Pregled po CROSBI profilu: Tihomir Moslavac (CROSBI Profil: 15696, MBZ: 209561)
Pronađeno 221 radova
-
1.Flanjak, Ivana; Bilić Rajs, Blanka; Sinanović, Azra; Moslavac, TihomirFatty acids composition and nutritional indices of poultry fats // Book of abstracts from the First international poultry congress / Sinanović, Azra (ur.).
Banja Luka: Udruženje peradara, 2023. str. 84-85 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
2.Tihomir, Moslavac; Matea, Slobođan; Ante, Lončarić; Mario, KovačReološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 6; 536-546 (recenziran, članak, znanstveni)
-
3.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Oršolić, Mario; Zelčić, MiaDevelopment of new products from poppy seeds // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 55-56 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat; Oršolić, Mario; Paštar, Mate; Sokolić, Darja; Jozinović, AntunMogućnosti iskorištenja nusproizvoda iz industrije prerade riže // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 365-393 -
5.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Flanjak, IvanaStabilizacija guščje masti s antioksidansima i sinergistima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 5; 436-446 doi:10.31727/m.24.5.3 (recenziran, članak, znanstveni)
-
6.Lukić, Marina; Lukić, Igor; Moslavac, TihomirSterols and Triterpene Diols in Virgin Olive Oil: A Comprehensive Review on Their Properties and Significance, with a Special Emphasis on the Influence of Variety and Ripening Degree. // Horticulturae, 7 (2021), 11; 493, 51 doi:10.3390/horticulturae7110493 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
7.Štimac, AlenTehnologija proizvodnje bademovog ulja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Dozan, LorenaSastav i primjena kokosovog ulja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
9.Ćosić, IvaVažnost i kemijski sastav biljnih ulja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
10.Hodak, GabrielaPostupak proizvodnje ulja ekstrakcijom s organskim otapalima, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Smolković, JosipProces hidrogenacije biljnih ulja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Kelemen, KristinaRafinacija biljnih ulja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Vrebac, AnđelaOksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Rakitovac, NikolinaProcesi modifikacije biljnih ulja, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Jurišak, DominikTehnologija proizvodnje rafiniranog ulja šafranike, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Kovačević, SaraOksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Tomljenović, StjepanaUtjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Mandura, DianaUtjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Mijić, InesProizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.), 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Jureta, DajanaUtjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Rakijašić, ViktorijaUtjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke maka pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
22.Franjić, MonikaUtjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke suncokreta sorte NK Neoma pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Bagarić, EvaUtjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ivković, TinaUtjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 2; 146-154 doi:10.31727/m.23.2.2 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Flanjak, Ivana; Primorac, Ljiljana; Cvijetić Stokanović, Milica; Mutić, JelenaUtjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 5; 400-410 doi:10.31727/m.23.5.1 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Oršolić, Mario; Bagarić, EvaProizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 154-154 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
27.Moslavac, Tihomir; Jozinović, Antun; Aladić, Krunoslav; Paštar, Mate; Miličević, BorislavMogućnosti iskorištenja nusproizvoda iz prerade nekih orašastih plodova // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021. str. 239-274 -
28.Šafranko, Silvija; Goman, Dominik; Stanković, Anamarija; Medvidović-Kosanović, Martina; Moslavac, Tihomir; Jerković, Igor; Jokić, StelaAn Overview of the Recent Developments in Carbon Quantum Dots—Promising Nanomaterials for Metal Ion Detection and (Bio)Molecule Sensing // Chemosensors, 9 (2021), 6; 138, 37 doi:10.3390/chemosensors9060138 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
29.Lončarić, Melita; Strelec, Ivica; Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Pavić, Valentina; Molnar, MajaLipoxygenase Inhibition by Plant Extracts // Biomolecules, 11 (2021), 2; 152, 17 doi:10.3390/biom11020152 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
30.Smoljan, AlenProizvodnja nerafiniranog orahovog ulja, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
31.Ivković, TinaUtjecaj meda na reološka svojstva majoneze, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
32.Čogelja, AnitaTehnologija proizvodnje sirovog ulja sa pužnom i hidrauličnom prešom, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
33.Cesar, BarbaraTehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
34.Marić, GlorijaProizvodnja hladno prešanog ulja noćurka, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
35.Kegalj, BarbaraProizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
36.Balog, ŽeljkaProizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
37.Žilić, AnaNegliceridni sastojci u biljnim uljima, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
38.Čulo, MiaTehnologija proizvodnje margarina, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
39.Milos, MarijaTehnologija proizvodnje djevičanskog konopljinog ulja, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
40.Petrić, JosipJestiva biljna ulja oleinskog tipa, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
41.Periša, NikolinaTehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
42.Vojnić, SnježanaTehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
43.Majstorović, MateaProizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
44.Dundović, SilvijaUtjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja noćurka, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
45.Furundžija, StjepanStabilizacija ulja sikavice s prirodnim i sintetskim antioksidansima, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
46.Miličević, NikolinaUtjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
47.Tot, NikolinaStabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
48.Mutić, JelenaStabilizacija pileće masti sa antioksidansima, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
49.Jurić, AndreasUtjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
50.Čop, MarijaUtjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
51.Šnjarić, ElaUtjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
52.Moslavac, Tihomir; Šaravanja, Martina; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Jakobović, MarioProizvodnja i stabilizacija ulja koštica grožđa sorte Cabernet franc // Proceedings of 7th International Conference „Vallis Aurea“ Focus on: Research & Innovation / Katalinić, B. (ur.).
Požega: Polytechnic in Požega, Croatia & DAAAM International Vienna, Austria,, 2020. str. 467-477 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
53.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Kare, Monika; Grgić, ŚteficaReološke karakteristike majoneze s mješavinom suncokretovog i lanenog ulja // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 3; 209-217 doi:10.31727/m.22.3.3 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
54.Jakobović, Mario; Šnajder, Ivica; Soldo, Tomislav; Moslavac, Tihomir; Kovačević, Juraj; Del Vechio, JasnaUtjecaj sorte lješnjaka na iskorištenje ulja prešanjem pužnom prešom KOMET CA 59 G // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 6; 484-490 doi:10.31727/m.22.6.1 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
55.Lenart, Lidija; Moslavac, Tihomir; Jager, NinaNutritivna svojstva i mikrobiološka ispravnost organski uzgojenih uljarica i orašastih plodova // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 6; 475-483 doi:10.31727/m.22.6.2 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
56.Lončarić, Ante; Celeiro, Maria; Jozinović, Antun; Jelinić, Josip; Kovač, Tihomir; Jokić, Stela; Babić, Jurislav; Moslavac, Tihomir; Zavadlav, Sandra; Lores, MartaGreen Extraction Methods for Extraction ofPolyphenolic Compounds from Blueberry Pomace // Foods, 9 (2020), 11; 1521, 22 doi:10.3390/foods9111521 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
57.Cvetković, Tanja; Ranilović, Jasmina; Gajari, Davorka; Tomić-Obrdalj, Helena; Šubarić, Drago; Moslavac, Tihomir; Cikoš, Ana-Marija; Jokić, StelaPodravka and Slavonka Varieties of Pepper Seeds (Capsicum annuum L.) as a New Source of Highly Nutritional Edible Oil // Foods, 9 (2020), 9; 1262, 21 doi:10.3390/foods9091262 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
58.Moslavac, Tihomir; Šaravanja, Martina; Bogdanović, Tomislav; Jozinović, AntunRazvoj novih proizvoda od koštica grožđa // FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Ačkar, Đurđica (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. str. 9-10 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
59.Vladić, Jelena; Gavarić, Aleksandra; Jokić, Stela; Pavlović, Nika; Moslavac, Tihomir; Popović, Ljiljana; Matias, Ana; Agostinho, Alexandre; Banožić, Marija; Vidović, SenkaAlternative to Conventional Edible Oil Sources: Cold Pressing and Supercritical CO2 Extraction of Plum (Prunus domestica L.) Kernel Seed // Acta chimica Slovenica, 67 (2020), 3; 778-784 doi:10.17344/acsi.2019.5690 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
60.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Aladić, Krunoslav, Konjarević, AnastazijaUtjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost masti jazavca // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 1; 46-55 doi:10.31727/m.22.1.4 (recenziran, članak, znanstveni)
-
61.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Kelnerić, Lana; Berović, NinaUtjecaj prešanja i mikrovalnog zagrijavanja na proizvodnju i održivost ulja konoplje sorte Finola // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 4; 56-67 doi:10.31727/gzb.42.4.8 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
62.Kovačić, MarijaUtjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
63.Cindrić, KoranaUtjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
64.Petrić, SofijaProizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
65.Subotić, MarinaUtjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
66.Radanović, TamaraUtjecaj antioksidansa na održivost ulja smeđeg lana, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
67.Tokić, MirnaUtjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
68.Pleško, MateaUtjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
69.Čorluka, SarahUtjecaj frekvencije regulatora okretaja elektromotora i antioksidansa na iskorištenje i održivost konopljinog ulja sorte Finola, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
70.Moslavac, Tihomir; Babić, Jurislav; Marković, Tanja; Mrgan, Ana; Konjarević, AnastazijaUtjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 170-179 doi:10.31727/m.21.2.4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
71.Moslavac, Tihomir; Jozinović, Antun; Jašić, MidhatMogućnosti iskorištenja pogače, nusproizvoda industrije biljnih ulja // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – Knjiga 2 / Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 63-82 -
72.Moslavac, Tihomir; Šaravanja, Martina; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Jakobović, MarioUtjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 6; 48-57 doi:10.31727/gzb.42.6.7 (recenziran, članak, znanstveni)
-
73.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Drempetić, Ana-Marija; Bošnjak, IvanaOdrživost hladno prešanog ulja koštice šljive // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 165-165 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
74.Moslavac, Tihomir; Šaravanja, Martina; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Jakobović, MarioOksidacijska stabilnost hladno prešanog ulja koštica grožđa // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 164-164 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
75.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Kelnerić, Lana; Berović, NinaUtjecaj prešanja i mikrovalnog zagrijavanja na proizvodnju i održivost ulja konoplje sorte Finola // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 4; 56-67 doi:10.31727/gzb.42.4.8 (recenziran, članak, znanstveni)
-
76.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Šarić, Antonija; Vitali Čepo, Dubravka; Jozinović, AntunProduction and stabilization of peanut oil // Hrana u zdravlju i bolesti, 8 (2019), 1; 40-45 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
77.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Grgić, Štefica; Mrgan, AnaUtjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost goveđeg loja // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 1; 52-59 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
78.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Petrić, Sofija; Zlosa, TihanaUtjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga // 10. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2018. str. 215-224 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
79.Štefančić, SaraUtjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ružmarina, zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
80.Ibrišimović, MartinaUtjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ekstrakta ružmarina, ekstrakta zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lanenog ulja, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
81.Galović, MajaUtjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja biljke Camelina sativa, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
82.Vrban, DinoProizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
83.Nikolić, NivesUtjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja šafranike, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
84.Lukac, MatejaUtjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja gorušice, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
85.Moslavac, Tihomir; Pazman, Ante; Vukina, Tajana; Jakobović, MarioReološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe kivija // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 20 (2018), 2; 131-137 doi:10.31727/m.20.2.4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
86.Vitali Čepo, Dubravka; Radić, kristina; Jug, Mario; Moslavac, Tihomir; Albahari, Petra; Krajinović, Rahela; Vuletić, Mara; Knežević, MarijaAntioksidativna aktivnost polifenola iz komine masline u modelima hrane // Book of Abstracts of the 11th International Scientific and Professional Conference With Food To Health / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek: Studio HS internet, 2018. 66, 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
87.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Aladić, Krunoslav; Longin, LucijaUtjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica // Glasnik zaštite bilja, 5 (2018), 96-103 doi:10.31727/gzb.41.5.9 (recenziran, članak, znanstveni)
-
88.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Aladić, Krunoslav; Cikoš, Ana-Marija; Ibrišimović, MartinaThe production and stabilization of cold-pressed linseed oil // Book of Abstracts 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Zagreb, 2018. str. 85-85 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
89.Vitali Čepo, Dubravka; Radić, Kristina; Jurmanović, Sanja; Jug, Mario; Grdić Rajković, Marija; Pedisić, Sandra; Moslavac, Tihomir; Albahari, PetraValorization of olive pomace-based nutraceuticals as antioxidants in chemical, food, and biological models // Molecules, 23 (2018), 8; 1-22 doi:10.3390/molecules23082070 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
90.Pavlović, Nika; Vidović, Senka; Vladić, Jelena; Popović, Ljiljana; Moslavac, Tihomir; Jakobović, Snježana; Jokić, StelaRecovery of tocopherols, amygdalin, and fatty acids from apricot kernel oil: cold pressing versus supercritical carbon dioxide // European journal of lipid science and technology, 120 (2018), 11. doi:10.1002/ejlt.201800043 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
91.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Aladić, KrunoslavUtjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost svinjske masti // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XX (2018), 4; 317-323 doi:https://.org/10.31727/m.20.4.2 (recenziran, članak, znanstveni)
-
92.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Cikoš, Ana-Marija; Lončarić, MelitaProizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja koštice šljive // Hranom do zdravlja - Zbornik radova 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2018. str. 203-214 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
93.Vidović, Senka; Vladić, Jelena; Gavarić, Aleksandra; Jokić, Stela; Pavlović, Nika; Moslavac, Tihomir; Popović, LjiljanaAlternative to conventional edible oil sources: Cold pressing and supercritical CO2 extraction of plum (Prunus domestica L.) kernels // Book of abstracts of 22nd International Congress "Phytopharm 2018"
Horgen, 2018. str. 108-108 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
94.Jakovljević, Martina; Moslavac, Tihomir; Bilić, Mate; Aladić, Krunoslav; Bakula, Filip; Jokić, StelaSupercritical CO2 extraction of oil from rose hips (Rosa canina L.) and cornelian cherry (Cornus mas L.) seeds // Croatian Journal of Food Science and Technology, 10 (2018), 2; 197-205 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
95.Moslavac, Tihomir; Jokić, Stela; Ibrišimović, Martina; Šubarić, DragoUtjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe marelice // 9. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla, 2017. str. 144-154 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
96.Tutić, AntonioUtjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
97.Kalšan, MelitaUtjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
98.Cikoš, Ana-MarijaUtjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
99.Banovac, AnamariaUtjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
100.Zlosa, TihanaProizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek