Pregled po CROSBI profilu: Kristina Popović (CROSBI Profil: 11020, MBZ: 311880)
Pronađeno 14 radova
-
1.Popović, KristinaUtjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije, 2019., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Pichler, Anita; Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Popović, KristinaInfluence of sugars, modified starches and hydrocolloids addition on colour and thermal properties of raspberry cream fillings // Polish journal of food and nutrition sciences, 67 (2017), 1; 49-58 doi:10.1515/pjfns-2016-0018 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Popović, Kristina; Pozderović, Andrija; Jakobek, Lidija; Rukavina, Josipa; Pichler, AnitaConcentration of chokeberry (Aronia melanocarpa) juice by nanofiltration // Journal of food and nutrition research, 55 (2016), 2; 159-170 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Pozderović, Andrija; Popović, Kristina; Pichler, Anita; Jakobek, LidijaInfluence of processing parameters on permeate flow and retention of aroma and phenolic compounds in chokeberry juice concentrated by reverse osmosis // CyTA-Journal of Food, 14 (2016), 3; 382-390 doi:10.1080/19476337.2015.1114527 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Moslavac, Tihomir; Popović, KristinaInfluence of variety and vineyard on antioxidant acitivity, polyphenols and anthocyanins content in red wines // International Scientific and Professional Conference 15th Ružička days "Today Science-tomorrow industry"
Vukovar, Hrvatska, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Moslavac, Tihomir; Vuković, Danijela; Čorbo Selma; Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Popović, KristinaUtjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese sezamovog ulja i drugih biljnih ulja // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science - tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 245-255 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Moslavac, Tihomir; Vuković, Danijela; Čorbo, Selma; Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Popović, Kristina; Kostelac, IvanaUtjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science – tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 256-264 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Popović, Kristina; Moslavac, TihomirInfluence of pasteurization and hydrocolloids addition on rheological properties of raspberry puree // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science – tomorrow industry“. / Jukić, A. (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 276-282 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Moslavac, Tihomir; Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Popović, Kristina; Šilipetar, MarijanaUtjecaj žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva majoneze // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 14 (2012), 3; 223-227 (recenziran, članak, znanstveni)
-
10.Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, Anita; Popović, KristinaRheological properties of sucrose model solutions with pectin and cellulose at low temperatures // International Scientific and Professional Conference 13th Ružička Days "Today science-tomorrow industry"
Vukovar, Hrvatska, 2010. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Popović, KristinaInfluence of sugars and hydrocolloids addition on anthocyanins and polyphenols in raspberry cream fillings // 5th Central European Congress on Food
Bratislava, Slovačka, 2010. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Paragović, Kristina; Moslavac, TihomirUtjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte graševina // Glasnik zaštite bilja, 33 (2010), 5; 74-82 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
13.Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, Anita; Popović, KristinaInfluence of pectin addition on rheological properties of apple puree at low temperatures // International Scientific and Professional Conference 13th Ružička Days "Today science-tomorrow industry"
Vukovar, Hrvatska, 2010. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Paragović, KristinaInfluence of adding sugars, modified starches and hydrocolloids on the termophysical properties of raspberry puree // Abstract Book 5th International Congress Flour-Bread 09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009. str. 104-104 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)