pp prezentacija, stručni) -
58.Ugarčić, Žaneta; Kordovan, Darko; Škrabal, Svjetlana (325624)Utjecaj efikasnosti rada pojedinih strojeva mlinske čistionice na uspješnost čišćenja pšenice // Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, 22 (1992), 3; 437-456 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)