Pregled po CROSBI profilu: Milana Ritz (CROSBI Profil: 25267, MBZ: 41154)
Pronađeno 20 radova
-
1.Šuk, TajanaKakvoća čajeva s hrvatskog tržišta, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Vahčić, Nada; Ritz, Milana; Hruškar, MirjanaQuality evaluation of some oil samples during heating // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
3.Tišma, MarinaSenzorska procjena kakvoće čajeva na hrvatskom tržištu, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Borzić, JelenaTestiranje i izbor članova panela za senzorska ispitivanja, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Gojun, AndreaOdređivanje fluorida ion selektivnom elektrodom, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Janković, AlmaMinerali u mlijeku, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Jambrušić, VlatkaOdređivanje kakvoće čaja od kamilice, šipka i crnog čaja, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Vujec, RomanaOdređivanje udjela suhe tvari u proizvodima od rajčice, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada; Ritz, MilanaMinerali u mlijeku // Zbornik sažetaka 34. Hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka / -- (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2000. (poster, sažetak, ostalo) -
10.Vahčić, Nada; Colić Barić, Irena; Hruškar, Mirjana; Ritz, MilanaDaily intake of some essential minerals and heavy metals by school children through milk consumption // Safety in dairy products / Golc Teger Stanislava (ur.).
Ljubljana: University of Ljubljana, Biotechnical faculty, 2000. (poster, sažetak, znanstveni) -
11.Hruškar, Mirjana; Ritz, Milana; Vahčić, Nada;Aroma compounds in yoghurt // Czech Journal of Food Sciences, Special Issue / Velišek, J. ; Braunova, M. (ur.).
Prag: Institute of Agricultural and Food Information, 2000. str. 228-230 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana; Ritz, MilanaAroma profiles and sensory evaluation of probiotic yoghurt // Functional Foods - A new challenge for the food chemist / Lasztity, R. ; Pfannhauser, W. ; Simon-Sarkadi, L. ; Tomoskozi, S. (ur.).
Budimpešta: Publishing Company of TUB, 1999. str. 202-206 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Sudar, RezicaKorelacija fizikalno kemijskih komponenata i senzorskih karakteristika sira trapista tijekom zrenja, 1998., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada; Ritz, MilanaUtjecaj trajanja i temperatura skladištenja na komponente arome i senzorsku procjenu jogurta // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / -- (ur.).
Zagreb: --, 1998. (poster, sažetak, ostalo) -
15.Gačić, Milica; Ritz, MilanaToksični metali u mesu tunja izlovljenog s područja srednjeg Jadrana // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / -- (ur.).
Zagreb: --, 1998. (poster, sažetak, ostalo) -
16.Beker, HrvojkaStabilnost vitamina u multivitaminskom napitku, 1998., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Vahčić, Nada; Ritz, Milana; Hruškar, MirjanaSequential Tests in Sensory Analysis // Proceedings of First Croatian Congress of Cereals Technologists with international participation / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Robinson d.o.o., 1997. str. 127-131 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Hruškar, MirjanaStudija senzorske kakvoće jogurta tijekom skladištenja i čimbenici koji na nju utječu, 1997., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Cvetek, DavorkaUkupne masti u čokoladnim masama, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Shita, VilhelminaSenzorska analiza konditorskih proizvoda, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb