Pregled po CROSBI profilu: Drago Šubarić (CROSBI Profil: 28110, MBZ: 179310)
Pronađeno 646 radova
-
1.Kovač, Mario; Ocelić Bulatović, Vesna; Jozinović, Antun; Kučić Grgić, Dajana; Šubarić, DragoBioplastic based on thermoplastic potato starch citrate: Thermal properties // Book of Abstracts, 28th Croatian Meeting of Chemists and Chemical Engineers / Rogošić, Marko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2023. str. 226-226 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Kovač, Mario; Ocelić Bulatović, Vesna; Jozinović, Antun; Kučić Grgić, Dajana; Šubarić, DragoBioplastic based on thermoplastic potato starch citrate: Thermal properties // 28th Croatian Meeting of Chemists and Chemical Engineers - Book of Abstracts / Rogošić, Marko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2023. str. 226-226 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Jozinović, Antun; Kovač, Mario; Zmaić, Valentina; Klarić, Ilija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Jokić, Stela; Vinković, TomislavCharacterization of starch isolated from different potato varieties // VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“ - Book of Abstracts / Vujadinović, Dragan ; Mirjana, Beribaka (ur.).
Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology, 2023. str. 80-80 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Kajić, Nikolina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Kovač, Mario; Lončarić, ZdenkoThe chemical properties of corn extrudates enriched with agrofortified wheat // 58th Croatian & 18th international symposium on agriculture Book of abstracts / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 201-201 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Šafranko, Silvija; Mandić, Šimun; Šubarić, Drago; Jokić, StelaQuantum yield optimization of hybrid carbon quantum dots and their application as sensing nanomaterial // 28th Croatian Meeting of Chemists and Chemical Engineers - Book of Abstracts / Rogošić, Marko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2023. str. 209-209 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Nikolić, Ivana; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Petrović, Jovana; Šereš, Zita; Dokić, Ljubca; Šoronja-Simović, DraganaTechnological Characteristics of Wheat-Fiber-Based Fat Mimetics in Combination with Food Additives // Sustainability, 15 (2023), 3; 1887, 13 doi:10.3390/su15031887 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Ana-Marija, Gotal Skoko; Tihomir, Kovač; Goran, Fruk; Antun, Jozinović; Drago, Šubarić; Krunoslav, Aladić; Jurislav, Babić; Ante, LončarićPolyphenol oxidase from Croatian traditional apple varieties and its role in anthocyanins degradation during storage // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Book of Abstracts / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, 2022. str. 207-207 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Kajić, Nikolina; Jozinović, Antun; Lončarić, Zdenko; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Horvat, Daniela; Kovačević Babić, Marija; Heffer, Hrvoje; Babić, JurislavTextural and Sensory Characteristics of Extruded Corn Snacks with the Addition of Zinc- and Selenium-Biofortified Wheat // Poljoprivreda (Osijek), 28 (2022), 2; 17-28 doi:10.18047/poljo.28.2.3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Zbornik sažetaka i cijelih radova sa sedmog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima -s međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Flanjak, Ivana (ur.). Osijek : Tuzla: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2022 (zbornik)
-
10.Kovač, Mario; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Jozinović, AntunPotential of utilization of by-products from potato starch production // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 44-45 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Oršolić, Mario; Zelčić, MiaDevelopment of new products from poppy seeds // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 55-56 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Vidaković Posavac, Nives; Rajković, Magdalena; Marić, Aleksandra; Damjanović, Ivan; Šag, Matej; Šubarić, Drago; Velić, Natalija; Jozinović, AntunPossibility of using potato starch as a by-product from chips production // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 61-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Petrović, Jovana; Pajin, Biljana; Šoronja- Simović, Dragana; Lončarević, Ivana; Jozinović, Antun; Rakić, Dušan; Nikolić, Ivana; Šubarić, DragoThe influence of apple pomace extrudates on cookies sensory characteristics // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstarcts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 57-58 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat; Oršolić, Mario; Paštar, Mate; Sokolić, Darja; Jozinović, AntunMogućnosti iskorištenja nusproizvoda iz industrije prerade riže // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 365-393 -
15.Kovač, Mario; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Amidžić Klarić, Daniela; Klarić, Ilija; Jozinović, AntunNeke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda iz proizvodnje krumpirovog škroba // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 159-181 -
16.Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Sundać, Laura; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, DragoPotencijal primjene melase kao vrijednog nusproizvoda iz proizvodnje šećera // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 115-137 -
17.Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022 (monografija)
-
18.Ačkar, Đurđica; Grec, Marijana; Grgić, Ivanka; Gryszkin, Artur; Styczyńska, Marzena; Jozinović, Antun; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago; Babić, JurislavPhysical Properties of Starches Modified by Phosphorylation and High-Voltage Electrical Discharge (HVED) // Polymers, 14 (2022), 16; 3359, 12 doi:10.3390/polym14163359 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Jozinović, Antun; Šimić, Gordana; Grec, Marijana; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Drezner, Georg; Kajić, Nikolina; Šubarić, DragoInfluence of Extrusion on Functional Properties of Flour from Selected Wheat and Barley Cultivars Grown in Croatia // Poljoprivreda (Osijek), 28 (2022), 1; 39-45 doi:10.18047/poljo.28.1.6 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Jokić, Stela; Aladić, Krunoslav; Jerković, Igor; Molnar, Maja; Jakovljević Kovač, Martina; Šubarić, Drago; Nemet, Ivana; Vladimir-Knežević, SandaSupercritical CO2 extraction as a selective technique for obtaining industrial hemp extracts rich in CBD and terpenes // Book of Abstracts of the 2nd International Conference on Advanced Production and Processing / Šereš, Z (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad, 2022. str. 158-158 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Jokić, Stela; Flanjak, Ivana; Cikoš, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Čož-Rakovac, Rozelindra; Jerković, IgorFatty acid profile of macroalga Gongolaria barbata from the Adriatic Sea // Book of Abstracts of the World Aquaculture 2021
Mérida, Meksiko, 2022. str. 120-120 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
22.Babić, Sanja; Čižmek, Lara; Radman, Sanja; Cikoš, Ana-Marija; Flanjak, Ivana; Šubarić, Drago; Čož-Rakovac, Rozelindra; Jokić, Stela; Jerković, IgorProtective effect of the Adriatic sea macroalga Codium adhaerens against hydrogen peroxide-induced oxidative stress in Zebrafish danio rerio embryos // Book of Abstracts of the World Aquaculture
Mérida, Meksiko, 2022. str. 22-22 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
23.Ćorković, Ina; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Pichler, Anita; Šimunović, Josip; Kopjar, MirelaAlginate hydrogel beads as building blocks for delivering of polyphenols // Properties and applications of alginate / Wilkerson, Y. Michael (ur.).
New York (NY): Nova Science Publishers, 2022. str. 103-125 -
24.Barišić Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaChemical composition of hazelnut cocoa spreads with added cocoa shell and casein // Book of Abstracts of the 2nd International Conference on Advanced Production and Processing / Šereš, Zita (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad, 2022. str. 22-22 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
25.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaTexture and rheology of hazelnut cocoa spreads with cocoa shell and different emulsifiers // 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment: CEFood Congress Book / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022. str. 205-205 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
26.Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Flanjak, Ivana; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, BorislavThe Effect of Barrique Oak Barrel on the Esters Concentration during Ageing of Cabernet Sauvignon Grape Brandy // 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment: CEFood Congress Book / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022. str. 204-204 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
27.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaFat stability of chocolates with added cocoa shell // 19th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY- Book of Abstracts / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek : Zagreb: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 91-91 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
28.Lončarić, Ante; Gotal Skoko, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Milićevič, Borislav; Jozinović, AntunInnovative solutions to food waste // 3. međunarodni znanstveno-stručni skup: Food industry by-products / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 11-12 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
29.Gotal Skoko, Ana-MArija; Kovač, Tihomir; Tomac, Ivana; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago; Lončarić, AnteStrategy for the mitigation of patulin contamination in fresh apples: Penicilium expansum resistant apple cultivars // 26th International Congress of Chemical and Process Engineering
Prag, Češka Republika, 2022. P1.15, 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Lončarić, Ante; Gotal Skoko, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Barišić, Veronika; Ačkar, Đurđica; Miličević, BorislavPolyphenolic profile of organically grown traditional apple cultivars // 57th CROATIAN AND 17th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 302-302 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
31.Flanjak, Ivana; Barišić, Veronika; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Tot, Ana; Ačkar, ĐurđicaSensory attributes of sweet spreads with cocoa shell // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 24-25 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
32.Trgovac, Mirela; Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Miličević, Borislav; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, ĐurđicaCocoa Shell as an Innovative Ingredient in Chocolate with a Strong Alcoholic Filling // Croatian journal of food science and technology, 14 (2022), 2; 182-193 doi:10.17508/CJFST.2022.14.2.03 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Cikoš, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Roje, Marin; Babić, Jurislav; Jerković, Igor; Jokić, StelaRecent advances on macroalgal pigments and their biological activities (2016-2021) // Algal research, 65 (2022), 102748, 12 doi:10.1016/j.algal.2022.102748 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
34.Lončarić, Ante; Patljak, Mićo: Blažević, Ante; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Pichler, Anita; Flanjak, Ivana; Kujundžić, Toni; Miličević, BorislavChanges in Volatile Compounds during Grape Brandy Production from ‘Cabernet Sauvignon’ and ‘Syrah’ Grape Varieties // Processes, 10 (2022), 1-13 doi:10.3390/pr10050988 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Jokić, Stela; Jozinović, Antun; Miličević, Borislav; Šubarić, DragoTransitioning to Zero Waste in Agro-Food Sector – Novel Solutions for By-Product Valorisation // Engineering power : bulletin of the Croatian Academy of Engineering, 17 (2022), 1; 2-10 (recenziran, pregledni rad, znanstveni)
-
36.Proceedings of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022 (zbornik)
-
37.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, ĐurđicaAn improved spectrophotometric method for the determination of peroxide value in fats for chocolate production // XIV MEETING OF YOUNG CHEMICAL ENGINEERS BOOK OF ABSTRACTS / Žižek, Krunoslav ; Katančić, Zvonimir ; Kovačić, Marin (ur.).
Zagreb, 2022. str. 36-36 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
38.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Lončarić, Ante; Pichler, Anita; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaValorisation of cocoa shell: Impact of high voltage electrical discharge and drying technology on properties of cocoa shell // Journal of food processing and preservation, 46 (2022), 3; e16308, 13 doi:10.1111/jfpp.16308 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Barišić, Veronika; Kerovec, Darko; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Lončarić, Zdenko; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaEffect of high-voltage electrical discharge treatment on multi-element content in cocoa shell and chocolates with cocoa shell // Lebensmittel-wissenschaft und-technologie-food science and technology, 155 (2022), 112944, 8 doi:10.1016/j.lwt.2021.112944 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Jukić, Huska; Kosalec, Ivan; Šegvić Klarić, Maja; Kopjar, Nevenka; Jozinović, Antun; Bogdanović, Tomislav; Šubarić, DragoPrevention of genotoxic effect of ochratoxin a and aflatoxin b1 by echinacea purpurea extracts // Hrana u zdravlju i bolesti, 10 (2021), 2; 53-68 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
41.Kovač, Mario; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Bekavac, Joško; Jokić, Stela; Barišić, Veronika; Ačkar, Đurđica; Miličević, BorislavApplication of cocoa bean shell extracts in the production of corn snack products // Hrana u zdravlju i bolesti, 10 (2021), 2; 69-76 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
42.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ivković, TinaUtjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 2; 146-154 doi:10.31727/m.23.2.2 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
43.Jokić, Stela; Banožić, Marija; Strujić, Goran; Aladić, Krunoslav; Babić, Jurislav; Šubarić, DragoDevelopment of apisirup based on dry extracts of medicinal herbs // Zbornik sažetaka i radova sa šestog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima sa međunarodnim učešćem "PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI" / Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago ; Flanjak, Ivana (ur.).
Sarajevo : Osijek: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2021. str. 17-18 (predavanje, recenziran, sažetak, stručni) -
44.Flanjak, Ivana; Barišić, Veronika; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaContent of bioactive components and sensory acceptability of chocolates enriched with cocoa shell // 4th Food Structure and Functionality Symposium
online, 2021. P.C.28, 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
45.Cikoš, Ana-Marija; Jokić, Stela; Aladić, Krunoslav; Čož-Rakovac, Rozelindra; Šubarić, Drago; Jerković, IgorPhytochemical profiling of Fucus virsoides J. Agardh: volatile organic compounds, fatty acids and fucoxanthin // Aquaculture Europe 2021 – oceans of opportunity : abstracts
Funchal, Portugal: European Aquaculture Society, 2021. str. 239-239 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
46.Lončarević, Ivana; Pajin, Biljana; Petrović, Jovana; Nikolić, Ivana; Maravić, Nikola; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Zarić, Danica; Miličević, BorislavWhite Chocolate with Resistant Starch: Impact on Physical Properties, Dietary Fiber Content and Sensory Characteristics // Molecules, 26 (2021), 19; 5908, 12 doi:10.3390/molecules26195908 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
47.Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Herceg, Kristina; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Kovač, Mario; Miličević, BorislavAcetylation of potato starch in combination with high voltage electric discharge and pulsed electric field // VII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“ - Book of Abstracts / Gligorić, Miladin ; Vujadinović, Dragan ; Mirjana, Beribaka (ur.).
Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology, 2021. str. 52-52 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
48.Jozinović, Antun; Romić, Mirjana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Lončarić, Ante; Guberac, Vlado; Zdunić, Zvonimir; Jambrović, Antun; Miličević, BorislavEffect of the moisture content on the properties of extruded flours of different corn hybrids // 56th Croatian & 16th international symposium on agriculture Book of abstracts / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Vodice: Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. str. 180-181 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
49.Gryszkin, Artur; Grec, Marijana; Ačkar, Đurđica; Zieba, Tomasz; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Blažić, Marijana; Babić, JurislavPhosphorylation of Maize Starch Enhanced with High-Voltage Electrical Discharge (HVED) Instead of Thermal Treatment // Polymers, 13 (2021), 19; 3231, 11 doi:10.3390/polym13193231 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
50.Radman, Sanja; Cikoš, Ana-Marija; Flanjak, Ivana; Babić, Sanja; Čižmek, Lara; Šubarić, Drago; Čož- Rakovac, Rozelindra; Jokić, Stela; Jerković, IgorLess polar compounds and targeted antioxidant potential (in vitro and in vivo) of Codium adhaerens C. Agardh 1822 // Pharmaceuticals, 14 (2021), 9; 94, 23 doi:10.3390/ph14090944 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)