Pregled po CROSBI profilu: Đurđica Šehović (CROSBI Profil: 27594, MBZ: 46376)
Pronađeno 9 radova
-
1.Šehović, Đurđica; Petravić Tominac, Vlatka; Marić, VladimirOn higher alcohols in wine // Periodicum Biologorum, 109 (2007), 2; 205-217 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Petravić Tominac, Vlatka; Eke, Hana; Šehović, Đurđica; Zechner-Krpan, Vesna; Novak, Srđan; Marić, VladimirFermentation of Graševina must with different strains of wine yeast // Periodicum biologorum, 107 (2005), 1; 51-58 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Šehović, Đurđica; Božanić, Rajka; Runjić-Perić, Vjera; Marić, VladimirComparison of malolactic fermentation in wine by two bacterial strains // Periodicum Biologorum, 105 (2003), 3; 263-267 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Sušac, BlaženkaIzolacija i determinacija autohtonih vrsta kvasca s grožđa, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Curić, DraganaIzolacija autohtonih vrsta kvasca s grožđa sorte Merlot i Chardonnay, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Divić, NikolinaOdređivanje nehlapljivih organskih kiselina u vinu visokoselektivnom tankoslojnom kromatografijom (HPTLC), 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
7.Poljak, GordanaOdređivanje 2,3-butandiola u vinu plinskom kromatografijom, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Kukolić, DianaOdređivanje amilnog alkohola u vinu plinskom kromatografijom, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Popović, AnaPraćenje tijeka burnog vrenja mošta s pomoću dvije hranjive podloge, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb