Pregled po CROSBI profilu: Frane Čačić Kenjerić (CROSBI Profil: 23590, MBZ: 238313)
Pronađeno 51 radova
-
1.Čačić Kenjerić, Frane; Brkić, Anamarija; Velić, Natalija; Velić, Darko; Pavlović, HrvojePraćenje rasta gljiva pimjenom strojnog vida // Knjiga sažetaka, 19. Ružičkini dani Danas znanost- sutra industrija / Babić, Jurislav ; Lauš, Ivana (ur.).
Osijek : Zagreb: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI, 2022. str. 95-95 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
2.Domaćinović, Matija; Prakatur, Ivana; Miškulin, Ivan; Čačić Kenjerić, Daniela; Šerić, Vatroslav; Prakatur, Berislav; Miškulin, Maja; Čačić Kenjerić, FraneThe effects of propolis supplementation on weight gain, feed conversion and selected biochemical blood parameters of broilers // Journal of hygienic engineering and design, 34 (2021), 138-143 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Kezerle, Antonija; Velić, Natalija; Stjepanović, Marija; Velić, Darko; Pavlović, Hrvoje; Čačić Kenjerić, FraneAdsorptive Removal of Congo Red from Synthetic and Real Wastewater Using Brewers' Spent Grain // Proceedings & abstracts 13th international scientific/professional conference Agriculture in Nature and Environment Protection / Jug, Danijel ; Ravlić, Marija (ur.).
Osijek: Glas Slavonije d.d., 2020. str. 285-286 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
4.Prakatur, Ivana; Domaćinović, Matija; Čačić Kenjerić, Daniela; Čačić Kenjerić, Frane; Galović, Dalida; Samac, Danijela; Cvijetić Stokanović, MilicaThe influence of propolis supplementation on the technological properties and macronutrient content of skinless chicken breasts // Hrana u zdravlju i bolesti, 9 (2020), 1; 16-20 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Kovač, Tihomir; Borišev, Ivana; Kovač, Marija; Lončarić, Ante; Čačić Kenjerić, Frane; Djordjevic, Aleksandar; Strelec, Ivica; Ezekiel, Chibundu N.; Sulyok, Michael; Krska, Rudolf; Šarkanj, BojanImpact of fullerol C60(OH)24 nanoparticles on the production of emerging toxins by Aspergillus flavus // Scientific reports, 10 (2020), 1; 725, 10 doi:10.1038/s41598-020-57706-3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Prakatur, Ivana; Domaćinović, Matija; Kenjerić, Daniela; Čačić Kenjerić, Frane; Galović, Dalida; Samac, Daniela; Cvijetić Stokanović, MilicaThe influence of propolis supplementation on the technological properties and macronutrient content of skinless chicken breasts // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 168-168 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Rakijašić, ViktorijaPneumatska izvedba klasičnih regulatora, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Čačić Kenjerić FraneApplication of Artificial Inteligence and Machine Learning in Food Industry and Nutrition // Book of Abstracts of the 11th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Split : Osijek : Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Faculty of Technology (University of Tuzla), 2018. str. 127-127 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Kovač, Tihomir; Borišev, Ivana; Crevar, Biljana; Čačić Kenjerić, Frane; Kovač, Marija; Strelec, Ivica; Ezekiel, Chibundu N.; Sulyok, Michael; Krska, Rudolf; Šarkanj, BojanFullerol C60(OH)24 nanoparticles modulate aflatoxin B1 biosynthesis in Aspergillus flavus // Scientific Reports, 8 (2018), 12855, 8 doi:10.1038/s41598-018-31305-9 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Strelec, Ivica; Brodar, Lidija; Flanjak, Ivana; Čačić Kenjerić, Frane; Kovač, Tihomir; Čačić Kenjerić, Daniela; Primorac, LjiljanaCharacterization of Croatian Honeys by Right-Angle Fluorescence Spectroscopy and Chemometrics // Food analytical methods, 11 (2018), 3; 824-838 doi:10.1007/s12161-017-1059-z (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Dvorski, BrunoAutomatizacija modela rashladnog tornja, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Čakalović, LorenaIzrada modela rashladnog tornja u svrhu uštede rashladne vode, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Čačić Kenjerić, Frane; Kolak, Paula; Efendić, TamaraBrowning development in bakery products enriched with food industry by-products // Proceedings of the 8th international congress FLOUR–BREAD ‘15 / Koceva Komlenić, D. ; Jukić. M. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016. str. 55-65 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Čačić Kenjerić, Frane; Lukinac, JasminaBakery products image segmentation with OpenCV // Book of abstracts 8th International Congress Flour-Bread '15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. str. 32-32 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
15.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Čačić Kenjerić, Frane; Kolak, Paula; Efendić, TamaraBrowning development in bakery products enriched with food industry by-products // Book of abstracts 8th International Congress Flour-Bread '15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. str. 41-41 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
16.Budžaki, Sandra; Čačić, Frane; Miljić, GoranRationalization of cooling water consumption in extraction system B-811 LSV // Croatian journal of food science and technology, 6 (2014), 2; 124-130 (recenziran, članak, stručni)
-
17.Budžaki, Sandra; Koceva-Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Jukić, Marko; Kožul, ŽeljkoInfluence of cookies composition on temperature profiles and qualitative parameters during baking // Croatian journal of food science and technology, 6 (2014), 2; 72-78 (recenziran, članak, znanstveni)
-
18.Oršulić, MladenElektrični otporni mjerni pretvornici temperature, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Jelinić, AnaMjerenje i regulacija razine pomoću mikroupravljača i ultrazvučnog mjernog pretvornika, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Čačić Kenjerić, Frane; Jelinić, AnaMeasurement and level regulation with ultrasound sensor and Arduino microcontroller // 15th Ružička days 'TODAY SCIENCE - TOMORROW INDUSTRY 'Book of abstracts / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek ; Croatian Society of Chemical Engineers, 2014. str. 87-87 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Miljic, GoranRacionalizacija potrošnje rashladne vode u univerzalnom uređaju za ekstrakciju B-811 LSV, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnoloski fakultet Osijek, Osijek
-
22.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQuality inspection of cookies using computer vision // Proceedings of 7th International Congress FLOUR- BREAD '13 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2014. str. 182-187 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQUALITY INSPECTION OF COOKIES USING COMPUTER VISION // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 71-71 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Jukić, Marko; Kožul, ŽeljkoINFLUENCE OF COOKIES COMPOSITION ON TEMPERATURE CHANGE DURING BAKING // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 69-69 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Čačić Kenjerić, Frane; Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir;Comparison of free and commercial software packages for engineering problem solving and education // 13th Ružička days "Today science - tomorrow industry" Proceedings / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. str. 247-253 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)