Pregled po CROSBI profilu: Goran Gagula (CROSBI Profil: 1592, MBZ: 380785)
Pronađeno 9 radova
-
1.Gagula, Goran; Šarić, Goran; Rezić, Tonči; Horvat, Daniela; Magdić, DamirChanges in the Physicochemical Properties of Pale Lager Beer during Storage in Different Packaging Materials // Journal of the american society of brewing chemists, 1 (2022), 1-6 doi:10.1080/03610470.2022.2068318 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Gagula, Goran; Mastanjević, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Horvat, Daniela; Magdić, DamirThe influence of packaging material on volatile compounds of pale lager beer // Food packaging and shelf life, 24 (2020), 100496, 6 doi:10.1016/j.fpsl.2020.100496 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Gagula, GoranModeliranje promjena fizikalno-kemijskih svojstava piva tijekom skladištenja u različitoj ambalaži, 2017., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
4.Krstanović, Vinko; Mastanjević, Krešimir; Velić, Natalija; Slačanac, Vedran; Vacek, Kristina; Gagula, Goran; Mastanjević, KristinaInfluence of malting procedure on the quality of hulless barley malt // Proceedings of the 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva - Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2016. str. 168-176 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Gagula, Goran; Magdić, Damir; Horvat, DanielaPLSR modelling of quality changes of lager and malt beer during storage // Journal of the institute of brewing, 122 (2016), 1; 116-125 doi:10.1002/jib.294 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Slačanac, Vedran; Lučan, Mirela; Hardi, Jovica; Habschied, Kristina; Krstanović, Vinko; Gagula, GoranPredictive modeling of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 growth in cow’s, goat’s and soy milk // Mljekarstvo, 63 (2013), 4; 220-227 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Gagula, GoranOdređivanje udjela β-glukana u domaćim sortama pivarskoga ječma, 2013., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Gagula, GoranUtjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice, 2010., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
9.Krstanović, Vinko; Habschied, Kristina; Kanižai, Gabriella; Lučan, Mirela; Gagula, GoranStudy on Influence of Process Parameters During Malting on Protein Solubility in Bread-Wheat Varieties // Proceedings of the 5th International Congress "Flour-Bread '09" and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology University of J.J. Strossmayer, 2010. str. 224-225 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)