Pregled po CROSBI profilu: Marin Mihaljević Žulj (CROSBI Profil: 26553, MBZ: 315840)
Pronađeno 80 radova
-
1.Lovin Mrak, TinaUTJECAJ NAČINA DESTILACIJE NA KVALITETU VINSKIH DESTILATA SORATA 'MOSLAVAC' I 'BELINA STAROHRVATSKA', 2023., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
2.Mastelić, BepoUTJECAJ REKTIFIKACIJSKE KOLONE NA KVALITETU VINSKOG DESTILATA, 2023., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
3.Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir; Kazalac, Josipa; Dolenčić Špehar, Iva; Mihaljević Žulj, Marin; Maslov Bandić, Luna; Tudor Kalit, MilnaThe Potential of Using Istrian Albumin Cheese Whey in the Production of Whey Distillate // Fermentation, 9 (2023), 2; 192, 11 doi:10.3390/fermentation9020192 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Mihaljević Žulj Marin; Heller, Daniel; Einfalt, Daniel; Mihaljević, BrankaQuality improvement in plum spirit technology using gamma radiation // Second International Conference on Applications of Radiation Science and Technology (ICARST 2022)
Beč: International Atomic Energy Agency (IAEA), 2022. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Brkić, MarkoTehnologija proizvodnje rakije od meda, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
6.Kovačević, NivesTEHNOGLOGIJA DESTILACIJE NA SLOŽENOM DESTILACIJSKOM UREĐAJU S KOLONOM I DEFLEGMATOROM, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
7.Sertić, Ana MarijaUtjecaj dvokratne destilacije na kvalitetu rakije šljivovice, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
8.Maslov Bandić, Luna; Puhelek, Ivana; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Mihaljevć Žulj, MarinThe Effect of Bentonite Agents on the Aroma Composition of Sauvignon Blanc Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 87 (2022), 1; 51-60 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Tomić, Antonija; Stublić, Krunoslav; Štambuk, Petra; Fruk, Goran; Mihaljević Žulj, MarinUtjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive // Glasnik zaštite bilja, 44 (2021), 6; 40-46 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Mrvčić, Jasna; Trontel, Antonija; Hanousek Čiča, Karla; Vahčić, Nada; Nikićević, Ninoslav; Spaho, Nermina; Mihaljević Žulj, Marin; Brodski, Aleksandar; Jurak, Vesna; Krajnović, Mirela et al.Chemical and sensorial characteristics of traditional fruit spirits from Southeast Europe // Glasnik Zaštite Bilja, 44. (2021), 6.; 80-89 (recenziran, članak, znanstveni)
-
11.Stublić, KrunoslavUtjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive, 2021., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
12.Sušilović, MiaUtjecaj tehnologije proizvodnje na kvalitetu likera od planike, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
13.Tomić Maksan, Marina; Mesić, Željka; Mihaljević Žulj, MarinPonašanje pripadnica generacije Y u potrošnji gina // Zbornik radova 56. Hrvatski i 16. Međunarodni Simpozij agronoma / Rozman, V. ; Antunović, Z. (ur.).
Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 316-320 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Vrtodušić, Rea; Fruk, Goran; Židovec, Vesna; Šic Žlabur, Jana; Voća, Sandra; Mihaljević Žulj, Marin; Skendrović Babojelić, MartinaFizikalno-kemijska svojstva tradicionalnih sorti kruške s područja sjeverozapadne Hrvatske // 56th Croatian & 16th International Symposium on Agriculture
Vodice, Hrvatska, 2021. str. 82-83 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Gotal, Ana-Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Fruk, Goran; Tomac, Ivana; Skendrović Babojelić, Martina; Kovač, Marija; Ante, Nevestić; Šarkanj, Bojan; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteThe resistance of croatian traditional apple cultivars to P. expansum and subsequent production of patulin // Book of abstracts 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 65-65 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Čirjak, NikaUtjecaj selekcioniranog kvasca na kvalitetu vina od meda, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
17.Barić, MatejUTJECAJ GAMA – ZRAČENJA KOMINE GROŽĐA NA PARAMETRE KAKVOĆE RAKIJE KOMOVICE, 2021., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
18.Tripalo, LeaKarakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska, 2021., diplomski rad, diplomski, Zagreb
-
19.Sorić, MartinaUtjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici, 2021., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
20.Radovčić, KarlaUtjecaj vinogradarskog položaja na kemijski sastav vinskih destilata, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
21.Šimurina, MiaUtjecaj pektolitičih enzima na kemijski sastav destilata od dunje, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
22.Peraić, LovroUtjecaj gama zračenja na sastav hlapljivih spojeva u sirovom destilatu prevrelog masulja šljive, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
23.Matić, ErikUtjecaj filtracije i hladne stabilizacije na kemijski sastav i kvalitetu vinjaka, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
24.Lovin Mrak, TinaMogućnost proizvodnje vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze Hrvatskog primorja, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
25.Jakovčević, MartinaUtjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija, 2020., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
26.Lokner, KristijanSenzorne karakteristike Cognaca, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
27.Mihaljević Žulj, Marin; Počepan, Ivan; Viskić, Marko; Maslov Bandić, LunaUtjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata // Glasnik zaštite bilja, 43 (2020), 3; 61-67 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
28.Hofer, SimonaKvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljiva, 2020., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
29.Počepan, IvanUtjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata, 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
30.Turk, BranimirUtjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina, 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
31.Husić, AnaUtjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa), 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
32.Mihaljević Žulj, Marin; Maslov Bandić, Luna; Perić, FilipKemijske karakteristike vinskih destilata dobivenih od sorata vinove loze ‘Kraljevina’ i ‘Ranfol’ // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 5; 22-27 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Stevanović, RahelaAlternativni načini dozrijevanja vinjaka, 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
34.Ferenac, MarianaTehnologija proizvodnje Grappe, 2019., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
35.Mihaljević Žulj, Marin; Maslov Bandić, Luna; Perić, FilipEvaluacija vinskih destilata dobivenih od sorata ‘Kraljevina’ i ‘Ranfol’ // 54th Croatian and 14th International Symposium on Agriculture
Zagreb, 2019. str. 216-217 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Mihaljević Žulj, Marin; Maslov Bandić, Luna; Tartaro Bujak, Ivana; Puhelek, Ivana; Jeromel, Ana; Mihaljević, BrankaGamma irradiation as pre-fermentative method for improving wine quality // Lebensmittel-wissenschaft und-technologie-food science and technology, 101 (2019), 175-182 doi:10.1016/j.lwt.2018.11.016 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
37.Karoglan, Marko; Maslov Bandić, Luna; Osrečak, Mirela; Mihaljević Žulj, Marin; Kozina, Bernard; Jeromel, AnaAmino acid composition of white grape juices as affected by soil urea fertilization // Journal of Agricultural Science and Technology, 21 (2019), 6; 1507-1520 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
38.Maslov Bandić, Luna; Mihaljević Žulj, Marin; Fruk, Goran; Skendrović Babojelić, Martina; Jemrić, Tomislav; Jeromel, AnaThe profile of organic acids and polyphenols in apple wines fermented with different yeast strains // Journal of food science and technology, 56 (2019), 2; 599-606 doi:10.1007/s13197-018-3514-2 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Pavić, KristinaUtjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon', 2018., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
40.Perić, FilipMogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol', 2018., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
41.Batistić, LucijaKemijski sastav vinjaka, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
42.Jeromel, Ana; Kovačević Ganić, Karin; Mihaljević Žulj, Marin; Maslek, Maja; Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana-MarijaBiogenic Amine Production during Spontaneous and Inoculated MLF of Zweigelt Wines // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 83 (2018), 3; 239-242 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
43.Barić, MatejUtjecaj hrastovog drveta na kvalitetu vinskog destilata, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
44.Hofer, SimonaProizvodnja rakija od grožđa u svijetu, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
45.Milković, AnamarijaUtjecaj gama zračenja grožđa sorte "Merlot" na kemijski sastav vina, 2018., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
46.Tomić, Antonija; Mihaljević Žulj, Marin; Andabaka, Željko; Tomaz, Ivana; Jakobović, Snježana; Jeromel, AnaInfluence of Pectolytic Enzymes and Selected Yeast Strains on the Chemical Composition of Blackberry Wines // Polish journal of food and nutrition sciences, 68 (2018), 3; 263-272 doi:10.1515/pjfns-2018-0004 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
47.Stupić, Domagoj; Andabaka, Željko; Šikuten, Iva; Lončar, Mateja; Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, Ivana; Jeromel, Ana; Maletić, EdiGospodarske i ampelografske karakteristike autohtonih sorata kastavskog područja // Glasnik zaštite bilja, 40 (2017), 6; 4-9 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
48.Svečnjak, NatalijaUzroci i problemi zastoja alkoholne fermentacije, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
49.Gran, PatricijaTehnologija proizvodnje vina Amarone, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
50.Maslov, Luna; Tomaz, Ivana; Mihaljević Žulj, Marin; Jeromel, AnaAroma characterization of predicate wines from Croatia // European food research and technology, 243 (2016), 2; 263-274 doi:10.1007/s00217-016-2741-x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
51.Tomić, Antonija; Puhelek, Ivana; Mihaljević Žulj, Marin; Jeromel, AnaSenzorna svojstva voćnih vina proizvedenih od kupina sorte Thornfree // Glasnik zaštite bilja, 39 (2016), 3; 38-43 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
52.Mihaljević Žulj, Marin; Posavec, Barbara; Škvorc, Melanija; Tupajić, PavicaEvaluacija kemijskog sastava destilata dobivenih od vina s manom // Glasnik zaštite bilja, 39 (2016), 3; 30-36 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
53.Mihaljević Žulj, Marin; Greblički, Ivan, Maslov, Luna; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Puhelek, Ivana; Jeromel, AnaKemijska i senzorna svojstva vina sorte Sokol (Vitis vinifera L.) // Glasnik zaštite bilja, 39 (2016), 3; 6-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
54.Jagatić Korenika, Ana-Marija; Jeromel, Ana; Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, IvanaUtjecaj tehnologije vinifikacije na aromatski potencijal vina bijelih kultivara grožđa (Vitis vinifera L.) iz Hrvatske // 51st Croatian and 11th International Symposium on Agriculture - book of abstracts / Pospišil, Milan ; Vnučec, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2016. str. 185-186 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
55.POSAVEC, Barbara; ŠKVORC, Melanija; MIHALJEVIĆ ŽULJ, Marin; TUPAJIĆ, PavicaKemijski sastav destilata dobivenih od vina s manom // 51st Croatian and 11th International Symposium on Agriculture
Opatija, Hrvatska, 2016. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
56.Karoglan, Marko; Osrečak, Mirela; Mihaljević Žulj, Marin; Andabaka, Željko; Grabovac, NikolaUtjecaj intenziteta i vremena vršikanja na kiselost grožđa cv. Kujundžuša (Vitis vinifera L.) // Proceedings. 51st Croatian and 11th International Symposium on Agriculture / Pospišil, Milan ; Vnučec, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2016. str. 392-395 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
57.Mihaljević Žulj, MarinUtjecaj kvasaca i amonijevog sulfata na pojavu netipične arome starenja u vinu RR, 2015., doktorska disertacija, Agronomski fakultet, Zagreb
-
58.Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Maslov, Luna; Preiner, Darko; Jeromel, AnaAminoacids Profile of cv. Kraljevina (Vitis vinifera L.) Clones Candidates // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 80 (2015), 2; 109-112 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
59.Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Maslov Bandić, Luna; Pavlešić, Tomislav; Jeromel, AnaOrganic Acid Composition in Croatian Predicate Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 80 (2015), 2; 113-117 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
60.Jagatić Korenika, Ana-Marija; Ivan, Naletilić; Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, Ivana; Jeromel, AnaUtjecaj roka berbe i temperature maceracije na polifenolni sastav grožđa i vina sorte Frankovka (Vitis vinifera L.) // Glasnik zaštite bilja, 38 (2015), 5; 92-97 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
61.Mihaljević Žulj, Marin; Maslov, Luna; Tomaz, Ivana; Jeromel, AnaDetermination of 2-aminoacetophenone in white wines using ultrasound assisted SPME coupled // Journal of analytical chemistry, 70 (2015), 7; 814-818 doi:10.1134/S1061934815070102 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
62.Mihaljević Žulj, Marin; Tomaz, Ivana; Maslov Bandić, Luna; Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Jeromel, AnaInfluence of Different Yeast Strains on Metabolism of Tryptophan and Indole-3-Acetic Acid During Fermentation // South African journal of enology and viticulture, 36 (2015), 1; 44-49 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
63.Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Puhelek, Ivana; Mihaljević Žulj, Marin; Maslov, LunaSastav organskih kiselina u hrvatskim predikatnim vinima // Unapređenje vinogradarstva i vinarstva nakon ulaska Republike Hrvatske u EU / Jelčić, Dubravko ; Jakobović, Snježana (ur.).
Požega, 2014. str. 69-72 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
64.Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, Ivana; Plavša, Tomislav; Jeromel, AnaStudy of phenolic composition and antioxidant capacity of Croatian macerated white wines // Mitteilungen Klosterneuburg, 64 (2014), 171-180 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
65.Maslov, Luna; Mihaljević Žulj, Marin; Tomaz, Ivana; Jeromel, AnaDetermination of 2-aminoacetophenone in Riesling wines by SPME-GC-MS // Book of Abstracts
Riva del Garda, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
66.Jemrić, Tomislav; Šindrak, Zoran; Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Mihaljević Žulj, Marin; Jagatić Korenika, Ana - MarijaProizvodnja jabučnoga vina na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2014 (prirucnik)
-
67.Jagatić Korenika, Ana-Marija; Jeromel, Ana; Puhelek Ivana; Mihaljević Žulj, MarinUtjecaj hladne maceracije na kakvoću bijelih vina autohtonih sorti grožđa // 49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture
Dubrovnik, Hrvatska, 2014. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
68.Mihaljević Žulj, Marin; Tomaz, Ivana; Maslov Bandić, Luna; Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Jeromel, AnaEfekt dodatka amonijevog sulfata na metabolizam triptofana tijekom alkoholne fermentacije // 49th Croatian & 9th International Symposium on Agriculture
Dubrovnik, Hrvatska, 2014. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
69.Jemrić, Tomislav; Fruk, Goran; Šindrak, Zoran; Skendrović Babojelić, Martina; Jagatić Korenika, Ana Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, IvanaKakvoća jabučnog vina sorata 'Cripps Pink' i 'Idared' // Proceedings from 49 Croatian and 9 International Symposium on Agriculture / Marić, Sonja ; Lončarić, Zdenko (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijek, 2014. str. 203-204 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
70.Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Jeromel, Ana;Koncentacija organskih kiselina u vinima različitih klonskih kandidata kultivara Kraljevina(Vitis vinifera L.) // 48.Hrvatski i 8. Međunarodni simpozij Agronoma
Dubrovnik, Hrvatska, 2013. str. 892-895 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
71.Mihaljević Žulj, Marin; Jagatić Korenika, Ana Marija; Puhelek, Ivana; Maslov, Luna; Tomaz, Ivana; Jeromel, AnaInfluence of different yeast strain on metabolism of tryptophan and indole-3-acetic acid as the precursors of „untypical aging off- flavour“ (UTA) in wine // International Symposium for Agriculture and Food : book of abstracts
Skopje, 2012. str. 55-55 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
72.Jeromel, Ana; Kovačević Ganić, Karin; Mihaljević, Marin; Jagatić Korenika, Ana Marija; Puhelek, Ivana; Maslek, MajaBiogenic amine production during spontaneous and inoculated malolactic fermentation of Zweigelt wines // Book of abstracts, International Symposium for Agriculture and Food
Skopje, 2012. str. 35-35 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
73.Jagatić Korenika, Ana-Marija; Jeromel, Ana; Mihaljević Žulj, Marin; Puhelek, IvanaUtjecaj hladne maceracije na kemijski sastav vina autohtonih hrvatskih sorti vinove loze // Glasnik zaštite bilja, 35 (2012), 4; 78-86 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
74.Puhelek, Ivana; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Jeromel, AnaSenzorna svojstva vina proizvedena od klonskih kandidata kultivara Kraljevina // Glasnik zaštite bilja, 5 (2012), 100-108 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
75.Jeromel, Ana; Kovačević Ganić, Karin; Herjavec, Stanka; Mihaljević, Marin; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Rendulić, Ivana; Čolić, MarijanaConcentration of Biogenic Amines in ‘Pinot Noir’ Wines Produced in Croatia // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 77 (2012), 1; 37-40 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
76.Herjavec, Stanka; Jeromel, Ana; Maslov, Luna; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević, Marin; Prusina, TihomirInfluence of Different Maceration Times on the Anthocyanin Composition and Sensory Properties of Blatina Wines // ACS. Agriculturae conspectus scientificus, 77 (2012), 1; 41-44 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
77.Jeromel, Ana; Herjavec, Stanka; Maslov Bandić, Luna; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević, Marin; Plavša, TomislavConcentrations of L-tryptophan, indole-3-acetic acid and 2-aminoacetophenone in Malvasia // Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 157-160 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
78.Maslov, Luna; Jeromel, Ana; Herjavec, Stanka; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Mihaljević, Marin; Plavša, TomislavIndole-3-acetic acid and tryptophan in Istrian Malvasia grapes and wine // Journal of food agriculture & environment, 9 (2011), 3/4; 29-33 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
79.Karoglan, Marko; Mihaljević, Marin; Maslov, Luna; Osrečak, Mirela; Jeromel, Ana; Kozina, Bernard; Petrić, RikardUtjecaj dušične gnojidbe na kemijski sastav grožđa kultivara Chardonnay, Graševina i Rizling rajnski // Poljoprivreda (Osijek), 16 (2010), 1; 8-12 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
80.Kozina, Bernard; Mihaljević, Marin; Karoglan, MarkoFitoplazmoze vinove loze // Glasnik zaštite bilja, 31 (2008), 6; 56-65 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)