Pregled po CROSBI profilu: Berislav Šebečić (CROSBI Profil: 27573, MBZ: 101226)
Pronađeno 10 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Staresinić, Mario; Šebečić, Berislav; Patrlj, Leonardo; Jadrijević, Stipe; Suknaić, Slaven; Perović, Darko; Aralica, Gorana; Žarković, Neven; Borović, Suzana; Srdjak, M. et al.Gastric pentadecapeptide BPC 157 accelerates healing of transected rat Achilles tendon and in vitro stimulates tendocytes growth // Journal of orthopaedic research, 21 (2003), 6; 976-983 doi:10.1016/S0736-0266(03)00110-4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Šebečić, Blaženka; Šebečić, BerislavWheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 4. Farinographic measurements // Strach-Starke, 51 (1999), 11-12 reprint; 445-459 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Šebečić, Blaženka; Šebečić, BerislavWheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 3. Amylographic measurements // Starch-Starke, 51 (1999), 11-12 reprint; 441-444 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Šebečić, B.; Gabelica, V.; Patrlj, L.; Šoša, T.Percutaneous autologous bone marrow grafting on the site of tibial delayed union // Croatian medical journal, 40 (1999), 3; 429-432 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Šebečić, Berislav; Šinkovec, Boris; Trutin, MladenDonjopaleogenski boksiti Vinišća, Ugljana, Silbe i Oliba // Rudarsko-geološko-naftni zbornik, 11 (1999), 17-26 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Šebečić, Blaženka; Šebečić, BerislavWheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 3. Amylographic measurements // Nahrung, 40 (1996), 4; 209-212 doi:10.1002/food.19960400410 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Šebečić, Blaženka; Šebečić, BerislavWheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 4 : farinographic measurements // Nahrung, 40 (1996), 5; 256-260 doi:10.1002/food.19960400505 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Šebečić, Blaženka; Šebečić, BerislavWheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 1. Granulometric analysis of starch // Nahrung, 39 (1995), 2; 106-116 doi:10.1002/food.19950390203 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Šebečić, Blaženka; Šebečić, BerislavWheat flour starch granule-size distribution and rheological properties of dough. Part 2. Extensographic measurements // Nahrung, 39 (1995), 2; 117-123 doi:10.1002/food.19950390204 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
1.Sakač, Krešimir; Šinkovec, Boris; Šebečić, BerislavNegdašnji rudnik željezne rude u Kotlenici, Središnja Dalmacija // Rudarsko-geološko-naftni zbornik, 9 (1997), 121-126 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)