Pregled po CROSBI profilu: Zoran Škrtić (CROSBI Profil: 27879, MBZ: 209186)
Pronađeno 78 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Đidara, Petar; Gutzmirtl, Draženka; Kralik, Gordana; Martinčić, Julijo; Singer, Slavica; Sršan, Stjepan; Škrtić, Zoran; Turkalj, ŽeljkoStočarstvo // Gospodarstvo Osijeka 1196-1996 / Singer, Slavica (ur.).
Osijek: Poglavarstvo grada Osijeka, 1998. str. 235-277 -
1.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Kralik, ZlataBiometrika u zootehnici / Kralik, Gordana (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012 -
1.Gvozdanović, Kristina; Kušec, Goran; Lončarić, Ružica; Djurkin Kušec, Ivona; Kralik, Igor; Kristić, Jelena; Jelić Milković, Sanja; Škrtić, Zoran; Kralik, ZlataMišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 5; 411-419 (međunarodna recenzija, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
2.Crnčan, Ana; Škrtić, Zoran; Kristić, Jelena; Kralik, Igor; Kranjac, David; Hadelan, LariMulti-criteria decision-making model in the strategic planning of table egg production in the Republic of Croatia // Spanish journal of agricultural research, 16 (2018), 2; e0105, 9 doi:10.5424/sjar/2018162-11913 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Kralik, Zlata; Grčević, Manuela; Radišić, Žarko; Kralik, Igor; Lončarić, Zdenko; Škrtić, ZoranEffect of selenium-fortified wheat in feed for laying hens on table eggs quality // Bulgarian journal of agricultural science, 22 (2016), 2; 297-302 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Gantner, Vesna; Mijić, Pero; Baban, Mirjana; Škrtić, Zoran; Turalija, AlkaThe overall and fat composition of milk of various species // Mljekarstvo, 65 (2015), 4; 223-231 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Kralik, Gordana; Kralik, Zlata; Djurkin Kušec, Ivona; Škrtić, Zoran; Kralik, IgorInfluence of dietary histidine, hybrid line and gender on chicken meat quality and carnosine concentration // Journal of poultry acience, 52 (2015), 4; 295-303 doi:10.2141/jpsa.0140201 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Kralik, Zlata; Kralik, Gordana; Škrtić, ZoranUtjecaj koncentracije selena u smjesama za piliće na prinos i kvalitetu mišićnog tkiva zabataka // Poljoprivreda (Osijek), 20 (2014), 1; 41-47 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Kralik, Gordana; Djurkin, Ivona; Kralik, Zlata; Škrtić, Zoran; Radišić, ŽarkoQuality indicators of broiler breast meat in relation to colour // Animal science papers and reports, 32 (2014), 2; 173-178 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Kralik, Gordana; Janječić, Zlatko; Kralik, Zlata; Škrtić, ZoranStanje u peradarstvu i trendovi njegova razvoja // Poljoprivreda (Osijek), 19 (2013), 2; 49-58 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Kralik, Zlata; Kralik, Gordana; Grčević, Manuela; Škrtić, Zoran; Biazik, EwaUsporedba kvalitete konzumnih jaja različitih proizvođača // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 54 (2012), 1; 17-21 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
10.Kralik, Gordana; Kralik, Zlata; Grčević, Manuela; Škrtić, ZoranObogaćivanje peradarskih proizvoda funkcionalnim sastojcima // Poljoprivreda (Osijek), 18 (2012), 1; 52-59 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Kralik, Gordana; Pavić, Valentina; Galović, Dalida; Škrtić, Zoran; Kralik, Zlata; Has- Schön, ElizabetaFatty Acid Composition and Lipid and Protein Oxidation Products in Muscles of Broilers Fed with Different Plant Oils // Archiv fur Geflugelkunde, 76 (2012), 4; 259-269 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Kralik, Zlata; Grčević, ManuelaKvaliteta trupova i mesa Cobb 500 i Hubbard Classic brojlerskih pilića // Krmiva, 53 (2011), 5; 179-186 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
13.Galović, Dalida; Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Bogut, IvanObilježja tovnosti i kvalitete mesa pilića s obzirom na izvore ulja u hrani // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 51 (2009), 6; 327-333 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
14.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Gajčević, Zlata; Hanžek, Danica; Ivanković, StankoOdlaganje masnih kiselina u mišićnom tkivu pilića // Krmiva, 51 (2009), 3; 161-169 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
15.Gajčević, Zlata; Kralik, Gordana; Šperanda, Marcela; Škrtić, Zoran; Matanić, IvicaUtjecaj selena na proizvodna obilježja i biokemijske pokazatelje u krvi nesilica // Krmiva, 50 (2008), 5; 245-251 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
16.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Suchy, Pavel; Strahova, Eva; Gajčević, ZlataFeeding fish oil and linseed oil to laying hens to increase the n-3 PUFA of egg yolk // Acta veterinaria (Brno), 77 (2008), 4; 561-568 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Gajčević, Zlata; Hanžek, Danica; Bogut, IvanEffect of different source of oils on fatty acid profile and organoleptic traits of eggs // Acta agriculturae Slovenica, 2 (2008), 129-134 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Has-Schön, Elizabeta; Škrtić, Zoran; Kralik, GordanaBeneficial effects of different dietary oils on cholesterol level and fatty acids profile of turkey pectoral muscle // Italian Journal of Animal Science, 7 (2008), 2; 161-171 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Kralik, Gordana; Gajčević, Zlata; Škrtić, ZoranThe effect of different oil supplementations on laying performance and fatty acid composition of egg yolk // Italian Journal of Animal Science, 7 (2008), 2; 173-183 doi:10.4081/ijas.2008.173 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Kralik-Gajčević, Zlata; Hanžek, DanicaUtjecaj različitih ulja u hrani za nesilice na kvalitetu jaja i sadržaj masnih kiselina u žumanjku jajeta // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 49 (2007), 3; 115-125 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
21.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Gajčević, Zlata; Bogut, Ivan; Hanžek, DanicaThe increase of the n-3 PUFA content in eggs // Poljoprivreda (Osijek), 13 (2007), 1; 47-52 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Jelen, Tatjana; Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Hanžek, Danica; Čuklić, Dražen; Pintić Pukec, NatašaObilježja tovnosti potomaka različitih genotipova nerasta // Krmiva, 49 (2007), 5; 283-299 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
23.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Maltar, Zlata; Hanžek, DanicaSvojstva tovnosti i kakvoće mesa Ross 308 i Cobb 500 pilića // Krmiva, 49 (2007), 2; 59-71 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
24.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Gajčević, ZlataGrowth evaluation of heavy hybrid turkeys by means of asymmetric S-function // Agriculture Conspectus Scientificus, 13 (2007), 1; 141-144 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, Goran; Škrtić, ZoranComparison of carcass and meat quality of purebred, F1 and three-way crossbred pigs // Acta Agraria Kaposvariensis, 10 (2006), 2; 71-76 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
26.Gutzmirtl, Draženka; Kralik, Gordana; Margeta, Vladimir; Škrtić, Zoran; Hanžek, DanicaUtjecaj zeolita na tovna i klaonička svojstva svinja // Krmiva, 48 (2006), 3; 121-129 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
27.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Gajčević, ZlataObogaćivanje jaja s PUFA n-3 // Krmiva, 48 (2006), 2; 95-103 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
28.Kralik, Gordana; Scitovski, Rudolf; Škrtić, ZoranModel procjene rasta teškog hibrida pura // Krmiva, 47 (2005), 4; 195-205 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
29.Kralik, Gordana; Margeta, Vladimir; Škrtić, Zoran; Hanžek, DanicaKlaonička svojstva svinja utovljenih na dubokoj stelji i na klasičan način // Poljoprivreda znanstveno-stručni časopis, 11 (2005), 2; 49-54 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
30.Margeta, Vladimir; Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Hanžek, DanicaMikroklimatski uvjeti i proizvodnost svinja u različitim uvjetima tova // Poljoprivreda znanstveno-stručni časopis, 11 (2005), 2; 55-61 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
31.Tolušić, Zdravko; Škrtić, Zoran; Gajčević, Zlata; Kralik, IgorMarket of poultry meat and consumers' preferences in Osijek-Baranja County // Italian journal of animal science, 4 (2005), 3; 154-156 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
32.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Hanžek, DanicaThe influence of different fat sources on fattening of turkeys and composition of fatty acids in breast muscles // Italian journal of animal science, 4 (2005), 3; 91-94 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Kralik, Gordana; Ivanković, Stanko; Škrtić, ZoranFatty acids composition of poultry meat from indoor and outdoor raising // Poljoprivreda (Osijek), 11 (2005), 1; 38-42 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
34.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Gajčević, ZlataEffect of sex on the share of main parts in carcass and tissues in breasts of turkey // Acta agriculturae Slovenica, 1 (2004), 1; 137-144 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
35.Ivanković, Stanko; Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Škrtić, ZoranUtjecaj obogaćivanja obroka pilića s n-3 PUFA na svojstva kakvoće mesa // Poljoprivreda (Osijek), 10 (2004), 1; 55-61 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
36.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Kušec, Goran; Kadlec, JaromirThe influence of rape seed / oil on the quality of chicken carcasses // Czech journal of animal science, 48 (2003), 2; 77-84 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
37.Kralik, Gordana; Bogut, Ivan; Škrtić, Zoran; Kušec, GoranThe effect of multienzyme preparation on the growth performance of broilers // Acta Agraria Kaposvariensis, 6 (2002), 2; 245-252 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
38.Kralik, Gordana; Ivanković, Stanko; Škrtić, ZoranMijenjanje profila masnih kiselina u mišićnom tkivu brojlera // Krmiva, 44 (2002), 6; 297-305 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
39.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Škrtić, Zoran; Kušec, GoranMore on the relation between meat percentage and meat quality traits in swine carcasses // Zbornik Biotehniške fakultete Universe v Ljubljani, 31 (2001), 199-204 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
40.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Galonja, Marica; Ivanković, StankoMeso pilića u prehrani ljudi za zdravlje // Poljoprivreda, 7 (2001), 1; 32-36 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
41.Kralik, Gordana; Kušec, Goran; Scitovski, Rudolf; Škrtić, Zoran; Petričević, AntunGrowth and carcass quality of broilers // Czeh Journal of Animal Science = Živočišná výroba, 44 (1999), 5; 233-237 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
42.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Škrtić, ZoranBroiler meat quality depending on the way of fattening // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 40 (1998), 2; 55-61 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
43.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Iživkić, Mirela; Škrtić, ZoranPrvi rezultati uporabe Polizym BX pripravka u hranidbi kokoši nesilica // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 39 (1997), 2; 69-75 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
44.Kralik, Gordana; Božičković, Predrag; Škrtić, ZoranSpecifičnosti rasta i hranidba provenijencija tovnih pilića // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 38 (1996), 6; 319-326 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
1.Kerep, Goran; Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Kralik, Zlata; Križek, Ivan; Grčević, ManuelaLutein u hranidbi kokoši // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 54 (2012), 6; 195-203 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
2.Gajčević, Zlata; Škrtić, Zoran; Kralik, GordanaUtjecaj pojave influence ptica na konzumaciju peradarskih proizvoda // Krmiva, 48 (2006), 3; 143-148 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
3.Kralik, Gordana; Božičković, Predrag; Galonja, Marica; Škrtić, Zoran; Canecki, KaticaMogućnosti povećanja sadržaja višestruko nezasićenih masnih kiselina u pilećem mesu putem hranidbe // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 39 (1997), 5; 223-231 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
1.Gvozdanović, Kristina; Kušec, Goran; Lončarić, Ružica; Djurkin Kušec, Ivona; Kralik, Igor; Kristić, Jelena; Jelić Milković, Sanja; Škrtić, Zoran; Kralik, ZlataMišljenje mladih potrošača o kvaliteti smrznutog pilećeg mesa // 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 599-604 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Crnčan, Ana; Škrtić, Zoran; Kralik, Zlata; Mihaljević, AnteTOWS analiza proizvodnje jaja iz ekološkog sustava držanja // Zbornik radova 10. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa "Poljoprivreda u zaštiti prirode i okoliša" / Mijić, P., Ranogajec, Lj. (ur.).
Osijek: Glas Slavonije d.d., Osijek, 2017. str. 216-220 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Pavičić, Nera; Hell-Kurevija, Ana; Frohlich, Mario; Kralik, Zlata; Škrtić, ZoranThe quality of table eggs in relation to the age of laying hens // Proceedings of 7th International Scientgific and Expert Conference of the International TEAM Society / Sedmak, Aleksandar ; Kirin, Snežana ; Radaković, Zoran ; Sedmak, Simon (ur.).
Beograd: Faculty of Mechanical Engineering, University of Belgrade, 2015. str. 11-15 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Frohlich, Mario; Dumančić, Tamara; Gantner- Kuterovac, Vesna; Škrtić, ZoranPost hoc analysis in biometrics. // Proceedings of 7th International Scientific and Expert Conference of the International TEAM Society / Sedmak, Aleksandar ; Kirin, Snežana ; Radaković, Zoran ; Sedmak, Simon (ur.).
Beograd: Faculty of Mechanical Engineering, University of Belgrade, 2015. str. 7-10 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Kralik, Zlata; Grčević, Manuela; Radišić, Žarko; Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Pavičić, NeraEffect of different storage conditions and age of hens on quality of table eggs // Proceedings and Abstract Book of the International Symposium on Animal Science (ISAS) / Trivunović, Snežana (ur.).
Novi Sad: Faculty of Agriculture in Novi Sad, 2015. str. 326-331 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Galović, Dalida; Škrtić, Zoran; Križek, Ivan; Grčević, Manuela; Radišić, ŽarkoIzlučivanje minerala u fecesu tovnih pilića // Proceedings & abstracts of 7th International Scientific/Professional Conference, Agriculture in Nature and Environment Protection / Baban, Mirjana ; Đurđević, Boris (ur.).
Osijek: Ivan Šimić, 2014. str. 69-74 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Kralik, Zlata; Hanžek, DanicaFatty acid profile in lipids of table eggs available on Croatian market // Proceedings of XIIIth European Poultry Conference / Marc, Anton (ur.).
Tours: Worl Poultry Science Association, 2010. str. 1-5 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Galović, Dalida; Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Bogut, IvanEffect of plant oils on technological and nutritional traits of broiler meat // VIII. Kabrtovy dieteticke dny / Suchy, P. (ur.).
Brno: Fakulta veterinarni hygieny a ekologie, 2009. str. 17-21 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Gajčević, Zlata; Hanžek, DanicaDeposition of fatty acids in lipids of turkey breast muscles // 5th International Poultry Conference / Kosha, M.A. (ur.).
Taba: The Egiptian Poultry Science Association, 2009. str. ----- (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Bogut, Ivan; Gajčević, Zlata; Hanžek, DanicaEffect of preparation rich in n-3 PUFA on yolk fatty acid profile // Advances and Challenges in Poultry Science / Tserveni-Goussi, A. ; Yannakopoulos, A. ; Fortomaris, P. ; Arsenos, G. ; Sossidosu, E. (ur.).
Solun: University Studio Press, 2008. str. 663-668 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Gajčević, Zlata; Ivanković, Stanko; Hanžek, DanicaFatty acid contents in the chicken thigh muscles as affected by vegetable oils // Advances and Challenges in Poultry Science / Tserveni-Goussi, A. ; Yannakopoulos, A. ; Fortomaris, P. ; Arsenos, G. ; Sossidosu, E. (ur.).
Solun: University Studio Press, 2008. str. 410-415 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Bogut, Ivan; Gajčević, ZlataInfluence of hens’ diet on the EPA and DHA yolk content // XII European Poultry Conference / Romboli, I. ; Flock, D. ; Franchini, A. (ur.).
Barneveld: Wolrd's Poultry Science Association, 2006. str. 1-5 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Kralik, Gordana; Bogut, Ivan; Škrtić, Zoran; Gajčević, ZlataEffect of preparation rich in omega-3 acids on the production and quality of eggs // Proceedings of XIth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products / Bolder, Nico (ur.).
Lahti: World's Poultry Science Association, 2005. str. 122-127 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Gajčević, ZlataEffect of sex on the share of main parts in carcass and tissues in breasts of turkey // Zbornik Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani / Dovč, Peter (ur.).
Ljubljana: Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Oddelek za zootehniko, 2004. str. 137-144 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Petričević, Antun; Kralik, Gordana; Tolušić, Zdravko; Škrtić, Zoran; Kušec, Goran:Percentage and distribution of tissues in pig carcasses in relation to (s)europ classes // 9. međunarodni simpozij, Živinorejski znanstveni dnevi prireja mesa in mleka v prihodnosti / Dovč, Peter (ur.).
Ljubljana: Tiskarna Pleško d.o.o, 2001. str. 205-211 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Kralik, Gordana; Božičković, Predrag; Galonja, Marica; Škrtić, Zoran; Canecki, KaticaMogućnosti povećanja hranidbom sadržaja višestruko nezasićenih masnih kiselina u pilećem mesu // Zbornik Savjetovanja Peradarski dani '96 / Raguž-Đurić, Radmila ; Tišljar, Marina ; Wittner, Velimir (ur.).
Zagreb: Centar za peradarstvo Zagreb, 1996. str. 50-56 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Kušec, Goran; Škrtić, ZoranThe possibility of increasing the amount of linolenic acid in the broiler meat // Meat for the Consumer / Hildrum, K.I. (ur.).
Lillehammer, Norveška: Norwegian Food Research Institute, 1996. str. 220-221 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Bogut, Ante; Škrtić, Zoran; Galović, Dalida; Pavličević, Jerko; Glamuzina, Branko; Bogut, IvanNutritivna i protektivna vrijednost ribljeg mesa // "BH-FISH 2010"
Konjic: Centar za ribarstvo, 2010. str. 211-229 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
2.Škrtić, Zoran; Lukić, Boris; Bogut, Ivan; Galović, Dalida; Križek, IvanRiba važnija nego ikad // 2. savjetovanje o slatkovodnom ribarstvu Republike Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem "Uzgoj slatkovodne ribe, stanje i perspektive" : zbornik radova / Bogut, Ivan (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora, Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo, 2009. str. 57-65 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
3.Bogut, Ivan.; Škrtić, Zoran; Galović, Dalida; Arežina, Marko; Čolak, V.; Šarić, S.Hranidbena vrijednost ribljeg mesa s osvrtom na omega-3 masne kiseline // Uzgoj riba u hidroakumulacijama-mogućnost upravljanja i zaštita okoliša / Ivan Bogut (ur.).
Neum: Agronomski fakultet Sveučilišta u Mostaru, 2007. str. 29-53 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
4.Škrtić, Zoran; Bogut, Ivan; Galović, Dalida; Križek, IvanZnačaj polinezasićenih masnih kiselina (PUFA) za ljudsku prehranu // Osnovne značajke hrvatskog slatkovodnog ribarstva - Analiza slatkovodnog ribarstva
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2007. str. 39-50 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
5.Kralik, Gordana; Petričević, Antun; Škrtić, Zoran; Tolušić, ZdravkoModificirani sastav pilećeg mesa za dijetalnu prehranu ljudi // Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske / Meler, Marcel (ur.).
Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. str. 133-141 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
1.Has-Schön, Elizabeta; Zoran Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Gajčević, ZlataInfluence of different oil mixtures on fatty acids and cholesterol content of turkey pectoral muscle // Congress of the Croatian Society of Biochemistry and Molecular Biology with International Participation, Book of Abstracts
Osijek: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2008. str. 119-119 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Has-Schön, Elizabeta; Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Rajković, Valentina; Gajčević, ZlaticaInfluence of different oils in the feed on cholesterol level and quality of turkey pectoral muscle // Book of Abstracts / Zrinka Kovarik (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo za biokemiju i molekularnu biologiju (HDBMB), 2006. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Škrtić, Zoran; Kralik, Gordana; Maltar, Zlata; Petričević, AntunUtjecaj uljane repice na tovna i klaonička svojstva utovljenih pilića // XXXVI.znanstveni skup hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem / Kovačević, Vlado (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 232-232 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Galović, DalidaOptimalizacija unosa minerala u hranidbi tovnih pilića, 2011., doktorska disertacija, Poljoprivredni, Osijek
-
2.Škrtić, ZoranRast pura i modificiranje sadržaja omega-3 masnih kiselina u prsnom mišićnom tkivu, 2005., doktorska disertacija, Poljoprivredni fakultet, Osijek
-
1.Škrtić, ZoranUtjecaj izvora masti na rast pilića, odlaganje i sastav masnog tkiva, 1999., magistarski rad, Poljoprivredni fakultet, Osijek
-
1.Medić, Helga; Kozačinski, Lidija; Kušec, Goran; Pleadin, Jelka; Škrtić, Zoran; Hengl, BrigitaKvaliteta smrznutog mesa peradi, 2011. (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo).