Pregled po CROSBI profilu: Marina Krpan (CROSBI Profil: 21501, MBZ: 249973)
Pronađeno 75 radova
-
1.Kovačević, Tvrtko Karlo; Major, Nikola; Sivec, Marta; Horvat, Dijana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ban, Dean; Išić, Nina; Goreta Ban, SmiljanaPhenolic Content, Amino Acids, Volatile Compounds, Antioxidant Capacity, and Their Relationship in Wild Garlic (A. ursinum L.) // Foods, 12 (2023), 11; 2110-2126 doi:10.3390/foods12112110 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaOptimization and Validation of a HS-SPME/GC–MS Method for the Analysis of Gluten-Free Bread Volatile Flavor Compounds // Food analytical methods, 7 (2021), 1, 16 doi:10.1007/s12161-021-02076-3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaAlteration of phenolics and antioxidant capacity of gluten-free bread by yellow pea flour addition and sourdough fermentation // Food Bioscience, 44 (2021), Part B; 101424, 10 doi:10.1016/j.fbio.2021.101424 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
4.Marinović, IvaUsporedba kvalitete plodova jagoda uzgojenih na četiri različita geografska područja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Krpan, Marina; Major, Nikolina; Šatalić, Zvonimir; Hruškar, MirjanaHuman breast milk infant formula and follow-up milks comparison by electronic tongue // Acta Alimentaria, 50 (2021), 1; 33-41 doi:10.1556/066.2020.00122 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Puntarić, Ada; Božić Luburić, Đurđica; Varenina, Ivana; Bilandžić, Nina; Krpan, Marina; Hruškar, MirjanaSedativi u veterinarskoj medicini i njihovo određivanje // Veterinarska stanica, 152 (2021), 2; 193-206 doi:10.46419/vs.52.2.11 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Radoš, Kristina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaImproving volatile compounds profile and flavour of gluten-free bread enriched with yellow pea flour // EFFoST 2020 International Conference
online, 2020. str. x-x (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Drakula, Saša; Prodanović, Ana-Marija; Tokić, Valentina; Rnjak, Viktorija; Voučko, Bojana; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaInfluence of enzymatic treatment and cryo- milling of buckwheat hulls on fibre solubility, free phenolic compounds and antioxidant capacity // Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption, Book of Abstracts / Tudoreanu, L. ; Schleining, G. ; Flynn, K. ; Habershuber, A. ; Cristea, S. (ur.).
Bukurešt: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, 2020. str. 75-75 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaAgents for improving the odour of gluten-free bread enriched with yellow pea flour // Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption, Book of Abstracts / Tudoreanu, L. ; Schleining, G. ; Flynn, K. ; Habershuber, A. ; Cristea, S. (ur.).
Bukurešt: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, 2020. str. 74-74 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Lučić, ElaUtjecaj prehrane i dodataka prehrani na migrenu, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Barošević, LucijaZadovoljstvo studenata kvalitetom hrane i usluge studentske prehrane, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Bušić, LucijaUnos magnezija i vitamina D kod oboljelih od migrene, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Šagovac, MarijanaUtjecaj migrene na prehranu i kvalitetu života oboljelih, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Prodanović, Ana-MarijaUtjecaj kriomljevenja i enzimskog tretmana na udjel vlakana u tretiranim uzorcima ljusaka heljde, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaA Simple HS-SPME/GC-MS Method for Determination of Acrolein from Sourdough to Bread // Food Analytical Methods, 12 (2019), 11; 2582-2590 doi:10.1007/s12161-019-01612-6 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Pešić, JelenaPercepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
17.Poljanec, KlaraBiodostupnost mineralnih tvari u nusproizvodima žitarica i uljarica tretiranih kriomljevenjem i ultrazvukom visokog intenziteta, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Žgela, MarinaAnaliza čokoladnih i kakao napitaka s dodatkom eutektičkih otapala primjenom elektronskog jezika, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Zubac, AnaProvedba audita norme ISO 9001 u tvrtki TIM ZIP d.o.o., 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Vitko, IvonaProcjena i znanje o sigurnosti hrane u kantinama, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Tokić, ValentinaUdjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Rnjak, ViktorijaUtjecaj enzimskog tretmana na antioksidativnu aktivnost i udjel ukupnih fenolnih spojeva ljusaka heljde kriomljevenih do veličine čestica < 56 μm, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Drakula, Saša; Budimir, Valentina; Krpan, Marina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Čukelj Mustač, Nikolina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaSensory properties of gluten-free bread with pea flour and improvement agents // 10th International Congress „Flour-Bread ′19” and the 12th Croatian Congress of Cereal Technologists „Brašno-Kruh ′19.”, Book of Abstracts / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, 2019. str. 62-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
24.Bilandžić, Nina; Solomun Kolanović, Božica; Tlak Gajger, Ivana; Buljan, Petra; Krpan, Marina; Hruškar, MirjanaKontrola antimikrobnih lijekova u medu // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 13 (2018), 3-4; 107-119 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Prskalo, AnamariaOdređvanje udjela trans izomera masnih kiselina u margarinima, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
26.Nejašmić, DianaUtjecaj kriomljevenja i ultrazvuka visokog intenziteta na prehrambena vlakna posija prosa i bučine pogače, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
27.Birovčec, IvanaOdređivanje udjela proteina u visokoproteinskim pločicama, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
28.Benšek, DoraOdređivanje udjela proteina u visokoproteinskim prahovima, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
29.Drakula, Saša; Kovač, Valentina; Krpan, Marina; Novotni, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Voučko, Bojana; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaSensory analysis of the odour of gluten-free bread with sourdough and pea flour addition // VII INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOURDOUGH “Sourdough for health”, Book of Abstracts
Cork, Irska, 2018. str. 64-64 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Bilandžić, Nina; Vrkljan, Petra; Solomun Kolanović, Božica; Varenina, Ivana; Varga, Ines; Krpan, Marina; Hruškar, MirjanaOstaci sulfonamida u mesu i mesnim proizvodima tijekom trogodišnjeg razdoblja // Veterinarska stanica, 49 (2018), 3; 149-158 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
31.Bilandžić, Nina, Solomun Kolanović, Božica; Varenina, Ivana; Varga, Ines; Krpan, Marina; Hruškar, MirjanaKoncentracije tetraciklinskih antibiotika u mesu i mesnim proizvodima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XX (2018), 3; 220-228 (recenziran, članak, znanstveni)
-
32.Bilandžić, Nina; Vrkljan, Petra; Solomun Kolanović, Božica; Varenina, Ivana; Krpan, Marina; Hruškar, MirjanaPraćenje ostataka kloramfenikola u mesu i mesnim proizvodima tijekom razdoblja 2015. - 2017. // Veterinarska stanica, 49 (2018), 2; 73-83 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Štoler, IvanOdređivanje udjela ukupnih fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u bezglutenskom kiselom tijestu i kruhu s dodatkom brašna žutog graška, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
34.Mačešić, KristinaUtjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
35.Kovač, ValentinaRazvoj testa i senzorska analiza mirisa bezglutenskog kruha, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehološki fakultet, Zagreb
-
36.Pinčar, AnaOdređivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
37.Bušić, LucijaOdređivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
38.Štrkalj, LucijaUsporedba metoda određivanja hranjive vrijednosti slastica, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
39.Rora, TinaOdređivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha FRAP metodom, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
40.Krpan, Marina; Mačešić, Kristina; Ajredini, Saša; Hruškar, Mirjana; Marušić Radovčić, Nives; Janči, TiborAssessment of added water in seafood products on Croatian market // 46th WEFTA conference „From Local Fish to Global DISH“ / Vidaček, Sanja (ur.).
Zagreb: Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu, 2016. str. 15-18 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
41.Böhm, TeaRazvoj i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje akroleina u kiselom tijestu, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
42.Mioč, JosipOdgovornosti subjekata u poslovanju s hranom pri uvođenju HACCP sustava, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
43.Kišić, PetraOptimizacija i validacija HS-SPME/GC-MS metode za određivanje aldehida i ketona u uzorcima bezglutenskog kruha, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
44.Nejašmić, DianaOdređivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
45.Turk, MartinaOdređivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
46.Ajredini, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaResistance of sourdough starter cultures to freezing // Proceedings of the 8th INTERNATIONAL CONGRESS FLOUR – BREAD ’15 10th CROATIAN CONGRESS OF CEREAL TECHNOLOGISTS / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2016. str. 11-20 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
47.Krpan, M; Banfic, L; Vrkic-Kirhmajer, M; Putarek, K; Miovski, ZPatient with gigantic bilateral popliteal artery aneurysms // Slovene cardiology, volume XII, suplement I / Fras, Zlatko (ur.).
Ljubljana: Slovenian Society of Cardiology, 2015. str. 54-54 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, stručni) -
48.Čukelj, Nikolina; Ajredini, Saša; Krpan, Marina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Vrana Špoljarić, Ivna; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaBioactives in organic and conventional milled cereal products from Croatian market // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 10 (2015), 1-2; 23-30 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
49.Škegro, MarkoOdređivanje udjela mineralnih tvari u majčinom mlijeku, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
50.Ajredini, Saša; Krpan, Marina; Major, Nikola; Vahčić, Nada; Hruškar, MirjanaEssential mineral and trace element concentrations in maternal milk at various stages of lactation // 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Book of Abstracts / Frece, Jadranka (ur.).
Koprivnica: Baltazar, 2014. str. 139-139 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
51.Krpan, Marina; Ajredini, Saša; Čukelj, Nikolina; Smerdel, Bojana; Vrana Špoljarić, Ivna; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaPhenolic Content And Antioxidant Activity of Conventional And Organic Cereal Grains // 7th International Congress and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour- Bread’13 = Brašno-Kruh’13" : Book of Abstracts / Marko Jukić (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, 2013. str. 37-37 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
52.Šarić, Goran; Marković, Ksenija; Major, Nikola; Krpan, Marina; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaChanges of Antioxidant Activity and Phenolic Content in Acacia and Multifloral Honey During Storage // Food technology and biotechnology, 50 (2012), 4; 434-441 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
53.Krpan, MarinaFIZIKALNO-KEMIJSKE I SENZORSKE ZNAČAJKE TE NJIHOV UTJECAJ NA PROFIL OKUSA MAJČINOG MLIJEKA I HRANE ZA DOJENČAD, 2011., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
54.Marković, Ksenija; Škaričić, Žana; Šarić, Goran; Krpan, Marina; Major, Nikola; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaAntioxidant activity and physicochemical characteristics of multifloral honey produced in Croatia // Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Helga Medić (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 161-166 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
55.Major, Nikola; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Sarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaRapid honey characterization and botanical classification by an electronic tongue // Talanta, 85 (2011), 1; 569-574 doi:10.1016/j.talanta.2011.04.025 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
56.Grba, Slobodan; Krpan, MarinaProizvodi iz kvasca // Kvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.).
Zagreb: Plejada, 2010. str. 359-393 -
57.Grba, Slobodan; Stehlik-Tomas, Vesna; Stanzer, Damir; Mrvčić, Jasna; Marić, Vladimir; Orlić, Sandi; Jeromel, Ana; Zgaga, Zoran; Svetec, Ivan-Krešimir; Krpan, MarinaKvasci u biotehnološkoj proizvodnji / Ranić, Ilija (ur.).
Zagreb: Plejada, 2010 -
58.Marković, Ksenija; Papić, Sanja; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Lušić, Dražen; Hruškar, Mirjana; Major, Nikola; Vahčić, NadaAntioxidant capacity of honeydew honey // Book of Abstracts and Full Papers
Bratislava: Food research institute, Bratislava, 2010. str. 143-143 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
59.Hruškar, Mirjana; Major, Nikola; Krpan, Marina; Vahčić, NadaSimultaneous determination of fermented milk aroma compounds by a potentiometric sensor array // Talanta, 82 (2010), 4; 1292-1297 doi:10.1016/j.talanta.2010.06.048 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
60.Hruškar, Mirjana; Major, Nikola; Krpan, MarinaApplication of a potentiometric sensor array as a technique in sensory analysis // Talanta, 81 (2010), 1-2; 398-403 doi:10.1016/j.talanta.2009.12.015 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
61.Marković, Ksenija; Panjkota Krbavčić, Ines; Krpan, Marina; Bičanić, Dane; Vahčić, NadaThe lycopene content in pulp and peel of five fresh tomato cultivars // Acta alimentaria, 39 (2010), 1; 90-98 doi:10.1556/AAlim.39.2010.1.9. (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
62.Benković, Maja; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Krpan, Marina; Bauman, Ingrid; Ćurić, DuškaImprovement of baking characteristics by transglutaminase addition // 5th International Congress Flour - Bread ’09 ; 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : Proceedings / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. str. 340-346 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
63.Krpan, Marina; Marković, Ksenija; Šarić, Goran; Skoko, Božena; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaAntioxidant activities and total phenolics af acacia honey // Czech journal of food sciences, 27 (2009), Special issue 1; S245-S247 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
64.Hruškar, Mirjana; Major, Nikola; Krpan, Marina; Panjkota Krbavčić Ines; Šarić, Goran; Marković, Ksenija; Vahčić, NadaEvaluation of milk and dairy products by the electronic tongue // Mljekarstvo, 59 (2009), 193-200 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
65.Krpan, Marina; Vahčić, Nada; Hruškar, MirjanaValidation of an HPLC method for the determination of nucleotides in infant formulae // Journal of liquid chromatography & related technologies, 32 (2009), 2747-2755 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
66.Hruškar, Mirjana; Krpan, Marina; Marković, Ksenija; Šerić, Goran; Major, Nikola; Vahčić, NadaApplications of electronic tongues in determination of honey origins // Proceedings of the 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food, 6th Croatian Congress of FOOD TECHNOLOGISTS, BIOTECHNOLOGISTS, AND NUTRITIONISTS / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 225-230 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
67.Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Šerić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaFurfural content in tomatoes and tomato products // Proceedings of The 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food, 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists, and Nutririonists / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 115-120 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
68.Krpan, MarinaRazvoj i validacija HPLC metode za određivanje nukleotida u hrani za dojenčad, 2007., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
69.Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Marković, Ksenija; Vahčić, NadaDevelopment and validation of the HPLC method for determination of nucleotides in infant formulas // Annals of Nutrition & Metabolism / Guilloteau, Paul ; Lemonnier, Daniel ; Lairon, Denis (ur.).
Basel: Karger Publishers, 2007. str. 170-171 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
70.Marković, Ksenija; Frančić, Nikolina; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, Nada.Relationship between aroma volatiles and sensory descriptive attributes in canned tomatoes // Proceedings of the Euro Food Chem XIV – Food quality, an issue of molecule based science / This, Herve ; Eklund, Trygve (ur.).
Pariz: Societe Francaise de Chimie, 2007. str. 212-215 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
71.Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Vahčić NadaNukleotidi u prehrani dojenčadi // 37. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb: Hrvatska Mljekarska Udruga, 2006. str. 21-22 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
72.Matković, Domagoj; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaMineral substances in different types of honey // The First SAFE Consortium International Congress "Nutrition and Food Safety: Evaluation of Benefits and Risks"
Budimpešta, Mađarska, 2006. (poster, sažetak, znanstveni) -
73.Hruškar, Mirjana; Krpan, Marina; Bucak, Ivana; Vahčić, NadaPromjene koncentracije sastojaka arome u običnom i probiotičkom jogurtu tijekom skladištenja // Mljekarstvo, 55 (2005), 1; 31-39 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
74.Hruškar, Mirjana; Grba, Marina; Vahčić, NadaPlain yoghurt vs. yoghurt with probiotic // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
75.Grba, MarinaTvari arome probiotičkih jogurta s dodatkom voća, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb