Pregled po CROSBI profilu: Dubravka Škevin (CROSBI Profil: 27835, MBZ: 206236)
Pronađeno 131 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Bakarić; Pavle; Bjeliš, Mario; Brekalo, Branka; Bulimbašić-Botteri, Mila; Duić-Pribičević, Vera; Džidić, Lada; Elezović, Dobroslav; Goreta, Smiljana; Gugić, Josip et al.Maslina i maslinovo ulje : A-Ž. Zagreb : Split: Naklada Zadro ; Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, 2008 (prirucnik)
-
1.Anet Režek Jambrak; Dubravka ŠkevinLipids // Nutraceutical and Functional Food Components: Effects of Innovative Processing Techniques / Charis Galanakis (ur.).
Lahti: Academic Press, 2017. str. 100-130 -
2.Jukić Špika, Maja; Kraljić, Klara; Škevin, DubravkaTocopherols: Chemical Structure, Bioactivity, and Variability in Croatian Virgin Olive Oils // Products from Olive Tree / Boskou, Dimitrios ; Lisa Clodoveo, Maria (ur.).
Rijeka: IntechOpen, 2016. str. 317-329 -
1.Zdraveva, Emilija; Gaurina Srček, Višnja; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Slivac, Igor; Obranović, MarkoAgro-Industrial Plant Proteins in Electrospun Materials for Biomedical Application // Polymers, 15 (2023), 12; 2684, 22 doi:10.3390/polym15122684 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Jukić Špika, Maja; Liber, Zlatko; Montemurro, Cinzia; Miazzi, Monica Marilena; Ljubenkov, Ivica; Soldo, Barbara; Žanetić, Mirella; Vitanović, Elda; Politeo, Olivera; Škevin, DubravkaQuantitatively Unraveling Hierarchy of Factors Impacting Virgin Olive Oil Phenolic Profile and Oxidative Stability // Antioxidants, 11 (2022), 3; 594, 19 doi:10.3390/antiox11030594 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Odeh, Dyana; Kraljić, Klara; Benussi Skukan, Andrea; Škevin, DubravkaOxidative Stability, Microbial Safety, and Sensory Properties of Flaxseed (Linum usitatissimum L.) Oil Infused with Spices and Herbs // Antioxidants, 10 (2021), 1-18 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Jukić Špika, Maja; Perica, Slavko; Žanetić, Mirella; Škevin, DubravkaVirgin Olive Oil Phenols, Fatty Acid Composition and Sensory Profile: Can Cultivar Overpower Environmental and Ripening Effect? // Antioxidants, 10 (2021), 5; 689, 21 doi:10.3390/antiox10050689 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Obranović, Marko; Bryś, Joanna; Repajić, Maja; Balbino, Sandra; Škevin, Dubravka; Bryś, Andrzej; Tonković, Petra; Medved, Ana Marija; Dragović-Uzelac, Verica; Kraljić, KlaraFatty Acid and Sterol Profile of Nutmeg (Myristica fragrans)and Star Anise (Illicium verum) Extracted Using Three Different Methods // Proceedings, 70 (2020), 1; 33, 7 doi:10.3390/foods_2020-07687 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Bryś, Joanna; Obranović, Marko; Repajić, Maja; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Bryś, Andrzej; Górska, Agata; Ostrowska-Ligęza, Ewa; Wirkowska-Wojdyła, MagdalenaComparison of Different Methods of Extraction for Pomegranate Seeds // Proceedings, 70 (2020), 1; 91, 6 doi:10.3390/foods_2020-07657 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Balbino, Sandra; Repajić, Maja; Solarić, Tea; Dite Hunjek, Draženka; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Levaj, BrankaOil uptake and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in fried fresh-cut potato: Effect of cultivar, anti-browning treatment and storage conditions // Agronomy, 10 (2020), 11; 1773, 15 doi:10.3390/agronomy10111773 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Balbino, Sandra; Dorić, Martina; Vidaković, Silvija; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Drakula, Saša; Voučko, Bojana; Čukelj, Nikolina; Obranović, Marko; Ćurić, DuškaApplication of cryogenic grinding pretreatment to enhance extractability of bioactive molecules from pumpkin seed cake // Journal of Food Process Engineering, 42 (2019), 8; e13300, 13 doi:10.1111/jfpe.13300 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Sraka, Mario; Škevin, Dubravka; Obranović, Marko; Butorac, Jasminka; Magdić, IvanAgroekološki uvjeti uzgoja industrijske konoplje u zapadno Panonskoj poljoprivrednoj podregiji Hrvatske i sastav masnih kiselina ulja sjemena // Journal of Central European Agriculture, 20 (2019), 3; 809-822 doi:10.5513/JCEA01/20.3.2529 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Jukić Špika, Maja; Žanetić, Mirella; Kraljić, Klara; Soldo, Barbara; Ljubenkov, Ivica; Politeo, Olivera; Škevin, DubravkaDifferentiation between Unfiltered and Filtered Oblica and Leccino cv. Virgin Olive Oils // Journal of food science, 84 (2019), 4; 877-885 doi:10.1111/1750-3841.14494 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Klara Kraljić, Veronika Brkan, Dubravka Škevin, Višnja Gaurina Srček, Kristina RadoševićCanolol dimer, a biologically active phenolic compound of edible rapeseed oil // Lipids, 54 (2019), 2-3; 189-200 doi:10.1002/lipd.12132 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Panić, Manuela; Radić Stojković, Marijana; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Radojčić Redovniković, Ivana; Gaurina Srček, Višnja; Radošević, KristinaReady-to-use green polyphenolic extracts from food by-products // Food chemistry, 283 (2019), 628-636 doi:10.1016/j.foodchem.2019.01.061 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Jukić Špika, Maja; Žanetić, Mirella; Kraljić, Klara; Pasković, Igor; Škevin, DubravkaChanges in olive fruit characteristics and oil accumulation in ‘Oblica’ and ‘Leccino’ during ripening // Acta Horticulturae, 1199 (2018), 543-548 doi:10.17660/ActaHortic.2018.1199.86 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Brčić, Marina; Pospišil, Milan; Pospišil, Ana; Butorac, Jasminka; Škevin, Dubravka; Obranović, MarkoThe agronomic traits of foreign cultivars and domestic populations of oilseed poppy // Poljoprivreda, 22 (2016), 2; 23-28 doi:10.18047/poljo.22.2.4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Obranović, Marko; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Pospišil, Milan; Neđeral, Sandra; Blekić, Monika; Putnik, PredragInfluence of climate, varieties and production process on tocopherols, plastochromanol-8 and pigments in flaxseed oil // Food technology and biotechnology, 53 (2015), 4; 496-504 doi:10.17113/ftb.53.04.15.4252. (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
16.Jukić Špika, Maja; Kraljić, Klara; Koprivnjak, Olivera; Škevin, Dubravka; Žanetić, Mirella; Katalinić, MiroEffect of Agronomical Factors and Storage Conditions on the Tocopherol Content of Oblica and Leccino Virgin Olive Oils // Journal of the American Oil Chemists' Society, 92 (2015), 9; 1293-1301 doi:10.1007/s11746-015-2688-2 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Barišić, Lidija; Kovačević, Monika; Obranović, Marko; Jurčević, IvanaChanges in 4-vinylsyringol and other phenolics during rapeseed oil refining // Food chemistry, 187 (2015), 236-242 doi:10.1016/j.foodchem.2015.04.039 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Neđeral, Sandra; Petrović, Marinko; Vincek, Dragutin; Pukec, Dragutin; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, MarkoVariance of quality parameters and fatty acid composition in pumpkin seed oils during three crop seasons // Industrial crops and products, 60 (2014), 15-21 doi:10.1016/j.indcrop.2014.05.044 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Neđeral, Sandra; Pukec, Dragutin; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Zrinjan, PetraOn-line DACC-HPLC analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in edible oils // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 8 (2013), 3-4; 74-81 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
20.Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Pospišil, Milan; Obranović, Marko; Neđeral, Sandra; Bosolt, TinaQuality of rapeseed oil produced by conditioning seeds at modest temperatures // Journal of the American Oil Chemists' Society, 90 (2013), 4; 589-599 doi:10.1007/s11746-012-2195-7 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Žanetić, Mirella; Cerretani, Lorenzo; Škevin, Dubravka; Politeo, Olivera; Vitanović, Elda; Jukić Špika, Maja; Perica, Slavko; Ožić, MirjanaInfluence of polyphenolic compounds on the oxidative stability of virgin olive oils from selected autochthonous varieties // Journal of Food Agriculture & Environment, 11 (2013), 1; 126-131 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Brkić Bubola, Karolina; Koprivnjak, Olivera; Sladonja, Barbara; Škevin, Dubravka; Belobrajić, IvanaChemical and sensorial changes of Croatian monovarietal olive oils during ripening // European journal of lipid science and technology, 114 (2012), 12; 1400-1408 doi:10.1002/ejlt.201200121 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Brkić Bubola, Karolina; Koprivnjak, Olivera; Sladonja, Barbara; Škevin, Dubravka; Belobrajićš, IvanaUtjecaj roka berbe na sastav i kvalitetu djevičanskih maslinovih ulja sorte Rosinjola // Croatian journal of food science and technology, 4 (2012), 1; 9-18 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
24.Neđeral, Sandra; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Papeša, Sunčica; Bataljaku, AntonijaChemical composition and oxidative stability of roasted and cold pressed pumpkin seed oils // JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, 89 (2012), 9; 1763-1770 doi:10.1007/s11746-012-2076-0 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Škevin, Dubravka; Domijan, Tomislav; Kraljić, Klara; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Neđeral, Sandra; Obranović, MarkoOptimization of Bleaching Parameters for Soybean Oil // Food technology and biotechnology, 50 (2012), 2; 199-207 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Škevin, Dubravka, Kraljić, Klara, Miletić, Lina, Obranović, Marko, Neđeral, Sandra, Petričević, SandraAdulteration of Oblica virgin olive oil with edible sunflower and refined olive pomace oil // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 6 (2011), 3-4; 117-122 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
27.Žanetić, Mirella; Škevin, Dubravka; Vitanović, Elda; Jukić Špika, Maja; Perica, SlavkoIspitivanje fenolnih spojeva i senzorski profil dalmatinskih djevičankih maslinovih ulja // Pomologia Croatica : glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 17 (2011), 1-2; 19-30 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
28.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Galić, Kata; Škevin, Dubravka; Neđeral, Sandra; Kraljić, Klara; Gabrić, Domagoj; Ježek, DamirInfluence of frozen storage and packaging on oxidative stability and texture of bread produced by different processes // LWT - Food Science & Technology, 44 (2011), 3; 643-649 doi:10.1016/j.lwt.2010.11.020 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
29.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Bituh, Martina; Colić Barić, Irena; Škevin, Dubravka; Čukelj, NikolinaGlycemic index and phenolics of partially-baked frozen bread with sourdough // International Journal of Food Sciences and Nutrition, 62 (2011), 1; 26-33 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
30.Zeiner, Michaela; Juranović Cindrić, Iva; Škevin, DubravkaCharacterization of extra virgin olive oils derived from the Croatian cultivar Oblica // European journal of lipid science and technology, 112 (2010), 11; 1248-1252 doi:10.1002/ejlt.201000006 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
31.Pedisić, Sandra; Dragović-Uzelac, Verica; Levaj, Branka; Škevin, DubravkaEffects of Maturity and Geographical Region on Anthocyanin Content of Sour Cherries (Prunus cerasus var. Marasca) // Food technology and biotechnology, 48 (2010), 1; 86-93 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
32.Žanetić, Mirella; Štrucelj, Dubravka; Perica, Slavko; Rade, Desanka; Škevin, Dubravka; Serraiocco, ArnaldoChemical composition of Dalmatian virgin olive oils from autochtonous olive cultivars Oblica, Lastovka and Levantinka // Rivista italiana delle sostanze grasse, 86 (2010), 24-33 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Pedisić, Sandra; Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Škevin, Dubravka; Skendrović Babojelić, MartinaColour parameters and total anthocyanins of sour cherries (Prunus cerasus L.) during ripening // Agriculturae conspectus scientificus, 74 (2009), 3; 259-262 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
34.Koprivnjak, Olivera; Brkić Bubola, Karolina; Majetić, Valerija; Škevin, DubravkaInfluence of free fatty acids, sterols and phospholipids on volatile compounds in olive oil headspace determined by solid phase microextraction-gas chromatography // European Food Research and Technology, 229 (2009), 3; 539-547 doi:10.1007/s00217-009-1073-5 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Koprivnjak, Olivera; Škevin, Dubravka; Petričević, Sandra; Brkić Bubola, Karolina; Mokrovčak, ŽeljkoBitterness, odor properties and volatile compounds of virgin olive oil with phospholipids addition // LWT - Food Science and Technology, 42 (2009), 1; 50-55 doi:10.1016/j.lwt.2008.05.002 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
36.Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Škevin, Dubravka; Rosell, Cristina; Collar, Concha; Le Bail, Alain; Colić-Barić, Irena; Gabrić, DomagojDesign of a quality index for the objective evaluation of bread quality: Application to wheat breads using selected bake off technology for bread making // Food Research International, 41 (2008), 7; 714-719 doi:10.1016/j.foodres.2008.05.006 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
37.Koprivnjak, Olivera; Škevin, Dubravka; Valić, Srećko; Majetić, Valerija; Petričević, Sandra; Ljubenkov, IvicaThe antioxidant capacity and oxidative stability of virgin olive oil enriched with phospholipids // Food chemistry, 111 (2008), 1; 121-126 doi:10.1016/j.foodchem.2008.03.045 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
38.Pospišil, Milan; Škevin, Dubravka; Mustapić, Zvonko; Neđeral Nakić, Sandra; Butorac, Jasminka; Matijević, DunjaFatty Acid Composition in Oil of Recent Rapeseed Hybrids and 00-Cultivars // Agriculturae Conspectus Scientificus, 72 (2007), 3; 187-193 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Mrvčić, Jasna; Stehlik-Tomas, Vesna; Stanzer, Damir; Škevin, Dubravka; Grba, SlobodanOptimization of bioprocess for production of copper-enriched biomass of industrially important microorganism Saccharomyces cerevisiae // Journal of Bioscience and Bioengineering, 103 (2007), 4; 331-337 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Neđeral Nakić, Sandra; Rade, Desanka; Škevin, Dubravka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Bartolić, MartinaChemical characteristics of oils from naked and husk seeds of Cucurbita pepo L // European Journal of Lipid Science and Technology, 108 (2006), 11; 936-943 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
41.Rade, Desanka; Mokrovčak, Željko; Štrucelj, Dubravka; Škevin, Dubravka; Neđeral, SandraThe effect of processing conditions on the nontriacylglycerol constituents of sunflower oil // Acta alimentaria, 33 (2004), 1; 7-18 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
42.Škevin, Dubravka; Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Neđeral, Sandra; Benčić, ĐaniThe influence of olive variety and harvest time on the bitterness and phenolic compounds of olive oil // European Journal of Lipid Science and Technology, 105 (2003), 9; 536-541 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
1.Rade, Desanka; Škevin, DubravkaVažnost maslinovog ulja u prehrani // PBN Revija, - (2002), 1 i 2; 21-24 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
1.Kraljić, Klara; Stjepanović, Tatjana; Obranović, Marko; Pospišil, Milan; Balbino, Sandra; Škevin, DubravkaInfluence of Conditioning Temperature on the Quality, Nutritional Properties and Volatile Profile of Virgin Rapeseed Oil // Food Technology and Biotechnology, 56 (2018), 4; 562-572 doi:10.17113/ftb.56.04.18.5738 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
1.Pospišil, Milan; Brčić, Marina; Pospišil, Ana; Butorac, Jasminka; Škevin, Dubravka; Kraljić, KlaraReakcija novih hibrida uljane repice na količinu dušika u prihrani // Zbornik radova / Rozman, Vlatka (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2018. str. 338-342 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Škevin, Dubravka; Pospišil, Ana; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Knezović, Nina; Balać, TanjaKemijski sastav sirovog sojinog ulja proizvedenog iz novih kultivara // Proceedings of the 50th Croatian and 10th International Symposium on Agriculture / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski Fakultet, 2015. str. 324-328 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Škevin, Dubravka; Pospišil, Milan; Obranović, Marko; Kraljić, Klara; Brckan Jelena; Katić, MihaelaUtjecaj postupka kondicioniranja na oksidacijsku stabilnost nerafiniranih ulja konoplje // Proceedings of the 50th Croatian and 10th International Symposium on Agriculture / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski Fakultet, 2015. str. 319-323 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Žanetić, Mirella, Cerretani, Lorenzo, Škevin, Dubravka, Perica, Slavko, Vitanović, Elda, Jukić-Špika, Maja.Relationship between phenolic content and oxidative stability in dalmatian virgin olive oils. // 6th Central European Congress on Food 2012. – Proceedings of the 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Srbija, 23rd – 26th May , 2012.
Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology Bulevar cara Lazara 1. 21000 Novi Sad, Serbia, 2012. str. 74-79 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Pospišil, Milan; Pospišil, Ana; Butorac, Jasminka; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Brčić, MarinaPrinos i sastavnice prinosa istraživanih sorti uljanog lana u sjeverozapadnoj Hrvatskoj // Proceedings / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2011. str. 728-731 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Pedisić, Sandra; Dragović-Uzelac, Verica; Levaj, Branka; Škevin, DubravkaIdentification and quantification of phenolic compounds of sour cherries cv. Marasca (Prunus Cerasus Marasca) and their changes during freezing storage // Proceedings – The Joint Central European Congress on Food / Duška Ćurić (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 245-251 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Dragović-Uzelac, Verica; Kovačević Ganić, Karin; Bursać Kovačević, Danijela; Levaj, Branka; Škevin, Dubravka; Ivković BožanaCharacterisation of volatile compounds of blueberry fruit by headspace– solid phase microextraction combined with gas chromatography // Proceedings - The 2008 Joint Central European Congress on Food / Duška Ćurić (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 137-143 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Škevin, Dubravka; Neđeral, Sandra; Kraljić, Klara; Petričević, Sandra; Rade, DesankaThe influence of rosemary leaves addition procedure on the properties of virgin olive oil during storage // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Cavtat, Hrvatska, 2008. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Koprivnjak, Olivera; Škevin, Dubravka; Procida, Giuseppe; Mokrovčak, ŽeljkoEffect of phospholipids addition on volatile compounds of virgin olive oils // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Ćurić, Duška (ur.).
Cavtat, 2008. str. 99-105 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Rade, Desanka; Neđeral Nakić, Sandra; Škevin, Dubravka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, ŽeljkoSterol content and compositon of some non-refined and refined oils // Proceedings of the 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists – ; 2nd Central European Meeting / Lelas, Vesna (ur.).
Zagreb: PBF, 2005. str. 228-234 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Rade, Desanka; Škevin, DubravkaOlive oil and health // Conference proceedings Health tourism for 21st century / Rožanić, Igor (ur.).
Rijeka: Zambelli, Rijeka, 2000. str. 169-175 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Škevin, DubravkaPolyphenols and oxidative stability of olive oil under different storage conditions // Technology Food Health / Peter Raspor, Darja Pitako, Ivica Hočevar (ur.).
Bled, Slovenija: Društvo živilskih in prehranskih strokovnih delavcev Slovenije, 1997. str. 1010-1015 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Kraljić, Klara; Ivanov, Mia; Vukušić Pavičić, Tomislava; Herceg, Zoran; Balbino, Sandra; Jakoliš, Niko; Škevin, DubravkaEffect of the pulsed electric field on olive enzyme activity –a model system experiment // EFFoST 2022 International Conference & EFFoST/IFT- NPD Workshop 2022 Abstract Book
Dublin, Irska, 2022. str. 767-767 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
2.Balbino, Sandra; Barišić, Marija; Obranović, Marko; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Ćurić, DuškaFungal protease induced hydrolysis of pumpkin seed and rapeseed cake effects their antioxidative activity and digestibility // Book of abstracts
Sevilla, Španjolska, 2019. str. 434-434 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
3.Obranovic, Marko; Skevin, Dubravka; Balbino, Sandra; Curic, Duška; Kraljic, Klara; Drakula, Saša; Herceg, Martina; Kuraica IvonaImpact of Cryomilling on Chemical Composition of Flaxseed Cake // Book of Abstracts
Sevilla, Španjolska, 2019. str. 433-433 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Obranović, Marko; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Panić, Manuela; Radojčić Redovniković, IvanaExtraction of polyphenols from flaxseed cake with green solvents assisted with microwaves and ultrasound // Book of Abstracts of International Conference on Natural Resources, Green Technology & Sustainable Development 3
Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 98-98 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
5.Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Obranović, Marko; Panić, Manuela; Radojčić Redovniković, IvanaGreen solvents for the extraction of olive pomace phenolics // Book of Abstracts of International Conference on Natural Resources, Green Technology & Sustainable Development 3
Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 97-97 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
6.Balbino, Sandra; Dorić, Martina; Vidaković, Silvija; Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Drakula, Saša; Voučko, Bojana; Čukelj, Nikolina; Ćurić, DuškaCRYOGENIC GRINDING IN EVALUATION OF BIOACTIVE POTENTIAL OF PUMPKIN SEED CAKE // Book of Abstracts
Zagreb, Hrvatska, 2018. str. 87-87 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
7.Mario, Sraka; Mario, Parić; Dubravka, Škevin; Jasminka, Butorac; Ivica, Kisić; Ivan, MagdićAgroekološki uvjeti uzgoja industrijske konoplje u Hrvatskoj // 53rd Croatian and 13th international symposium on agriculture, 2018. Zbornik sažetaka / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Vodice, 2018. str. 41-42 (poster, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
8.Manuela Panić, Kristina Radošević, Veronika Gunjević, Marina Cvjetko Bubalo, Klara Kraljić, Marko Obranović, Dubravka Škevin, Ivana Radojčić RedovnikovićGreen extraction of phenolic compounds from food by-products and their biological activity // Journal of Food Processing & Technology 8 (9) ; DOI:10.4172/2157-7110-C1-069
Pariz, Francuska, 2017. str. 136-136 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
9.Obranović, Marko; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Pospišil, Milan; Balbino, Sandra; Trtanj, IvaCiklolinopeptid-e kao marker oksidacije lanenog ulja // 16. Ruzickini dani “DANAS ZNANOST – SUTRA INDUSTRIJA” / Jukić, Ante (ur.).
Vukovar, Hrvatska, 2016. str. 73-73 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Jukić Špika, Maja; Žanetić, Mirella; Kraljić, Klara; Pasković, Igor; Škevin, DubravkaOlive fruit characteristics changes and oil accumulation in Oblica and Leccino cultivars during ripening // Book of Abstract, VIII International Olive Symposium
Split, Hrvatska, 2016. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Pospišil, Milan; Brčić, Marina; Pospišil, Ana; Butorac, Jasminka; Škevin, Dubravka; Obranović, MarkoAgronomska svojstva inozemnih sorata i domaćih populacija uljanog maka // Zbornik sažetaka 51. hrvatski i 11. međunarodni simpozij agronoma / Pospišil, Milan ; Vnučec, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2016. str. 110-111 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
12.Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Obranović, Marko; Pospišil, Milan; Balbino, Sandra; Balać, Tanja; Stjepanović, TatjanaInfluence of conditioning temperature on the volatile profile of virgin rapeseed oil // Book of abstracts of 13th Euro Fed Lipid Congress
Firenca, Italija, 2015. str. 440-440 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Pospišil, Milan; Brčić, Marina; Škevin, Dubravka; Obranović, Marko; Pospišil, Ana; Butorac, JasminkaUtjecaj vremenskih prilika i sorte na agronomska svojstva uljanog lana // Zbornik sažetaka 50. hrvatski i 10. međunarodni simpozij agronoma / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2015. str. 176-177 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
14.Žanetić, Mirella; Cerretani, Lorenzo; Del Carlo, Michele; Škevin, Dubravka; Perica, Slavko; Strikić, Frane; Jukić Špika, MajaPhenolic compounds and antioxidant activity in monovariental Croatian virgin olive oils // Book of Abstracts 5th Central European Congress on Food
Bratislava, 2010. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Žanetić, Mirella; Cerretani, Lorenzo; Del Carlo, Michele; Perica, Slavko; Škevin, Dubravka; Vitanović, Elda; Jukić Špika, MajaMinor polar compound and fatty acid analyses in monocultivar Croatian virgin olive oils // Book of Abstracts 13th Ružička days "TODAY SCIENCE - TOMORROW INDUSTRY" / Šubarić, Drago (ur.).
Vukovar, Hrvatska, 2010. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Pedisić, Sandra; Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Škevin, Dubravka; Skendrović Babojelić, MartinaParametri boje i ukupni antocijani u višnjama (Prunus cerasus L.) tijekom zrenja // Book of Abstracts International Congress of Technologists for Post-harvest Technology / Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008. str. 50-51 (pozvano predavanje, sažetak, znanstveni) -
17.Zeiner, Michaela; Juranović Cindrić, Iva; Škevin, DubravkaTrace elemental characterization of olive oils derived from oblica variety // Book of Abstracts / Jana Pulkrabova (ur.).
Prag, 2007. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Pospišil, Milan; Škevin, Dubravka; Mustapić, Zvonko; Neđeral Nakić, Sandra; Butorac, Jasminka; Matijević, DunjaFatty Acid Composition in Oil of Recent Rapeseed Hybrids and 00-Cultivars // 2. međunarodni i 19. hrvatski kongres tehnologa za posliježetvenu tehnologiju "Zrnko 2006", Zbornik sažetaka / Krička, Tajana (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2006. str. 86-86 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Neđeral Nakić, Sandra; Škevin, Dubravka; Rade, DesankaThe Effect of Processing Conditions on Minor Constituents of Pumpkin Seed Oil // 2nd Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries
Saltillo, Meksiko, 2006. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Neđeral Nakić, Sandra; Rade, Desanka; Škevin, Dubravka; Štrucelj, DubravkaInfluence of pumpkin seed oil adulteration on stability and chemical characteristics // Abstracts of 4th Euro Fed Lipid Congress: Oils, Fats and Lipids for a Healthier Future
Madrid, Španjolska, 2006. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Škevin, Dubravka; Rade, Desanka; Neđeral Nakić Sandra; Štrucelj, Dubravka; Koprivnjak, OliveraBioactive Compounds of Virgin Olive Oil from Certain Croatian Olive Varieties // Abstracts of 13th World Congress of Food Science & Technology Food is Life
Nantes, Francuska, 2006. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Škevin, Dubravka; Rade, Desanka; Neđeral Nakić, Sandra; Štrucelj, DubravkaThe influence of rosemary on stability and bitterness of virgin olive oil // 26th World Congress and Exibition of the international society for fat research (ISF) Modern Aspects of Fats and Oils Abstracts / - (ur.).
Prag, Češka Republika: ISF, 2005. (predavanje, sažetak, znanstveni) -
23.Škevin, Dubravka; Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Benčić, ĐaniThe influence of various factors on the intensity of olive oil bitterness and phenolic compounds // Abstracts of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2001. str. CD-ROM, FT/PP_57 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Škevin, Dubravka; Dražić-Kaić, MirjanaThe effect of processing conditions on the nonacylglycerol constituents of sunflower oil // Abstracts of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2001. str. CD-ROM, FT/SC_09 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Rade, Desanka; Škevin, Dubravka; Štrucelj, Dubravka; Koprivnjak, OliveraProcjena gorkog okusa maslinovoga ulja i ekstrakcija gorkih tvari // 3.HRVATSKI KONGRES PREHRAMBENIH TEHNOLOGA, BIOTEHNOLOGA I NUTRICIONISTA / Karlović, Damir ; Marić, Vladimir ; Hegedušić, Vesna (ur.).
Zagreb, Hrvatska: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Kraljić, Klara; Jukić Špika, Maja; Filipan, Katarina; Smajić, Edina; Tokić, Mia; Balbino, Sandra; Obranović, Marko; Žanetić, Mirella; Ivanov , Mia; Herceg, Zoran et al.Influence of flash thermal treatment on volatile compounds of virgin olive oil // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Novi val d.o.o., 2023. str. 204-204 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
2.Kraljić, Klara; Filipan, Katarina; Balbino, Sandra; Pejić, Ana; Ivanov, Mia; Herceg, Zoran; Jukić Špika, Maja; Žanetić, Mirella; Obranović, Marko; Škevin, DubravkaInfluence of flash thermal treatment on antioxidant activity of virgin olive oil // 11th Central European Congress on Food and Nutrition (CEFood) / Raspor, Peter, Vovk, Irena, Ovca, Andrej, Smole Možina, Sonja, Butinar, Bojan, Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana, 2022. str. 209-209 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
3.Kraljić, Klara; Žanetić, Mirella; Jukić Špika, Maja; Filipan, Katarina; Butula, Nika; Stuparević, Igor; Koprivnjak, Olivera; Škevin, DubravkaInfluence of cultivar and ripening stage of Croatian olives on endogenous enzyme activity // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb, 2022. str. 143-144 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
4.Filipan, Katarina; Kraljić, Klara; Hojka, Ivana; Ivanov, Mia; Herceg, Zoran; Balbino, Sandra; Obranović, Marko; Škevin, DubravkaOptimization of the DSC method for determining the oxidative stability of virgin olive oil // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb, 2022. str. 105-106 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
5.Jukić Špika, Maja; Škevin, Dubravka; Žanetić, MirellaPhenolics and fatty acid composition of Oblica and Leccino virgin olive oils affected by seasonal weather variability // 13th EuroFed Lipd Congress ; Fats, Oils and Lipids: new Challenges in Technology, Quality Control and Health
Firenca, Italija, 2015. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Obranović, Marko; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Pospišil, Milan; Neđeral, Sandra; Brckan, Jelena, Katić, MihaelaPlastochromanol-8 as a new antioxidant from flaxseed oil // 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2014. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Pavleković, Martina; Obranović, Marko; Neđeral, SandraComparative study of bioactive composition of some nonrefined oils // 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Pospišil, Milan; Obranović, Marko; Neđeral, Sandra; Balać, Tanja, Stjepanović, TatjanaEffect of conditioning temperature on nutritional properties and quality of nonrefined rapeseed oil // 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2014. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Obranović, Marko; Barišić, Lidija; Neđeral, Sandra; Jurčević, IvanaThe influence of refining process on the polyphenolic compounds of rapeseed oil // 10th Euro Fed Lipid Congress : Fats, Oils and Lipids : from Science and Technology to Health
Kraków, Poljska, 2012. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Miletić, Lina; Petričević, Sandra; Neđeral, SandraAdulteration of Oblica virgin olive oil with edible sunflower and refined olive pomace oil // 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritions
Opatija, Hrvatska, 2011. (poster, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
11.Škevin, Dubravka; Domijan, Tomislav; Gajdoš Kljusurić Jasenka; Kraljić, Klara; Neđeral, Sandra; Obranović, MarkoOptimization of bleaching parameters for soybean oil. // 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritions
Opatija, Hrvatska, 2011. (poster, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
12.Kraljić, Klara; Škevin, Dubravka; Pospišil, Milan; Obranovic, Marko; Neđeral, SandraThe influence of processing conditions on bioactive compounds and antioxidative activity of rapeseed oil. // 8th Euro Fed Lipid Congress "Oils, Fats and Lipids: Health & Nutrition, Chemistry & Energy"
München, Njemačka, 2010. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
13.Neđeral, Sandra; Škevin, Dubravka; Kraljić, KlaraThe Influence of Processing Conditions on Fatty Acids and Triacylglycerol Composition and Oxidative Stability of Pumpkin Seed Oil. // 7th EuroFed Lipid Congress ''Lipids, Fats and Oils: From Knowledge to Application"
Graz, Austrija, 2009. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
14.Rade, Desanka; Škevin, Dubravka; Neđeral, Sandra; Kraljić, Klara; Đurinek, NadaThe influence of rosemary addition on the stability of the sunflower and virgin olive oil // 14th World Congress of Food Science & Technology
Šangaj, Kina, 2008. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
15.Žanetić, Mirella; Škevin, Dubravka; Rošin, Jakša; Strikić, Frane; Perica, Slavko; Vuletin Selak, GabrielaCharacterization of olive oils from autochtonous olive (Olea Europaea L.) cultivars in Croatia // VI. International Symposium on Olive Growing
Évora, Portugal, 2008. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Rade, Desanka; Neđeral Nakić, Sandra; Škevin, Dubravka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, ŽeljkoSterol content and compositon of some non-refined and refined oils // 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2004. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Obranović, MarkoKarakterizacija lanenog ulja inozemnih sorata uljnoga lana uzgojenih na području Republike Hrvatske, 2015., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Jukić Špika, MajaKarakterizacija i genetička identifikacija djevičanskih maslinovih ulja sorti oblica i leccino u dalmatinskim maslinicima, 2015., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Kraljić, KlaraUtjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske, 2013., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Škevin, DubravkaUtjecaj prirodnih antioksidanasa na održivost i svojstva djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica i Buharica, 2003., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Domijan, TomislavOptimiranje procesa bijeljenja sojinog ulja u laboratorijskim uvjetima, 2011., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Butković, BrankaUtjecaj rafinacije na kvalitetu suncokretovog ulja, 2010., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Škevin, DubravkaUtjecaj različitih čimbenika na gorčinu maslinovog ulja i na udjel polifenola, 2000., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Bebek, AnicaSastav masnih kiselina i udjel sterola kod ulja iz smeđeg i žutog lana, 2014., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Crnko, SandraQuality parameters and oxidative stability of virgin olive oils of the Oblica variety, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Japec, MateaKvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Želehovski, KristinaUtjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Jurčević, IvanaUtjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Lipar, VedranUtjecaj procesa rafinacije na sastav i udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Solar, MateaUtjecaj sorte, područja i roka berbe na udio tokoferola u maslinovom ulju, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Sušić, InaUtjecaj kultivara i načina proizvodnje na sastav masnih kiselina repičinog ulja, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Grčević, ĐanaUtjecaj promjene temperature prešanja na svojstva i kvalitetu lanenog ulja, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Pavleković, MartinaSastav bioaktivnih komponenata nekih nerafiniranih ulja, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Bosolt, TinaUtjecaj kultivara i uvjeta proizvodnje na svojstva repičinog ulja, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Maraš, JelenaUtjecaj kultivara i načina proizvodnje na udio bioaktivnih komponenata ulja uljane repice, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Cota, IvanaUtjecaj načina proizvodnje ulja uljane repice na sastav bioaktivnih komponenata, 2010., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Zmaić, MarijaUTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA NA ANTIOKSIDACIJSKU AKTIVNOST MONOSORTNOG DJEVIČANSKOG MASLINOVOG ULJA, 2010., diplomski rad, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Tomić, IvaUtvrđivanje patvorenja djevičanskog maslinovog ulja određivanjem sastava triglicerida, 2010., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Šabani, MelindaUTJECAJ UVJETA KONDICIONIRANJA I PREŠANJA NA KVALITETU REPIČINOG ULJA, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Peršurić, ŽeljkaBIOAKTIVNI SPOJEVI U EKSTRA DJEVIČANSKOM MASLINOVOM ULJU, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Cvjetičanin, VladimiraUTJECAJ DODATAKA RUŽMARINA NA ODRŽIVOST I GORČINU MASLINOVOG ULJA TIJEKOM SKLADIŠTENJA, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Štefanac, NatalijaUSPOREDNA ISPITIVANJA DOMAĆIH ULJARSKIH SIROVINA IZ SORTNIH POKUSA, 2009., diplomski rad, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Miletić, LinaPatvorenje djevičanskog maslinovog ulja, 2008., diplomski rad, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Jatić, EmiraUtjecaj dodatka ružmarina na stabilnost suncokretovog i djevičanskog maslinovog ulja, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Tafra, PetranaOdređivanje aktivnosti prirodnih antioksidanasa djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica i sorte Drobnica, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Lukačin, HelenaUtjecaj dodatka ružmarina na održivost i gorčinu djevičanskog maslinovog ulja tijekom skladištenja, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Odeh, DyanaProcjena oksidacijske stabilnosti i senzorskih svojstava lanenog ulja dodatkom začina i začinskog bilja, 2018., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb