Pregled po CROSBI profilu: Ines Panjkota-Krbavčić (CROSBI Profil: 26624, MBZ: 179815)
Pronađeno 140 radova
-
1.Mudnić, Željana; Gaši, Amanda; Rešetar, Josip; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Mišigoj-Duraković, Marjeta; Sorić, Maroje; Panjkota Krbavčić, Ines; Šatalić, ZvonimirAssessment of Nutrient Intake and Diet Quality in Adolescent Dietary Supplement Users vs. Non-Users: The CRO-PALS Longitudinal Study // Nutrients, 15 (2023), 12; 2783, 18 doi:10.3390/nu15122783 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Sulimanec Grgec, Antonija; Rumora Samarin, Ivana; Orct, Tatjana; Jurasović, Jasna; Tomljanović, Karla; Panjkota Krbavčić, InesElements in brown and white rice samples (Oryza sativa L.) from the Croatian market // Book of Abstracts, 11th Central European Congress on Food and Nutrition, “Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment“ CEFood 2022 / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana, 2022. str. 202-202 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Kragić, Karla; Sulimanec Grgec, Antonija; Vlahov, Josipa; Jerak, Božica; Sekovanić, Ankica; Jurasović, Jasna; Panjkota Krbavčić, Ines; Vahčić, Nada; Rumora Samarin, IvanaChemical characterization and antioxidant potential of the Rowan berry fruits (Sorbus aucuparia L.) from various natural habitats in Croatia // Book of Abstracts, 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb, 2022. str. 111-112 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Bakir, Lara; Marković, Ksenija; Panjkota Krbavčić, Ines; Šatalić, Zvonimir; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Vahčić, NadaSensory analysis and affective tests in assessment of honey // Book of Abstracts of the 13 International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Studio HS internet d.o.o., Osijek, Hrvatska, 2021. str. 127-127 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
5.Maraš, SaraUtjecaj prehrane na status bolesti kod djece i adolescenata s poremećajem iz spektra autizma, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Mlinarić, MartaNutritivne intervencije kod tumorske kaheksije, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Rađa, KlaraTjelesna percepcija i učestalost ortoreksije u mladih osoba, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Beneti, IvaNutritivna terapija pacijenata s gihtom i hiperuricemijom, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Šegmanović, ViktorPromjena prehrambenih navika kod rekreativnih sportaša tijekom izolacije uzrokovane pandemijom COVID-19, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Vukomanović, Anja; Vrdoljak, Ivica; Panjkota Krbavčić, Ines; Vrdoljak Margeta, Tea; Bituh, MartinaCombining hand grip strength with nutritional screening tools in elderly patients with chronic kidney disease // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 16 (2021), 1-2; 47-53 doi:10.31895/hcptbn.16.1-2.7 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Panjkota Krbavčić, Ines; Vukomanović, AnjaBreastfeeding: Health benefits and dietary recommendations // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 16 (2021), 1-2; 3-10 doi:10.31895/hcptbn.16.1-2.1 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Vukman, Diana; Viličnik, Petra; Vahčić, Nada; Lasić, Dario; Niseteo, Tena; Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bituh, MartinaDesign and evaluation of an HACCP gluten-free protocol in a children's hospital // Food control, 120 (2021), 107527, 5 doi:10.1016/j.foodcont.2020.107527 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
13.Pfeifer, Danijela; Rešetar, Josip; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Panjkota Krbavčić, Ines; Vranešić Bender, Darija; Rodríguez-Pérez, Celia; Ruíz-López, María Dolores; Šatalić, ZvonimirCooking at Home and Adherence to the Mediterranean Diet During the COVID-19 Confinement: The Experience From the Croatian COVIDiet Study // Frontiers in nutrition, 8 (2021), 617721, 18 doi:10.3389/fnut.2021.617721 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Grgurić, PetraUtjecaj obitelji i društvene okoline na prehrambeni izbor i navike u adolescenata, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Matea HorvatovićProcjena prehrambenih navika i unosa vlakana kod trudnica s gestacijskim dijabetesom, 2020., diplomski rad, diplomski, Zagreb
-
16.Rumora Samarin, Ivana; Grilec, Ivona; Samodol, Ana; Bačić, Valentina; Panjkota Krbavčić, Ines; Oros, Damir; Starčević, Antonio; Žučko, JuricaEffects of cereal consumption on gut microbiota composition // PROCEEDINGS OF THE 10th INTERNATIONAL CONGRESS FLOUR–BREAD ’19 ; 12th CROATIAN CONGRESS OF CEREAL TECHNOLOGISTS BRAŠNO–KRUH ’19 / Strelec, Ivica ; Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2020. str. 101-110 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Lončarić, DominikRazlika u znanju o pravilnoj prehrani između profesionalnih sportaša i rekreativaca, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Marković, Ksenija; Tišlarić, Zrinka; Panjkota Krbavčić, Ines; Šatalić, Zvonimir; Rumora Samarin, Ivana; Vahčić, NadaMilk allergens detection in samples of cookies and tea biscuits // Book of Abstracts, 10th International Congress Flour–Bread ’19, 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno–Kruh ’19., Osijek, Croatia, June 11-14, 2019 / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2019. str. 19-19 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
19.Rumora Samarin, Ivana; Pačić, Nives; Novak, Morana; Benković, Margareta; Panjkota Krbavčić, InesDietary habits and use of dietary supplements among female cancer patients // Hrana u zdravlju i bolesti, 9 (2019), 1; 21-29 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
20.Frkonja, JanaProcjena energetske i nutritivne kakvoće obroka u dječjem vrtiću s područja Zagrebačke županije, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Šivak, MiaProcjena stupnja uhranjenosti djece te energetske i nutritivne kakvoće obroka u dječjem vrtiću, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Novak, MoranaPrehrambene navike žena oboljelih od raka dojke, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Marković, Ksenija; Tolvajčić, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Šatalić, Zvonimir; Rumora Samarin, Ivana; Vahčić, NadaPeanut allergens in samples of cookies and tea biscuits // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology, 2018 ; 69(Suppl. 1), Abstracts of the 2nd International Congress on Food Safety and Quality "Food Life Cycle", Opatija, Croatia, 13-16 November 2018
Zagreb: Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, 2018. str. 64-64 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
24.Stipčić, TeaProcjena prehrambenih navika pacijenata oboljelih od dijabetesa tip 2, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Pfeifer, DanijelaUtjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Zagreb
-
26.Panjkota Krbavčić, Ines; Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Vukomanović, Anja; Duvnjak, MiaNutritional status of hemodialysis patients // Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology and Nutrition, 13 (2018), 3-4; 86-94 doi:10.31895/hcptbn.13.3-4.1 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
27.Tolić, Mandica Tamara; Marković, Ksenija; Vahčić, Nada; Rumora Samarin, Ivana; Mačković, Nina; Panjkota Krbavčić, InesPolyphenolic profile of fresh chokeberry and chokeberry products // Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology and Nutrition, 13 (2018), 3-4; 147-153 doi:10.31895/hcptbn.13.3-4.8 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
28.Vrdoljak, Ivica; Vukomanović, Anja; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Panjkota Krbavčić, InesThe impact of education about specific cooking methods on serum potassium levels in patients on hemodialysis // Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 7 (2018), 1; 12-17 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
29.Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, InesDijetoterapijski pristup kod pacijenat na hemodijalizi // 6th International Congress of Nutritionists
Zagreb, Htvatska, 2018. str. 53-53 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Rumora Samarin, Ivana; Sabljić, Tea; Finderle, Iva; Dragičević, Ivona; Vukomanović, Anja; Bituh, Martina; Martinis, Irena; Panjkota Krbavčić, InesInfluence of education and dietary changes on blood glucose levels in patients suffering from diabetes mellitus type 2 // BOOK OF ABSTRACTS of the 9th International CONGRESS of Food Technologists Biotechnologists and Nutritionists
Zagreb, Hrvatska, 2018. str. 62-62 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
31.Tolić, Mandica Tamara; Marković, Ksenija; Vahčić, Nada; Rumora Samarin, Ivana; Panjkota Krbavčić, InesDetermination of polyphenolic profile in diffeerent chokeberry products using high performance liquid chromatography // BOOK OF ABSTRACTS of the 9th International CONGRESS of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Zagreb, Hrvatska, 2018. str. 51-51 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
32.Rumora Samarin, Ivana; Oguić, Ana; Matanić, Josipa; Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, InesGluten-free diet - knowledge and frequency of consumption // Proceedings of the 9th International congress "Flour-bread '17" ; 11th Croatian congress of cereal technologists "Brašno Kruh '17" / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2018. str. 173-184 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
33.Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bogdanović, Tanja; Hršak, Lucija; Mladena Zeljko, Mladena; Bituh, Martina; Vahčić, NadaAlergeni kikirikija u uzorcima čokolada, krem- proizvoda i kolača // Croatian journal of food technology, biotechnology and nutrition, 12 (2017), 1-2; 77-82 (recenziran, članak, ostalo)
-
34.Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bogdanović, Tanja; Major, Nikola; Pollak, Lea; Hruškar, Mirjana; Bituh, Martina; Šaler, PetraPossible application of an electronic tongue for rapid gluten detection in gluten free flours // Croatian journal of food technology, biotechnology and nutrition, 12 (2017), 1-2; 52-59 (recenziran, članak, ostalo)
-
35.Pačić, NivesNutritivni status pacjenata s akutnim pankreatitisom - prikaz slučaja, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
36.Weiner Strugar, ElaKemijski sastav meda od drače, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
37.Panjkota Krbavčić, Ines; Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Rumora Samarin, Ivana; Duvnjak, MiaThe nutritional status of haemodialysis patients // Hranom do zdravlja ; With food to health
Osijek, Hrvatska, 2017. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
38.Vrdoljak, IvicaAdekvatan unos kalcija i fosfora prehranom u funkciji smanjenja razvoja sekundarnoga hiperparatireoidizma kod bolesnika na hemodijalizi., 2017., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
39.Tolić, Mandica-Tamara; Panjkota Krbavčić, Ines; Vujević, Predrag; Milinović, Bernardica; Landeka Jurčević, Irena; Vahčić, NadaEffects of Weather Conditions on Phenolic Content and Antioxidant Capacity in Juice of Chokeberries (Aronia melanocarpa L.) // Polish journal of food and nutrition sciences, 67 (2017), 1; 67-74 doi:10.1515/pjfns-2016-0009 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Vrdoljak, Ivica; Panjkota Krbavčić, Ines; Bituh, Martina; Leko, Ninoslav; Pavlović, Draško; Vrdoljak Margeta, TeaThe impact of education and cooking methods on serum phosphate levels in patients on hemodialysis : 1-year study // Hemodialysis International, 21 (2017), 2; 256-264 doi:10.1111/hdi.12468 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
41.Bećir, MiaProcjena nutritivnog statusa i kvalitete prehrane pacijenata na hemodijalizi, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
42.Vrdoljak, Ivica; Bituh, Martina; Marković, Ksenija; Vahčić, Nada; Panjkota Krbavčić, InesSadrže li bolničke dijete dovoljno mlijeka i mliječnih proizvoda? // 42 hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem
Opatija, Hrvatska, 2016. (poster, sažetak, ostalo) -
43.Sabljić, TeaPROCJENA PREHRAMBENOG STATUSA OSOBA OBOLJELIH OD ŠEĆERNE BOLESTI TIPA II U DNEVNOJ BOLNICI, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
44.Tolić, Mandica-TamaraZAŠTITNI UČINAK POLIFENOLA IZ SOKA I PRAHA ARONIJE (Aronia melanocarpa) NA OKSIDACIJSKI STRES I HIPERKOLESTEROLEMIJU U C57BL MIŠA, 2016., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
45.Skoblar, MateaKemijski sastav cvjetnog meda, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
46.Penezić, NinaProcjena općeg znanja o fenilketonuriji i niskoproteinskoj prehrani osoba s fenilketonurijom, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
47.Tolić, Mandica-Tamara; Đikić, Domagoj; Panjkota Krbavčić, Ines; Vahčić, Nada; Landeka Jurčević, IrenaInfluence of chokeberry (Aronia melanocarpa) on hypercholesterolemia // Zbornik sažetaka 3. Međunarodnog Kongresa Nutricionista / Gradinjan, Marko (ur.).
Osijek, 2015. str. 94-94 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
48.Tolić, Mandica-Tamara; Rupert, Maja; Landeka Jurčević, Irena; Panjkota Krbavčić, Ines; Vahčić, NadaSensory profile of chokeberry juices // Book of Abstracts of 26th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry / Drkenda, Pakeza ; Dučić, Belma (ur.).
Sarajevo: TMP d.o.o., 2015. str. 95-95 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
49.Novak-Perjanec, LucijaUTJECAJ KALCIJA, MAGNEZIJA I NATRIJA NA POJAVNOST HIPERTENZIJE U TRUDNICA, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
50.Polančec, PetraUnos omega-3 polinezasićenih masnih kiselina u trudnoći, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
51.Tolić, Mandica-Tamara; Landeka Jurčević, Irena; Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Vahčić, NadaPhenolic Content, Antioxidant Capacity and Quality of Chokeberry (Aronia melanocarpa) Products // Food technology and biotechnology, 53 (2015), 2; 171-179 doi:10.17113/ft b.53.02.15.3833 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
52.Vrdoljak, Ivica; Panjkota Krbavčić, Ines; Bituh, Martina; Vrdoljak, Tea; Dujmić, ZoranAnalysis of different thermal processing methods of foodstuffs to optimize protein, calcium and phosphorus content for dialysis patients // Journal of renal nutrition, 25 (2015), 3; 308-315 doi:10.1053/j.jrn.2014.11.002 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
53.Tolić, Mandica-Tamara; Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Vujević, Predrag; Landeka Jurčević, Irena; Vahčić, NadaSeasonal variation of phenolic content and antioxidant capacity of chokeberry juices // Book of Abstracts of 50th Croatian and 10th International Symposium on Agriculture / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2015. str. 268-268 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
54.Tolić, Mandica-Tamara; Shabanaj, Kujtesa; Landeka Jurčević, Irena; Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Vahčić, NadaEvaluation of phenolic content, antioxidant capacity and quality of chokeberry juices (Aronia melanocarpa) from Croatian market // Book of Abstracts of 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Frece, Jadranka (ur.).
Zagreb: CROFOST - PBF Zagreb, 2014. str. 41-41 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
55.Tolić, Mandica-Tamara; Kodrnja, Ana; Landeka Jurčević, Irena; Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Vahčić, NadaPhenolic content, antioxidant capacity and quality of dried chokeberry products (Aronia melanocarpa) from Croatian market // Book of Abstracts of 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Frece, Jadranka (ur.).
Zagreb: CROFOST - PBF Zagreb, 2014. str. 99-99 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
56.Tolić, Mandica-Tamara; Nikolić, Lana; Đikić, Domagoj; Panjkota Krbavčić, Ines; Vahčić, Nada; Landeka Jurčević, IrenaProtective effect of polyphenols from chokeberry juice and powder (Aronia melanocarpa) on oxidative stress and hypercholesterolemia in C57BL mice // Book of Abstracts of the Congress of the Croatian Society of Biochemistry and Molecular Biology "The Interplay of Biomolecules", HDBMB 2014 / Katalinić, M. ; Kovarik, Z. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2014. str. 136-136 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
57.Rumbak, Ivana; Bituh, Martina; Keser, Irena; Rumora Samarin, Ivana; Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, IrenaThe relationship between milk and milk products consumption and blood lipid profile in women // Journal of Hygienic Engineering and Design, 8 (2014), 37-43 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
58.Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Bitunjac, Jelena; Lazinica, Gianna, Vukomanović, AnjaIntake of sugar-sweetened beverages among adolescents in Croatia // 8th International Congress of Food Technologist, Biotechnologist and Nutritionists
Opatija, Hrvatska, 2014. (predavanje, sažetak, znanstveni) -
59.Milardović, AndrejaOdređivanje antioksidacijske aktivnosti ploda i soka aronije iz berbe 2013. godine, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
60.Coce, MarinaKvaliteta meda Varaždinske županije tijekom 2012. godine, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
61.Lazinica, GiannaUčestalost konzumacije izotoničnih napitaka kod adolescenata, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
62.Ilić, AnaProcjena kakvoće prehrane osoba s celijakijom na bezglutenskoj prehrani pomoću Healthy Eating Index-a, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
63.Bitunjac, JelenaUtjecaj konzumacije bezalkoholnih napitaka na prehrambeni status adolescenata, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
64.Vukomanović, AnjaUčestalost konzumacije gaziranih napitaka kod adolescenata, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
65.Rumbak, Ivana; Bituh, Martina; Keser, Irena; Rumora Samarin, Ivana; Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, IrenaThe relationship between milk and milk products consumption and blood lipid profile in women // CEFood Congress Book of Abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Art magazin Kontura, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
66.Fontana, Vedrana; Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Ranilović, jasmina; Colić Barić, IrenaWHAT KIND OF CEREALS STUDENTS FROM UNIVERSITY OF ZAGREB EAT FOR BREAKFAST? // 7th International Congress and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour-Bread’13 Book of Abstracts / Jukić, Marko ; koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2014. str. 197-202 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
67.Bituh, Martina; Panjkota Krbavčić, Ines; Žižić, Vesna; Vukelić, Nada; Colić Barić, IrenaVitamin B12 intake and status in Croatian celiac patients on a gluten-free diet // Annals of Nutrition and metabolism / Compoy, C ; Koletzko, B (ur.).
Basel: Karger Publishers, 2013. str. 1464-1464 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
68.Cuki, IvanaISTRAŽIVANJE ANTIOKSIDACIJSKE AKTIVNOSTI PLODA I SOKA ARONIJE, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
69.Sila, SaraProcjena prehrambenih navika osoba s hipertenzijom, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
70.Penezić, NinaProcjena kakvoće prehrane i unosa fenilalanina u osoba s fenilketonurijom, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
71.Škuflić, DanUtjecaj večernjeg obroka od cjelovitih žitarica na apetit sljedećeg dana, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
72.Segarić, MirtaKakvoća prehrane žena oboljelih od celijakije iz mediteranske i kontinentalne regije Republike Hrvatske, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
73.Kolarić Kravar, SanjaIstraživanje nutritivnih, mikrobioloških, histoloških i senzorskih svojstava autohtonoga slavonskoga kulena, 2012., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
74.Nutrizio, MarinelaPraćenje kakvoće prehrane pretilih osoba pomoću mediteranskog indeksa kakvoće prehrane, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
75.Kuraja, IvonaUtjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
76.Zeljko, DanijelaPraćenje prehrambenog statusa kod pacijenata s ozljedom mozga, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
77.Milardović, AndrejaUtjecaj standardne hipolipidemične dijete na lipidni profil pretilih pacijenata, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
78.Baksa, MajaProcjena prehrambenog statusa hospitaliziranih kardiovaskularnih bolesnika, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
79.Ciko, TamaraAntioksidativna aktivnost svježih i prženih lješnjaka, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
80.Bituh, Martina; Segarić, Mirta; Panjkota Krbavčić, Ines; Colić Barić, IrenaThe quality of a gluten-free diet evaluated with Mediterranean dietary quality index in Croatian celiac patients // Proceedings of the 6th Central European Congress on Food / Nedović, Viktor, Ilić, Nebojša ; Tumbas, Vesna ; Kalušević, Ana (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 274-278 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
81.Panjkota Krbavčić, Ines; Marković, Ksenija; Bituh, Martina; Pollak, Lea; Ćosić Adrijana; Šaler, PetraPhysicochemical characterization of gluten-free flours from Croatian market for people with celiac disease // Proceedings of the 6th International Congress FLOUR-BREAD '11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012. str. 410-416 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
82.Vrhovac Filipović; IvanaProcjena prikladnosti hrane za dojenčad prisutne na tržištu Republike Hrvatske s obzirom na udio mikroelemenata i teških metala, 2011., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
83.Marković, Ksenija; Major, Nikola; Smola, Ivan; Levaj, Branka; Panjkota Krbavčić, Ines; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaApplication of electronic tongue in isotonic sports drinks characterization and differentiation during storage // Croatian journal of food science and technology, 3 (2011), 2; 32-38 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
84.Bituh, MartinaPovezanost homocisteina, vitamina B skupine i biljega koštane pregradnje u osoba s celijakijom na bezglutenskoj prehrani, 2011., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
85.Bituh, Martina; Žižić, Vesna; Panjkota Krbavčić, Ines; Zadro, Zvonko; Colić Barić, IrenaGluten-Free Products Are Insufficient Source of Folate and Vitamin B12 for Coeliac Patients // Food technology and biotechnology, 49 (2011), 4; 511-516 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
86.Panjkota Krbavčić, Ines; Bituh, Martina; Patačko, NinaFolate Related Knowledge, Dietary Intake and Supplementation Patterns in Croatian Pregnant Women // 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Techonologists, Biotechnologists and Nutritionists, 2011. str. 87-92 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
87.Zlatić, MargitaAnaliza fizikalno – kemijskih svojstava ulja koštica marelica, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
88.Patačko, NinaProcjena nivoa znanja i unosa folata među trudnicama na području Zagrebačke županije, 2011., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
89.Dragičević, IvonaPrehrana osoba oboljelih od dijabetesa tipa II s posebnim osvrtom na unos kalcija i folata, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
90.Cotić, JanaDijetoterapija pretilosti uvođenjem mediteranskog načina prehrane, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
91.Finderle, IvaBolnička prehrana osoba oboljelih od dijabetesa (CASE STUDY), 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
92.Kučan, PetraPrehrambeni status te udio žitarica u prehrani osoba oboljelih od celijakije, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
93.Pollak, Lea; Antunović, Boris; Poljak, Vedran; Panjkota Krbavčić, Ines; Njari, Bela; Baban, Mirjana; Mijić, Pero; Gantner, Vesna; Bogdanović, VladanKvalitativna procjena rizika od glutena u mliječnim proizvodima za populaciju oboljelu od celijakije // Mljekarstvo, 60 (2010), 2; 94-103 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
94.Petravić-Tominac, Vlatka; Zechner-Krpan, Vesna; Grba, Slobodan; Srečec, Siniša; Panjkota-Krbavčić, Ines; Vidović, LanaBiological Eff ects of Yeast β-Glucans // Agriculturae Conspectus Scientificus, 75 (2010), 4; 149-158 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
95.Novak, MoranaProcjena unosa kalcija kod oboljelih od upalnih bolesti crijeva, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
96.Ivelić, MajaPrehrambene navike i kakvoća prehrane pretilih osoba s dijagnosticiranim dijabetesom tipa 2, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
97.Novoselić, TamaraUtjecaj redukcijskih dijeta, edukacije i tjelesne aktivnosti na smanjenje stupnja pretilosti kod pretilih pacijenata, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
98.Panjkota Krbavčić, Ines; Sučić, Martina; Ivančević, BoškoDietary intake of grains in celiac patients on a gluten-free diet // Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread 09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologist / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2010. str. 320-325 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
99.Pollak, Lea; Antunović, Boris; Poljak, Vedran; Panjkota Krbavčić, Ines; Njari, Bela; Baban, Mirjana; Mijić, Pero; Gantner, Vesna; Bogdanović, VladanKvalitativna procjena rizika od glutena u mliječnim proizvodima za populaciju oboljelu od celijakije // Mljekarstvo, 60 (2010), 2; 94-103 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
100.Rumbak, Ivana; Šatalić, Zvonimir; Keser, Irena; Panjkota Krbavčić, Ines; Giljević, Zlatko; Zadro, Zvonko; Colić Barić, IrenaDiet Quality in Elderly Nursing Home Residents Evaluated by Diet Quality Index Revised (DQI-R) // Collegium antropologicum, 34 (2010), 2; 577-585 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)