Pregled po CROSBI profilu: Goran Šarić (CROSBI Profil: 27537, MBZ: 267903)
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Despotović, Saša; Pejin, Jelena; Šarić, Goran; Šimić, Gordana; Novak, Mario; Velić, NatalijaMogućnosti iskorištenja nusproizvoda indrustrija slada i piva // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije, knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 183-218 -
1.Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Šarić, Goran; Ćosić, Ivana; Mastanjević, KrešimirPseudo-Lager—Brewing with Lutra® Kveik Yeast // Fermentation, 8 (2022), 8; 410, 9 doi:10.3390/fermentation8080410 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Gagula, Goran; Šarić, Goran; Rezić, Tonči; Horvat, Daniela; Magdić, DamirChanges in the Physicochemical Properties of Pale Lager Beer during Storage in Different Packaging Materials // Journal of the american society of brewing chemists, 1 (2022), 1-6 doi:10.1080/03610470.2022.2068318 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Šarić, Goran; Vahčić, Nada; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, PredragThe changes of flavonoids in honey during storage // Processes, 8 (2020), 8; 1-11 doi:10.3390/pr8080943 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
4.Blažić, Marijana; Zavadlav, Sandra; Kralj, Elizabeta; Šarić, GoranProduction of whey protein as nutritional valuable foods // Croatian Journal of Food Science and Technology, 10 (2018), 2; 255-260 doi:10.17508/CJFST.2018.10.2.09 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
5.Uršulin-Trstenjak, Natalija; Levanić, Davor; Primorac, Ljiljana; Bošnir, Jasna; Vahčić, Nada; Šarić, GoranMineral profile of croatian honey and differences due to its geographical origin // Czech journal of food sciences, 33 (2015), 2; 156-164 doi:10.17221/502/2014-CJFS (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Šarić, Goran; Marković, Ksenija; Vukičević, Darija; Lež, Ena; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaChanges of antioxidant activity in honey after heat treatment // Czech journal of food sciences, 31 (2013), 6; 601-606 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Šarić, Goran; Marković, Ksenija; Major, Nikola; Krpan, Marina; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaChanges of Antioxidant Activity and Phenolic Content in Acacia and Multifloral Honey During Storage // Food technology and biotechnology, 50 (2012), 4; 434-441 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Major, Nikola; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Sarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaRapid honey characterization and botanical classification by an electronic tongue // Talanta, 85 (2011), 1; 569-574 doi:10.1016/j.talanta.2011.04.025 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Krpan, Marina; Marković, Ksenija; Šarić, Goran; Skoko, Božena; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaAntioxidant activities and total phenolics af acacia honey // Czech journal of food sciences, 27 (2009), Special issue 1; S245-S247 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Hruškar, Mirjana; Major, Nikola; Krpan, Marina; Panjkota Krbavčić Ines; Šarić, Goran; Marković, Ksenija; Vahčić, NadaEvaluation of milk and dairy products by the electronic tongue // Mljekarstvo, 59 (2009), 193-200 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Šarić, Goran; Matković, Domagoj; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaCharacterization and Classification of Croatian Honey by Physicochemical Parameters // Food Technology and Biotechnology, 46 (2008), 4; 355-367 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
1.Šarić, GoranPossible applications of brewer’s spent grain in production of bread and pastry // PROCEEDINGS OF THE 10th INTERNATIONAL CONGRESS FLOUR– BREAD ’19 / Strelec, Ivica ; Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, 2020. str. 65-76 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Šarić, Goran; Kolić, Ivana; Matijević, Bojan; Belavić, ValentinaTehnološko – tehnički aspekti zaštite na radu u pivarskoj industriji // Zbornik radova 7. međunarodnog stručno-znanstvenog skupa Zaštita na radu i zaštita zdravlja / Kirin, Snježana (ur.).
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2018. str. 331-339 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Matijević, Bojan; Šarić, GoranZdravstveni značaj vitamina D // Zbornik radova 7. Međunarodnog stručno-znanstvenog skupa “Zaštita na radu i zaštita zdravlja” / Kirin, Snježana (ur.).
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2018. str. 250-255 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Kolić, Ivana; Šarić, Goran; Matijević, BojanTehnološke i financijske smjernice za pokretanje craft pivovare // Zbornik radova 3. interdisciplinarna znanstveno-stručna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem "održivi razvoj ruralnih krajeva" / Ružić, Vlatka (ur.).
Gospić: Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću, 2017. str. 107-118 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Marković, Ksenija; Škaričić, Žana; Šarić, Goran; Krpan, Marina; Major, Nikola; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaAntioxidant activity and physicochemical characteristics of multifloral honey produced in Croatia // Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Helga Medić (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 161-166 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Marković, Ksenija; Papić, Sanja; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Lušić, Dražen; Hruškar, Mirjana; Major, Nikola; Vahčić, NadaAntioxidant capacity of honeydew honey // Book of Abstracts and Full Papers
Bratislava: Food research institute, Bratislava, 2010. str. 143-143 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Hruškar, Mirjana; Krpan, Marina; Marković, Ksenija; Šerić, Goran; Major, Nikola; Vahčić, NadaApplications of electronic tongues in determination of honey origins // Proceedings of the 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food, 6th Croatian Congress of FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS, AND NUTRITIONISTS / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 225-230 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Šerić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaFurfural content in tomatoes and tomato products // Proceedings of The 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food, 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists, and Nutririonists / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 115-120 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Marković, Ksenija; Frančić, Nikolina; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada.Relationship between aroma volatiles and sensory descriptive attributes in canned tomatoes // Proceedings of the Euro Food Chem XIV – Food quality, an issue of molecule based science / This, Herve ; Eklund, Trygve (ur.).
Pariz: Societe Francaise de Chimie, 2007. str. 212-215 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Blažić, Marijana; Zavadlav, Sandra; Kralj, Elizabeta; Šarić, GoranPROIZVODNJA SIRUTKINIH PROTEINA KAO NUTRITIVNO VRIJEDNE HRANE // BOOK OF ABSTRACTS / KNJIGA SAŽETAKA of 10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Šubarić, D. ; Jašić, M. (ur.).
Osijek : Tuzla, 2017. str. 150-150 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Matković, Domagoj; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaMineral substances in different types of honey // The First SAFE Consortium International Congress "Nutrition and Food Safety: Evaluation of Benefits and Risks"
Budimpešta, Mađarska, 2006. (poster, sažetak, znanstveni) -
1.Šarić, GoranFLAVONOIDI U MEDU – UDJEL I PROMJENE TIJEKOM SKLADIŠTENJA TE NJIHOV UTJECAJ NA ANTIOKSIDACIJSKA SVOJSTVA MEDA, 2011., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Šarić, GoranIdejno tehnološko rješenje mini pekare u supermarketu, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb